به به داداش گلم مبارکه... بهترین انتخاب رو داشتی... ایشالله LEDدیش همیشه بدرخشه واست...
داداش ۱ چنتا عکس بذار... حتما هم بذار... از دشبورد ایکس باکستم عکس بذار... ببینم چیکار میکنی...! بازم مبارکه...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
جالبه توی فرمهای همسایه هم از مدل های es خیلی بد می گن فکر کنم بخاطر مونتاژ ایران باشه که اینقدر افت کیفیت رو امسال شاهد بودیم چون اگه واقعآ مشکل داشتن تو سایت های خارجی اینقدر ازشون تعریف نمی کردن و ریت بالایی بهشون نمی دادن!!
عرفان جان ممنونم ازت. چشم . حتما ازش عکس میگیرم. البته قبل از شما به علیرضا قول دادم از اتاقم عکس بزارم که بولله وقت نکردم دستی به سر و گوشش بکشم. در ضمن من با ایکس باکس فقط Red Dead Redemption زدم. همچین مالی نیستم.
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------
آقا رضای عزیز، تا جاییکه من دیدم اینا فقط مونتاژ میکنن. خود پنل رو دستکاری نمی کنن. البته بماند که نمی دونم کیفیت پنل هایی که میاد اینجا آیا مث جاهای دیگه است یا نه ؟
در ضمن فقط سری 6 ES چهار تا مدل داره که قطعا با هم فرق میکنن. من ES6950 رو کنار D6960 دیدم و خوشم نیومد. ولی ES یه 6960 و 6980 هم داره که اونا رو ندیدم.
اینو به این علت میگم که خودم 40D6960 و 40D6940 و 40D6920 رو کنار هم دیده ام. نمره ای که من به کیفیت و وضوح تصویرشون میدم ، اگه 6960 رو 90 بگیریم، 6940 = 60 و 6920 = 20. البته این مقایسه رو فقط بین همین 3 تا در نظر گرفتم.
در این حالت با مقایسه من ES6950 هم میشه 80.
علی جان مبارکت باشه. یه زحمتی دارم. میتونی از 42 اینچ یه چند تا عکس بزاری ؟ موقع پخش تصویر.
ممنونم
منظورت 24 ــه ؟ !
آقا راست میگه یه عکسی بذار
خیلی خوبه. حیف یکم کلفته....
خیلی خوبه. حیف یکم کلفته.
واقعا mkv رو پخش میکنه. این که عالیه . تلوزیونم که هست.
مبارکت باشه.
---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------
پ.ن: راستی قیمتش؟
داداش علی مبارکت باشه ایشالله...! خیلی خوبه... میگم پس اون 55 سر دستی خودت کجا رفته؟
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
سلام
دوستان من LG E2391PVR دارم به نظرتون این خوبه ؟ به نظر خودم یکم گرافیک پایین هست. من قبلاً با LCD سامسونگ بازی کردم به نظرم گرافیک بهتری داشت تا این LED ال جی . به نظر شما این مانیتور خوب هست برای بازی کردن یا کلا سامسونگ بهتره ؟
سلام دوست عزیز
به نظر من کلام آخر شما کاملا صحیح و منطقی است ؛ که کلا سامسونگ بهتر از الجی هست .
دوست عزیز. بدون قاب بودن یا باریک بودن دلیلی بر کیفیت نمایشگر نمیشه.اما دوست من یه نظرم سامسونگ تا الان مدلی در حد 2391 ال جی نزده که بدون قاب باشه و انقدر باریک باشه
دوست عزیز. بدون قاب بودن یا باریک بودن دلیلی بر کیفیت نمایشگر نمیشه.