خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

قربون داداش که اینقدر شما با سوادی... من که چیزی واسه گفتن نداریم.... اما یه چیزایی باید یاد آور شم مهندس جان بزرگ...

ببین دوست عزیز... این روزا تو سر هرکی بزنی می دونه عمق رنگ مشکی تو پنلهای LED بسیار بالاتره... و عمق رنگ مشکی همون کنتراست هستش... اینو اگه با چشم خودتم به پنل تلوزیونها حتی وقتی که خاموشن نگاه کنی می فهمی من چی میگم...

دوم اینکه عمر پنلهای. پلاسما کمتر از LED ها هستش... زودتر از دیگر پنلها نور Backlight خودش رو از دست میده!

درضمن پلاسماها بالاترین کیفیت تصویر رو ندارن... بلکه فقط رنگها رو طبیعی نشون میدن... بالاترین کیفیت مربوط به LED ها هستش!

موفق باشی مهندس...
عاااااااالی بود. خیلی شیک گفتی.

ببین عزیز دلم وقتی میگم سوادم سواد بچه های قدیم ناراحت نشو چون قدیما هر کی در مورد چیزی اطلاعات نداشت یا نظر نمیداد یا اگه میخواست یه نظری بده میرفت یه نصفه نیمچه تحقیقی میکرد که ضایع نشه که بعدش که ضایع شد مجبور بشه بیاد با شکلک =)) مثلا بگه من خیلی حالیمه!!!!!
پس دیگرانو با حرفات و اطلاعات غلط به اشتباه ننداز اولا که کسی به کنتراستی که سازنده در مورد تی ویاش اعلام میکنه اعتماد نمیکنه اونم برندی مثل سامسونگ که دنیارو با تبلیغات کذب ترکونده دوما که شما هنوز فرق کنتراست native رو با کنتراست dynamic نمیدونی چیه! خدارو شکر هنوز اینترنت قطع نشده سایت Google م فی - لتر نشده.
اون کنتراستی که سامسونگ اعلام کرده کنتراست داینامیک پنله که بی ارزشه فقط به درد مارکتینگ میخوره:

62869239399069402442.jpg

اون کنتراستی که پاناسونیک اعلام میکنه کنتراست Naive یا واقعی تی وی هاش هست:

91273471071776675946.jpg

Specifications | VT series -Plasma TV | Product Line-up for Asia | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global

در ضمن برای بالارفتن اطلاعاتت بد نیست بدونی کنتراست dynamic نئو پلاسماهای پاناسونیک infinity یا بی نهایت به 1 هست ولی چون کنتراست داینامیک ارزش نداره دیگه برندای درجه یک اونو اعلام نمیکنن.

دوما اون لینکی که بهت دادم واسه cnet در مورد اتتخاب بهترین تی وی دنیا سواد انگلیسی در حد دوم سوم دبیرستان بیشتر نمیخواست ولی خب اگه خوندنش برای شما سنگینه و با گوگل ترنسلیتم رابطه خوبی نداری اینم لینک فارسیشه فکر کنم دیگه فارسی خوندن واست راحت باشه.
http://forum.bazicenter.com/thread62195/#post2022331

اینم از اون حرفا بودا اولا که پلاسما اصلا احتیاج به بک لایت نداره واسه اینکه self illumination هست برای همینم هست که کیفیت تصویرش بالاتره و عمق رنگ مشکیش بیشتره دوما عمر پلاسما از همه تکنولوژیا بالاتره یعنی 30 سال.

eco_02_img01.jpg

گوگولی من 2008 اومدم اینجا با مدیر سایت حرفم شد اکنتم رو بست اینو 3 روز پیش ساختم. محض اطلاع.
دوم من فوق لیسانس ادبیات انگلیسی ام اگه پایه ایی کلا انگلیسی بحرفیم ;) منبع فقط انگلیی بذار. در ضمن فرانسه هم میدونم اگه میخوای فرانسوی بحرفیم:d

پست به این عظمت دادی با 1 جمله جوابتو میدم. مهندس همه چیز دان،، بدان

Rule : Dynamic contrast = 5x native contrast

با زور گشتی یه نئو پلاسما پیدا کردی nativeاش 6 میلیون باشه تازه برابر سامسونگ میشه.
در ضمن سامونگ مخترع پنل پلاسما ، LCD و LED تو دنیاست. دیگه واسه سامسونگ 6 تائی نیاید. نمیدونم برند درجه 1 و... این حرفا زشت تو فوروم.

