خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان نظرتون درباره plasma چیه ؟ از نظر کیفی چه طوره ؟ من واسه اتاق یه دونه درشت مثلا 55 میخوام . اگه بخوام LED یا LCD با این سایز بگیریم خیلی گرون در میاد

اگر به مصرف بالای برقش و کم آوردنش در نور روز و ماندگاری تصویر ثابت روی صفحه اهمیت نمیدی پلاسما گزینه ی مناسبیه برای شما

واگرنه یه LCD یا LED ساده برداری بهتره

البته متاسفانه دیگه سایز 55 رو ساده تولید نمی کنن که ارزون باشه و همش از 4 میلیون شروع میشه به بالا

شما باید مثل من یه LED 55 ایکسویژن میخردی که به نسبت خیلی ارزون بود

که متاسفانه دیگه تولید نمیشه

دوستان نظرتون درباره plasma چیه ؟ از نظر کیفی چه طوره ؟ من واسه اتاق یه دونه درشت مثلا 55 میخوام . اگه بخوام LED یا LCD با این سایز بگیریم خیلی گرون در میاد

داداش گلم ال ای دی یا ال سی دی گرون در میاد تو این سایز و باید بالای ۳۵۰۰۰۰۰ حساب کنی! اما پلاسما دوتا مدل توپ و عالی پاناسونیک داره... فک کنم اینا باشن... vt30 و st30 ... اینا واقعا عالین... بهترین پلاسماهای بازار... ۲۵۰۰۰۰۰ قیمتشونه...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

ایکسویژن هنور هم نسبت به مارک های دیگه قیمت خیلی مناسبی داره. مصرف بالای برق زیاد مهم نیست اخه خیلی کم بازی میکنم با کم اوردن نور تو روز میشه یه کاری کرد زیاد مهم نیست . این قضیه تصویر ثابت خیلی مشکل سازه ؟ مثلا چقد طول میکشه تا یه تصویر ثابت شه ؟

یه چیز دیگه در مورد plasma جالبه اینه که مثلا سایز 40 اینچ تصویر full hd نمیده ولی 22 اینچ LCD تصویر full hd میده . امروز رفتم سونی HX925 دیدم نزدیک 7 میلیون قیمت داشت . بودجه من حد اکثز 2.5 میلیون هست. چی پیشنهاد مکنید ؟

علی یکی هم از روبرو بگیر در حال بخش انمیشن 1080 mkv .
البته با فلش یا اکسترنال که وصل کنی به مانیتور نه کیس.

به تقاضای حمید آقا یه فایل انیمیش 1080 MKV رو دانلود کردم

و هنگام پخش (توسط تلوزیون 24 ایکس ویژن) متوجه امکانات فراوان پخش تلوزیون شدم که گفتم بد نیست اینجا هم مطرح کنم

وای . . . اصلا باورم نمیشه که اینهمه امکانات پخش داشته باشه اونهم با این قیمت

اولا که باورتون نمیشه ؛ کامپیوترم توی پخش 1080 کم میاره و هر از گاهی شطرنجی میشه

ولی توی تلوزیون مثل آینه نمایش داد

اول یه صفحه میاد که می تونی پوشه رو مشخص کنی و توی هر پوشه ای ؛ روی هر فایل تصویری که بری بلافاصله یه صفحه ی کوچک از تصویر فایل به صورت متحرک نمایش داده میشه

که می تونی هر فایلی رو علامت گذاری کنی و به لیست پخش اضافه کنی (حتی یک فایل تصویری از یک ریسور داشتم که فقط با VLC پخش می شد ؛ اون رو هم بدون مشکل پخش میکنه)

بعد که پلی کنی به ترتیب انتخاب فایل های لیست بندی شده توسط خودت نمایش داده میشه و متونی تکرار لیست رو فعال کنی

تنظیمات پخش شامل جلو و عقب تا 16 برابر ؛ تا 8 برابر زوم تصویر ؛ تا 16 برابر حرکت رو آهسته میکنه ؛ دکمه ی فریم به فریم ؛ تنظیم دقیق ساعت ؛ دقیقه و ثانیه فایل برای پخش (حتی برای mp3 :-o )

