خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

حالا با این اوصاف پیشنهاد شما (hustler) برای خرید TV چی میتونه باشه ؟! فقط از LG نباشه :دی نمیدونم چرا SONY انقدر منو کور کرده نسبت به بقیه TV ها ؟! :دی به نظرم تصویرش خیلی بهتره مخصوصا تو بازی ...

آخرین ویرایش:
من حرفهای hustler عزیز رو کاملا تایید میکنم دو شب پیش نزدیک 6 ساعت مداوم با 2 تا دیگه از بچه ها به صورت سه بعدی انچارتد 3 بازی کردیم باید بگم کیفیت بی نظیری بهمون ارائه داد طوری تجربش لذت بخش بودکه وقتی دو دقیقه خواستیم دو بعدی رو هم تست کنیم اصلا دیگه بهمون نمی چسبید و نکته جالبش هم این بود که چشمامون اصلا خسته نشد اونم به خاطر عینکهای جدید ال جی بود
منم به شدت ال جی رو پیشنهاد میکنم برا اونایی که میخوان سه بعدی بخرن

دوسته عزیز مشکل input lag تو تمام تلوزیونهای جدید هست و تبدیل به معضلی شده
تقریبا تمام تلوزیونهایی که اسمارت هستن و آپشن های پروسس تصویر بیشتری دارن
اینپوت لگ هم دارن که بهترینشون از 20ms شروع میشه تا 100ms هم من دیدم؟!

بله ولی فعلا مدل جدیدی از سونی وارد ایران نشده که بدونیم با وجود اینپوت لگ برای گیم مناسبه یا نه.
تا وارد نشه مشخص نمیشه.

ایشون هم چون سونی خواستن و مدل hx925 درجه دو رو گفتن راهنماییشون کردم.
این مدل درجه یک داره که همون hx929 هستش و مخصوص اون طرف. ( اینو جایی ننوشته )

اگه گزارشی مبنی بر اختلال مدلای جدید هم دیدید ممنون میشم لینک بدید.

راجع به غیر سونی نظر نمیدم چون زیاد دربارَش نیستم.
فقط پسیو ال جی تایید میشه اونم به خاطر خسته نکردن چشم و راحتیش ولی از نظر عمق نصف اکتیو هم نمیشه.
سامسونگ هم سریهای 7 به بالاش خوب هستن.
هرسه اینا مقابل یه چند مدل برتر توشیبا ( به نظر من ) کم میارن.

دوست عزیز پلاسما تو زاویه دید مشکلی نداره و حق با شما هست
ولی از نظر مصرف برق ،پایین بودن نورتصویر و نا مناسب بودن جهت استفاده در اتاق پر نور و موندن تصاویر ثابت رو تصویر ( اصطلاحا سوختگی تصویر بهش میگن )
معمولا عمر پنلهای پلاسما هم پایینتر از LCD و به خصوص LED ها هست
...
مصرف برقشون 240 هستش که با ال ای دی 100 وات تفاوت داره(لامپ 100 وات).نور تصویرش رو من هم خونده بدم کمه و یکی از نقاط ضعفشه ولی حالا که lcd و plasma رو کنار هم میزارم تفاوتی احساس نمیکنم.جهت استفاده هم که به یکم خلاقیت خودمون ربط داره که عوض اینکه 3-4 ملیون بیشتر بابت tv بدیم یکم مکان و زاویه و نورهارو تغییر بدیم(تو اتاق من 1 متر جلوی پلاسما بعد 1.5متر بالا یه لامپ 200 واته-2متر چپ 1.5 مت یه مهتابیه و 2متر راست یه پنجره2*2 هستش ولی اصلا بازتاب نور ندارم).تصویر ثابت رو هم باهات موافقم ولی 7-8 ثانیه بعد میره.در پلاسماهای جدید زمان به 1 ساعت رسیده و هم اینکه قابل پاک شدنه و مثل قبلیا موندگار نیست.عمر tv هم که اینطور نیستش که بعد 15 سال دیگه نمیشه ازش استفاده کرد بلکه شدت نورش کاهش پیدا میکنه(بعد 15 سال 7-8 بار نسل tv ها عوض شده)اون مدل شما هم گزینه عالی هستش ولی 4 تومن وسه یه تکنولوژی که هر 2-3 سال جهش روبه جلوداره خیلی زیاده.

حالا با این اوصاف پیشنهاد شما (hustler) برای خرید TV چی میتونه باشه ؟! فقط از LG نباشه :دی نمیدونم چرا SONY انقدر منو کور کرده نسبت به بقیه TV ها ؟! :دی به نظرم تصویرش خیلی بهتره مخصوصا تو بازی ...

