خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

مال شما فک کنم lcd باشه ... اگه lcd ه که معمولا lcd ها خیلی کم این مشکل رو دارن ... حتی led tv های سونی و ال جی هم کم و بیش این مشکل رو دارن !!
آره ولی اگه از نزدیک دیده باشیش. هیچ شباهتی به ال سی دی نداره.
اون موقع تازه اومده بود و از دستکاری این حرفا خبری نبود . فرق ال ای دی و ال سی دی رو نمیدونستن وگرنه بره من هم باید مشکل میداشت

اون موقع تازه اومده بود و از دستکاری این حرفا خبری نبود . فرق ال ای دی و ال سی دی رو نمیدونستن وگرنه بره من هم باید مشکل میداشت

دوست عزیز فکر نکنم ربطی به دستکاری داشته باشه الان این مانیتور من هم تو ایران زیاد نیست یعنی من کلی گشتم تا تونستم این مدل را پیدا کنم یکجایی هم که بهم گفت اصلا تو بازار نیومده هنوز.

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

والا میگم که همه ی LED ها این مشکل رو دارن... اما حقیقتا رو مخ نیست... یعنی زیاد به چشم نمیاد که بخواد رو مخ باشه... اما اینجور که پویا جان شما توصیف می کنی... فک نکنم طبیعی باشه... چجوریاست تازه متوجه شدی؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

نه تازه نیست از همون موقع که گرفتم این مشکل بوده. من قبل از این که این مانیتور را بگیرم GW1932 سامسونگ داشتم LCD هم بود قدیمی بود حدود 6 سال پیش گرفتمش ولی این مشکل را اصلا نداشت حالا سری های LED سامسونگ نمی دونم این مشکل را دارند یا نه

راستش زیاد تو دید نیست ولی خب وقتی Scroll می کنی یا چیزی رو تو صفحه تکون میدی این مشکل هست. نمی دونم چرا اما با PS3 این مشکل را ندارم درحالی که PC را هم با اچ دی ام ای وصل کردم همینطوری بود منظورم این هست که از کیفیت اتصال نیست

من مطمئنم ربطی به دستکاری نداره ... واقعا این مشکلات رو دارن ...

کسی هست بدونه led های سامسونگ چطوره ؟ حتی مدل های پایینش ...

من مطمئنم ربطی به دستکاری نداره ... واقعا این مشکلات رو دارن ...
ربطش وقتیه که آمارشو نیگاه کنی.

مانیتورا رفته رفته مشکل پیدا میکنن . و رفته رفته دست توشون زیاد میشه.

شما مانیتورای قبل این اوضاع 1 کی 2 ساله دلار رو نگاه کنی میبینی چقد نزول کردن.
راحت میتونم بگم همگی دستکاری میشن.

ربطش وقتیه که آمارشو نیگاه کنی.

مانیتورا رفته رفته مشکل پیدا میکنن . و رفته رفته دست توشون زیاد میشه.

شما مانیتورای قبل این اوضاع 1 کی 2 ساله دلار رو نگاه کنی میبینی چقد نزول کردن.
راحت میتونم بگم همگی دستکاری میشن.

led ها این مشکل رو زیاد دارن ... همین الان بری یک مانیتور lcd lg بخری در این حد کشیدگی نداره ...

به هر حال من این مشکل در این حد رو فقط تو led ها دیدم ... شما نظرت در مورد led های سامسونگ چیه ؟

عالین . ولی اگه جرات کنید و برید از مرکزش خرید کنید. نه اینایی که میارن به ساخت ایران میدن بیرون. یا هم مجبورید بسازید.
اما کمتر از asus مشکل شنیدم ولی واقعا ظاهر بی ریختی دارن

دوست عزیز فکر نکنم ربطی به دستکاری داشته باشه الان این مانیتور من هم تو ایران زیاد نیست یعنی من کلی گشتم تا تونستم این مدل را پیدا کنم یکجایی هم که بهم گفت اصلا تو بازار نیومده هنوز.

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

نه تازه نیست از همون موقع که گرفتم این مشکل بوده. من قبل از این که این مانیتور را بگیرم GW1932 سامسونگ داشتم LCD هم بود قدیمی بود حدود 6 سال پیش گرفتمش ولی این مشکل را اصلا نداشت حالا سری های LED سامسونگ نمی دونم این مشکل را دارند یا نه

والا حقیقتا من این مشکل رو تا این حد که شما میگی با BX2485 ندارم...! قبلا هم یدونه LCD 17 inch LG داشتم... سری سیه فام... اونم این مشکل رو نداشت... حتی زمان پاسخگویی اون ۸ میلی ثانیه بود... اما من شک دارم بهترین مانیتور بازار یه همچین مشکلی داشته باشه... دلم می خواد از نزدیک ببینم دقیقا تا چه حده...

به نظر من این مشکل در حد طبیعیش توی این مانیتور شما وجود داره... اما شما حساس شدی فک میکنی مشکل حاد هست و روی اعصابته...!
به هر حال خیلی مایه ی تعجبه!!!

عالین . ولی اگه جرات کنید و برید از مرکزش خرید کنید. نه اینایی که میارن به ساخت ایران میدن بیرون. یا هم مجبورید بسازید.
اما کمتر از asus مشکل شنیدم ولی واقعا ظاهر بی ریختی دارن

اتفاقا حمید جان من هرکی رو دیدم میگن به به... به به... این چه صحبت چه تعریف؟

همه خوششون اومده از ظاهر Asus ... اما لاکردار زیر 5 میلی ثانیه انگار تو کارش نیست... بعضیا می پسندن این ظاهر بی ریختشو...!

همه خوششون اومده از ظاهر Asus ... اما لاکردار زیر 5 میلی ثانیه انگار تو کارش نیست... بعضیا می پسندن این ظاهر بی ریختشو...!

باو نظرمو گفتم عرفان. ظاهر یه چیز سلیقه ایه . که من ازش خوشم نمیاد

فک کنم 2 میلی ها این مشکل رو بیشتر دارن واسه همینه که اکثریت مانیتورا 5 هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or