اطلاعات تصویر مثل نوع فایل ؛ میزان حجم ؛ نوع فرمت صدا ؛ رزولیشن ؛ تعداد زبان ؛ تعداد زیر نویس

عوض کردن باند های چپ و راست صدا

و حتی انتخاب یک قسمت از یک فایل برای تکرار پشت سر هم ( از A تا B که مقدارش توسط خودت تعیین میشه)

و یک تنظیم به نام چشم انداز که من متوجه دستور العملش نشدم:d

راستی حتی بعضی از فایل های متنی رو هم باز میکنه:-o

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

ایکسویژن هنور هم نسبت به مارک های دیگه قیمت خیلی مناسبی داره. مصرف بالای برق زیاد مهم نیست اخه خیلی کم بازی میکنم با کم اوردن نور تو روز میشه یه کاری کرد زیاد مهم نیست . این قضیه تصویر ثابت خیلی مشکل سازه ؟ مثلا چقد طول میکشه تا یه تصویر ثابت شه ؟

تقریبا تا ده دقیقه ولی این رو هم در نظر داشته باش که باید کل تصویر عوض بشه

مثلا توی ماشین بازی میزان دور های کل که با رنگ سفید ثابت گوشه ی بالای تصویر هست ؛ بعد از اتمام دورها روی صفحه باقی می مونه و اذیتت می کنه

مطمئن باش پلاسما هم از نظر کیفیت فوق العاده هستش و هم از نظر قیمت(شک نکن).میگن نورش کمه من هم خوندم ولی نور پلاسمای خودم هم از ال ای دیم بیشتره و هم از ال سی دیم.مصرفش هم 100-150 وات بیشتره که عددی نیستش.تصویر ثابت هم تو همه تلویزیونها وجود داره ولی تو پلاسما ها زودتر ایجاد میشه که اونم عادیه و خودش پاک میشه(من خودم فقط رو این یکیش یکم شک داشتم که دیدم اصلا قابل احساس نیستش).من بهت پلاسما توصیه میکنم چون هر سه تکنولوژی رو تجربه کردم و هیچ کدوم نه از نظر کیفیت رنگ و نه تو هرتز و ... به پای پلاسما نمیرسه.پس پولتو بیخودی صرف اینچ پایین,کیفیت پایین و قیمت 7-8 برابری نکن.البته اینم بگم که معیار سنجش کیفیت واسه من فیلمهای بلوری(خصوصا تن تن) و بازیهای 1080p انحصاری ps3 هستش که کیفیت واقعی اونجا معلوم میشه

ولي انصافي LG خيلي خوشگله و hdmi داره خيلي خوبه ها

کیفیتش هم خیلی عالیه. نمی دونم چرا همه میگن LG کیفیت تصویرش خوب نیست ! ؟ به نظرم نو آوری رو اول LG داره بعد بقیه برند ها مثلا الان مانیتور من E2391 باریک ترین مانیتور جهان هست تا الان و بدون قاب هم هست سامسونگ هم تا چند مدت دیگه مانیتوری با همچین مشخصات حتما تولید می کنه

من تعصب نسبت به LG ندارم ولی خب از سامسونگ هم که هم تلویزیون و هم مانیتورش را داشتم دوتاشون هم خراب شدند با اینکه من خوب ازشون نگهداری می کردم و ضربه ای چیزی هم نخوردند

