نمیدونم مشکل اونه به من چه اصلاً :dآخه چه ربطی داره سوکت اگه لق باشه از این حالتا پیش میاد. گاهی هم اگه مانیتور اداپتورش کهنه بشه اینجوری میشه.
حالا از کجا میدونی که این کنتراستا واقعین؟
بشمار
آفرین . دمت آلاسکابعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که این مانیتور رو بگیرم » PX23720 :d
آفرین . دمت آلاسکا
ببینم میتونید نسل این یکی رو هم منقرض کنید یانه
آفرین . دمت آلاسکا
ببینم میتونید نسل این یکی رو هم منقرض کنید یانه
حتما دقت کنید که بسته بندی خود سام سرویس باشه و برچسب نارنجی رنگ مربوط به سام سرویس هم روش باشه، خود پخش کنند این دستگاه در بازار رضا --- البته پاساژ کنارش که صبا هست --- میگفت که نوع چینی این دستگاه هم در بازار موجود است.
اگه چینی باشه نباید منقرض بشه اما باز هم میشه به دلیل زیر : :d
نظر من اینه که مردم ایران اینطورن وقتی میبینن فلانی یه جنسی خریده اینا هم میخرن نفر بعدی اینو میبینه میخره و .... اینطوره که نسل ها رو دارن منقرض میکنن :d
خدا نکه به یه چیزی هم گیر بدن تا به سرنوش منقرض شدن دچارش نکنن ولش نمیکنن ...
:d
راست میگه . یکم مطلب رو باز کن . پرهام نکته جالبیه.مگه اونایی که برچسب سام سرویس روشه ماله چین نیست ؟!
بلی . چی نی ولی چینیمنقرض کردن چی نی...!! عام ولی ای مانیتور خیلی خوبین...! مانیتورای سامسونگ تو بازار شیراز نیست شده... حتی یدونه هم از سری BX یا PX تو بازار نیست... PX کلا کلا ۱ سال و نیمی هست تو شیراز منقرض شده....!
BX هم به تازگی منقرض شده...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
باشه حتما واسه حمید آقای گل میزارم .بلی . ایشالا مال تو هم خوب از آی در میاد . ولی عکس یادت نره
من از این عکسای تازه جنس خیلی خوشم میاد انگار خودم خریدم
با سلام
ال ای دی 46تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