خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من جای شما بودم همون 7770 میخریدم .

دوست عزیز میشه یکم در مورد تفاوت هاشون بگین و اینکه 7770 از سری C هستش با سری D چه تفاوت هایی داره؟

پیشنهاد میکنم اگر برای 3D میخوای یه نگاهی هم به
LG LW 57000 بندازی ، قیمتشم 1650 تو سایز 42 هست

3D برام زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه البته ال ای دی برای Xbox میخوام

سلام ... دوستان من به یه مشکل واقعا ... بر خوردم !! اونم کشیده شدن تصویر تو بازیا مخصوصا مکان های تاریکه ! tv خودمون lcd sony که 3-4 سالی میشه که داریم ... که اخیرا این همین مشکل رو داره .. یه مانیتور lg super led e2281 گرفتم که کشیده شدن تصویر تو pc هم موقع حرکت دادن نوشته ها هست ... که واقعا دیگه کلافم کرده ... !
راستش من قبل از این از کیفیت sony راضی بودم اخیرا این مشکل پیدا شده ... از نزدیک تو tv فروشی ها کیفیت sony رو بیشتر میپسندم ... به همین خاطر تاکیدم بیشتر رو سونی ه مخصوصا اگه با ps3 کاملا سازگار باشه که چه بهتر ...
الان با این اوصاف اگه بخوام یه tv عالی برا بازی و ... بگیریم چی معرفی میکنین ؟

سلام ... دوستان من به یه مشکل واقعا ... بر خوردم !! اونم کشیده شدن تصویر تو بازیا مخصوصا مکان های تاریکه ! tv خودمون lcd sony که 3-4 سالی میشه که داریم ... که اخیرا این همین مشکل رو داره .. یه مانیتور lg super led e2281 گرفتم که کشیده شدن تصویر تو pc هم موقع حرکت دادن نوشته ها هست ... که واقعا دیگه کلافم کرده ... !
راستش من قبل از این از کیفیت sony راضی بودم اخیرا این مشکل پیدا شده ... از نزدیک تو tv فروشی ها کیفیت sony رو بیشتر میپسندم ... به همین خاطر تاکیدم بیشتر رو سونی ه مخصوصا اگه با ps3 کاملا سازگار باشه که چه بهتر ...
الان با این اوصاف اگه بخوام یه tv عالی برا بازی و ... بگیریم چی معرفی میکنین ؟
سلام:دی خود سونی یه تی وی مخصوص داره بره ps3اسشمو یادم رفتا..من اونو پیشنهاد میکنم:دی
آره فرگوسن:دی

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

لینکشو ببین چه مفته:دی
xrmlg4yheljw1k2w1xl.jpg

fdz7ajqyiouq261plvl6.jpg

دوست عزیز میشه یکم در مورد تفاوت هاشون بگین و اینکه 7770 از سری C هستش با سری D چه تفاوت هایی داره؟

3D برام زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه البته ال ای دی برای Xbox میخوام

اگه کیفیت پنل مهمه برات... حتما... بدون هیچ تردیدی برو سراغ سامسونگ... خارق العادست بین تلوزیون ها....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or