خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ببخشید ؛ علی آقای گل گلاب:x

شما تلوزیون 40 اینچ رو با چه کابلی به کامپیوتر وصل کردید؟؟؟

اگر پاسخ شما HDMI است ؛ آیا با VGA هم امتحان کردید؟؟؟؟

کدومش بهتر بود؟؟؟؟

علی جان من 40 رو با کابل HDMI زدم به 2 تا سیستمم که هر دو AMD هستن. یدونه هم زدم به اونیکی سیستمم که nVidia هستش. VGA رو با این سامسونگ تست نکردم، اما جواب سوال آخرت رو تو قسمت جواب به حمید میگم.

علیرضا حرفیه میزنی. معلومه اچدی بهتره. :دی

راستی اینچ بالا و رزولوشن به گرافیک هم مربوط میشه.

بعضی از بچه ها نزدیک بین هستن مث خودم و اینچ کم دوست دارن و اونایی هم که دور رو بهتر میبینن اینچ بالاتر رو میپسندن به همین راحتی :دی

حمید جان من یدونه هم سونی 32 دارم که وصلش کردم به Xbox و PS3 و لپ تاپم. اتفاقا این سونی تو تصویر VGA تقریبا عین HDMI تصویر میده. خودم اصلا انتظارش رو نداشتم. در مورد گرافیک هم به نظرم برای TV کارت nVidia خیلی بهتر از AMD جواب میده.

از من به شما تجربه شخصی :دی ... برا pc سایز کوچیک خوبه اگه نمیخواید باهاش به عنوان بازی استفاده کنید ... بعد یه مدت دلتون رو میزنه ... کار با کامپیوتر تو سایز های 17 -22 خوبه ... برا بازی و فیلم ... اینچ زیاد خوبه ..
-----

. من که دیگه کاملا زده شدم ... اصلا نمیتونم با این کشش تصویر کنار بیام ... قدرت تصویر Led هم خیلی پایینه ...

هادی جان فکر میکنم شوخی میکنی. قدرت LED خیلی پایینه؟ از چی؟ آهان حتما از تلویزیونهای آینده. در مورد اینچ کم هم خوب نظر شما محترمه ولی من 100% ردش میکنم. الان من تو 23 مشکل دارم اونوقت شما میگی 17؟

تا دوستان یک هفته با سایز بزرگ کار نکنن و از نزدیک تجربه اش نکنن، نمی تونن درک روشنی ازش داشته باشن. صرف دیدن تو مغازه یا یه تست الکی معیار خوبی نیست.

حمید جان من یدونه هم سونی 32 دارم که وصلش کردم به Xbox و PS3 و لپ تاپم. اتفاقا این سونی تو تصویر VGA تقریبا عین HDMI تصویر میده.
تا دوستان یک هفته با سایز بزرگ کار نکنن و از نزدیک تجربه اش نکنن، نمی تونن درک روشنی ازش داشته باشن. صرف دیدن تو مغازه یا یه تست الکی معیار خوبی نیست.
آو شرمنده من فکرم رفت سمت dvi با vga قاظیش کردم.
من هردوشو نو تست کردم هم اینچ بالا و هم پایین هردوشونم دارم. ولی سلیقه ایه چون من اینچ پایین رو ترجیح میدم چون جمو جور تره. اونم چون بیشتر کارم با نت هستش.
براي 3D سامسونگ بهتره يا ال جي؟
ميدونم اكتيو و پسيو هستن ولي نميدونم چه تفاوتهايي دارن؟ لطفآ اگر كسي ميدونه راهنمايي كنه... مهمه برام
تفاوتش رو باید با چشم خودت ببینی و الا شنیدن کی بود مانند دیدن.
هرچی هم راهنمایی بشه باز هم چیزی نمیشه که چشمتون میپسنده.

