داداش حدودا قیمتش چتده؟!بعد من نگاه کردم توی فروشگاههای بانه حدود 400 تومان هر تلویزیونی ارزون تره /واقعا اطمینانیه؟یعنی اگه از بانه بخرم مشکلی پیش نمیاد؟!
این چطوره؟! sony KDL-32cx520 قیمتش 800 تومانه و فکر کنم از سامسونگ 32D585 بهتر باشه /بهتره؟؟؟
کلا اگه میشه تلویزیون که معرفی میکنید از برند سامسونگ نباشه خیبی بدم میاد lg یا sony باشه مگر اینکه سامسونگ که معرفی کنید خیلی خیلی شاخ تر باشه!
قیمتش همین 800 تومنه...!
خوب آره... بانه بدون گارانتی هست و ارزون تر... ولی باید با صله و صلوات بخری و بیاریش خونه... اونجا واست تستش می کنه... اما خدا داند که تا خونه میکشه یا نه...
اگه هم آوردیو خدایی نکرده روشن نشد یا پیکسل سوخته داشت سام سرویس بهت هیچ قطعه ای نمیده و همون پولی که دادی می پره...!
اما خیلی ها هم بودن که خریدن و هیچ مشکلی نداشتن... الانم دارن استفاده میکنن و لذت می برن...! مخصوصا از برند Sony
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
ما خودمون 48 اینچ سامسونگ از بانه خریدیم 3 ساله کار میکنه.می گم یک وقت تقلبی نباشه .بعد شبیه همین تلویزون با برند الجی چیزی هست؟کلا از برند سامسونگ بدم میاد اگه چیز خوبی با برند سونی یا الجی سراغ داری هم ممنون میشم بگی
خودم نظرم sony KDL-32cx520 خواستم نظر شما هم بدونم
در پنلهای پلاسما بجا ی استفاده از نور بکلایت برای کنتراست از فن اوری پیکسلی استفاده میشه که هر پیکسل نور متفاوتی رو جلوه میکنه بخاطر همین میگن کنتراست واقعی...( دقت عمق رنگها و نور در پلاسما قابل مقایسه نیست با دیگر پنلها) من اگه مایه داشتم به هیچ وجه چیزی جز st30 یا vt30 نمیخریدم.
اگر بازی 3D میخوای.... بهتره بگم ما بچه هایی که تمام بازیهای 3D این نسل رو دیدیم... قید 3D رو واسه گیم بزن، خیال خودتو راحت کن...!
3D واسه این نسل نمی تونن بهینه کنن... بذار واسه نسل بعد 3D بگیر...
3D این نسل هیچی واسه گفتن نداره... از ما گفتم... من هم بازیهای PS3 رو به اونایی که 3D بودن دیدم... و هم. 3D های Xbox360 رو
به نظر من بهترین بازی ای که تونست یه خورده راضی کننده باشه... Gears of war 3 بود... حتی کریسیس ۲ هم ضعیف بود...
آنچارتد ۳ که نگو... افتضاح... گران توریسمو ۵ که اصلا حرفشو نزن...! بتمن آرکهام...اینم بد... اساسینز رولیشن هم اصلا خوب نبود...!
عمو جون اگه احساس میکنی از اینو اون اشکال بگیری آدم باحالی میشی باید بگم اشتباه میکنی.
مورد 1 و 2 رو که خودتم میدونی درسته. هم داغ میکنه هم مصرف برقش بالا تره. حالا یه ذره هم باشه به هر حال بالا تره.
و اما مورد 3: شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟؟
توجه شما رو به دیدن تفاوت plasma Panasonic و LED Samsung جلب میکنم:
اول برو اینجا یه مدل پلاسما جدید پاناسونیک. مشخصات و مخصوصا کنتراست رو ببین:
Panasonic TH-42BT300U Plasma Display
حالا برو اینجا مشخصات LED Samsung رو ببین.
فقط کنتراست رو دیدی نگرخی ی ی ی ی ی ی
Specs - LED TV UN46ES8000F | Samsung TVs
باشد که دوستان یاد بگیرن.
---------- نوشته در 05:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 AM ارسال شده بود ----------
شما هم قبل اینکه پست بدی یه ذره فکر کن. پایونیر رو داری با پاناسونیک و بقیه مقایسه میکنی ؟ ؟؟؟؟
مزخرف ترین تلوزیون پایونیر 55 اینچ پلاسما 4000$ ه بهترین پاناسونیک 3800$ ه. معلومه کدوم بهتره.
اگه بازم سر حرفت هستی برو تلوزیون "Bang & Olufsen" رو نگاه کن خودت میفهمی دنیا دست کیه
پلاسماهای سامسونگ خیلی به درد نخورن نباید سامسونگ میخریدی فامیل ما یه پلاسمای g10 پاناسونیک داره تا حالا آخ نگفته حالا یه کار بهت میگم انجام بده شاید درست بشه یه عکس خاکستری تقریبا تیره مثل این عکس که وات میزارم وردار یک الی دو ساعت بزار روش پخش بشه اگه رفت که هیچی ولی اگه کم رنگ شد بازم ادامه بده توی منوشم بگرد اگه anti burn in داره روشن کن.سلام
من اوایل عید یه پلاسما سامسونگ 51d585 خریدم که از همون اول در مورد سوختگی صفحه چیزی به من نگفتن اما بعد از گذشت این دو ماه سمت راست تصویر حالت سوختگی پیدا کرده و یک ماه هست که نرفته.. تازه چند روزه پیکسل های چسبیده به لبه ی پنل بصورت خطی افقی و عمودی هر از گاهی خاموش یا روشن میشه..
با خدمات تماس گرفتم و گفتن اگه سوختگی هست شامل گارانتی نمیشه
راهی هست که بشه درستش کرد؟ بسیار ممنون
قیمت این دو مدل توی ایران چنده؟
ارزونترین "مانیتور" و "تلویزیون" که کیفیت قابل قبولی داشته باشه برا ps3 چنده الان ؟ اینچش برام چندان مهم نیست بین 21 تا 32 خوبه . فکر می کنم مانیتور بخرم ارزون تر دی میاد تا تی وی . با مانیتور بازی کردن می چسبه ؟!
ممنون