خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان یک مانیتور خوب برای ps3 به من معرفی کنن(تو رنج 300)
و یک نظر نهایی هم در مورد D2342P LG بدید
ایا واقعا برای PS3 مناسب هستش و ارزش خریدن داره یا خیر؟؟

من تصمیم گرفتم همون b585 سامسونگو بگیرم فقط یک جا دیدم این مدل همون b580 یعنی یکن!درسته؟
بعد یکی دیگه هم پیشنهاد بدین اگه از این گیرم نیومد

من تصمیم گرفتم همون b585 سامسونگو بگیرم فقط یک جا دیدم این مدل همون b580 یعنی یکن!درسته؟
بعد یکی دیگه هم پیشنهاد بدین اگه از این گیرم نیومد

بله دوست عزیز... یکی هستن... 585 با شرایط گارانتی سام سرویس عرضه میشه... اما 580 بدون گارانتی هستش...

من تو این رینج قیمت چیز بهتری نمی بینم...!

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

دوستان یک مانیتور خوب برای ps3 به من معرفی کنن(تو رنج 300)
و یک نظر نهایی هم در مورد D2342P LG بدید
ایا واقعا برای PS3 مناسب هستش و ارزش خریدن داره یا خیر؟؟

من به شما Samsung BX2285 plus رو معرفی میکنم... مانیتور بی نظیریه واسه PS3 ... اگه ایشالله خریدید... بگید تا بهترین تنظیمات رو واستون ارسال کنم...!

اخه یکی از دوستان گفن کمیاب شده!گفتم اگه گیر نیاوردم یک چیز دیگه بگیرم

نه بابا کجا کمیاب شده... کافیه به یکی از نمایندگی ها... هرکدوم خوش قیمت تر بود سفارش کنی که من فلان مدل رو می خوام... فرداش واست آوردن... نمایندگیهای شیراز که اینجورین... بقیه رو الله اعلم...!

سلام
من اوایل عید یه پلاسما سامسونگ 51d585 خریدم که از همون اول در مورد سوختگی صفحه چیزی به من نگفتن اما بعد از گذشت این دو ماه سمت راست تصویر حالت سوختگی پیدا کرده و یک ماه هست که نرفته.. تازه چند روزه پیکسل های چسبیده به لبه ی پنل بصورت خطی افقی و عمودی هر از گاهی خاموش یا روشن میشه..
با خدمات تماس گرفتم و گفتن اگه سوختگی هست شامل گارانتی نمیشه
راهی هست که بشه درستش کرد؟ بسیار ممنون:|:|
یه نفر لطف کنه ج مارو بده ممنون
hamid ps3 جان ممنون ولی نشد

سلام
من اوایل عید یه پلاسما سامسونگ 51d585 خریدم که از همون اول در مورد سوختگی صفحه چیزی به من نگفتن اما بعد از گذشت این دو ماه سمت راست تصویر حالت سوختگی پیدا کرده و یک ماه هست که نرفته.. تازه چند روزه پیکسل های چسبیده به لبه ی پنل بصورت خطی افقی و عمودی هر از گاهی خاموش یا روشن میشه..
با خدمات تماس گرفتم و گفتن اگه سوختگی هست شامل گارانتی نمیشه
راهی هست که بشه درستش کرد؟ بسیار ممنون:|:|
یه نفر لطف کنه ج مارو بده ممنون
hamid ps3 جان ممنون ولی نشد

پیکسلش سوخته باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد و برا تعویضم کلی هزینه میخاد .

سلام, ميخواستم بدونم با يک مليونو 500-600-700-...چه تلويزىونى خوبه سايزشم 40-42البته خر کارم باشه با کيفتم باشه يه چيز ديگه ارزش داره ادم 3dبگيره چون هنوز جا نيفتاده و عينک بايد بزنى و. . .و يه چيز ديگه کدوم برند از همه بهتره هم واسه پى اس ترى ميخوام هم واسه خونه.

سلام, ميخواستم بدونم با يک مليونو 500-600-700-...چه تلويزىونى خوبه سايزشم 40-42البته خر کارم باشه با کيفتم باشه يه چيز ديگه ارزش داره ادم 3dبگيره چون هنوز جا نيفتاده و عينک بايد بزنى و. . .و يه چيز ديگه کدوم برند از همه بهتره هم واسه پى اس ترى ميخوام هم واسه خونه.

با این بودجه شما یک فروند Samsung LED TV 40D5550 بخری بهترین انتخاب هست براتون... کلا از فکر 3D بیا بیرون...

هم خر کاره به قول شما... هم با کیفیت... واسه گیم هم بی نظیر...

با این بودجه شما یک فروند Samsung LED TV 40D5550 بخری بهترین انتخاب هست براتون... کلا از فکر 3D بیا بیرون...هم خر کاره به قول شما... هم با کیفیت... واسه گیم هم بی نظیر...Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
اين فروندى که شما ميگى دقيقا قيمتش چنده ؟؟بعد اين سينما خانوادگى هايى که سامسونگ ميده به عنوان هديه ارزش داره ادم بگيره يا اىنکه نگيرى و يکم از قيمت تل بيا د پايين ؟؟؟

داداش فک نکنم رو این مدل هدیه بده... یا حداقل روی 40 این نمیده... سینما واسه 46 به بالاست...

والا قیمتش نهایتا 2 تومنه... شایدم ۱۰۰ تا ۲۰۰ ارزونتر... ولی بیشتر از اینا نیست...

اگه اهل نوزیک و صدای دالبی واسه گیم هستی حتما بگیرش... اگه هم نه هیچ... الی ارزشش رو داره به نظرم واسه گیم...!

(⊙o⊙)

داداش فک نکنم رو این مدل هدیه بده... یا حداقل روی 40 این نمیده... سینما واسه 46 به بالاست...والا قیمتش نهایتا 2 تومنه... شایدم ۱۰۰ تا ۲۰۰ ارزونتر... ولی بیشتر از اینا نیست...اگه اهل نوزیک و صدای دالبی واسه گیم هستی حتما بگیرش... اگه هم نه هیچ... الی ارزشش رو داره به نظرم واسه گیم...!Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
نه من چند هفته پيش يه بروشور گرفتم از مرکز سامسونگ همه ى مدلاش هديه داشتن ديگه اون خيلى ديزلى ها هم يه دى وى دى پلير روشون ميداد اينکه خيلى از اونا سرتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or