نمیدونم مشکل اونه به من چه اصلاً :dآخه چه ربطی دارهسوکت اگه لق باشه از این حالتا پیش میاد. گاهی هم اگه مانیتور اداپتورش کهنه بشه اینجوری میشه.
حالا از کجا میدونی که این کنتراستا واقعین؟
بشمار![]()
آفرین . دمت آلاسکابعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که این مانیتور رو بگیرم » PX23720 :d
آفرین . دمت آلاسکا
ببینم میتونید نسل این یکی رو هم منقرض کنید یانه![]()
آفرین . دمت آلاسکا
ببینم میتونید نسل این یکی رو هم منقرض کنید یانه![]()
حتما دقت کنید که بسته بندی خود سام سرویس باشه و برچسب نارنجی رنگ مربوط به سام سرویس هم روش باشه، خود پخش کنند این دستگاه در بازار رضا --- البته پاساژ کنارش که صبا هست --- میگفت که نوع چینی این دستگاه هم در بازار موجود است.
اگه چینی باشه نباید منقرض بشه اما باز هم میشه به دلیل زیر : :d
نظر من اینه که مردم ایران اینطورن وقتی میبینن فلانی یه جنسی خریده اینا هم میخرن نفر بعدی اینو میبینه میخره و .... اینطوره که نسل ها رو دارن منقرض میکنن :d
خدا نکه به یه چیزی هم گیر بدن تا به سرنوش منقرض شدن دچارش نکنن ولش نمیکنن ...
:d
راست میگه . یکم مطلب رو باز کن . پرهام نکته جالبیه.مگه اونایی که برچسب سام سرویس روشه ماله چین نیست ؟!![]()
بلی . چی نیمنقرض کردن چی نی...!! عام ولی ای مانیتور خیلی خوبین...!مانیتورای سامسونگ تو بازار شیراز نیست شده... حتی یدونه هم از سری BX یا PX تو بازار نیست... PX کلا کلا ۱ سال و نیمی هست تو شیراز منقرض شده....!
BX هم به تازگی منقرض شده...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
باشه حتما واسه حمید آقای گل میزارم .بلی . ایشالا مال تو هم خوب از آی در میاد . ولی عکس یادت نره
من از این عکسای تازه جنس خیلی خوشم میاد انگار خودم خریدم![]()
با سلام
ال ای دی 46تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