خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

یه سوال . دوستان در مورد سیستم سینمای خانگی ، میشه بپرسم چه برندی باید انتخاب کرد که با قیمت کم ، کارایی بالایی داشته باشه ؟!
به قول علیرضا سونی خوبه ولی اگه فقط کیفیت صدا مد نظرتونه. برای فلش وصل کردن و پخش هر فرمتی پشیمون میشید. مخصوصا mkv که سونی قیدشو زده.

اگه تلوزیونتون هم سونیه من بودم حتما سینما رو هم سونی ور میداشتم. :دی

خوب پس با این رویه شما میگویید سونی بهتر است, رو40 اینج هم باید تمرکز کرد
من در تارنمای میهن مارکت به شش مدل led چهل اینج سونی برخورد کرده ام شما کدام را پیشنهاد میکنید؟
پیشتر هم گفتم این برای اتاقم است صرفا برادرم بازی میکند و گاهی خودم فیلم و شبکه های خارجی
راستی برتری تلویزیون های led سونی نسبت به ال جی چی است؟

از نظر من اگر بتونی این مدل رو خریداری کنید برای شما بهترین گزینه است

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]تلویزیون ال ای دی 40 اینچ KDL-40EX520‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

راستی شما چرا سامسونگ رو مد نظر ندارید؟؟؟؟

قیمتا دستم نیست ولی اگه ال سی دی خواستید EX500 گیر بیارین محشره فقط گیرنده دیجیتال نداره.
----------------------------------------------------------
دوستاران سه بعدی ال جی . پسیو هم تایید میشه و در نوع خودش عالیه. مدل تلوزیون یادم نیست. :|

خریداران دقت کنید الان قیمتا خیلی خیلی غیر منطقیه . که اگه به روال سابق برگرده من بودم بانه ای خرید میکردم.
واقعا حیفه این همه پول بابت گارانتی بدین.

از نظر من اگر بتونی این مدل رو خریداری کنید برای شما بهترین گزینه است

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]تلویزیون ال ای دی 40 اینچ KDL-40EX520‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

راستی شما چرا سامسونگ رو مد نظر ندارید؟؟؟؟

والا چه عرض کنم, عموهای بنده همگی lcd سامسونگ دارن و البته از 46 اینچ به بالا هستند, کیفیت تلویزیون برایم جالب نبود
ما هر وقت فیلم یا کانال صدا و سیما رو نگاه میکردیم خودم احساس میکردم تصاویر دونه دونه های مربع شکل داره نمیدونم متوجه دیدگاه من میشید یا نه
یه چیزی تو مایه های پارازیت شبکه های خارجه البته با این تفاوت که مربع های این کوچکتر هستند
اما اگر led های سامسونگ این مشکل رو ندارند و شما تایید میکنید بنده چشم بسته میپذیرم, کلا به خاطر بدبین بودنم زیاد طرف چیزی که بدبینم نمیرم
حالا دیدگاه شما چی است؟

قیمتا دستم نیست ولی اگه ال سی دی خواستید EX500 گیر بیارین محشره فقط گیرنده دیجیتال نداره.
----------------------------------------------------------
دوستاران سه بعدی ال جی . پسیو هم تایید میشه و در نوع خودش عالیه. مدل تلوزیون یادم نیست. :|

خریداران دقت کنید الان قیمتا خیلی خیلی غیر منطقیه . که اگه به روال سابق برگرده من بودم بانه ای خرید میکردم.
واقعا حیفه این همه پول بابت گارانتی بدین.

اتفاقا من چند وقت پیش کوردستان بودم هم بانه هم جوانرود, این مدل های سونی که به دید من عالی بودن رو میخواستم بخرم اما از ترسم نگرفتم واقعا ارزون بودن
بدی بانه و جوانرود اینه که نمیزارن تست کنی ما هم شانس هیچوقت یارمان نبوده

والا چه عرض کنم, عموهای بنده همگی lcd سامسونگ دارن و البته از 46 اینچ به بالا هستند, کیفیت تلویزیون برایم جالب نبود
ما هر وقت فیلم یا کانال صدا و سیما رو نگاه میکردیم خودم احساس میکردم تصاویر دونه دونه های مربع شکل داره نمیدونم متوجه دیدگاه من میشید یا نه
یه چیزی تو مایه های پارازیت شبکه های خارجه البته با این تفاوت که مربع های این کوچکتر هستند
اما اگر led های سامسونگ این مشکل رو ندارند و شما تایید میکنید بنده چشم بسته میپذیرم, کلا به خاطر بدبین بودنم زیاد طرف چیزی که بدبینم نمیرم
حالا دیدگاه شما چی است؟

اتفاقا من چند وقت پیش کوردستان بودم هم بانه هم جوانرود, این مدل های سونی که به دید من عالی بودن رو میخواستم بخرم اما از ترسم نگرفتم واقعا ارزون بودن