مطمئن باش پلاسما هم از نظر کیفیت فوق العاده هستش و هم از نظر قیمت(شک نکن).میگن نورش کمه من هم خوندم ولی نور پلاسمای خودم هم از ال ای دیم بیشتره و هم از ال سی دیم.مصرفش هم 100-150 وات بیشتره که عددی نیستش.تصویر ثابت هم تو همه تلویزیونها وجود داره ولی تو پلاسما ها زودتر ایجاد میشه که اونم عادیه و خودش پاک میشه(من خودم فقط رو این یکیش یکم شک داشتم که دیدم اصلا قابل احساس نیستش).من بهت پلاسما توصیه میکنم چون هر سه تکنولوژی رو تجربه کردم و هیچ کدوم نه از نظر کیفیت رنگ و نه تو هرتز و ... به پای پلاسما نمیرسه.پس پولتو بیخودی صرف اینچ پایین,کیفیت پایین و قیمت 7-8 برابری نکن.البته اینم بگم که معیار سنجش کیفیت واسه من فیلمهای بلوری(خصوصا تن تن) و بازیهای 1080p انحصاری ps3 هستش که کیفیت واقعی اونجا معلوم میشه

این پلاسمایی که شما دارید تکنولوژی clear motion هم داره.

یه ال ای دی سامسونگ مال یکی از اقوام این امتیاز رو داشت و با گذاشتن فریم فیک لای 30 فریم بازی بازی 60 فریم به نظر میومد.

مثلا انچارتد3 که بازی میکردیم تو محیط بازی حالت 60 فریم بود.
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.

این پلاسمایی که شما دارید تکنولوژی clear motion هم داره.

یه ال ای دی سامسونگ مال یکی از اقوام این امتیاز رو داشت و با گذاشتن فریم فیک لای 30 فریم بازی بازی 60 فریم به نظر میومد.

مثلا انچارتد3 که بازی میکردیم تو محیط بازی حالت 60 فریم بود.
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
پلاسمای بنده مدلش lg50pk550r هستش و اینی که شما گفتین رو نداره.بهترین نحوه نمایش فیلم یا بازی اینه که tv هیچ تغییری روی سیگنالهای ورودی انجام نده و تصویر رو اونجوری که دریافت میکنه نشون بده و مقدار هرتز رو بالا یا پایین ببره.مثلا یه فیلم با 30fps رو با کاهش هرتز به 30hz نشون بده.این تکنولوژی که شما گفتین بیشتر باعث تاری و افت کیفیت عکس میشه.اگه یه فیلم بلوری مثلا tintin رو بزاری و با این گزینه نگاش کنی متوجه افت کیفیت میشی چون واسه اینکار باید تو هر ثانیه 30 تا تصویر با کیفیت و حجم بالا رو کودک کنه و بزاره لایه تصاویر که مستلزم پردازنده پرقدرتی هستش.
من خودم همیشه نوع پخش رو روی just scan میزارم تا عمل پردازش تصاویر تنها از طریق ps3 صورت بگیره

اکه اینجوری باشه که شما میگین اونوقت همه شرکتا 30 20 10 فریم میسازن و دیگه نیازی به نسل جدید کنسولها نیستش.

پلاسمای بنده مدلش lg50pk550r هستش و اینی که شما گفتین رو نداره.بهترین نحوه نمایش فیلم یا بازی اینه که tv هیچ تغییری روی سیگنالهای ورودی انجام نده و تصویر رو اونجوری که دریافت میکنه نشون بده و مقدار هرتز رو بالا یا پایین ببره.مثلا یه فیلم با 30fps رو با کاهش هرتز به 30hz نشون بده.این تکنولوژی که شما گفتین بیشتر باعث تاری و افت کیفیت عکس میشه.اگه یه فیلم بلوری مثلا tintin رو بزاری و با این گزینه نگاش کنی متوجه افت کیفیت میشی چون واسه اینکار باید تو هر ثانیه 30 تا تصویر با کیفیت و حجم بالا رو کودک کنه و بزاره لایه تصاویر که مستلزم پردازنده پرقدرتی هستش.
من خودم همیشه نوع پخش رو روی just scan میزارم تا عمل پردازش تصاویر تنها از طریق ps3 صورت بگیره

اکه اینجوری باشه که شما میگین اونوقت همه شرکتا 30 20 10 فریم میسازن و دیگه نیازی به نسل جدید کنسولها نیستش.