والا میگم اگر سه بعدی میخواید پیشنهاد من فقط تو ایران میتونه ال جی باشه و تو آمریکا LG و Visio ولی اگر سه بعدی نمیخوای خیلی پنل ها با هم فرقی ندارن
اگرم برای فقط بازی میخواید که پیشنهاد میکنم یه مانیتور بگیرید که input lag هم نداشته باشه

من حرفهای hustler عزیز رو کاملا تایید میکنم دو شب پیش نزدیک 6 ساعت مداوم با 2 تا دیگه از بچه ها به صورت سه بعدی انچارتد 3 بازی کردیم باید بگم کیفیت بی نظیری بهمون ارائه داد طوری تجربش لذت بخش بودکه وقتی دو دقیقه خواستیم دو بعدی رو هم تست کنیم اصلا دیگه بهمون نمی چسبید و نکته جالبش هم این بود که چشمامون اصلا خسته نشد اونم به خاطر عینکهای جدید ال جی بود
منم به شدت ال جی رو پیشنهاد میکنم برا اونایی که میخوان سه بعدی بخرن

خیلی عالی :) ، فقط میشه لطف کنید بگید چه مدل ال جی بود دقیقا و آیا تاخیر ورودی هم داشت؟
یعنی مثلا دکمه تیر رو بزنید و یه لحظه بعد تو تلوزیون شلیک بشه؟
بله ولی فعلا مدل جدیدی از سونی وارد ایران نشده که بدونیم با وجود اینپوت لگ برای گیم مناسبه یا نه.
تا وارد نشه مشخص نمیشه.

ایشون هم چون سونی خواستن و مدل hx925 درجه دو رو گفتن راهنماییشون کردم.
این مدل درجه یک داره که همون hx929 هستش و مخصوص اون طرف. ( اینو جایی ننوشته )

اگه گزارشی مبنی بر اختلال مدلای جدید هم دیدید ممنون میشم لینک بدید.

راجع به غیر سونی نظر نمیدم چون زیاد دربارَش نیستم.
فقط پسیو ال جی تایید میشه اونم به خاطر خسته نکردن چشم و راحتیش ولی از نظر عمق نصف اکتیو هم نمیشه.
سامسونگ هم سریهای 7 به بالاش خوب هستن.
هرسه اینا مقابل یه چند مدل برتر توشیبا ( به نظر من ) کم میارن.

دوسته عزیز گزارش که اگر گزارشها ییوزر ها رو میفرمایید که تو فرومها زیاد هستن
ولی اگر گزارش از سایتی که ری وی یو کننده معتبر باشه رو میگید من نقدهای اکثر تلوزیونهای جدید رو تو flatpanelshd.com میخونم
و اونها هم بهترین مدل براشون ارسال میشه که تو نقدی که از HX929/920 سونی نوشته ایراداتی برش وارد کرده
Sony HX929 / HX920 review - FlatpanelsHD
به خصوص در مورد اینپوت لگ
سایر برندها هم نقد هاشون موجود هست و چون این سایت بی طرف هست میشه بهش اتکا کرد:
Reviews of HDTVs and monitors - FlatpanelsHD

در مورد سه بعدی هم خدمتت عرض کنم که تا قبل از آپدیت اسمارت تی وی های پسیو ال جی و تغییر الگوریتم و تبدیل به فول اچ دی
کیفیت سه بعدیشون در حد اکتیو رسیده منتهی بدون لرزش و بدون سایه و ....
البته من پافشاری خاصی رو هیچ برندی ندارم و اگرم رو ال جی تاکید دارم دلیلش اینه که واقعا تو سه بعدی قبولش دارم و دوست ندارم
بچه ها برن یه اکتیو 3D بخرن و بعد از 1 ساعت پشیمون بشن
الان تو نقدی که برای 98000 نوشته شده طرف علنا گفته کیفیت سه بعدی این تلوزیون حتی از اکتیو ها هم بالاتر هست ( LED و LCD )
و فقط بعضی مدلهای پلاسما کمی بهتر از این هستن
LG Nano LW9800 review - FlatpanelsHD
دوستان واسه خونه میخوایم یه 3d tv بخریم.من نظرم روی سری D8000 سامی هستش.شما چه پیشنهادی میکنید؟