این جملتو هنوز علما و دانشمندان دارن روش کار میکنن. به محض اینکه معنیش رو فهمیدن میام جوابتو میدم:::;)
در ضمن برای بالارفتن اطلاعاتت بد نیست بدونی کنتراست dynamic نئو پلاسماهای پاناسونیک infinity یا بی نهایت به 1 هست ولی چون کنتراست داینامیک ارزش نداره دیگه برندای درجه یک اونو اعلام نمیکنن.

فقط infinity رو درست معنی کردی همین ;)

در پنلهای پلاسما بجا ی استفاده از نور بکلایت برای کنتراست از فن اوری پیکسلی استفاده میشه که هر پیکسل نور متفاوتی رو جلوه میکنه بخاطر همین میگن کنتراست واقعی...( دقت عمق رنگها و نور در پلاسما قابل مقایسه نیست با دیگر پنلها) من اگه مایه داشتم به هیچ وجه چیزی جز st30 یا vt30 نمیخریدم.

دقیقا راجع به همین فن آوری پیکسلی برای پلاسما منبع معتبر بده اگه درست بود میام همین جا اعلام میکنم حق با شما بوده.

asot_500
گوگولی من 2008 اومدم اینجا با مدیر سایت حرفم شد اکنتم رو بست اینو 3 روز پیش ساختم. محض اطلاع.
مدیر حق داشته شمارو بن کرده چون همه حرفات غیر منطقی و بی ادبانه و بدون منبع و از روی فن بازیه.

حرفایی که شما میزنی همش بی اساسه چرا حرف غیر منطقی میزنی؟
این در مورد pixel level بودن پلاسما:
این یه منبع
Because a plasma panel is illuminated at the sub-pixel level, images are extremely accurate, and the panel's light output is both high and consistent across the entire screen area. Plasma TVs also provide very wide horizontal and vertical viewing angles. Picture quality looks sharp and bright from virtually anywhere in the room.
Most flat-panel TVs are progressive displays – they draw the entire image at once. Panasonic’s 1080p plasma displays illuminate over two million pixels for true high-definition clarity, deeper blacks and warmer colours.

Televisions - Lim Electronics

این دو منبع
Plasmas have the ability to control contrast at the individual pixel level. Compared to liquid crystal displays that must block light to create black, plasma pixels simply turn off. Premium plasmas in the larger 55 inch range do this better than most, reporting contrast ratios in the millions-to-one.

Read more: The Best 55" Plasmas | eHow.com The Best 55" Plasmas | eHow.com

این سه منبع:
Because the individual plasma pixels provide their own illumination, black pixels can turn themselves off more completely than backlit pixels in other HDTV types. The improved contrast of plasma TVs allows them to produce deep black levels, which is ideal for showing a high level of detail, even in dark scenes. With a plasma television, fewer details get lost in the shadows and you will see a picture closer to that which was originally filmed.

Advantages of Plasma TVs | Overstock.com

این چهارتا منبع
Plasma displays are described as a self-illuminated technology because images are created by lighting up individual pixels on the screen. A plasma display consists of millions of phosphor-coated glass cells or pixel containing plasma. Each pixel has three cells (one for red, green and blue respectively) therefore a 1080p plasma display panel has over 2.7 million pixels (1920 x 1080) and 8 million cells on its surface. To produce an image, electric current flows through the screen, causing certain bubbles to emit ultraviolet rays which trigger the phosphor coating to produce red, green or blue.

http://www.theglobeandmail.com/tech...ose-between-plasma-lcd-or-led/article4182408/

Rule : Dynamic contrast = 5x native contrast
همچین قانونی غلطه شما این قانونو از کجا در آوردی منبعی نداره اگه داره لطف کن بزار.

