خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوسته عزیز شما توقع داری اینجا واست پیشگویی هم بکنن؟
کسی چه میدونه چه خواهد شد و بالعکس
یه زنگ بزن نمایندگی پاناسونیک یا سامسونگ یا هر کدوم دیگه سوال کن
جواب دادن سخت نیست ولی وقتی کسی نمیدونه بیاد جواب الکی بده که چی بشه؟
واسه همینه میگن یک ساعت تفکر بهتر از 100 سال عبادت است

پیشگویی نمیخواد آقای محترم. اون پاناسونیک یه مثال بود. یعنی شما که اینقدر تو کار ال جی هستی نمیدونی اگر ال جی یه عینک جدید بده بده, میتونی بجای اون عینک هایی که توی خود جعبه هستن استفاده کنی یا نه؟! (ال جی هم مثال بود:-b)

اساتید با بودجه 700 و در نهایت 800 تومن یه پلاسما معرفی میکنید که کیفیتش عالی باشه!

یه سری LG تو یه نمایشگاه دیده بودم فوق العاده بودن! مدلهاشون یادم رفت ولی 42 اینچش همین 800اینا بود و 52 اینچش هم حدود 1.300 !!

سوال دیگه :
عمر مفید پلاسما رو من یه جایی خونده بودم که حدود 100000 ساعت هست ! این درسته ؟
یعنی اگه 24 ساعت روز رو روشن باشه حدود 10 سال کار میکنه ؟!! (البته 10 سال واسه من کافیه! :D !)

پیشگویی نمیخواد آقای محترم. اون پاناسونیک یه مثال بود. یعنی شما که اینقدر تو کار ال جی هستی نمیدونی اگر ال جی یه عینک جدید بده بده, میتونی بجای اون عینک هایی که توی خود جعبه هستن استفاده کنی یا نه؟! (ال جی هم مثال بود:-b)

دوسته عزیز این بحث خیلی پارامترها توش دخیل هست
پاناسونیکی که مثال زدی چون تکنولوژی اکتیو استفاده میکنه ممکنه مدل به مدل اصلا عینکاشون به هم نخورن
حالا برندش فرقی نمیکنه و وقتی صحبت از اکتیو شاتر میشه پیچیدگی بالا میره
ولی تو پسیو های ال جی تا جایی که میدونم عینکها به هم میخورن ( همون ال جی هم مدلهای اکتیوش عینکهاشون با هم فرق دارن )
چون معلوم نیست که در آینده چی میشه و آیا عینکها به مدلهای قدیمی میخورن یانه گفتم پیشگویی باید بکنن
یه کم فکر کنی میبینی حقیقت رو گفتم و اصلا هم قصد شوخی یا تمسخر ندارم

دوسته عزیز این بحث خیلی پارامترها توش دخیل هست
پاناسونیکی که مثال زدی چون تکنولوژی اکتیو استفاده میکنه ممکنه مدل به مدل اصلا عینکاشون به هم نخورن
حالا برندش فرقی نمیکنه و وقتی صحبت از اکتیو شاتر میشه پیچیدگی بالا میره
ولی تو پسیو های ال جی تا جایی که میدونم عینکها به هم میخورن ( همون ال جی هم مدلهای اکتیوش عینکهاشون با هم فرق دارن )
چون معلوم نیست که در آینده چی میشه و آیا عینکها به مدلهای قدیمی میخورن یانه گفتم پیشگویی باید بکنن
یه کم فکر کنی میبینی حقیقت رو گفتم و اصلا هم قصد شوخی یا تمسخر ندارم

من همچین جسارتی نکردم داداش!!!

اساتید با بودجه 700 و در نهایت 800 تومن یه پلاسما معرفی میکنید که کیفیتش عالی باشه!

یه سری LG تو یه نمایشگاه دیده بودم فوق العاده بودن! مدلهاشون یادم رفت ولی 42 اینچش همین 800اینا بود و 52 اینچش هم حدود 1.300 !!