دوسته عزیز نظر شخصی من برای سه بعدی فقط ال جی هست
اباقی همه اکتیو هستن و 2 زار نمیارزه سه بعدیشون
مصرف برقشون 240 هستش که با ال ای دی 100 وات تفاوت داره(لامپ 100 وات).نور تصویرش رو من هم خونده بدم کمه و یکی از نقاط ضعفشه ولی حالا که lcd و plasma رو کنار هم میزارم تفاوتی احساس نمیکنم.جهت استفاده هم که به یکم خلاقیت خودمون ربط داره که عوض اینکه 3-4 ملیون بیشتر بابت tv بدیم یکم مکان و زاویه و نورهارو تغییر بدیم(تو اتاق من 1 متر جلوی پلاسما بعد 1.5متر بالا یه لامپ 200 واته-2متر چپ 1.5 مت یه مهتابیه و 2متر راست یه پنجره2*2 هستش ولی اصلا بازتاب نور ندارم).تصویر ثابت رو هم باهات موافقم ولی 7-8 ثانیه بعد میره.در پلاسماهای جدید زمان به 1 ساعت رسیده و هم اینکه قابل پاک شدنه و مثل قبلیا موندگار نیست.عمر tv هم که اینطور نیستش که بعد 15 سال دیگه نمیشه ازش استفاده کرد بلکه شدت نورش کاهش پیدا میکنه(بعد 15 سال 7-8 بار نسل tv ها عوض شده)اون مدل شما هم گزینه عالی هستش ولی 4 تومن وسه یه تکنولوژی که هر 2-3 سال جهش روبه جلوداره خیلی زیاده.

من حرفی ندارم که خوبه یا بده من معایبش رو اختصارا گفتم و عمر مفید رو هم میدونم چی هست دوسته عزیزم:x
ولی من معمولا 6-7 سال یه بار تلوزیون عوض میکنم و این ال جی LW98000 هم که میخوام بگیرم بیشتر به خاطر کیفیت سه بعدیش و پسیو بودنش و اینکه در حال حاظر اگه نگم بهترینه یکی از 3-4 تا بهترین هست

اخه راستش من هر چی مانیتور خریدم پشیمون شدم یعنی کیفیت tv رو کنسول قابل مقایسه با مانیتور نیس ... به هر حال tv مون هم داره قدیمی میشه میخوایم عوضش کنیم ... راستش صرفا برا 3d که نمیخوام ... بیشتر نظرم رو کیفیت مخصوصا بازی هاست ... با خیلی نظرم رو سونی هست ... حالا اگه یه جوانمردی بیاد چند مدل مناسب از سونی معرفی کنه ممنون میشم :)

اخه راستش من هر چی مانیتور خریدم پشیمون شدم یعنی کیفیت tv رو کنسول قابل مقایسه با مانیتور نیس ... به هر حال tv مون هم داره قدیمی میشه میخوایم عوضش کنیم ... راستش صرفا برا 3d که نمیخوام ... بیشتر نظرم رو کیفیت مخصوصا بازی هاست ... با خیلی نظرم رو سونی هست ... حالا اگه یه جوانمردی بیاد چند مدل مناسب از سونی معرفی کنه ممنون میشم :)
انشااله که خرید خوبی داشته باشی ولی یک نکته رو هم بدونی بد نیست
پنل تلوزیونهای سونی سامسونگ هستن:d زیاد به سونی تکیه نکن
اگر برای بازی میخوای مناسب باشه و سه بعدی هم خیلی برات مهم نیست پلاسمای VT30 پاناسونیک بگیر
فقط اینم بدون که نور اتاقی که میخوای استفاده کنی باید کم باشه و برای سه بعدیش هم اگر جای تاریک باشی خوب هست
سایه و لرزش هم تو سه بعدیش با اینکه که اکتیو هست خیلی کم شده

آخرین ویرایش:
دوست من چرا اطلاعات غلط میدین.اتفاقا یکی از بزرگترین برتریهای پلاسما زاویه دید وسیعش هست(178 درجه)
بله شما درست میگید . من اشتباه کردم و حواسم نبود . شاید مشکل LCD ها زاویه دید بوده . بهرحال فکر کنم led ها هم 178 درجه باشند.

خیلی عالی :) ، فقط میشه لطف کنید بگید چه مدل ال جی بود دقیقا و آیا تاخیر ورودی هم داشت؟
یعنی مثلا دکمه تیر رو بزنید و یه لحظه بعد تو تلوزیون شلیک بشه؟
مدل تلویزیون lg 42lw45000
خیر من که طی این 6 ساعت بازی مداوم همچین چیزی به چشم ندیدم

بله شما درست میگید . من اشتباه کردم و حواسم نبود . شاید مشکل LCD ها زاویه دید بوده . بهرحال فکر کنم led ها هم 178 درجه باشند.

