خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

آخه من برا کامپیوتر هم میخوام استفاده کنم،زیادی هم گنده باشه خوب نمیشه!
چرا زیاد دنبال 3D نباشم؟ بالاخره سونی کلی بازی 3D داده و خواهد داد. یعنی اکثریت افرادی که 3d خریدن هم همینو میگن؟ که سایز بالا لذتش بیشتره؟ شما خودت 3d داشتی؟

دمت گرم

ولي مانيتور نبود که بشه زد به کامپيوتر و Ps3!
اگه شما با سایز و حجمش مشکلی نداشته باشی ، هر تلویزیونی معمولا یک ورودیه pc داره و ورودیه hdmi و سه فیش هم خواهد داشت.
این تلویزیون هم داره :
RF Input: Yes
AV inputs (Composite Video; CVBS): 1
PC Audio input: Yes
SPDIF (Optical) Output: Yes
USB: 1
LAN/DLNA: No
PC Input: 1
Tuner in: 1
S Video in: No
Component in: 1
HDMI: 2
Headphone: 1
RS-232C: No
حالا اگه حتما مانیتور میخوای بحث دیگه ای هست.

اگه شما با سایز و حجمش مشکلی نداشته باشی ، هر تلویزیونی معمولا یک ورودیه pc داره و ورودیه hdmi و سه فیش هم خواهد داشت.
این تلویزیون هم داره :
RF Input: Yes
AV inputs (Composite Video; CVBS): 1
PC Audio input: Yes
SPDIF (Optical) Output: Yes
USB: 1
LAN/DLNA: No
PC Input: 1
Tuner in: 1
S Video in: No
Component in: 1
HDMI: 2
Headphone: 1
RS-232C: No
حالا اگه حتما مانیتور میخوای بحث دیگه ای هست.

دم شما آقا سعيد و آقاي مطهري گرم:d

سوالات :
1 ) اون اپديت تصوير براي اين تلويزيون چنده؟
2 ) بعد xvsion برند خوبيه يا نه؟
3 ) والا الاني نميدونم که تفاوت مانيتور با تلویزیون چيه؟ والا؟ خوب چيه نمي دونم !=)) نخند !خوب از لحاظ مشخصات و فيچر‌ها رو ميگم! چه فرقي ميکنه :-/ اگه اين بصرفه که خوب از اين تلویزیون‌ها ميخرم!

4 ) اين و اين چطوره LG M2262A و W2261VP

آخرین ویرایش:
الان PS3 را وصل کردم با به مانیتور و هدست هم وصل کردم اما کمی نویز دارد. باید در بخش Sound Settings مربوط به PS3 تنظیمات خاصی را عمل کرد تا این نویز از بین بره؟

بگو سوکتش رو محکم کنه

میگه با مانیتور دیگه امتحان کرده مشکل نداشته. البته مهم نیست گفتم شاید همه ی مانیتور های ال جی اینطور باشن. یه سوالی داشته باشم.
کاری با مشکلش ندارم :d

این مانیتور جدید ال جی حیفه 10.000.000 مگا کنتراست هم هست. همه ی سامسونگ ها 5.000.000 هستند :|
خاک تو سر ال جی با این مانیتور درست کردنش ! :d

آخرین ویرایش:
همه چیز که کنتراست نیست ... مهم اینه که تصویری با کیفیت خوب و راضی کننده داشته باشی حالا یکم کنتراست بالا پایین شد هیچ فرقی نمیکنه ... الان این مانیتور من 10.000.000 کنتراست داره ولی از تصویرش راضی نیستم ... دیگه از lg خرید نمیکنم ...

میگه با مانیتور دیگه امتحان کرده مشکل نداشته. البته مهم نیست گفتم شاید همه ی مانیتور های ال جی اینطور باشن. یه سوالی داشته باشم.
کاری با مشکلش ندارم :d

این مانیتور جدید ال جی حیفه 10.000.000 مگا کنتراست هم هست. همه ی سامسونگ ها 5.000.000 هستند :|
خاک تو سر ال جی با این مانیتور درست کردنش ! :d

آخه چه ربطی داره :دی سوکت اگه لق باشه از این حالتا پیش میاد. گاهی هم اگه مانیتور اداپتورش کهنه بشه اینجوری میشه.

