علی یکی هم از روبرو بگیر در حال بخش انمیشن 1080 mkv .
البته با فلش یا اکسترنال که وصل کنی به مانیتور نه کیس.
به تقاضای حمید آقا یه فایل انیمیش 1080 MKV رو دانلود کردم
و هنگام پخش
(توسط تلوزیون 24 ایکس ویژن) متوجه امکانات فراوان پخش تلوزیون شدم که گفتم بد نیست اینجا هم مطرح کنم
وای . . . اصلا باورم نمیشه که اینهمه امکانات پخش داشته باشه اونهم با این قیمت
اولا که باورتون نمیشه ؛ کامپیوترم توی پخش 1080 کم میاره و هر از گاهی شطرنجی میشه
ولی توی تلوزیون مثل آینه نمایش داد
اول یه صفحه میاد که می تونی پوشه رو مشخص کنی و توی هر پوشه ای ؛ روی هر فایل تصویری که بری بلافاصله یه صفحه ی کوچک از تصویر فایل به صورت متحرک نمایش داده میشه
که می تونی هر فایلی رو علامت گذاری کنی و به لیست پخش اضافه کنی (حتی یک فایل تصویری از یک ریسور داشتم که فقط با VLC پخش می شد ؛ اون رو هم بدون مشکل پخش میکنه)
بعد که پلی کنی به ترتیب انتخاب فایل های لیست بندی شده توسط خودت نمایش داده میشه و متونی تکرار لیست رو فعال کنی
تنظیمات پخش شامل جلو و عقب تا 16 برابر ؛ تا 8 برابر زوم تصویر ؛ تا 16 برابر حرکت رو آهسته میکنه ؛ دکمه ی فریم به فریم ؛ تنظیم دقیق ساعت ؛ دقیقه و ثانیه فایل برای پخش (حتی برای mp3 :-o )
اطلاعات تصویر مثل نوع فایل ؛ میزان حجم ؛ نوع فرمت صدا ؛ رزولیشن ؛ تعداد زبان ؛ تعداد زیر نویس
عوض کردن باند های چپ و راست صدا
و حتی انتخاب یک قسمت از یک فایل برای تکرار پشت سر هم ( از A تا B که مقدارش توسط خودت تعیین میشه)
و یک تنظیم به نام چشم انداز که من متوجه دستور العملش نشدم:d
راستی حتی بعضی از فایل های متنی رو هم باز میکنه:-o
---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------
ایکسویژن هنور هم نسبت به مارک های دیگه قیمت خیلی مناسبی داره. مصرف بالای برق زیاد مهم نیست اخه خیلی کم بازی میکنم با کم اوردن نور تو روز میشه یه کاری کرد زیاد مهم نیست . این قضیه تصویر ثابت خیلی مشکل سازه ؟ مثلا چقد طول میکشه تا یه تصویر ثابت شه ؟
تقریبا تا ده دقیقه ولی این رو هم در نظر داشته باش که باید کل تصویر عوض بشه
مثلا توی ماشین بازی میزان دور های کل که با رنگ سفید ثابت گوشه ی بالای تصویر هست ؛ بعد از اتمام دورها روی صفحه باقی می مونه و اذیتت می کنه