خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

نه من چند هفته پيش يه بروشور گرفتم از مرکز سامسونگ همه ى مدلاش هديه داشتن ديگه اون خيلى ديزلى ها هم يه دى وى دى پلير روشون ميداد اينکه خيلى از اونا سرتره

معلومه که سرتره... نمی دونم شاید هدیه ها رو تغییر داده... اما بازم همون بروشور رو یه نگاهی کن...!

من درخدمتم...

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلام دوستان این مانیتور 24 اینچی 3d سونی جریانش چیه ؟کسی قیمتی ازش داره؟الان تو ایران موجود هست؟میگن مخصوص ps3

نه بابا... انگاری تو ایران بوده و دیگه نیست... دوستان قیمت رو هم ۹۳۰ به بالا میدادن... یه قیمت نجومی... دنبالش نگرد نیست...

من خودم D585 گرفتم تا فردا میرسه دستم فک کنم خیلی خوبه

آقا مبارکت باشه... رسید به دستت حتما عکس بگیر بذار... عکس با کیفیت خوب هم بذار... هه هه!

راستی یه عکس هم از Dasboard ایکس باکس بگیر روی تلوزیونت و بذار تو. همین تاپیک...

بازم به مبارکی ایشالله! از تلوزیونت بسیار راضی خواهی بود...

به نظرتون این مانیتور واسه بازی چطوره؟ samsunge 27sa950 hybrid led در ضمن اینو بگم که کنتراست mega dynamic داره 3d هستش 120 هرتزه از قرار معلوم کیفیت 3d هم عالیه پنلش هم led backlit هستش و یسری خصوصیات عالی دیگه تایید میکنید؟

به نظرتون این مانیتور واسه بازی چطوره؟ samsunge 27sa950 hybrid led در ضمن اینو بگم که کنتراست mega dynamic داره 3d هستش 120 هرتزه از قرار معلوم کیفیت 3d هم عالیه پنلش هم led backlit هستش و یسری خصوصیات عالی دیگه تایید میکنید؟

دوست عزیز این مانیتور در یک کلام عالیه... اما...
ببین واسه 3D هزینه نکن... گیم 3D یدرد نمی خوره... این هزینه رو واسه یه TV خوب 2D بکنی بسیار نتیجه ی بهتری خواهی گرفت از تصویر...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

دوستان عزیز نظرتون درباره samsung 32d5550 می خواستم بپرسم

والا این تلوزیون تازه به بازار اومده... من هنوز از نزدیک ندیدم این تلوزیون رو... اما مشخصاتش رو کاغذ خیلی عالیه... نسبت به قیمتش خیلی تلوزیون خوبیه برا گیم...

به .... به .........علی آقای گل گلاب>:d<

با عرض سلام خدمت دوست عزیزم علی آقا

بله ؛ علی آقا من چند روز پیش همین رو برای خواهرم خریدم و یک 24 رش رو هم برای استفاده ی سر دستی خودم خریدم:d

واقعا هر دوتاش کیفیتش عالیه

من که واقعا تعجب کردم با این قیمت بسیار مناسب چنین کیفیت عالی داشته باشه

مخصوصا 24 اینچه که با گیرنده دیجیتال داخلی و قابلیت ضبط برنامه ها و ریموت کنترل و دوتا ورودی اچدی و ....... قیمتش باور نکردنی بود ؛ 298 هزار تومان:-o

آخرین ویرایش:
به به علیرضا جان... خوبی جناب مطهری؟ نیستی که بابا؟ انجمن بی تو صفا نداره...!

مبارک... خوبه؟ از تلوزیونه راضی هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or