حالا از کجا میدونی که این کنتراستا واقعین؟
بشمار :دی

چرا زیاد دنبال 3D نباشم؟ بالاخره سونی کلی بازی 3D داده و خواهد داد. یعنی اکثریت افرادی که 3d خریدن هم همینو میگن؟ که سایز بالا لذتش بیشتره؟ شما خودت 3d داشتی؟

دیگه گنده تر از 55 اینچ:d ؛ خوب برای کامپیوتر هم صفحه نمایش بزرگ خیلی لذت بخشه من خودم تجربه ی 55 اینچ رو داشتم و واقعا برام لذت بخش بود:x

البته این فقط یه پیشنهاد هست که شما می تونید روی این پیشنهاد بررسی کنید

نه من ندارم ولی اولش خیلی خواهان این تکنولوژی بودم در حدی که حتی روی معمولی ها اصلا برسی نمی کردم

ولی بعد متوجه شدم که کسانی هم که تلوزیون 3 بعدی و بازی های 3 بعدی کنسول PS3 رو هم دارن در حالت عادی بیشتر لذت می برند تا با عینک 3 بعدی تماشا کنند

به خاطر همین هم هزینه ی 3 بعدی رو صرف اینچ بالاتر کردم .و یک 55 اینچ خریدم که خیلی هم از انتخاب خودم راضی هستم

در عین حال این فقط یک تجربه و پیشنهاد بیشتر نیست و انتخاب با شماست

ببین . فقط این 3D اکتیو موقعی حال میده که چشات ضعیف نباشه .
من 46 سه بعدی دارم ولی واسه لذت سه بعدی مجبورم 2 عینک رو بینیم سوار کنم که اذیت میکنه . تازه اون کیفیت رو که یه آدم تیز بین داره رو نداره.
باید حالت صورتت طوری باشه که کاملا با عینک مچ بشه و نور واردش نشه یا باید از مدلای جدید استفاده کنی.

الان PS3 را وصل کردم با به مانیتور و هدست هم وصل کردم اما کمی نویز دارد. باید در بخش Sound Settings مربوط به PS3 تنظیمات خاصی را عمل کرد تا این نویز از بین بره؟

میشه بگی نویزه چه جوری هست؟؟؟؟؟؟

بیشتر توضیح بده مثلا فیش فیش میکنه؟؟؟؟؟؟؟ یا مداومه ؟؟؟؟ یا خیش خیش ؟؟؟؟؟؟؟:d

یک با از پیز برق قطعش کن و بدون اینکه به اسندبای بره وصلش کن ببین بر طرف نمیشه؟؟؟؟؟؟؟

تنظیم صدای PS3 روی چه حالتی هست؟؟؟؟؟؟؟؟

دم شما آقا سعيد و آقاي مطهري گرم:d

سوالات :
1 ) اون اپديت تصوير براي اين تلويزيون چنده؟
2 ) بعد xvsion برند خوبيه يا نه؟
3 ) والا الاني نميدونم که تفاوت مانيتور با تلویزیون چيه؟ والا؟ خوب چيه نمي دونم !=)) نخند !خوب از لحاظ مشخصات و فيچر‌ها رو ميگم! چه فرقي ميکنه :-/ اگه اين بصرفه که خوب از اين تلویزیون‌ها ميخرم!

4 ) اين و اين چطوره LG M2262A و W2261VP

خیلی ممنون ؛ ولی توی این فصل باید بگی دمت آلاسگا:d

جواب سولات :

1 ) :-o :-/ :-?? :|

2 ) از نظر من نسبت به قیمتش عالیه ؛ به قول علی آقا هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری ولی این چون مونتاژ ایرانه ؛ برات یه وجب روغن میریزه روش میگه برو خوش باش:d به قول بابام آش و روغن خوبو هست:d

3 ) هیچی ؛ توی LED ها تفاوتشون فقط به داشتن و نداشتن گیرنده ی دیجیتال یا آنالوگ ایستگاه های تلوزیونی هست و یک ریموت کنترل و دوتا اسپیکر داخلی همین که تلوزیون به صرفه تره (البته اگر مورد نیازت باشه )

4 ) به نظر من ایکسویژن هم از نظر امکانات و هم از نظر قیمت بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or