سوال دیگه :
عمر مفید پلاسما رو من یه جایی خونده بودم که حدود 100000 ساعت هست ! این درسته ؟
یعنی اگه 24 ساعت روز رو روشن باشه حدود 10 سال کار میکنه ؟!! (البته 10 سال واسه من کافیه! :D !)

دوسته عزیز اینجا تا سقف یک میلیون رو واست جدا کردم
اگر برای بازی میخوای به نظر من برو سراق پاناسونیک vt30
در مورد اون عمر مفید هم نگران نباش
فقط حواست باشه پلاسما یه سری معایب هم داره
یک - مصرف برق بالا دو - مناسب نبودن برای استفاده در محیط های پر نور
سه - احتمال سوختگی تصویر تو تصاویر ثابت ( مثلا 5 ساعت بازی میکنی و خط خون یا کیلومتر شمار که رو تصویر جاشون ثابت هست بعد از بازی جاش رو تصویر میمونه )
و یکی دو عیب دیگه
در هر حال انشااله انتخاب خوبی داشته باشی

---------- نوشته در 04:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

من همچین جسارتی نکردم داداش!!!

خواهش میکنم
من تا جایی که اطلاعات دارم سعی میکنم کمک کنم
اگر هم دوستان چیزی بگن که بلد نباشم با کمال میل ازشون یاد میگیرم
در خدمت هستیم

منبع : سام سرویسه:d

البته من الجی رو چند جا تست کردم نمیدونم ؛ شاید به خاطر قوی بودن چشمام دچار چشم درد میشدم در صورتی که در تست شارپ سه بعدی اصلا دچار چشم درد نشدم

به جزء‌ اینکه دچار چشم درد می شدم اصلا عمق خوبی هم نداشت(البته نسبت به 3بعدی شارپ) مثل این میمونه که چشمات متوجه فریب صحفه نمایش دوبعدی میشن

یعنی تا میخوای فکر کنی که تصاویر بیرون هستند متوجه میشی که نه اشتباه کردی و همون صفحه ی معمولی است

بعد هم اصلا نمی تونم قبول کنم که با این پیشرفت و برتری پاسیو که شما اظهار می کنید چرا شرکت های دیگر سراغ این تکنولوژی برتر شناخته شده نرفتن

که به نظر من دلیلش به خاطر استفاده از ف ی ل ت ر مشبک روی صفحه نمایش است که نه تنها باعث گران شدن تلوزیون میشود بلکه کیفیت تصاویر 2 بعدی رو هم کاهش می دهد (هر چند نا محسوس)

و انوهم شرکتی مثل الجی که در تولید تلوزیون یه بچه ی ابتدایی به حساب می آید که مدرک تجدیدی (شکست) در کارنامه خود دارد

و با توجه به اظهارات شما نسبت به برتری های پاسیو و شکست اکتیو توقع می رفت که حداقل در سال 2012 (منظور نمایشگاه CES 2012) یک شرکت مثل سامسونگ یک سری از مدل هاشو به پاسیو اختصاص بدهد

من چون هنوز موردی رو خریداری نکردم و دنبال خرید بهترین مورد هستم و میدانم با خرید یک مورد هرگز پشیمانی فایده ای ندارد در تست تلوزیون ها اصلا تعصب ندارم

و سعی می کنم منطقی مقایسه کنم تا بعد پشیمان نشم

علی جون کاملا با حرفات موافقم....

من خودم رفتم نزدیک به نیم ساعت ال جی رو تست کردم.... واقعا شرکت ال جی به غیر از فریب دادن بیننده تو نمایشگاه ها کار دیگه ای بلد نیست...

من با دوستم رفتیم نگاه...بعد دوستم اتفاقی گفت این فیلمها خیلی از صفحه نمایش بیرونه...بعد اون متصدی ال جی فکر کرد این به عنوان یک ضعف واسه تلوزیون این حرف رو زده...

خیلی جالب بود... دلیلی که واسه این فیلم آورد این بود که گفت تو این فیلم تبلیغاتی که ما گذاشتیم LG فیلم برداری اختصاصی از حرکات ورزشی داشته و اینکه توی شرایط کاملا خاص انجام شده... و هیچ فیلمی اینقدر زوایای بیرونی نداره...فقط این فیلم اینجوریه...

