خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

به .... به .........علی آقای گل گلاب>:d<

با عرض سلام خدمت دوست عزیزم علی آقا

بله ؛ علی آقا من چند روز پیش همین رو برای خواهرم خریدم و یک 24 رش رو هم برای استفاده ی سر دستی خودم خریدم:d

واقعا هر دوتاش کیفیتش عالیه

من که واقعا تعجب کردم با این قیمت بسیار مناسب چنین کیفیت عالی داشته باشه

مخصوصا 24 اینچه که با گیرنده دیجیتال داخلی و قابلیت ضبط برنامه ها و ریموت کنترل و دوتا ورودی اچدی و ....... قیمتش باور نکردنی بود ؛ 298 هزار تومان:-o

واقعا خوبه !؟

چقدر ارزون آخه

می ارزه ؟

کیفیت FULL HD ؟ یا HD ؟

1080P ؟ یا

720 ؟!

به به علیرضا جان... خوبی جناب مطهری؟ نیستی که بابا؟ انجمن بی تو صفا نداره...!

مبارک... خوبه؟ از تلوزیونه راضی هستی؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

خیلی ممنون:x بابا خجالتمون ندید ؛ شما خودت منبع صفا هستی:d

امتحانام شروع شده و تا 10 تیر ادامه داره ؛ شرمنده ی شما هم هستم:( منتظر دعای خیر شما هستم:x

واقعا خوبه !؟

چقدر ارزون آخه

می ارزه ؟

کیفیت FULL HD ؟ یا HD ؟

1080P ؟ یا

720 ؟!

فول اچدیه b-) FULL HD هم 24 و هم 22 :d فقط 32 اینچ هاش HD هست:(

مشخصات کاملش

آره خیلی خوبه ؛ واقعا راضی هستم

من خودم هم باورم نمی شد و با تردید انتخاب کردم ولی حالا می بینم واقعا انتخاب عالی داشتم

شما هم به کیفیتش شک نکنید و تا موجود هست و مدت کاهش قیمتش تموم نشده تصمیم بگیرید

خیلی ممنون:x بابا خجالتمون ندید ؛ شما خودت منبع صفا هستی:d

امتحانام شروع شده و تا 10 تیر ادامه داره ؛ شرمنده ی شما هم هستم:( منتظر دعای خیر شما هستم:x

فول اچدیه b-) FULL HD هم 24 و هم 22 :d فقط 32 اینچ هاش HD هست:(

مشخصات کاملش

آره خیلی خوبه ؛ واقعا راضی هستم

من خودم هم باورم نمی شد و با تردید انتخاب کردم ولی حالا می بینم واقعا انتخاب عالی داشتم

شما هم به کیفیتش شک نکنید و تا موجود هست و مدت کاهش قیمتش تموم نشده تصمیم بگیرید

حیف پول دستم نیست مگر نه 1 ثانیه هم دریغ نمی کردم !

به .... به .........علی آقای گل گلاب>:d<

با عرض سلام خدمت دوست عزیزم علی آقا

بله ؛ علی آقا من چند روز پیش همین رو برای خواهرم خریدم و یک 24 رش رو هم برای استفاده ی سر دستی خودم خریدم:d

واقعا هر دوتاش کیفیتش عالیه

علی جان مبارکت باشه. یه زحمتی دارم. میتونی از 42 اینچ یه چند تا عکس بزاری ؟ موقع پخش تصویر. آخه به هر کی میگم دارن میگن ایکس ویژن در حد قیمتش تصویر میده. قبلا هم یدونه داشتم که خیلی ازش ناراضی بودم.
ممنونم

علی جان مبارکت باشه. یه زحمتی دارم. میتونی از 42 اینچ یه چند تا عکس بزاری ؟ موقع پخش تصویر. آخه به هر کی میگم دارن میگن ایکس ویژن در حد قیمتش تصویر میده. قبلا هم یدونه داشتم که خیلی ازش ناراضی بودم.
ممنونم

منظورت 24 ــه ؟ !

آقا راست میگه یه عکسی بذار

ممنونم

خیلی ممنون ؛ چشم حتما

آره درسته LCD هاش و همین طور LED های سری قدیمیش اصلا مطلوب نبود (که تولیدش هم متوقف شد)

ولی الان من واقعا از این 55 و 42 و 24 راضیم و به شما هم پیشنهاد می کنم که به خاطر ارزون بودنش به کیفیتش شک نکنید

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

منظورت 24 ــه ؟ !

