خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

خب با این حساب . این مدل 2891v یک شاکی پیدا کرده که اصن خوب نیست.
منتظر شاکی های دیگه.

مدل E2391VR دوست عزیز

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------

داداش منم قبلا LG داشتم که ۱ خط سبز افتاد وسط پنلش... از بالا تا پایین ... سری سیه فام... واسه همین مانیتور خریدم...!

داداش کدوم مدل برات 420 تمام می شد؟

ولی بگذریم از این مسائل... مانیتوری هم که خریدی بسیار عالیه... به نظر من بالاترین کنتراست رو داره... اگه توی بازی این مشکلو نداشته باشه غمت چیه پس؟ بازی بزن و حال کن...! تازشم طراحی به این خوشکلی...! خداییش من از تصویرش لذت می برم... از بس رنگها رو قشنگ نشون میده...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

مدل S23A560H Plus

یک فروشگاه اینترنتی هست 419 تومان میده تو نمایندگی سامسونگ صادقیه هم که تازه باز شده چند هفته پیش 430 تومان بود.

ولی من فکر می کنم که این مانیتور رنگ ها رو خوب نشون نمیده یعنی رنگ هاش زنده نیست شاید من حساس هستم اما این احساس رو دارم

موفق باشید

بچه ها به نظر من اگر کسی جدیدترین تکنولوژی مانیتور رو به همراه یک کامپیوتر کامل می خواد صبر کنه تا سونی سری جدید L رو وارد بازار کنه (حمید آقا بیشتر طرف خطابم با شما هستا :d )

24 اینچ سه بعدی بدون عینک:-o

top_pic_01.jpg
ft1_pic_01.jpg
ft1_pic_02.jpg

اینهم کیلیپ معرفیش

اینهم لینک مشخصات کامل بالاترین مدلش

اینهم لینک معرفیش:d

در ضمن این فقط جهت اطلاع رسانی به دوستان بود ( فکر نکنید دارم از سونی پروسانت می گیرم :| )

ft2_pic_01.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظر من اگر کسی جدیدترین تکنولوژی مانیتور رو به همراه یک کامپیوتر کامل می خواد صبر کنه تا سونی سری جدید L رو وارد بازار کنه (حمید آقا بیشتر طرف خطابم با شما هستا :d )

top_pic_01.jpg
ft1_pic_01.jpg
ft1_pic_02.jpg

اینهم کیلیپ معرفیش

در ضمن این فقط جهت اطلاع رسانی به دوستان بود ( فکر نکنید دارم از سونی پروسانت می گیرم :| )

ft2_pic_01.jpg

کامپیوتر رومیزی هست این ؟ به نطرتون قیمتش چقدر خواهد بود ؟

به . . . به >:d< آقا پویا:x

بله درسته به نکته ی ظریفی اشاره کردید:d

فکر کنم سه بعدی بدون عینکش بین 3 تا 4 میلیون باشه:d

همیشه موفق ؛ پیروز و سربلند باشید

دقیقا حق با علی جان هستش... منم همین ۳ تا ۴میلیون تخمین میزنم... ولی خدا وکیلی این همه پول ارزشش رو داره بخوای روی ۱ دونه میز ۱ متری پولتو اسیر کنی؟

من باشم ۴ میلیون رو میدم سری ۸ از سری E تلوزیون های ۲۰۱۲ سامسونگ که فقط ۵۵ اینچ تولید میشه... خیلی عالیه...!

دقیقا حق با علی جان هستش... منم همین ۳ تا ۴میلیون تخمین میزنم... ولی خدا وکیلی این همه پول ارزشش رو داره بخوای روی ۱ دونه میز ۱ متری پولتو اسیر کنی؟

من باشم ۴ میلیون رو میدم سری ۸ از سری E تلوزیون های ۲۰۱۲ سامسونگ که فقط ۵۵ اینچ تولید میشه... خیلی عالیه...!

خیلی ممنون ؛ آقا عرفان گل گلاب>:d<

ولی فکر کنم 55 اینچ این مدلی که فرمودید خیلی گران تر از 4 میلیون باشه

تقریبا بین 7 تا 8 میلیون و شما باید تقریبا دو برابر پول این کامپیوتر رو هزینه کنید

تازه فکر کنم تکنولوژی سه بعدی بدون عینک هم نداشته باشه

خیلی ممنون ؛ آقا عرفان گل گلاب>:d<

ولی فکر کنم 55 اینچ این مدلی که فرمودید خیلی گران تر از 4 میلیون باشه

تقریبا بین 7 تا 8 میلیون و شما باید تقریبا دو برابر پول این کامپیوتر رو هزینه کنید

تازه فکر کنم تکنولوژی سه بعدی بدون عینک هم نداشته باشه

مخلصیم داداش علی... شما آقایی...
نه بابا... مگه قرار چقدر گرون تر باشه...؟ چون بالاخره این مدلی که گفتم دقیقا جایگزین سری D میشه... شاید اولش گرونتر باشه... اما کم کم میشه همین قیمتی که الآن سری ۷ و ۸ سامسونگ دارن...!

بله بدون عینک که حالا حالاها نمادش... ولی من کلا واسه ۳ بعدی نمی خوامش... کیفیت ۲ بعدیش رو می خوام...! و امکاناتش رو که با تبلتم خیلی سازگاره...!

به . . . به >:d< آقا پویا:x

بله درسته به نکته ی ظریفی اشاره کردید:d

فکر کنم سه بعدی بدون عینکش بین 3 تا 4 میلیون باشه:d

همیشه موفق ؛ پیروز و سربلند باشید

چاکرم

الان من 2 4 تضاد شدم. این 3 - 4 میلیون یعنی تومان یا ریال :d

ولی اصلا امی ارزه با این قیمت البته از نظر من

ولی تکنولوژی باحالی داره

top_pic_01.jpg
ft1_pic_01.jpg
ft1_pic_02.jpg

اینهم کیلیپ معرفیش

ft2_pic_01.jpg
علی . گاها یه چیزایی میای میگی آدم دلش ضعف میره :دی
ولی از این خوشم نمیاد . میترسم MKV رو تحریم کرده باشه سونی ( شوخی کردم ) :دی

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

یادم رفت بگم. فک میکنی 1 تومن میشه؟

دوستان بهترین تی وی که میتونم با بودجه 1700-800 بگیرم چیه؟ هم به عنوان مانیتور میخوام ازش استفاده کنم هم کنسول های بازی.....
اینا چطوره LED 3D SAMSUNG 40D6000-D6920
LED 3D SAMSUNG 40ES6200 =40ES6920

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or