بلافاصله فیلم رو واسمون عوض کرد و یه فیلم از پرواز هواپیماها توی آسمون گذاشت... که واقعا کیفیت بسیار پایین پنل رو نشون داد... اونم با فناوری پسیو...

کیفیت پنل پایین بود... عینک پسیو رو هم که میزنی واقعا از پیکسل پیکسلی شدن تصویر داخل پنل های LG رنج می بری....

خیلی جالب بود برام... و یه بار دیگه ضعف پنلهای LG واسم ثابت شد...

خداشاهد نزدیک به 20 نفری که وایساده بودن توی نمایشگاه همه سامسونگ رو تایید میکردن... کلا صف سامسونگ واسه دیدن فیلم تبلیغاتی 3D های سامسونگ خیلی بیشتر و شلوغ تر بود...

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

tx هم حرف نداشت زمان خودش!! البته سامسونگ الان توی سینما خانگی زیاد حرفی واسه گفتن نداره!!

تنها مدل بردر بخور سینمای خانگی سامسونگ 7500 هستش که خداییش بی نظیره... و گرون... اما کلا من توی سینمای خانگی رنج 500 تا 700 تومن سونی رو بیشتر از همه قبول دارم...

من خودم رفتم نزدیک به نیم ساعت ال جی رو تست کردم.... واقعا شرکت ال جی به غیر از فریب دادن بیننده تو نمایشگاه ها کار دیگه ای بلد نیست...

من با دوستم رفتیم نگاه...بعد دوستم اتفاقی گفت این فیلمها خیلی از صفحه نمایش بیرونه...بعد اون متصدی ال جی فکر کرد این به عنوان یک ضعف واسه تلوزیون این حرف رو زده...

خیلی جالب بود... دلیلی که واسه این فیلم آورد این بود که گفت تو این فیلم تبلیغاتی که ما گذاشتیم LG فیلم برداری اختصاصی از حرکات ورزشی داشته و اینکه توی شرایط کاملا خاص انجام شده... و هیچ فیلمی اینقدر زوایای بیرونی نداره...فقط این فیلم اینجوریه...

بلافاصله فیلم رو واسمون عوض کرد و یه فیلم از پرواز هواپیماها توی آسمون گذاشت... که واقعا کیفیت بسیار پایین پنل رو نشون داد... اونم با فناوری پسیو...

کیفیت پنل پایین بود... عینک پسیو رو هم که میزنی واقعا از پیکسل پیکسلی شدن تصویر داخل پنل های LG رنج می بری....

خداشاهد نزدیک به 20 نفری که وایساده بودن توی نمایشگاه همه سامسونگ رو تایید میکردن... کلا صف سامسونگ واسه دیدن فیلم تبلیغاتی 3D های سامسونگ خیلی بیشتر و شلوغ تر بود...

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

تنها مدل بردر بخور سینمای خانگی سامسونگ 7500 هستش که خداییش بی نظیره... و گرون... اما کلا من توی سینمای خانگی رنج 500 تا 700 تومن سونی رو بیشتر از همه قبول دارم...

اون فیلم ورزشی رو منم دیدم ، حق با توئه زیاد قشنگ نبود . ولی اون هواپیما خوب بود از لحاظ 3D .
هرکدوم از تکنولوژی ها یه ویژگی هایی دارند . فکر کنم سامسونگ اکتیو داره و ال جی پسیو .
---
راستی سونی خیلی سینماهاش گرونه ، رنج 700 ، 800 سونی تازه مدل های معمولیش هست ، گرچه زیاد مدل نداره . مدل bluray دارش فکر کنم یدونش 800 بود با 2 تا بلندگو ایستاده و 4 باندش یک میلیون 200 و خورده ای هست. خیلی بالاست./:) ماکه آخر نتونستیم سینما بخریم برای این سونی تی وی مون.

