خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

درود
دوستان این مانیتور های چینی جون کار کردن دارن ؟! :d LG منظورمه .
چون من الان LG اندونزی دارم میترسم چینی ها زیاد نتوننمنو ساپورت کنن :d

دوستان این مدل تو بازار موجود هست ؟ UA22ES5000M - شرح کلی | SAMSUNG

زیر سایز ۳۲ شرکت حافظ پخش... نمی ده به بازار... یه شرکت دیگه هست که زیر ۳۲ اینچ سامسونگ رو پخش میکنه... واسه همین سخت توی ننایندگی ها ممکنه گیرت بیاد... بگرد شاید بتونی پیدا کنی...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

با سلام، می خواستم مانیتور Full HD خریداری کنم بین Samsung PX23720 ، Samsung BX2285 plus و LG E2391VR کدامیک را پیشنهاد می کنید. اگر مدلی تو این رنج را اطلاع دارید هم ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین تی وی که میتونم با بودجه 1700-800 بگیرم چیه؟ هم به عنوان مانیتور میخوام ازش استفاده کنم هم کنسول های بازی.....
اینا چطوره LED 3D SAMSUNG 40D6000-D6920
LED 3D SAMSUNG 40ES6200 =40ES6920

سلام

همین مدل هایی که خودتون معرفی کردید مناسبه ولی اگر 3 بعدی رو هم زیاد مد نظر دارید این مدل رو هم برسی کنید

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-image, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی سه بعدی 42 اینچ 42LM58000‎‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] قیمت: 1,988,000 تومان [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] ال جی :: LG
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

درود
دوستان این مانیتور های چینی جون کار کردن دارن ؟! :d LG منظورمه .
چون من الان LG اندونزی دارم میترسم چینی ها زیاد نتوننمنو ساپورت کنن :d

البته چون تحت لیسانس هستند خیلی باهم فرقی ندارن

ولی خوب شما به نظر من بهتره که روی مارک سامسونگ یک مدل رو انتخاب کنید

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

با سلام، می خواستم مانیتور Full HD خریداری کنم بین Samsung PX23720 ، Samsung BX2285 plus و LG E2391VR کدامیک را پیشنهاد می کنید. اگر مدلی تو این رنج را اطلاع دارید هم ممنون میشم.

از بین این مدل هایی که گفتید بهترین گزینه به نظر من همون Samsung PX23720 هست

و اگر بتونی گیر بیاری توی این رنج قیمت بهترین گزینه هست

موجود هست در بازار فقط خواستم در نهایت با توجه به نظرات قبلی بدونم به صورت کلی اگر مقایسه ای بین Samsung PX23720 و LG E2391V داشته باشیم به چه صورت هست.

موجود هست در بازار فقط خواستم در نهایت با توجه به نظرات قبلی بدونم به صورت کلی اگر مقایسه ای بین Samsung PX23720 و LG E2391V داشته باشیم به چه صورت هست.

بله شما درست میگید

از نظر مشخصات و زیبایی ظاهری واقعا این مدل الجی خیلی بهتره و هر کسی رو به خودش جذب می کنه

ولی با توجه به تجربه ی خرید آقا پویای عزیز اون مدل سامسونگ مطمئن تره و امتحانش رو هم پس داده

در عین حال انتخاب با شماست

سلام.
غیر از PX اون دو تا شاکی دارن.
هرسه خوبن ولی BX یک امتیاز داره اونم ورودی اچی هست که 2 تاس
اما با این وجود نمیارزه که کلافه بشی. به گفته علی PX خوبه. منکه ندیدم کسی ایرادی بگیره ازش.

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

در مورد Samsung 23A360 نظرت چیست؟
لینک میتونید بزارید.

مشخصاتی که نوشته خوبه ولی ناقصه
مثلا نوشته 24 اینچ ولی رو مدل 23 اینچه.

از رو مشخصات مانیتور خوبیه اما به پای PX یا بقیه نمیرسه.

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

سلام میخواستم بدونم MOTION RATE رو 50 باشه چقدر با اونی که 100 ه از لحاظ کیفی فرق میکنه ؟
رو تلوزیون خیلی محسوسه.
چون تصویر بزرگه . براحتی میشه حسش کرد.
مانیتور رو باید کمی دقت کنی تا فرم ها رو ببینی.

آقايون سلام

من يک مانيتور خوب ميخواستم (طبيعتنا هم واسه کامپيوتر , ps3) نوعش ال سي دي يا ال اي دي فرقي نمي کنه! فقط قيمتش نهايتا 200 - 220 بيشتر نباشه!
چيزي واسه پيشنهاد دارين؟

خوب امروز بعد از کلی گشتن Samsung PX23720 با قیمت ۴۰۰ پیدا کردم ، رفتم یه دور بزنم گفتم شاید کمتر هم پیدا بشه که تا برگشتم مغازه بسته بود. LG E2391V هم دیدم که اصلا جالب نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or