کنتراست داینامیک پلاسماهای پاناسونیک الان 2-3 ساله که بی نهایت شده این قضیه دیگه اینقدر تکراری شده که پاناسونیک دیگه حتی اعلامشم نمیکنه.

10359440000718566257.jpg

Panasonic TC-P55VT50 Review - 1080p 3D Capable 55" Viera Plasma TV TCP55VT50

اینم یه منبع دیگه که پلاسمای vt20 پاناسونیکو که ماله 3 سال پیشه تست کرده نوشته کنتراست داینامیکش بی نهایت بوده:

Panasonic’s “Infinite Black Pro” mode kicks in when using the“Vivid setting and yielded a black level reading of 0.000 (meaning below our Minolta LS-100 light meter sensitivity) with a 0 IRE black test signal, making the contrast ratio indeed infinite

http://hdguru.com/panasonic-tc-p50vt20-3d-hdtv-hd-guru-exclusive-first-review/1391/

Panasonic promise improvements in energy reduction, thickness, moving picture resolution, and contrast. As a videophile, it is great to see Panasonic explicitly market these last two as selling points (they have special marketing logos made up for them), but it is not surprising given the company’s strong investment in Plasma technology. For 2009 model NeoPDPs, Moving Picture Resolution is claimed at “1080 lines or more”, and 40,000:1 contrast. Then in 2010, NeoPDP ECO: Infinity:1 contrast is promised!

http://www.avforums.com/forums/foru...convention-2009-amsterdam-product-launch.html

آخرین ویرایش:
دقیقا راجع به همین فن آوری پیکسلی برای پلاسما منبع معتبر بده اگه درست بود میام همین جا اعلام میکنم حق با شما بوده.

من که بدون منبع نمیام اینجا چیزی بگم که...بعدا براخودم مشکل درست کنم...2 دقیقه میایم چیزی یاد بگیریم به دردمون بخوره این بحثهای کودکانه دیگه به درد منو شما نمیخوره...کمی منطقی بودن ادم رو نمیکشه به خدا! منبع هم دوست بالایی گذاشتن

بابا تو دیگه کی هستی. من به آقای ghasem200 گفتم منبع بده. شما چرا خودتو به زحمت انداختی؟؟؟؟ پست ها رو با دقت مطالعه کن.
به هر حال دستت درد نکنه. این منبع راجع به قانونی که گفتم : Rule : Dynamic contrast = 5x native contrast
Contrast ratio - Wikipedia, the free encyclopedia

A plasma display with a static 5000:1 contrast ratio will show superior contrast to an LCD with 5000:1 dynamic and 1000:1 static contrast ratio when the input signal contains a full range of brightnesses from 0 to 100% simultaneously.

اصلا پلاسما superior

ولی من یه چیزو متوجه نمیشم. اینکه شما اینهمه زحمت کشیدی که به ما ثابت کنی کنتراست دینامیک پاناسونیک بی نهایته. قبول. دمش گرم. اینم حرف شما :
اینم یه منبع دیگه که پلاسمای vt20 پاناسونیکو که ماله 3 سال پیشه تست کرده نوشته کنتراست داینامیکش بی نهایت بود

حالا تو پست قبلی :
ولی چون کنتراست داینامیک ارزش نداره دیگه برندای درجه یک اونو اعلام نمیکنن.

من موندم اگه ارزش نداره پاناسونیک بیکاره خودشو پاره کرده تونسته کنتراست دینامیک رو بینهایت کنه بعدش هم اعلام نکنه؟؟؟؟ آخه اون برند درجه یکه ;)

طبق این قانون هم نهایتش کنتراست های این دو تا tv مساوی میشن.