اون فیلم ورزشی رو منم دیدم ، حق با توئه زیاد قشنگ نبود . ولی اون هواپیما خوب بود از لحاظ 3D .
هرکدوم از تکنولوژی ها یه ویژگی هایی دارند . فکر کنم سامسونگ اکتیو داره و ال جی پسیو .
---
راستی سونی خیلی سینماهاش گرونه ، رنج 700 ، 800 سونی تازه مدل های معمولیش هست ، گرچه زیاد مدل نداره . مدل bluray دارش فکر کنم یدونش 800 بود با 2 تا بلندگو ایستاده و 4 باندش یک میلیون 200 و خورده ای هست. خیلی بالاست./:) ماکه آخر نتونستیم سینما بخریم برای این سونی تی وی مون.

اتفاقا اون تریلر ورزشیه از لحاظ سه بعدی خیلی بهتر از ائن بود...کاملا سه بعدی احساس میشه...

سینماهای ال جی مدلای پارسالشون خیلی ارزون بود حتی 250 تومن هم موجود بود.... ولی خبر مدلای الانشو ندارم..!

منم این دموهای ال جی رو دارم ولی به نظرم جالب اومدن از نظر سه بعدی او هواپیما و اون خواننده ها خیلی جالب بودن یکی دو تا انیمیشن هم بود که بدک نبودن
من احتمال میدن اون فیلم بی کیفیت که دوستمون میگن فول اچ دی نبوده
ولی اینم بگم در کل اینا فقط کلیپ های تبلیغاتیه زیاد اهمیت نداره شما سه بعدی اواتار 12 گیگی رو تست کن معنای واقعی کیفیت دستت میاد واقعا فوق العادست
فکر کنم فیلم هوگو هم جالب از اب دربیاد باید صبر کنیم

سلام دوستان کسی اینو خریده ؟ چطوریاست؟

X.Vision
LE-22A02

ممنون

من از شما عذر خواهی میکنم>:d<

ولی من 55 اینچ ال ای دی ایکس ویژن رو خریدم

و باید بگم که قبل از خرید اصلا فکر انتخاب این مارک رو هم نداشتم

ولی بعد از تست و تماشای بسیار ؛ کیفیت تصویر آن و اینکه فهمیدم که از پنل سامسونگ استفاده کرده واقعا مجاب به خرید اون شدم

الان هم بسیار راضی هستم مخصوصا اینکه تنظیماتش رو کامل بررسی و تنظیم کردم ؛ کیفیت تصویر فوق العاده ای رو بهم داد

واقعا کیفیت عالی تصویرش فراتر از انتظارم بود (تا این حدش رو انتظار نداشتم)

که فکر کنم شما هم بهتره اون مدل 22 اینچ رو بیشتر تست کنید

اینهم عکساش:d(ببخشید که کیفیت عکس ها پایین است ؛ البته با بالا ترین دوربین هم نمیشه کیفیت اصلی و عالی اون رو نمایش داد)

فقط با مالکیت شخصی خودم

---------- نوشته 18-02-2012 در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 17-02-2012 در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

به به آقا عرفان گل گلاب>:d<

خیلی وقت بود که ما رو از نظراتون بی نصیب قرار دادید

واقعا نظرتات شما از روی تحقیق ؛ بررسی ؛ تجربه و اخلاص ارائه میشود

راهنمایی های شما خیلی در انتخاب بهترین گزینه به من کمک کرد مخصوصا در مورد چشم پوشی کردن از سه بعدی و هزینه کردن برای اینچ بالا تر

که واقعا صحت این نظر شما رو به وضوح فهمیدم و الان 55 از بس بزرگ است مثل سه بعدی بدون عینک (و همیشگی) می مونه:d

آخرین ویرایش:

پس ملاک برای کیفیت پنل صف تست 3D ش هست و اطلاعات فروشنده؟
کاش یه سری هم به نقد های سایتهای خارجی و review های سایتهای معتبر زده بودی دوست عزیز