آقا راست میگه یه عکسی بذار

چشم محمد آقا از هر دو تاش عکس می ذارم:d

سلام خدمت همگی عزیزان.
امروز با اینکه کلی کار داشتم ولی از TV هم غافل نشدم و کلی روش وقت گذاشتم.
اینم حاصل مشاهدات بنده. البته برای گیم و فیلم ( خصوصی) و ارزش در برابر خرید.
بهترین مدل که دیدم samsung d6940 بود. هم تمامی رنگ ها رو عالی نشون میده و هم رنگ مشکیش خیلی خیلی خوب از آب در میاد. من الان خودم c6960 دارم و به جرات میگم که این سری جدید هم تونسته تو رنگ و کیفیت به پای سری قبلیش برسه. چون تصویر c6960 رو تو هیچ چیزی ندیدم.
بعد این مدل باز تو سامسونگ یه چند تا هستن که اونا هم به توجه به قیمتشون بد نیستن مثل سری 5000 ولی به هیچ عنوان به گرد سری بالا نمی رسن.
از LG بیزارم واسه همین سراغش نرفتم. نمی دونم چرا احساس میکنم رنگاش خالص نیستن و توشون گرد خاک هست!
سونی هم که بزنم به تخته از گردونه رقابت پرت افتاده. مدل 720اش اونقدر نورش افتضاحه که تو روز هیچ کدوم از نمایندگی ها روشنش نکرده بودن.
پاناسونیک هم vt30ش که معرف حضور همه هست. به غیر از اون بقیه ارزش خرید ندارن. اونم واسه بازی یکم خنده داره.
و اما شارپ، مدل سه بعدیش در یک کلام بدرد نخور. من نیم ساعت اصرار کردم روشنش کنن تا تستش کنم. هی بهونه میاوردن نور بیرون زیاده و کیفیتش رو نشون نمیده. تا روشن کردن فهمیدم چرا خاموش بود: رنگ مشکی = طوسی. بقیه رنگها = تمایل به سیاه و سفید. رنگ زرد = عین پوست آدامس موز.
یعنی شارپ که هی تبلیغ میکنه تلویزیونهاش چهار رنگن، بهتر بود میگفت سیاه و سفید + زرد. فیلم 2012 رو واسه دمو گذاشته بودن. تمام رنگ ها به سمت سیاه و سفید تمایل داشتن ولی رنگ زردش واقعا معرکه بود. البته اونم بیشتر جلوه میکرد چون شاید بقیه رنگ ها رفته بودن مرخصی.
در مورد xvision هم همین و بس که هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری. این شارپ و ایکس ویژن تو یه مغازه بودن. و روبروی هم. ایرادی که ایکس ویژن داشت یکیش این بود که رنگ تصویر عین شارپ بود. منتها زرد جلوه گر هم نداشت. به شدت زاویه دیدش محدوده. یعنی توی مغاره اذیت میکرد.
من خودم قصد خرید xvision رو داشتم. ولی خود نماینده مادیران پشیمونم کرد. یدونه برا خودش ورداشته بود که داشت دست دوم ردش میکرد. یه چیز جالب همه در مورد ایکس ویژن میگفتن : برا مکانهای عمومی عالیه ولی برا خونه و فاصله نزدیک بعد از تمام برند هاست.
الانم چشمم مونده دنبال سامسونگ .
خوشحال میشم اگه کسی این سری از سامی رو داره منو راهنمایی کنه.
( دوستان اینا همه برگرفته از مشاهدات من بودن که آمیخته شدن با تجربیات و سلایق و نظرات شخصی خودم و به هیچ عنوان وحی منزل نیستن. اینا رو گفتن که بدونین به هیچ عنوان قصد توهین به سلیقه و علاقه کسی یا برند خاصی ندارم)
ممنونم بابت وقتی که گذاشتین.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت همگی عزیزان.
امروز با اینکه کلی کار داشتم ولی از TV هم غافل نشدم و کلی روش وقت گذاشتم.
اینم حاصل مشاهدات بنده. البته برای گیم و فیلم ( خصوصی) و ارزش در برابر خرید.