:d چی میگی ؟
تو نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم
این حرفا چیه ، اون بحث قبلی چه ربطی به این صحبت داره؟

شما که هیچ ، هزار نفرم اگر احساس کنم دارن حرف الکی میزنن جوابشون رو میدم و میگم اشتباه میکنید
نکنه چون 4 نفر همدیگرو تایید کردید فکر میکنید وحی از آسمون نازل شده؟
به جای احساس میکنم و تجربه شخصی 4 تا مطلب مطالعه کنید یه کم بار علمیتون بره بالا
بحثم تموم نشده شما تا ساله دیگه کشش بده تا دلت خنک بشه

. . . :)] . . .

آخرین ویرایش:
تفاوتش رو باید با چشم خودت ببینی و الا شنیدن کی بود مانند دیدن.
هرچی هم راهنمایی بشه باز هم چیزی نمیشه که چشمتون میپسنده.

ممنون از جوابت،حالا شما نظرت رو بگو. دیدم یه جا گفتی عمق تصویر سامسونگ بهتره ولی چشم رو خسته تر میکنه،به نظرم این عمق تصویر خیلی تاثیر داره تو 3D. اساسآ خیلی این دو برند متفاوت هست سه بعدیشون یا نه خیلی فرق فاحشی ندارند؟ ممنون میشم توضیح کامل بدین

دوستان سامسونگ 37D585 چطوره؟

انتخاب فوق العاده ای تویLCD ها داشتی... این مدل به نظر من بهترین مدل ال سی دی توی بازاره...

کیفیت پنل از ال ای دی چیز زیادی کم و کسر نداره... فقط هرتزش پایینه که اونم توی ال سی دی ها کلا رواج داره این مسیله...

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

ممنون از جوابت،حالا شما نظرت رو بگو. دیدم یه جا گفتی عمق تصویر سامسونگ بهتره ولی چشم رو خسته تر میکنه،به نظرم این عمق تصویر خیلی تاثیر داره تو 3D. اساسآ خیلی این دو برند متفاوت هست سه بعدیشون یا نه خیلی فرق فاحشی ندارند؟ ممنون میشم توضیح کامل بدین

دوست خوبم اگه می خوای سراغ سه بعدی بری... بدون هیچ شکی برو سمت سامسونگ که از لحاظ سه بعدی چیزی کم و کسر نسبت به برندای دیگه که نداره... بهتر هم هست.. از لحاظ دو بعدی هم که توی ال ای دی ها بهترین تلوزیون ها رو داره از لحاظ کیفیت تصویر پنل... این دیگه حقیقت محضه که خیلیا نمیخوان قبولش کنن...!

البته با توجه به نظر آقا عرفان گل گلاب:x(که ایشان خودشان تجربه خرید تلوزیون 3 بعدی سامسونگ داشتند و همین طور تست های فراوانی در 3 بعدی پاسیو الجی)

بهتر است شما از اینجا و چند صفحه ی بعدش را مطالعه بفرمایید . چون توضیحات و نظرات کاملی ارائه شده است

بعد از مطالعه حتما نتیجه گیری خودتان را اعلام کنید تا ما هم استفاده ببریم>:d

سلام بر آقایون و خانوما.
خدا رو شکر این کابل HDMI بنده پس از کارهای طاقت فرسا دار فانی رو وداع گفت (راحت شدم از دستش).
حالا خواستم یه کابل نو بخرم. خواستم راهنمایی کنید که کابل اصل سونی رو چطوری از این قلابیا تشخیص بدم و اینکه حدود قیمتش هم محبت کنین!