خوب البته با توجه به اینچ بالا تر از 46 و نمایش کانال تلوزیون صدا وسیما که همه حد اکثر رزولیشن آنها 720 در 576 است این مورد بسیار طبیعی است و در اینچ کمتر مثل 40 بسیار کمتر مشخص است

ولی خوب اگر دوست دارید تا حدودی این مورد هم تصحیح بشه سونی بهتر در این مورد عمل کرده است

حالا دیدگاه شما چی است؟
کیفیت تلوزیون رو با کانال های ایرانی و پخش کننده های سه فیش قیاس نکن.
خیلیا وقتی تلوزیون رو پسند کردن و میان خونه میگن این اون نیست چون اونجا بلوری در حال پخشه ولی خونه گیرندش دیجیتاله یا دیویدی گذاشته داره نگاه میکنه.
اگه امکانات نبود یه کلیپ فول اچدی هم کفایت میکنه تا با فلش تستش کنید.

تلوزون هرچی بزرگتر یا همون اینچش بیشتر باشه پیکسلهای سه رنگش ( اسمش یادم نمیاد ) بزرگتر دیده میشن و اذیت میشید.
برای خونه بیشتر از 46 خوب نیست. اتاق هم 40 یا 32

بله حق میدم که مشکوک بشین.
ولی تلوزیون خود من هم بانه ایه البته از خود بانه خرید نکردیم . از یکی فروشنده ها که از اونجا میاره. و کامل تستش کردم و خریدم.

از نمایندگیها بپرسین میگن مال ما اصله و بقیه چینی.
اما اگه بگین از کجاش میشه فهمید میمونن . چون باید پنل باز بشه.
کلا چیزی که واسه اینطرفه درجه 2 هستن . ( این نظر منه )
درجه 1 ها مال آمریکا و دوستاشونه.

خوب البته با توجه به اینچ بالا تر از 46 و نمایش کانال تلوزیون صدا وسیما که همه حد اکثر رزولیشن آنها 720 در 576 است این مورد بسیار طبیعی است و در اینچ کمتر مثل 40 بسیار کمتر مشخص است

ولی خوب اگر دوست دارید تا حدودی این مورد هم تصحیح بشه سونی بهتر در این مورد عمل کرده است

البته من از ریسیور استفاده میکنم و هر کانالی رو از ریسیور دنبال میکنم به آنتن های 34 سال اعتماد ندارم, اون تجربه ای بود که در خونه فامیل دیدم
من از گفتگو هامون متوجه شدم اصلا طرف ال جی نمیرید, و میپندارم که سامسونگ موقعیت بهتری پیدا کرده
مدلی که از سونی میخواستم معرفی کردید از سامسونگ چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

خیلیا وقتی تلوزیون رو پسند کردن و میان خونه میگن این اون نیست چون اونجا بلوری در حال پخشه ولی خونه گیرندش دیجیتاله یا دیویدی گذاشته داره نگاه میکنه.

تلوزون هرچی بزرگتر یا همون اینچش بیشتر باشه پیکسلهای سه رنگش ( اسمش یادم نمیاد ) بزرگتر دیده میشن و اذیت میشید.

بله حق میدم که مشکوک بشین.
ولی تلوزیون خود من هم بانه ایه البته از خود بانه خرید نکردیم . از یکی فروشنده ها که از اونجا میاره. و کامل تستش کردم و خریدم.

از نمایندگیها بپرسین میگن مال ما اصله و بقیه چینی.
اما اگه بگین از کجاش میشه فهمید میمونن . چون باید پنل باز بشه.
کلا چیزی که واسه اینطرفه درجه 2 هستن . ( این نظر منه )
درجه 1 ها مال آمریکا و دوستاشونه.

بله, سخن شما هم درست است و میپذیرم
اون تجربه من بود درباره کیفیت تلویزیون های سامسونگ در فامیل
من بیشتر نگران این بودم چجوری با یه ماشین بیارمش تهران, معلوم نبود چه بلاهایی سرش می اومد

من بیشتر نگران این بودم چجوری با یه ماشین بیارمش تهران, معلوم نبود چه بلاهایی سرش می اومد
اصلا کار درستی نیست که خودتون برید و بیارین.
اگه فروشنده ای مث همونی که گفتم بود میتونید بریدو تست کنید و بخرید و معمولا گارانتی 1 ساله تعویض میدن که خوبه.
اگه همچین فروشنده نزدیک به خودتون رو ندارید من توصیه نمیکنم. چون ریسک 20% میکنید .