شما اگر برات 3D اهمیت داشته باشه باید بدونی پسیو خیلی وقته اکتیو رو کنار زده و سونی هم تا چند وقت دیگه
در صورت توافق با ال جی پنلهای پسیوش که ال جی قراره براش بزنه بیرون میاد
در هر حال نمیخوام کشش بدم و فایده ای هم توش نمیبینم
این انتخاب ها هم تا حدی میتونه سلیقه ای باشه و تا جایی که سلیقه وسط هست بهش احترام میگذارم
ولی اگر قرار باشه این سلیقه جای اظهار نظر علمی رو بگیره نمیشه قبولش کرد
نمیدونم چه مدلی رو تست کردید که از پیکسل پیکسلی شدن رنج بردید؟!
احتمالا نمایندگی شهرتون آپدیت نکرده تلوزیونش رو یا اینکه شما از فا صله خیلی کم تصویر رو نگاه کردید
که بازم پیکسل پیکسلی نمیشه ؟!
با آپدیت آخری که ال جی برای تلوزیونهای 3 بعدیش داد الگوریتم رو اصلاح کرد و با همین اصلاح الگوریتم
گواهی فول اچ دی رو برای 3D گرفت
ما که چنین چیزی که شما میگی رو ندیدیم ؟

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

من از شما عذر خواهی میکنم>:d<

ولی من 55 اینچ ال ای دی ایکس ویژن رو خریدم

و باید بگم که قبل از خرید اصلا فکر انتخاب این مارک رو هم نداشتم

ولی بعد از تست و تماشای بسیار ؛ کیفیت تصویر آن و اینکه فهمیدم که از پنل سامسونگ استفاده کرده واقعا مجاب به خرید اون شدم

الان هم بسیار راضی هستم مخصوصا اینکه تنظیماتش رو کامل بررسی و تنظیم کردم ؛ کیفیت تصویر فوق العاده ای رو بهم داد

واقعا کیفیت عالی تصویرش فراتر از انتظارم بود (تا این حدش رو انتظار نداشتم)

که فکر کنم شما هم بهتره اون مدل 22 اینچ رو بیشتر تست کنید

اینهم عکساش:d(ببخشید که کیفیت عکس ها پایین است ؛ البته با بالا ترین دوربین هم نمیشه کیفیت اصلی و عالی اون رو نمایش داد)

فقط با مالکیت شخصی خودم

---------- نوشته 18-02-2012 در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 17-02-2012 در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

به به آقا عرفان گل گلاب>:d<

خیلی وقت بود که ما رو از نظراتون بی نصیب قرار دادید

راهنمایی های شما خیلی در انتخاب بهترین گزینه به من کمک کرد مخصوصا در مورد چشم پوشی کردن از سه بعدی و هزینه کردن برای اینچ بالا تر

که واقعا صحت این نظر شما رو به وضوح فهمیدم و الان 55 از بس بزرگ است مثل سه بعدی بدون عینک (و همیشگی) می مونه:d

آقا مبارک باشه ، انشااله که به خوشی استفاده کنید

من که تحقیق و بررسی ای ندیدم
اخلاص هم تشخیص شما هست
خدایی من این همه دلیل و برهان و نقد و review و .... اینجا نوشتم
فقط لطف کردید فحش بهم ندادید
حالا شلوغ بودن صف تست سامسونگ و یا حماقت و بی اطلاعی فروشنده شد ملاک و تحقیق و ....:d
در هر حال براتون آروزی موفقیت دارم و انشااله که همیشه خوش باشید

سلام
میخوام برای TV م عینک 3D اضافه بگیرم رو خودش 2 تا 3050GB بوده الان که میخوام یدونه جدید بگیرم مدل 3100GB هم با همون قیمت هست .
میخواستم ببینم کدوم رو بگیرم و چه فرق هایی با هم دارن .
TV من D8880 SAMSUNG هست

آخرین ویرایش:
آقا منمیخوام LG D2342P 3D PASSIVE را بخرم نظرتون چیه؟
بودجه ی من 650.000 تومن

دوسته عزیز
من داشتم و اصلا توصیه نمیکنم
پنلش برای دو بعدی به شدت بی کیفیت هست
و برای 3 بعدی هم زاویه دیدش به شدت محدود و آزار دهنده هست
در کل از من میشنوی با این بودجه سمت 3D نرو
دیگه خود دانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or