از همه اینا بگذریم. این خصوصیاتی که شما داری میگی مال بهترین تلوزیون های پاناسونیکه که قیمت هاش هم ماشالا کم نیست.
عرف متوسط و قیمت میانگین بازار و احتیاج مصرف کننده رو در نظر بگیری کمتر کسی سراغ اینی که شما میگی میره.

من خودم معتقدم اگه یه چیز رو یکی اختراع کنه هر چقدر هم بقیه توش پیشرفت کنن بازم به پای مخترع نمیرسن.
اگه قیمت مطرح نباشه بازم ترجیح میدم سامسونگ یا فیلیپس بخرم تا پاناسونیک.
سلیقه ایی هم باشه به نظر من ظاهر سامسونگ خوشگل تره. یه موقع خواستیم مثل کلاه قرمزی تلوزیون خاموش نگاه کنیم حال کنیم ;)

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمای
ولی من این مدل گرفتم LG LM 58000 قیمت 1.070.000 تومن برای PC
نظرتون بگید ؟
منم تست گرفتم میگم؟

توی فیلم 2بعدی کیفیت عالی.3بعدی هم کیفیتش خوب و بیشتر از اکتیو میشه نگا کرد عمق خوب و زاویه دید گسترده

توی بازی در مقایسه با مانیتورم LG W2261V ; اولین مزیت بزرگتر بودنش.2 زاویه دید عالی.3 نداشتن خستگی و چشم درد.3 رنگ ها خیلی طبیعی تر
و پورت usb که تمام فرمتها اجرا میکنه

بابا تو دیگه کی هستی. من به آقای ghasem200 گفتم منبع بده. شما چرا خودتو به زحمت انداختی؟؟؟؟ پست ها رو با دقت مطالعه کن.
به هر حال دستت درد نکنه. این منبع راجع به قانونی که گفتم : Rule : Dynamic contrast = 5x native contrast

اصلا پلاسما superior

ولی من یه چیزو متوجه نمیشم. اینکه شما اینهمه زحمت کشیدی که به ما ثابت کنی کنتراست دینامیک پاناسونیک بی نهایته. قبول. دمش گرم. اینم حرف شما :

حالا تو پست قبلی :

من موندم اگه ارزش نداره پاناسونیک بیکاره خودشو پاره کرده تونسته کنتراست دینامیک رو بینهایت کنه بعدش هم اعلام نکنه؟؟؟؟ آخه اون برند درجه یکه ;)

از همه اینا بگذریم. این خصوصیاتی که شما داری میگی مال بهترین تلوزیون های پاناسونیکه که قیمت هاش هم ماشالا کم نیست.
عرف متوسط و قیمت میانگین بازار و احتیاج مصرف کننده رو در نظر بگیری کمتر کسی سراغ اینی که شما میگی میره.

من خودم معتقدم اگه یه چیز رو یکی اختراع کنه هر چقدر هم بقیه توش پیشرفت کنن بازم به پای مخترع نمیرسن.
سلیقه ایی هم باشه به نظر من ظاهر سامسونگ خوشگل تره. یه موقع خواستیم مثل کلاه قرمزی تلوزیون خاموش نگاه کنیم حال کنیم ;)
اول از همه ترجه اون تیکه که نقل و قول کردی نوشته:
A plasma display with a static 5000:1 contrast ratio will show superior contrast to an LCD with 5000:1 dynamic and 1000:1 static contrast ratio when the input signal contains a full range of brightnesses from 0 to 100% simultaneously.
یه پلاسما با کنتراست ثابت 5 هزار به 1 کنتراست برتری نسبت به یه LCD با کنتراست داینامیک 5 هزار به 1 و واقعی هزار به یک نمایش میده ....