کاملا این رو قبول دارم . حتی عموم کانال های ماهواره ای هم سایزهای HD نمایش ندارند . و همچنین بعضی رسیور ها و دستگاه خروجی هایی کمتر از HD دارند . شما داخل DVD Player معمولی یه فیلم HD بذار ، اگه با کیفیت پخش شد .!!! (برای مثال گفتم)

فعلا که در مرحله پیش تولید هست و هنوز به تولید انبوه نرسیده
بعد هم به خاطر پنلی که حد اقل باید رزولوشنی 4 برابر فول اچ دی داشته باشه
و سایر مایحتاج این کار مثل همون دوربینی که باید به دقت افراد و موقعیت چشمهاشون رو دیتکت کنه
خدا میدونه با چه قیمتی میخواد عرضه بشه
فعلا تا تولید بشه و عرضه بشه خودش زمان میبره
بعد از اون هم تا این تکنولوژی بخواد به قیمتی برسه که بشه عموم ازش استفاده کنن ، خیلی وقت داریم
تا از همین تی وی های موجود استفاده کنیم

سلام
دوستان راستش من و برادرم برای اتاقامون قصد خرید LED 3D داریم.....اما بین LG و Samsung موندیم......کدوم بهتره ؟ (47 یا 46 اینچ میخوایم با سینما خانگی)
اما LG گفت 7 تا عینک میده اما سامسونگ 2 تا.......
قیمتشون که تقریبا یکی بود........
بعد یک سوال من چون میخوام TV رو بالای کامپیوترم بزنم برای دیدن 3D مشکل پیش نمیاد ؟......یعنی یجوری بزاریم که بتونم رو تختم دراز بکشم و ببینم.......یعنی در اصل TV مقداری میره بالای دیوار.......3D دیدن مشکل میشه یا نه ربطی نداره ؟
و اینم بگین که کدومش بهتره ؟......فک کنم حرف اول رو Samsung بزنه.....؟
بعد این 3D برای چشم ضرر نداره ؟

سلام
دوستان راستش من و برادرم برای اتاقامون قصد خرید LED 3D داریم.....اما بین LG و Samsung موندیم......کدوم بهتره ؟ (47 یا 46 اینچ میخوایم با سینما خانگی)
اما LG گفت 7 تا عینک میده اما سامسونگ 2 تا.......
قیمتشون که تقریبا یکی بود........
بعد یک سوال من چون میخوام TV رو بالای کامپیوترم بزنم برای دیدن 3D مشکل پیش نمیاد ؟......یعنی یجوری بزاریم که بتونم رو تختم دراز بکشم و ببینم.......یعنی در اصل TV مقداری میره بالای دیوار.......3D دیدن مشکل میشه یا نه ربطی نداره ؟
و اینم بگین که کدومش بهتره ؟......فک کنم حرف اول رو Samsung بزنه.....؟
بعد این 3D برای چشم ضرر نداره ؟
دوسته عزیز تنها تلوزیون سه بعدی که الان تو بازار موجود هست و برای چشم ضرر نداره و خوابیده و از زوایای گوناگون میشه استفادش کرد
ال جی هست ، چون از تکنولوژی passive استفاده میکنه
الباقی همه اکتیو هستن
بحث سر اکتیوو پسیو زیاد تو این تاپیک انجام شده ، دوستان هم نظراتی دارن که محترم هست
ولی بنده ال جی رو پیشنهاد میکنم
خودتون هم یه کم بیشتر تحقیق کنید و اونی که مناسبتر تشخیص دادید رو تهیه کنید
موفق باشید

ویرایش: یه عده از دوستان خیلی رو سونی متعصب هستن و کلا ال جی رو از رده خارج میدونن
اینم یه خبر که بد نیست یه مطالعه ای روش بکنید و ببینید سونی بعداز جدا شدن از سامسونگ
که تا الان پنلهاش رو میساخت رو چی متمرکز هست :d

Sony still in talks with LG about passive 3D panels

در ضمن ال جی با اصلاح الگوریتم خودش تو تلوزیونهای سه بعدی فعلی خودش و آپدیت اونها تونسته
عیب فول اچ دی نبودن رو کاملا بر طرف کنه و با ارسال دو تصویر 1080i همزمان یک تصویر 1080pکامل ارائه کنه

این review ای هست که برای LG LW 6500 (که مدل مشابه و بهینه شدش همون 65100 هست که تو ایران هست) توسط فلت پنل نوشته شده بود

این هم یه مکمل برای اون review هست که بعد از آپدیت LG و اصلاح الگوریتم نوشته شده

اصراری به قبولوندنه چیزی به کسی ندارم
فقط میخوام تا حد امکان اطلاعات برای کسایی که واقعا دنبالش هستن و به دردشون میخوره پیدا کنم شاید کمکی کرده باشم

ویرایش2: اینطور که بوش میاد کم کم باید با سامسونگ تو ایران خداحافظی کنیم ( بای بای ، سامسونگ )

خوش‌خدمتی ضدایرانی سامسونگ برای اسرائیل

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or