داداش علی میدونی چیه اخه من اینو هم برا PC میخام هم برا دیدن فیلم همم بازی برا همین میگم 32 باشه که چشامو بیشتر از 32 داغون نکنه اگه 27 LED خوب باشه که همون 27 میخرم تا بیشتر اذیت نشم . باز ممنونم از کمکت داداشم .با توجه به امکاناتش ؛ بسیار گزینه ی مناسبی برای شما است
ولی اگر شما بتونی قید امکانات زیاد رو بزنی (منظورم امکاناتی که یا اصلا استفاده نمیشه یا اینکه همیشه در حالت خاموش است)
می تونی با این مبلغ یک 40 اینچ LED با گیرنده ی دیجیتال داخلی و پنل سامسونگ بخری
داداش علی میدونی چیه اخه من اینو هم برا PC میخام هم برا دیدن فیلم همم بازی برا همین میگم 32 باشه که چشامو بیشتر از 32 داغون نکنه اگه 27 LED خوب باشه که همون 27 میخرم تا بیشتر اذیت نشم . باز ممنونم از کمکت داداشم .
خیلی ممنون شما لطف دارید
فقط نمیدونم چرا همه فکر می کنن که برای کامپیوتر باید از اینچ کوچک استفاده کنیم
من همین جا به همه اعلام می کنم که اصلا این فکر صحیح نیست
و البته با رعایت فاصله ی مناسب برای اینچ بزرگ حتی از اینچ کوچک هم کمتر باعث چشم درد و خستگی چشم میشود
من قبلا کامپیوترم به 17 LCD وصل بود و همیشه زود دچار چشم درد و خستگی چشم میشدم ولی الان با 55 اینچ LED اصلا دچار چشم درد و خستگی چشم نشدم (و قرمز شدن چشم و صورت که در استفاده از 17 اینچ زیاد برام پیش می آمد ولی الان در 55 اصلا دچار نشدم)
به خاطر همین کوچک بودن اینچ مانیتور است که چشم پزشکان توصیه میکنند که بعد از مقداری خیره شدن به کامپیوتر چند لحظه به نقطه ای دور خیره شوید
چون اینچ کوچک باعث می شود که دور بینی چشم انسان ضعیف شود و چشم انسان به نزدیک بینی عادت کند ولی با تهیه یک اینچ بالا و رعایت فاصله مناسب چشم انسان با فاصله ی بیشتری از مانیتور ؛ راحتر و بهتر تماشا می کند و به نزدیک بینی هم عادت نمی کند
من هم قبلا فکر می کردم با 17 راحتر می توانم از کامپیوتر استفاده کنم تا 55 اینچ و با فاصله 3 متری ؛ ولی الان حتی برای یک چک کردن ایمیل هم حاضر نیستم از 17 استفاده کنم
برای همین یک میز برای کیبورد تهیه کردم که فقط از مبل راحتی و از فاصله سه متری با 55 اینچ از کامپیوتر استفاده کنم
این رو صادقانه و فقط جهت اطلاع تون عرض کردم البته شما هم میتوانید امتحان کنید و این راحتی را در استفاده از کامپیوتر برای مدت طولانی تجربه کنید
البته 55 هم یه کم برای PC زیاده
فکر کنم بریا PC سایز 23 تا 27 اینچ کافی هست
55 بهترین گزینه برای اتاق نشیمن محسوب میشه
خیلی ممنون شما لطف دارید
فقط نمیدونم چرا همه فکر می کنن که برای کامپیوتر باید از اینچ کوچک استفاده کنیم
من همین جا به همه اعلام می کنم که اصلا این فکر صحیح نیست
و البته با رعایت فاصله ی مناسب برای اینچ بزرگ حتی از اینچ کوچک هم کمتر باعث چشم درد و خستگی چشم میشود
من قبلا کامپیوترم به 17 LCD وصل بود و همیشه زود دچار چشم درد و خستگی چشم میشدم ولی الان با 55 اینچ LED اصلا دچار چشم درد و خستگی چشم نشدم (و قرمز شدن چشم و صورت که در استفاده از 17 اینچ زیاد برام پیش می آمد ولی الان در 55 اصلا دچار نشدم)
به خاطر همین کوچک بودن اینچ مانیتور است که چشم پزشکان توصیه میکنند که بعد از مقداری خیره شدن به کامپیوتر چند لحظه به نقطه ای دور خیره شوید