اونوقت من نمیدونم این قانونو از کجا کشیدی بیرون آقای دکترای زبان انگلیسی!؟؟

دوما لینکی که دادی اصلا همچین چیزیم توش ننوشته داخلش نوشته:
It is also common to market only the dynamic contrast ratio capability of a display (when it is better than its static contrast ratio only on paper), which should not be directly compared to the static contrast ratio. A plasma display with a static 2,000,000:1 contrast ratio will show superior contrast to an LCD (with LED or CCFL backlight) with 30,000,000:1 dynamic and 10,000:1 static contrast ratio when the input signal contains a full range of brightnesses from 0 to 100% simultaneously.
نوشته که خیلی معموله که تو بازار فقط کنتراست داینامیک یه نمایشگرو اعلام میکنن (برای اینکه این از کنتراست ثابت فقط روی کاغذ بهتره)... یک پلاسما با کنتراست ثابت 2 میلیون به 1 کنتراست بهتری رو نسبت به یک ال سی دی (با بک لایت ال ای دی یا سی سی اف ال) با کنتراست 30 میلیون به 1 و ثابت 10 هزار به 1 نمایش میده....

بعدشم از همه خنده دارتر که آدم به سوادت در حد پنجم دبستانم شک میکنه این تیکه از حرفته:

یعنی تو دهات شما 30 میلیون به 1 با بی نهایت به 1 یکیه که با همون قانون من در آوردیت که از خودت استخراج کردی بهش رسیدی؟

بعدشم من کاری به تو ندارم که چی دوست داری بخری یا چی نخری شاید تو دلت بخواد آفتابه خونتونم بری سامسونگ بخری خلاصه سلیقت اینطوریه دیگه ولی اینجا اراجیف سرهم نکن واسه ملت.

اول از همه ترجه اون تیکه که نقل و قول کردی نوشته:

یه پلاسما با کنتراست ثابت 5 هزار به 1 کنتراست برتری نسبت به یه LCD با کنتراست داینامیک 5 هزار به 1 و واقعی هزار به یک نمایش میده ....

اونوقت من نمیدونم این قانونو از کجا کشیدی بیرون آقای دکترای زبان انگلیسی!؟؟

دوما لینکی که دادی اصلا همچین چیزیم توش ننوشته داخلش نوشته:

نوشته که خیلی معموله که تو بازار فقط کنتراست داینامیک یه نمایشگرو اعلام میکنن (برای اینکه این از کنتراست ثابت فقط روی کاغذ بهتره)... یک پلاسما با کنتراست ثابت 2 میلیون به 1 کنتراست بهتری رو نسبت به یک ال سی دی (با بک لایت ال ای دی یا سی سی اف ال) با کنتراست 30 میلیون به 1 و ثابت 10 هزار به 1 نمایش میده....

بعدشم از همه خنده دارتر که آدم به سوادت در حد پنجم دبستانم شک میکنه این تیکه از حرفته:

یعنی تو دهات شما 30 میلیون به 1 با بی نهایت به 1 یکیه که با همون قانون من در آوردیت که از خودت استخراج کردی بهش رسیدی؟

بعدشم من کاری به تو ندارم که چی دوست داری بخری یا چی نخری شاید تو دلت بخواد آفتابه خونتونم بری سامسونگ بخری خلاصه سلیقت اینطوریه دیگه ولی اینجا اراجیف سرهم نکن واسه ملت.

به ترتیب اینایی رو که میگم عوض کن:
آموزشگاه زبانتو - معلم زبانتو - کتبا زبانتو و دیکشنریتو. از گوگل و بابیلون هم استفاده نکن که دشمن بشریت ان.