نظر!
والا هرکی نظری داره و نظر هرکسی هم راجع به سه بعدی کاملا شخصی هستش . یعنی طوری نیست که مثلا من توضیح بدم و فکر کنید شما هم به این شکل میبینید.
شما باید چشمای تیزی داشته باشید تا لذت واقعیه سه بعدی رو درک کنید . هرچی چشم ضعیفتر لذت کمتر. یا مجبور میشید عینک طبی هم بزنید که در اون صورت اگه از اکتیو استفاده کنید مطمئنا بینیتون بعد مدتی فشار احساس میکنه و اذیت میشید.
سه بعدی حاظر دو نوع هستش اکتیو و پسیو.
اگه از لحاظ کیفیت مدنظرتون باشه
اکتیو ها عمق خوبی دارن به طوری که تو بعدی صحنه ها احساس واقعی بیرون یا داخل بودن تصویر رو درک میکنید که بیترین عمقی که دیدم حدود 1 متر بیرون قاب تلوزیون بود.
پسیوها هم عمقشون نصف اکتیو ها هستش ولی چه میشه کرد درد چشم و خستگی ندارن و از این لحاط بهتر هستن.
و در کل هیچ کدوم بدرد نمیخوره چون 90 درصد کارهاتون 2 بعدی خواهد بود و این یعنی هزینه اضافی مگر خودتون دوست داشته باشید.

راجع به برند.
من سونی رو بیشتر از بقیه تست کردم و معمولا هم راجع به همین برند صحبت میکنم.
سامسونگ هم مدلایی خوبی داره و تو اکثر موارد هم شفافیت تصویرش نصبت به بقیه بیشتره. یعنی اگه کنار هم ببینید و سریش بالای 7000 باشه مطمئنا این شفافیت رو احساس میکنید.
سه بعدی اینا با هم فرقی نداره. هر دوش اکتیو هستن. فقط چیزی که هست فرم ریت تصویره که اگه زیاد باشه تصاویر نرم و دلنشینتر و سه بعدی هم واقعی تر دیده میشه.

و در آخر باز هم میگم بهتر خودتون برید و تست کنید.

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر آقایون و خانوما.
خدا رو شکر این کابل HDMI بنده پس از کارهای طاقت فرسا دار فانی رو وداع گفت (راحت شدم از دستش).
حالا خواستم یه کابل نو بخرم. خواستم راهنمایی کنید که کابل اصل سونی رو چطوری از این قلابیا تشخیص بدم و اینکه حدود قیمتش هم محبت کنین!
معمولا کابل قلابی خیلی سخت گیر میاد . فک نکنم

به این فروشگاه یه سر بزن حدودش دستت میاد.

نظر!
و در کل هیچ کدوم بدرد نمیخوره چون 90 درصد کارهاتون 2 بعدی خواهد بود و این یعنی هزینه اضافی مگر خودتون دوست داشته باشید.

و در آخر باز هم میگم بهتر خودتون برید و تست کنید.

کاملا صحیح و درسته

من هم قبلا اصلا سراغ تلوزیون معمولی نمی رفتم ؛ فقط نظرم 3 بعدی بود

ولی با راهنمایی های صادقانه و خالصانه ی همین حمید آقا:xو آقا عرفان:x که تجربه ی خرید 3 بعدی رو داشتند

فهمیدم که اگر هزینه ی 3 بعدی رو روی اینچ بالا تر هزینه کنم خیلی بهتره

و الان واقعا به انتخاب 55 اینچ:xمعمولی افتخار می کنم و از تصاویرش لذت می ببرم:x (از بس بزرگه مثل سه بعدی بدون عینک می مونه:d)

و مطمعن هستم که اگر با همین هزینه(2/600/000) یک 46 سه بعدی خریده بودم(معادل هزینه ی 46 D8880 سامسونگ و یا 47 LW65100 الجی) اینقدر راضی و خوشحال نبودم (در حقیقت پیشمان بودم)

آخرین ویرایش:
سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
می خواستم یه led بگیرم ۳۲
نمی دونم سونی بگیرم یا سامسونگ یا ال جی
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟

سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960
شما ها کدومو پیشنهاد می دین و اگه غیر اینا نظر دیگه ای دارید خوشحال می شم بفرمایید
تفاوت این ال ای دی ها که می گن ۲۰۰ هرتز یا ۱۰۰ هرتز چیه؟ چه برتری دارن نسبت به هم؟
و این مدل سه بعدی سونی چطوره؟ راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟

البته این سوال شما رو باید حمید آقا و آقا عرفان که اساتید اینجا هستند پاسخ بدهند ولی با اجازه ی آنها من نظر خودم رو عرض می کنم

اول اینکه شما فقط 32 مد نظرتان است؟؟؟؟ چون شما می توانید 40 هم با همین رنج قیمت تهیه کنید ؛ البته با صرف نظر کردن از 3 بعدی (و با اندکی هزینه ی اضافی 46 (که 1/500/000است))

در مورد هرتز هم خیلی چیز مهمی نیست خیلی ها برای داشتن کیفیت بهتر اونو روی خاموش نگه می دارن ؛ حتی 800 هرتز!!!

برای طولانی مدت که حتما باعث سردرد می شود و به نظر من این صحبت های بد کاملا صحیح و منطقی است (مخصوصا برای اکتیو)

سلام اساتید عزیز
اقایون یه سوال
چند مدل در نظر دارم
1-sony 32ex720
2-sony 32cx520
3-LG 32LED7600
4-samsung 32C6960

من این مدل LG رو نمی دونم دیدم یا نه. ولی چون اکثر مدل های LG رو دیدم واسه همین من اینجوری به ترتیب اولویت خودم لیست میکنم.
4
2
1 یا 3
سونی سری EX720 ناراحت ترین چیزیه که سونی تا حالا تولید کرده. تو همین فروم هم ناراضی داره. سری CX خیلی خوب نیست ولی بهتر از EX هستش. مخصوصا تو رنگ و نور.
این سامسونگ دیگه فکر نکنم گیر بیاد. چون مال پارساله. ولی اگه پیداش کردی تو خریدش شک نکن. چون از مدل جدیدش یعنی D6960 هم بهتره. یجورایی تکرار نشدنیه. من خودم همه جا رو گشتم تا تونستم یدونه 40ش رو پیدا کنم.
کلا تو هر برندی، معمولا تولید کننده یه مدل رو میزنه که بعدا میفهمه اشتباه کرده. چون باعث کمتر فروخته شدن سایر مدلهاش شده. مانند Samsung C6960 یا Sony X350A و معمولا سعی میکنه دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه.
در مورد هرتز هم بگم منظور Refresh کردن تصویره. اصولا باید هرچی بیشتر باشه بهتر شه. ولی نتایج تو برند ها و مدل های مختلف فرق میکنه.
توصیه من هم به شما اینه: 3D نگیر. مدل های سه بعدی کیفیتشون نسبت به دو بعدی هاشون پایینتره.

در مورد هرتز هم خیلی چیز مهمی نیست خیلی ها برای داشتن کیفیت بهتر اونو روی خاموش نگه می دارن ؛ حتی 800 هرتز!!!

یکی از مشخصه های یه تلویزیون خوب همین هرتز هستش دوست من.اگه دقت کرده باشی دوبرابر شدن هرتز قیمت tv رو هم دوبله میبره بالا.مال من که 600 هرتزه و تفاوتش با tv قبلیم کاملا محسوسه

راجع به مدلا من ex رو قبول دارم ولی به احترام نظر بقیه پافشاری نمیکنم. بطبع اونی که خریده تجربش از منی که تست کردم بیشتره.
هرچی هرتز بالاتر میره تصویر نرم تر میشه و دلنشینتر. تو سه بعدی هم نقش بسزایی داره.
راسته برای بازی طولانی باعث سر درد می شه؟ تا چه حد این صحبت های بدی که راجب سه بعدی می کنن درسته؟
جواب این سوال رو هم خسته شدم از بس گفتم.
دیدن سه بعدی یه تجربه کاملا شخصیه و کسی نمیتونه نظرشو به دیگری تحمیل کنه.

فردا باز یکی دیگه میاد عین اینو میپرسه.:|

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or