خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان نظرتون در مورد پلاسمای 3D HD مثل D495 سامسونگ چی هست؟
(52 اینچ)
چون قیمتش مناسب هست

اول اینکه 51 اینچ است

و میدانید که فول اچدی نیست مگر سری 5 آن

و اگر نظرتان هم 3 بعدی و هم اینچ بالا است گزینه ی خوبی است البته با چشم پوشی از مصرف برق بالا و عدم درخشندگی تصویر و رنگ

بهترین انتخابی که میشه داشت تا 1.500.000 تومان چی هست که 3D باشه و FULL HD ؟
هرچی بزرگتر ، بهتر :D

اول سونی EX720 40 که واقعا عالیه

بعد سامسونگ 40 سری 6

و در آخر هم 42 الجی 57100

بستگی به نظر شخصی شما داره چون این 3 گزینه تو این رنج قیمت مناسب هستند

شما بیشتر کدوم مارک رو می پسندید؟؟؟

ولی اگر مثل من قید 3بعدی رو بزنی می تونی 46 خریداری کنی که به نظر من خیلی بهتره چون 3بعدی خیلی چیز جالب دائمی نیست و فقط موقتی جالبه

سلام. ممنون. لطف دارید.

میبینم که سونی بازم ایده داده بیرون . عینک اکتیو اونم سبک.

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

سونی EX720

درود, خوب مومن خدا یه مشخصاتی چیزی ازش میدادید :d

خوبه ولی اگر فول اچ دی باشه که دیگه عالیه

خوب شما مبلغ در توانتان برای هزینه ی تلوزیون چقدر است ؟؟؟؟

و آیا سه بعدی رو هم مد نظر دارید یا خیر؟؟؟؟

درود و سپاس از پاسخ شما
هزینه خوب بستگی داره که چه جور جذابیتی داشته باشه, اما از دید من دیگه تا یک میلیون نره؛ سه بعدی هم میپندارم جالب نباشه و یه هزینه الکی باشه و سراغش نرفتم
من احساس میکنم این 32 اینچ کوچیک باشه اینطور نیست؟من یه تلویزیون قدیمی دارم که 29 اینچه احساس میکنم از این تلویزیونه کوچکتره:d
سپاس از اینکه مرا راهنمایی میکنید

درود, خوب مومن خدا یه مشخصاتی چیزی ازش میدادید :d
کافی بود تو نت این مدل رو بزنید تا تمام مشخصاتش بریزه بیرون. ولی به بودجه شما نمیخوره.
مومن خدا :دی

برای تست سه بعدی بعد از فیلم آواتار این فیلم رو توصیه میکنم
Deep Sea (2006) - IMDb

خوب من همانگونه که پیشتر گفتم سه بعدی به کارم نمیاد برای پیرمردی مثل من از اینکارا خوشم نمیاد اینا بچه بازیه:d
سونی هم بیشتر پول مارکشو میگیره درسته یا نه مومن خدا؟:d

خوب من همانگونه که پیشتر گفتم سه بعدی به کارم نمیاد برای پیرمردی مثل من از اینکارا خوشم نمیاد اینا بچه بازیه:d
تلویزیون های LG خیلی مدل های متنوعی داره ، (اگه فکر میکنی سونی پول مارک میگیره!!!) - تقریبا 2 برابر بیشتر از سونی مدل تو بازار ایران داره .
---
یه سوال . دوستان در مورد سیستم سینمای خانگی ، میشه بپرسم چه برندی باید انتخاب کرد که با قیمت کم ، کارایی بالایی داشته باشه ؟!

بسیار نظر درستی دارید (معلومه که ما هم سن هستیم:d)

با توجه به هزینه ی شما و کم بودن اینچ 32 (که از لحاظ تشخیص چشم 32 اینچ با نسبت 16 به 9 از 29 اینچ 4 به 3 کوچکتر جلوه می کند)

بهترین گزینه 40 اینچه ایکسویژن با پنل سامسونگ و ساخت مادیران بدون هیچ هزینه ای بابت مارک با کیفیت عالی و قیمت بسیار مناسب 990/000:d

(با دوسال گارانتی بسیار معتبر و خدمات 2 ساعته در منزل در مراکز استان ها)

این هم مشخصات کامل و قیمت دقیق ال ای دی 40 ایکسویژن

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:22 PM ارسال شده بود ----------

تلویزیون های LG خیلی مدل های متنوعی داره ، (اگه فکر میکنی سونی پول مارک میگیره!!!) - تقریبا 2 برابر بیشتر از سونی مدل تو بازار ایران داره .
---
یه سوال . دوستان در مورد سیستم سینمای خانگی ، میشه بپرسم چه برندی باید انتخاب کرد که با قیمت کم ، کارایی بالایی داشته باشه ؟!

به نظر من شما در سیستم صوتی ؛ هر مارکی جز سونی رو انتخاب کنید پشیمان خواهید شد

حتی اگر مجبور به خرید پایین ترین مدل سونی شوید بازهم ارزش داره

چون در سیستم صوتی ؛ سونی بهترین گزینه است

آخرین ویرایش:
سپاس از اینکه پاسخ مرا دادید, دیدگاه شما بسیار برایم ارزشمند است و نپندار که دیدگاه شما را رد میکنم
اما من ترجیح میدادم بین سونی و ال جی یکی را انتخاب کنم بین این دومارک مدل معرفی کنید
راستی شما اون مدل سامسونگ که گفتید چه مدلی است؟

سپاس از اینکه پاسخ مرا دادید, دیدگاه شما بسیار برایم ارزشمند است و نپندار که دیدگاه شما را رد میکنم
اما من ترجیح میدادم بین سونی و ال جی یکی را انتخاب کنم بین این دومارک مدل معرفی کنید
راستی شما اون مدل سامسونگ که گفتید چه مدلی است؟

پس به نظر من ؛ شما اگر بتوانی (با توجه به هزینه ی کم تر از 1میلیون) قید ال ای دی الجی رو بزنید و ال سی دی سونی رو بردارید خیلی بهتر از ال ای دی الجی است و افت قیمت خودش را هم کرده است

آخرین ویرایش:
خوب من احساس میکنم که lcd ها یه خورده داغ میکنن منو یاد این تلویزیون لامپی ها میاندازه و اصلا این گزینه رو دوست ندارم البته شاید مدل های مختلف این مسئله داغ کردن رو نداشته باشه
من خودم یه مدل سونی lcd 46 اینچ دارم این یه جوریه نمیدونم چرا
چرا باید ال ای دی رو بگذارم کنار؟دیدگاه شما چیه؟

خوب من احساس میکنم که lcd ها یه خورده داغ میکنن منو یاد این تلویزیون لامپی ها میاندازه و اصلا این گزینه رو دوست ندارم البته شاید مدل های مختلف این مسئله داغ کردن رو نداشته باشه
من خودم یه مدل سونی lcd 46 اینچ دارم این یه جوریه نمیدونم چرا
چرا باید ال ای دی رو بگذارم کنار؟دیدگاه شما چیه؟

نه منظور من ؛ برتری ال سی دی سونی نسبت به ال ای دی های الجی بود که با توجه به هزینه ی کم شما این نظر رو پیشنهاد کردم

ولی خوب مسلمه که ال ای دی سونی بهتر از ال سی دی های سونی است و اگر بتوانی ال ای دی سونی رو خریداری کنید که عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or