ترجمه اش میشه:
یک پلاسما با کنتراست ثابت 5000:1 کنتراست بهتری رو نسبت به lcd به 5000:1 دینامیک و 1000:1 ثابت نشون میده. وقتیکه .... (بقیه اش مهم نیست)

اینو به معلم زبانتون نشون بده. حاضرم سر هرچی بگی شرط ببندم با برنامه ترجمه اش کردی. چون از یه آدمی که در حد let's go هم انگلیسی بلد باشه بعیده.
تو جمله بندی فارسیت مشکل داره، اومدی داری ترجمه هم میکنی؟؟؟؟؟ ;)

جواب منو هم ندادی:
میگم اگه همه میان دینامیک رو که روی کاغذ بهتره رو اعلام میکنن چرا اونوقت پاناسونیک شما اعلامش نمیکنه؟
خودت گفتی پاناسونیک برند درجه 1 دیگه اعلامش نمیکنه.
بگو بگو بگو بگو بگو بگو جواب اینو بده.

بعدش هم گفتم پست ها رو با دقت بخون پسر جان. من زیر این 2 تا Tv خط کشیدم. که بفهمی همون 2تایی که 2 صفحه قبل لینک دادیم رو میگم. پلاسما پاناسونیک با
led samsung

کنتراست سامسونگ 1:30000000 بود مال پاناسونیک 1:6000000 که طبق اون قانون اونم میشه 1:30000000.
کاملا واضحه گشتی گشتی یه چیز پیدا کردی اشکال بگیری.
اشکال نداره من ناراحت نمیشم. اتفاقا خوشحال میشم. این موضوع باعث پیشرفت شما نو گل های باغ زندگیمون میشه ;)

سامسونگ بده. اپل رو قبول داری ؟؟؟؟؟؟؟؟
اپل دیوانس همه ی پنل های lcd & led شو از سامسونگ میگیره. خودش آمریکاییه. نکنه بلد نیست بسازه. هان ؟؟؟؟ نظرت چیه؟؟؟؟؟؟

اصلا پلاسما superior

حالا تو پست قبلی :

این نوشته ای از منبعی که نقل و قول کردی و میگی قانونه اصلا تو منبع نیست شما از کجا اینو در آوردی آخه تو این منبع کجا نوشته:
A plasma display with a static 5000:1 contrast ratio will show superior contrast to an LCD with 5000:1 dynamic and 1000:1 static contrast ratio when the input signal contains a full range of brightnesses from 0 to 100% simultaneously
چرا دورغ نقل و قول میکنی؟
دیگه دروغ به این گندگی تا حالا ندیده بودم یکی بیاد منبع بده بعدش نوشته های منبعو عوض کنه!!!!
عجب دنیایی شده!!!!
توی منبع نوشته:
It is also common to market only the dynamic contrast ratio capability of a display (when it is better than its static contrast ratio only on paper), which should not be directly compared to the static contrast ratio. A plasma display with a static 2,000,000:1 contrast ratio will show superior contrast to an LCD (with LED or CCFL backlight) with 30,000,000:1 dynamic and 10,000:1 static contrast ratio when the input signal contains a full range of brightnesses from 0 to 100% simultaneously. They will, however, be on-par when input signal ranges only from 0 to 20% brightness.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من یه مانیتور samsung px23720 plus دارم. وقتی ps3 رو با HDMI بهش وصل می کنم و میرم تو بازی، تصویر یه جوریه، تو حرکت یه جورایی تار میشه. 5 دقیقه بازی کنی چشمت درد میگیره. چکار کنم؟ ولی وقتی ps3 رو با HDMI به sony bravia s series 32 inch که FULL HD نیست وصل می کنم تصویر کاملا شفاف و روونه.

سلام دوستان. من یه مانیتور samsung px23720 plus دارم. وقتی ps3 رو با HDMI بهش وصل می کنم و میرم تو بازی، تصویر یه جوریه، تو حرکت یه جورایی تار میشه. 5 دقیقه بازی کنی چشمت درد میگیره. چکار کنم؟ ولی وقتی ps3 رو با HDMI به sony bravia s series 32 inch که FULL HD نیست وصل می کنم تصویر کاملا شفاف و روونه.

دوست عزیز همه ی مانیتورها همین شکلیه... حالا شما یه خورده حساسی نسبت به بقیه چشمت در میاد... TV واسه گیم یه چیز دیگست...!

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or