پشت مانیتورت سوکت هدفون نداره؟سلام دوستان من این سوال رو تو بخش xbox مطرح کردم اما به جواب نرسیدم بخاطر همین اینجا هم میگم
من یه مانیتور led s22a360 سامسونگ دارم چطوری میتونم صدا بگیرم از xbox . برای تصویر که کابل hdmi میگیرم
پشت مانیتورت سوکت هدفون نداره؟
یکی از مشخصه های یه تلویزیون خوب همین هرتز هستش دوست من.اگه دقت کرده باشی دوبرابر شدن هرتز قیمت tv رو هم دوبله میبره بالا.مال من که 600 هرتزه و تفاوتش با tv قبلیم کاملا محسوسه
میتونی از خود هدفون xbox استفاده کنی که به دسته بازی وصل میشه(البته کیفیت خوبی نداره).
هدفون usb استفاده کردی که ببینی کار میکنه یا نه؟
من این مدل LG رو نمی دونم دیدم یا نه. ولی چون اکثر مدل های LG رو دیدم واسه همین من اینجوری به ترتیب اولویت خودم لیست میکنم.
4
2
1 یا 3
سونی سری EX720 ناراحت ترین چیزیه که سونی تا حالا تولید کرده. تو همین فروم هم ناراضی داره. سری CX خیلی خوب نیست ولی بهتر از EX هستش. مخصوصا تو رنگ و نور.
این سامسونگ دیگه فکر نکنم گیر بیاد. چون مال پارساله. ولی اگه پیداش کردی تو خریدش شک نکن. چون از مدل جدیدش یعنی D6960 هم بهتره. یجورایی تکرار نشدنیه. من خودم همه جا رو گشتم تا تونستم یدونه 40ش رو پیدا کنم.
کلا تو هر برندی، معمولا تولید کننده یه مدل رو میزنه که بعدا میفهمه اشتباه کرده. چون باعث کمتر فروخته شدن سایر مدلهاش شده. مانند Samsung C6960 یا Sony X350A و معمولا سعی میکنه دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه.
در مورد هرتز هم بگم منظور Refresh کردن تصویره. اصولا باید هرچی بیشتر باشه بهتر شه. ولی نتایج تو برند ها و مدل های مختلف فرق میکنه.
توصیه من هم به شما اینه: 3D نگیر. مدل های سه بعدی کیفیتشون نسبت به دو بعدی هاشون پایینتره.
راجع به مدلا من ex رو قبول دارم ولی به احترام نظر بقیه پافشاری نمیکنم. بطبع اونی که خریده تجربش از منی که تست کردم بیشتره.
هرچی هرتز بالاتر میره تصویر نرم تر میشه و دلنشینتر. تو سه بعدی هم نقش بسزایی داره.
جواب این سوال رو هم خسته شدم از بس گفتم.
دیدن سه بعدی یه تجربه کاملا شخصیه و کسی نمیتونه نظرشو به دیگری تحمیل کنه.
فردا باز یکی دیگه میاد عین اینو میپرسه.
یه کاری می تونی بکنینه فقط یه خروجی اچی دی داره با یه خروجی که مانیتور قبلیا داشتن
البته این سوال شما رو باید حمید آقا و آقا عرفان که اساتید اینجا هستند پاسخ بدهند ولی با اجازه ی آنها من نظر خودم رو عرض می کنم
اول اینکه شما فقط 32 مد نظرتان است؟؟؟؟ چون شما می توانید 40 هم با همین رنج قیمت تهیه کنید ؛ البته با صرف نظر کردن از 3 بعدی (و با اندکی هزینه ی اضافی 46 (که 1/500/000است))
در مورد هرتز هم خیلی چیز مهمی نیست خیلی ها برای داشتن کیفیت بهتر اونو روی خاموش نگه می دارن ؛ حتی 800 هرتز!!!
برای طولانی مدت که حتما باعث سردرد می شود و به نظر من این صحبت های بد کاملا صحیح و منطقی است (مخصوصا برای اکتیو)
ممنون از راهنماییهاتون
راستش برای اتاق خواب خودم می خوام فکر کنم برای اتاق خواب سایز ۴۰ دیگه زشت بشه اخه اتاق زیاد بزرگ نیست
اکتیو می شه مدل های ال جی دیگه؟
خیلی ممنونم از شما اما یه سوالی برام پیش اومد یعنی پلاسما ها که همه ۶۰۰ هرتز هستند خیلی نرم ترند؟
خوب جواب نده دوست عزیز کسی مجبورت نکرده اگه میای لطف می کنی و جواب می دی و کمک می کنی دیگه این منت چیه گذاشتن چیه؟
اگه می خوای سوال بعدی اینطوری جواب بدی زحمت نکشی بهتره
بله اگه واقعی باشن.خیلی ممنونم از شما اما یه سوالی برام پیش اومد یعنی پلاسما ها که همه ۶۰۰ هرتز هستند خیلی نرم ترند؟
اگه ادمینا تاپیک رو بسپرن به اعضایی که ادارش میکنن همچین سوئتفاهمایی پیش نمیاد.خوب جواب نده دوست عزیز کسی مجبورت نکرده اگه میای لطف می کنی و جواب می دی و کمک می کنی دیگه این منت چیه گذاشتن چیه؟
اگه می خوای سوال بعدی اینطوری جواب بدی زحمت نکشی بهتره
سلام
من میخواستم برم یه مانیتور بخرم برای xbox و ps3 چند تا سوال داشتم
1- فرق این 2 تا مدل ال جی چیه ؟ LED LG 22" IPS226V مانیتور ال جی LED LG 22" E2260V مانیتور ال جی
اندازشون یکیه ولی قیمتشون خیلی فرق می کنه
2- ایا اینا تصویر خوبی میدن؟
اگه نه تو همین قیمتا پیشنهادی دارین؟ اندازشم همین خوبه چون برای اتاقم میخوام و کوچیکه
3- قبل عید بخرم یا بعد عید؟ (کی ارزون تره؟)
راستی به یکی گفتم می گفت که سه بعی میتونی بازی کنی واقعا میشه یا سرکار گذاشته؟
نه هر سه بعدی در ایران بجز مدل های جدید الجی اکتیو هستند وفقط الجی جدید پاسیو است
خوب این نظر شماست در صورتی که من تو اتاقم از 55 اینچ استفاده می کنم و حالا متوجه شدم که انتخاب کاملا صحیحی داشتم (چون الان کاملا برام عادی شده:d)
بله 600 هرتز پلاسما ها بسیار تصویر نرمی رو ارائه می دهند ولی در ال ای دی ها همبن جوری که علی آقا نظر بسیار کامل و صحیحی ارائه دادند که نسبت به مارک و یا حتی مدل متفاوت است
در ضمن این حمید آقا خیلی بزرگوار ؛ مهربان و خیلی باحال هستند و هیچ منتی نذاشته اند ؛ و این نظر رو از روی صفا و خنده دادند برای اینکه متوجه بشی الان من هم باز این سوال رو از ایشون می پرسم:d
حمید آقا میشه در مورد سه بعدی یک توضیح کامل ارائه بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-*:d
امروز من رفتم چنتا نمایندگی سونی بعد مدل 40 ex720 داشت و خیلی مدلای دیگه nx داشت همشون عالی بودن چه کیفیتی داشتن . فیلم 3d گذاشت ولی زیاد خوشم نیومد راست حسینی اصلا فرقی با معمولی نمیکرد و فقط با بعد بازی می کرد همین . نمیدونم شما دوستان عزیزمم تست کردین تا الان .