چون اینچ کوچک باعث می شود که دور بینی چشم انسان ضعیف شود و چشم انسان به نزدیک بینی عادت کند ولی با تهیه یک اینچ بالا و رعایت فاصله مناسب چشم انسان با فاصله ی بیشتری از مانیتور ؛ راحتر و بهتر تماشا می کند و به نزدیک بینی هم عادت نمی کند
من هم قبلا فکر می کردم با 17 راحتر می توانم از کامپیوتر استفاده کنم تا 55 اینچ و با فاصله 3 متری ؛ ولی الان حتی برای یک چک کردن ایمیل هم حاضر نیستم از 17 استفاده کنم
برای همین یک میز برای کیبورد تهیه کردم که فقط از مبل راحتی و از فاصله سه متری با 55 اینچ از کامپیوتر استفاده کنم
این رو صادقانه و فقط جهت اطلاع تون عرض کردم البته شما هم میتوانید امتحان کنید و این راحتی را در استفاده از کامپیوتر برای مدت طولانی تجربه کنید
البته 55 اینچ واسه نرمش گردن خیلی خوبه ولی واسه pc که تصاویر ثابتش خیلی خیلی زیادتر از tv وgame هستش بسیاز مضره.مصرف برق هم بماند وهم گرمای تولید شده.
حالا ایناش بماند.این 3 مترو چه جوری سیمکشی کردیش؟
من خودم از 15 اینچ شروع کردم و آخریش هم 27 اینچ LG بود.
ولی الان 40 اینچ سامی گذاشتم. یه هفته چشام آلبالو گیلاس میچید ولی الان کاملا بهش عادت کردم و دیگه نمی تونم اینچ کوچکتر رو تحمل کنم. فاصله ام هم از تلویزیون 80cm هستش. البته من هم فکر میکنم برای PC همین سایز 40 دیگه آخرش باشه. وقتی فاصله مون از 1 متر بیشتر میشه دیگه اون حس و حال کار کردن رو نداره بیشتر میشه تماشای تلویزیون و تمرکز هم کمتر میشه. البته دوستان عنایت داشته باشین که کمتر از 10% تلویزیون های بازار میتونن عین مونیتور برا PC کار کنن. واسه همین اگه میخواین یه تلویزیون رو هم برای PC بگیرین و هم برا PS3 تو مغازه برین تلویزیون ها رو از فاصله 20 سانتی تست کنین. وگرنه به نظر من یرای PS3 اینچ هر چی بزرگتر، بهتر. فقط باید حتما حتما تلویزیون خوبی باشه.
علیرضا حرفیه میزنی. معلومه اچدی بهتره.کدومش بهتر بود؟؟؟؟
بله درسته من هم این اینچ رو بیشتر برای بازی و تماشای فیلم تهیه کردم
ولی دیدم برای کامپیوتر (البته با رعایت فاصله) بسیار خوبه
در ضمن من 55 رو به خاطر تجربه ی خودم گفتم و اگرنه پیشنهاد من که فقط 55 نیست
نمیدونم شما چرا همیشه دونبال تکذیب کردن نظرات بچه ها هستید تا استفاده کردن از تجربیات آنها
تازه این یک نظر شخصی و یا یک بررسی علمی و یا حتی یک مقاله ی تحقیقاتی نبود که من انو ارائه بدهم
یک تجربه ی واقعی و حقیقی از استفاده کردن اینچ بالا بود
پیشنهاد می کنم یک بار دیگه و بدون حس و غریزه ی تکذیب کردن این نظر رو با دقت بیشتری بخونید و همیشه دونبال تکذیب و رد کردن نظرات بچه ها نباشید
البته میدونم که شما بازهم این نظر رو نقل قول خواهید کرد و کلی توضیح و تفسیر و انکار و توجیح برای خودتان می آورید و در آخر هم می نویسید که همین جا بحث رو (با نظر خودم) با شما تمام می کنم
---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------
این نظر شما برای پلاسما دقیقا صحیح و منطقی است
ولی در LED این معایب اصلا وجود ندارد و مثل مانیتور کامپیوتر عمل می کند ولی جذاب تر و راحتر