بهترین مدل که دیدم samsung d6940 بود. هم تمامی رنگ ها رو عالی نشون میده و هم رنگ مشکیش خیلی خیلی خوب از آب در میاد. من الان خودم c6960 دارم و به جرات میگم که این سری جدید هم تونسته تو رنگ و کیفیت به پای سری قبلیش برسه. چون تصویر c6960 رو تو هیچ چیزی ندیدم.
بعد این مدل باز تو سامسونگ یه چند تا هستن که اونا هم به توجه به قیمتشون بد نیستن مثل سری 5000 ولی به هیچ عنوان به گرد سری بالا نمی رسن.
از LG بیزارم واسه همین سراغش نرفتم. نمی دونم چرا احساس میکنم رنگاش خالص نیستن و توشون گرد خاک هست!
سونی هم که بزنم به تخته از گردونه رقابت پرت افتاده. مدل 720اش اونقدر نورش افتضاحه که تو روز هیچ کدوم از نمایندگی ها روشنش نکرده بودن.
پاناسونیک هم vt30ش که معرف حضور همه هست. به غیر از اون بقیه ارزش خرید ندارن. اونم واسه بازی یکم خنده داره.
و اما شارپ، مدل سه بعدیش در یک کلام بدرد نخور. من نیم ساعت اصرار کردم روشنش کنن تا تستش کنم. هی بهونه میاوردن نور بیرون زیاده و کیفیتش رو نشون نمیده. تا روشن کردن فهمیدم چرا خاموش بود: رنگ مشکی = طوسی. بقیه رنگها = تمایل به سیاه و سفید. رنگ زرد = عین پوست آدامس موز.
یعنی شارپ که هی تبلیغ میکنه تلویزیونهاش چهار رنگن، بهتر بود میگفت سیاه و سفید + زرد. فیلم 2012 رو واسه دمو گذاشته بودن. تمام رنگ ها به سمت سیاه و سفید تمایل داشتن ولی رنگ زردش واقعا معرکه بود. البته اونم بیشتر جلوه میکرد چون شاید بقیه رنگ ها رفته بودن مرخصی.
در مورد xvision هم همین و بس که هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری. این شارپ و ایکس ویژن تو یه مغازه بودن. و روبروی هم. ایرادی که ایکس ویژن داشت یکیش این بود که رنگ تصویر عین شارپ بود. منتها زرد جلوه گر هم نداشت. به شدت زاویه دیدش محدوده. یعنی توی مغاره اذیت میکرد.
من خودم قصد خرید xvision رو داشتم. ولی خود نماینده مادیران پشیمونم کرد. یدونه برا خودش ورداشته بود که داشت دست دوم ردش میکرد. یه چیز جالب همه در مورد ایکس ویژن میگفتن : برا مکانهای عمومی عالیه ولی برا خونه و فاصله نزدیک بعد از تمام برند هاست.
الانم چشمم مونده دنبال سامسونگ .
خوشحال میشم اگه کسی این سری از سامی رو داره منو راهنمایی کنه.
( دوستان اینا همه برگرفته از مشاهدات من بودن که آمیخته شدن با تجربیات و سلایق و نظرات شخصی خودم و به هیچ عنوان وحی منزل نیستن. اینا رو گفتن که بدونین به هیچ عنوان قصد توهین به سلیقه و علاقه کسی یا برند خاصی ندارم)
ممنونم بابت وقتی که گذاشتین.

مرسی داداش
کاش قیمت رو هم میگفتی

آقا بالاخره دلمو به دریا زدم و سامی رو ورداشتم.
Samsung 40D6960 به قیمت 2100000 تومن. سینمای همراهش رو ور نداشتم. ولی 2 تا عینک روش دادن.
یدونه هم 46ES6950 کنار مال من بود که من از تصویر D بیشتر از ES خوشم اومد.

آقا بالاخره دلمو به دریا زدم و سامی رو ورداشتم.
Samsung 40D6960 به قیمت 2100000 تومن. سینمای همراهش رو ور نداشتم. ولی 2 تا عینک روش دادن.
یدونه هم 46ES6950 کنار مال من بود که من از تصویر D بیشتر از ES خوشم اومد.

به به داداش گلم مبارکه... بهترین انتخاب رو داشتی... ایشالله LEDدیش همیشه بدرخشه واست...

داداش ۱ چنتا عکس بذار... حتما هم بذار... از دشبورد ایکس باکستم عکس بذار... ببینم چیکار میکنی...! بازم مبارکه...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or