خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

آپدیت مخصوص تلوزیون هست یا مانیتور هم آپدیت داره؟

بله مانیتور های جدید هم آپدیت دارن ولی نه به آسانی و فقط برای تعمیرکاران ارئه میشود

البته شاید هم جددیدا مثل تلوزیون ها ارائه شود که در این صورت باید پورت لن یا USB داشته باشد

سلام دوستان امروز رفتم چند مدل سامسونگ دیدم بعد ازین مدلش خیلی خوشم اومد میخام بدونم نظر شما دوستان گلم در مورد این tv چیه ممنون میشم بگین .

چی 32 اینچ سامسونگ 920 تومن!!!!!!!!!..از من میشتوی دور سامسونگو خط بکش...تو ایران همیشه جنس های آشغال زیاده:دی:دی

چی 32 اینچ سامسونگ 920 تومن!!!!!!!!!..از من میشتوی دور سامسونگو خط بکش...تو ایران همیشه جنس های آشغال زیاده:دی:دی

داداش فرهاد باز تو نظر دادی اخه . خوب بگو چی بخرم الان ما از سامسونگ بهتر داریم برو بخون ببین چقد الان اپل ازش LED خریده برا IPAD 3 مخت میپوکه یعنی ما هممون از اینهمه ابر مهندس اپل بیشتر حالیمونه یا چی فکر می کنیم نه به خدا ناراحت نشو داداشمی دارم ازت سوال میپرسم .

آقایی شما معین جان..اما من کیفیتی که تو sony-toshiba-sharp-philipsدیدم تو هیچ جا دیگه ندیدم....اگه برات کیفیت مهمه برو سراغ اینایی که بنده حقیر گفتم...اگه امکانات جانبی برات مهمه...سونی و سامسونگ رو پیشنهاد میکنم...سونی رو بیشتر قبول دارم تا سامسونگ......

MOV037.3gp

سلام دوستان ... بی زحمت لینک بالا رو ببنید (چند کیلوبایته فقط)

تو ex720 ه ... این کشیده شدن رنگ قرمز طبیعیه ؟ ممنون میشم جواب بدین :)
برو تنظیمات
display > pictiure
ببین تنظیماتت مثل این عکسه؟
اگه درست نشد اون قسمت موشن رو خودت یه تغییراتی بده.

تو فیلم دیدن هم مشگل داره؟

آقایی شما معین جان..اما من کیفیتی که تو sony-toshiba-sharp-philipsدیدم تو هیچ جا دیگه ندیدم....اگه برات کیفیت مهمه برو سراغ اینایی که بنده حقیر گفتم...اگه امکانات جانبی برات مهمه...سونی و سامسونگ رو پیشنهاد میکنم...سونی رو بیشتر قبول دارم تا سامسونگ......

منم سونی قبول داشتم ولی نه الانکه همه چیشو از شرکت دیگه میگیره و ... اخه یه موقع سونی سونی بود . بعدش tv صلیغه ای داداش فرهاد الان سونی 32 led تو این رنج داره ولی برو رو 1500000 خوب الان نگا من اینو برا فیلم دیدن وبازی میخام خوب هربار میخام فلش یا هارد اکسترنالمو بزنم به usb ارور خواهد داد ساپورت نمیشه خوب این سوهان روح که بهترین فرمت جهان که mkv و همه فیلما الان همین فرمت میانو ساپورت نمیکنه و مجبوری سینما خانواددگیشو بخری که کلش کمتر از 2 تومن نمیشه همین 32 سونی حالا خودت قضاوت کن کدوم بهتره سونی یا سامسونگ .

برو تنظیمات
display > pictiure
ببین تنظیماتت مثل این عکسه؟
اگه درست نشد اون قسمت موشن رو خودت یه تغییراتی بده.

تو فیلم دیدن هم مشگل داره؟

بیشتر این مشکل تو جزئیاته ... یعنی مثلا فلش روی بازیکن تو فیفا موقع حرکن دوربین یکم کشیده میشه ...

motion هم که زیاد فرق نمیکنه ... یعنی کلا اینطوریه .. البته خوب بعید نیس که برا شما هم اینطوری باشه ... منتها تو هر بازیی اینطور مشخص نمیشه در این حد ...تو فیلم ها هم واقعیتش مشکلی نداره اما همین طور که گفتم تو جزئیات و تصویر های ظریف مشخص میشه ... فک کنم کلا همین جوریه کاریش نمیشه کرد :( ...البته کیفیت تصویر ثابتش خوبه ... تو un3 فوق العاده بود...

بیشتر این مشکل تو جزئیاته ... یعنی مثلا فلش روی بازیکن تو فیفا موقع حرکن دوربین یکم کشیده میشه ...

motion هم که زیاد فرق نمیکنه ... یعنی کلا اینطوریه .. البته خوب بعید نیس که برا شما هم اینطوری باشه ... منتها تو هر بازیی اینطور مشخص نمیشه در این حد ...تو فیلم ها هم واقعیتش مشکلی نداره اما همین طور که گفتم تو جزئیات و تصویر های ظریف مشخص میشه ... فک کنم کلا همین جوریه کاریش نمیشه کرد :( ...البته کیفیت تصویر ثابتش خوبه ... تو un3 فوق العاده بود...
شما از کجا خریدی.
تیوی من هیچ مشگلی نداره.
حتی این مدل رو هم چک کردم نباید اینجوری باشه.
شما یک بار آپدیتش کن بعد تنظیمات کارخانه ای رو پیاده کن . خبر بده.

شما از کجا خریدی.
تیوی من هیچ مشگلی نداره.
حتی این مدل رو هم چک کردم نباید اینجوری باشه.
شما یک بار آپدیتش کن بعد تنظیمات کارخانه ای رو پیاده کن . خبر بده.

tv رو اپدیت نکردم ... فردا این کار رو میکنم (به نت وصلش کنم تمومه دیگه ؟)

نمیدونم والا .... اینطوریه دیگه :دی عوض کردن تنظیمات هیچ فرقی به حالش نمیکنه !!

از نمایندگی سونی گرفتم ...

tv رو اپدیت نکردم ... فردا این کار رو میکنم (به نت وصلش کنم تمومه دیگه ؟)

نمیدونم والا .... اینطوریه دیگه :دی عوض کردن تنظیمات هیچ فرقی به حالش نمیکنه !!

از نمایندگی سونی گرفتم ...

کشور رو سنگاپور و زبون رو اینگلیسی انتخاب کن.
سرعتت باید خوب باشه چون حدود 200 مگ هستش.

یا از سایتش دان کن با فلش بریز.

باو گول این نمایندگیهارو نخورید . من از بانه گرفتم عین چی کار میکنه.

معین عزیز، گول برند رو نخور.
من مادرزادی سونی فن بودم. اما سونی الان 3 ساله زده جاده خاکی. مدل هاش بد نیست ولی اصلا هم سطح بالا نیست. توی برند های موجود من سامسونگ رو بیشتر پسند میکنم. LG هنوز هم سطحش از بقیه پایینتره. فیلیپس یه زمانی از همه سرتر بود ولی متاسفانه الانش رو اطلاع ندارم. توشیبا هم به نظر من دیگه اون توشیبای قدیم نیست. سونی هم که دیگه خدا رحمتش کنه. عین بچه بی صاحاب مونده وسط . فقط در مورد سامسونگ، وقت بزار و دونه دونه مدلهاش رو چک کن. به نظر من اگه کیفیت می خوای سعی کن 3D ورنداری. چراییش رو تو مغازه میتونی ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or