اگه شما با سایز و حجمش مشکلی نداشته باشی ، هر تلویزیونی معمولا یک ورودیه pc داره و ورودیه hdmi و سه فیش هم خواهد داشت.دمت گرم
ولي مانيتور نبود که بشه زد به کامپيوتر و Ps3!
اگه شما با سایز و حجمش مشکلی نداشته باشی ، هر تلویزیونی معمولا یک ورودیه pc داره و ورودیه hdmi و سه فیش هم خواهد داشت.
این تلویزیون هم داره :
حالا اگه حتما مانیتور میخوای بحث دیگه ای هست.RF Input: Yes
AV inputs (Composite Video; CVBS): 1
PC Audio input: Yes
SPDIF (Optical) Output: Yes
USB: 1
LAN/DLNA: No
PC Input: 1
Tuner in: 1
S Video in: No
Component in: 1
HDMI: 2
Headphone: 1
RS-232C: No
بگو سوکتش رو محکم کنهدوستانی که مانیتور LG دارند از جمعه آقا پویا واسه مانیتورشون چنین مشکلی پیش نیومده ؟
یکی از دوستان اینطور شده مانیتورش مدل 22 اینچ هم هست.
http://img4up.com/up2/48725352221234738821.jpg
بگو سوکتش رو محکم کنه
دوستانی که مانیتور LG دارند از جمله آقا پویا، واسه مانیتورشون چنین مشکلی پیش نیومده ؟
یکی از دوستان اینطور شده مانیتورش مدل 22 اینچ هم هست.
http://img4up.com/up2/48725352221234738821.jpg
میگه با مانیتور دیگه امتحان کرده مشکل نداشته. البته مهم نیست گفتم شاید همه ی مانیتور های ال جی اینطور باشن. یه سوالی داشته باشم.
کاری با مشکلش ندارم :d
این مانیتور جدید ال جی حیفه 10.000.000 مگا کنتراست هم هست. همه ی سامسونگ ها 5.000.000 هستند
خاک تو سر ال جی با این مانیتور درست کردنش ! :d
آخه من برا کامپیوتر هم میخوام استفاده کنم،زیادی هم گنده باشه خوب نمیشه!
چرا زیاد دنبال 3D نباشم؟ بالاخره سونی کلی بازی 3D داده و خواهد داد. یعنی اکثریت افرادی که 3d خریدن هم همینو میگن؟ که سایز بالا لذتش بیشتره؟ شما خودت 3d داشتی؟
ببین . فقط این 3D اکتیو موقعی حال میده که چشات ضعیف نباشه .آخه من برا کامپیوتر هم میخوام استفاده کنم،زیادی هم گنده باشه خوب نمیشه!
چرا زیاد دنبال 3D نباشم؟ بالاخره سونی کلی بازی 3D داده و خواهد داد. یعنی اکثریت افرادی که 3d خریدن هم همینو میگن؟ که سایز بالا لذتش بیشتره؟ شما خودت 3d داشتی؟
الان PS3 را وصل کردم با به مانیتور و هدست هم وصل کردم اما کمی نویز دارد. باید در بخش Sound Settings مربوط به PS3 تنظیمات خاصی را عمل کرد تا این نویز از بین بره؟
دم شما آقا سعيد و آقاي مطهري گرم:d
سوالات :
1 ) اون اپديت تصوير براي اين تلويزيون چنده؟
2 ) بعد xvsion برند خوبيه يا نه؟
3 ) والا الاني نميدونم که تفاوت مانيتور با تلویزیون چيه؟ والا؟ خوب چيه نمي دونم ! نخند !خوب از لحاظ مشخصات و فيچرها رو ميگم! چه فرقي ميکنه اگه اين بصرفه که خوب از اين تلویزیونها ميخرم!
4 ) اين و اين چطوره LG M2262A و W2261VP