مشکل زاویه دید چند سال هست که تو هیچ پنلی وجود نداره دوسته عزیز
این مشکل مال سالهای اولیه LCD ها بود
مدل تلویزیون lg 42lw45000
خیر من که طی این 6 ساعت بازی مداوم همچین چیزی به چشم ندیدم

ممنون
این نکته جالبه چون 45000 اسمارت نیست شاید به همین دلیل هست؟!
در هر حال اگر بازی های دیگه رو هم مثل سونیک جنریشن و رهم تو 3D تست کردید نتیجه رو بگید خوشحال میشم

مشکل زاویه دید چند سال هست که تو هیچ پنلی وجود نداره دوسته عزیز
این مشکل مال سالهای اولیه LCD ها بود

ممنون
این نکته جالبه چون 45000 اسمارت نیست شاید به همین دلیل هست؟!
در هر حال اگر بازی های دیگه رو هم مثل سونیک جنریشن و رهم تو 3D تست کردید نتیجه رو بگید خوشحال میشم
چشم تا به حال این بازی ها رو تست کردم و مشکلی ندیدم
batman ac
crysis 2
و انچارتد 3
اینم بگم سه بعدی انچارتد 3 از همه بهتر کار شده بود

دوسته عزیز گزارش که اگر گزارشها ییوزر ها رو میفرمایید که تو فرومها زیاد هستن
ولی اگر گزارش از سایتی که ری وی یو کننده معتبر باشه رو میگید من نقدهای اکثر تلوزیونهای جدید رو تو flatpanelshd.com میخونم
و اونها هم بهترین مدل براشون ارسال میشه که تو نقدی که از HX929/920 سونی نوشته ایراداتی برش وارد کرده
Sony HX929 / HX920 review - FlatpanelsHD
به خصوص در مورد اینپوت لگ

این لینکارو قبلا دیدم . همشون هم راجع به این مدل آخر سونیه
ولی بحث من راجع به مدلای جدید بود که هنوز زوده برای اظهار نظر کردن.
مخصوصا عینکای سبک و سه بعدیش که جدیدا زده.

سه بعدی اکتیو برای شما 2 زار نمیارزه برای منم هردوی اکتیو و پسیو مفهوم واقعی سه بعدی رو نمیدن. یا به قول شما 2 زار نمیارزن.
راهنماییهای اینجا هم برای هرکس فقط در حد راهنماییه آخرسر هم هرکی چیزیرو که به چشمش خوش آیند میبینه خرید میکنه.

منم تا چند وقت پیش تا زمانی که فیلم سه بعدی واقعی نیگاه نمیکردم و تنها گزینه تستم این بازیا بود 3D زیاد جالب نمیومد. ولی بعد دیدن یه فیلم با کیفیت متوجه شدم تو بعضی صحنه ها تصاویر تا شعاع 1 متری هم جلو میومد.

3D در واقع مثل آکواریوم میمونه یا بهتر بگم انگار از پشت یه قاب 16:9 شیشه ای داری محیط واقعی رو با فواصل تقریبا واقعی میبینی با این تفاوت که بعضی اجسام این مرز شیشه ای رو رد میکنن و بهمون نزدیک میشن.
برای کسی که مفهوم سه بعدی رو متوجه نمیشه تصاویر معمولی رو هم فک میکنه با کیفیت عالی نشون میده یا بهتر بگم جو گیر میشه. حالا چه اکتیو باشه چه پسیو.

برای من هیچ کدوم این 3D های حاظر خوش آیند نیست
تو مدلای فعلی پسیو رو راحتتر از اکتیو میدونم چون درد چشم و خستگی نداره اما همونطور که گفتم عمقش نصف اکتیو هستش.
در واقع جوری شده که یا باید خر و بخوای یا خرما.

آخرین و راحترین و خوش آیند ترینش گزینه سه بعدی همون 3D های بدون عینک خواهد بود و بس.

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

دوستان نظر دیگه ای ندارن ؟!
Hamid4star شما که تو کار سونی ای یه مدل عالی و مناسب سراغ نداری غیر از اونی که گفتم ؟
سو تفاهم نشه . فقط من از سونی بیشتر سر در میارم تا برندای دیگه.

الان بهترین گزینه از سونی NX720 و EX720 هستش . اون مدلی هم که نوشتید مناسب نیستش برای گیم .

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

سو تفاهم نشه . فقط من از سونی بیشتر سر در میارم تا برندای دیگه.

الان بهترین گزینه از سونی NX720 و EX720 هستش . اون مدلی هم که نوشتید مناسب نیستش برای گیم .

منم منظورم همین بود :دی

OK پس ممنون میشم اگه امکانش هست قیمت جفتشو برام PM کنین :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or