Optimus Prime
کاربر سایت
ببخشید ؛ علی آقای گل گلاب
شما تلوزیون 40 اینچ رو با چه کابلی به کامپیوتر وصل کردید؟؟؟
اگر پاسخ شما HDMI است ؛ آیا با VGA هم امتحان کردید؟؟؟؟
کدومش بهتر بود؟؟؟؟
علی جان من 40 رو با کابل HDMI زدم به 2 تا سیستمم که هر دو AMD هستن. یدونه هم زدم به اونیکی سیستمم که nVidia هستش. VGA رو با این سامسونگ تست نکردم، اما جواب سوال آخرت رو تو قسمت جواب به حمید میگم.
علیرضا حرفیه میزنی. معلومه اچدی بهتره.
راستی اینچ بالا و رزولوشن به گرافیک هم مربوط میشه.
بعضی از بچه ها نزدیک بین هستن مث خودم و اینچ کم دوست دارن و اونایی هم که دور رو بهتر میبینن اینچ بالاتر رو میپسندن به همین راحتی![]()
حمید جان من یدونه هم سونی 32 دارم که وصلش کردم به Xbox و PS3 و لپ تاپم. اتفاقا این سونی تو تصویر VGA تقریبا عین HDMI تصویر میده. خودم اصلا انتظارش رو نداشتم. در مورد گرافیک هم به نظرم برای TV کارت nVidia خیلی بهتر از AMD جواب میده.
از من به شما تجربه شخصی... برا pc سایز کوچیک خوبه اگه نمیخواید باهاش به عنوان بازی استفاده کنید ... بعد یه مدت دلتون رو میزنه ... کار با کامپیوتر تو سایز های 17 -22 خوبه ... برا بازی و فیلم ... اینچ زیاد خوبه ..
-----
. من که دیگه کاملا زده شدم ... اصلا نمیتونم با این کشش تصویر کنار بیام ... قدرت تصویر Led هم خیلی پایینه ...
هادی جان فکر میکنم شوخی میکنی. قدرت LED خیلی پایینه؟ از چی؟ آهان حتما از تلویزیونهای آینده. در مورد اینچ کم هم خوب نظر شما محترمه ولی من 100% ردش میکنم. الان من تو 23 مشکل دارم اونوقت شما میگی 17؟
تا دوستان یک هفته با سایز بزرگ کار نکنن و از نزدیک تجربه اش نکنن، نمی تونن درک روشنی ازش داشته باشن. صرف دیدن تو مغازه یا یه تست الکی معیار خوبی نیست.