دوست عزیز اینجوری نیست که شما میگی... وقتی که هرتز تصویر بالا عکس حرف شما کیفیت تصویر هم بالا میره... چرا؟ چون اصلا هیچگونه مات بودنی در تصویر نیست و همه ی اجسام انگاری زنده هستن و طبیعی تر به نظر میان...
من نمیدونم شما چجوری افت کیفیت رو تعریف میکنی... ولی اتفاقا روی فیلهای بلوری شاهد افزایش کیفیت تصویر نیز هستیم... یعنی این تلوزیونها با Clear motion هر چه بالاتر باعث طبیعی تر شدن حرکات بدن و اشیاء... همچنین روان تر شدن حرکت دوربین میشن... که واقعا فیلم دیدن رو بسیار لذت بخش تر میکنه...!

حق با دوستمونه... دقیقا انگاری بازی ها روی 60 فریم اجرا میشه... و این یک عیب به حساب نمیاد... بلکه تصویر رو بهبود می بخشه... شاید واقعا یک شرکت کم کاری کرده باشه... اما این تلوزیونها یجورایی جبران میکنن این کم کاری رو... در هر حال این یک حسن به شمار میاد... و تلوزیونهایLED سامسونگ به خوبی شاهد این قضیه هستن...!

دوست عزیز اینجوری نیست که شما میگی... وقتی که هرتز تصویر بالا عکس حرف شما کیفیت تصویر هم بالا میره... چرا؟ چون اصلا هیچگونه مات بودنی در تصویر نیست و همه ی اجسام انگاری زنده هستن و طبیعی تر به نظر میان...
من نمیدونم شما چجوری افت کیفیت رو تعریف میکنی... ولی اتفاقا روی فیلهای بلوری شاهد افزایش کیفیت تصویر نیز هستیم... یعنی این تلوزیونها با Clear motion هر چه بالاتر باعث طبیعی تر شدن حرکات بدن و اشیاء... همچنین روان تر شدن حرکت دوربین میشن... که واقعا فیلم دیدن رو بسیار لذت بخش تر میکنه...!

حق با دوستمونه... دقیقا انگاری بازی ها روی 60 فریم اجرا میشه... و این یک عیب به حساب نمیاد... بلکه تصویر رو بهبود می بخشه... شاید واقعا یک شرکت کم کاری کرده باشه... اما این تلوزیونها یجورایی جبران میکنن این کم کاری رو... در هر حال این یک حسن به شمار میاد... و تلوزیونهایLED سامسونگ به خوبی شاهد این قضیه هستن...!

آقا عرفان فکر کنم ایشون منظورشون لگ زنی تصویره که منهم با ایشون موافقم

من هم حاضرم فیلم رو رو حالت عادی ببینم تا اینکه لگ زنی تصویر اذیتم کنه

آقا عرفان فکر کنم ایشون منظورشون لگ زنی تصویره که منهم با ایشون موافقم

من هم حاضرم فیلم رو رو حالت عادی ببینم تا اینکه لگ زنی تصویر اذیتم کنه

علی جان خوب Clear motion بالا باشه دیگه تصویر لگ نمیدنه که... اگه منظورشون همون مشکلی هست که وقتی Clear motion روی بیشترین حالت باشه تصویر توی بعضی جاهاش سایه میندازه که آره منم موافقم... ولی تلوزیونهایی با Clear motion بالا این مشکل یا ۰ میشه یا حد اقل کمتر دیده میشه... و حتی اگه کلیر موشن رو روی متوسط تنظیم کنیم این مشکل پیش نمیاد... خارج از اینا کلا کلیر موشن رو نباید گذاشت روی ۱۰۰ درصد... اما وقتی روی ۵۰ هم تنظیم میکنم خداییش تصویر بسیار روونی بهم میده بدون هیچ سایه و لگی که دوستمون منظورش بود...! در کل کلیر موشن بسیار حسن خوبی هست واسه هر تلوزیونی...! و به نظر من ۶۰ درصد توی زنده بودن تصاویر مأثره...!

دوستان من از این LCD استفاده می کنم نظرتون چیه ؟!

sony-klv-32v550a-0_11.jpg

32v550a Sony Lcd Tv

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or