شما با کیفیت ترین مدل ها رو بگو ترجیحا از سونی ... فقط این قضیه lcd , led و پلاسما نمیدونم تا چه حد عاقلانست که led رو بیخیال شی و پلاسما بگیری ... راهنمایی کنین ممنون میشم ...
راستی لازم نیس حتما 3 بعدی باشه ... فقط کیفیت
یه چیزی که برا من جالبه اینه هر وقت کار من گیره هیشکی انجا پرسه نمیزنه به ما کمکی کنه موقع هایی هم که کار ما گیر نیس همه اینجا بحث کارشناسی میکنن زندگیه دارم ؟
شما با کیفیت ترین مدل ها رو بگو ترجیحا از سونی ... فقط این قضیه lcd , led و پلاسما نمیدونم تا چه حد عاقلانست که led رو بیخیال شی و پلاسما بگیری ... راهنمایی کنین ممنون میشم ...
راستی لازم نیس حتما 3 بعدی باشه ... فقط کیفیت
یه چیزی که برا من جالبه اینه هر وقت کار من گیره هیشکی انجا پرسه نمیزنه به ما کمکی کنه موقع هایی هم که کار ما گیر نیس همه اینجا بحث کارشناسی میکنن زندگیه دارم ؟
این روزا نه که بحث دلار و سکه داغه واسه همین هیچ کس جرعت خرید کردن و به طبعش تحقیق کردن رو نداره.فقط این و بدون که بحث چی بخرم خیلی خیلی مهمه(پلاسما یا ال ای دی).اگه فقط چند نکته رو رعایت کنی خرید پلاسما واجب عینی هستش.در ضم سعی کن شبها بری خرید تا نور خورشید و انعکاس نور باعث اشتباه در انتخابت نشه.
دوستان الان این مونیتوره کی وارد بازار ایران میشه و حدودا چقد تومو میشه قیمتش برا مصرف کننده ، اینو برا دوستم میپرسم چون چششو گرفته میخاد بخره کاریشم نمیتونم کنم هرچی میگم منصرف نمیشه تا tv بخره .
سلام دوست عزیز . فکر میکنم شما به اندازه کافی در مورد تلویزیون ها اطلاعات داشته باشید ، شاید بیشتر از من .
ولی بهتره زود تصمیم نگیرید و انتخاب عاقلانه داشته باشید.
همونطور که میدونیم تلویزیون های پلاسما مهمترین ویژگیشون اینه که زاویه دید کمی دارن و برای رفع این مشکل تلویزیون های LED معرفی شدند ! که البته این ها خودشون ویژگی های خاص خودشون رو خواهند داشت.
سلام دوست عزیز . فکر میکنم شما به اندازه کافی در مورد تلویزیون ها اطلاعات داشته باشید ، شاید بیشتر از من .
ولی بهتره زود تصمیم نگیرید و انتخاب عاقلانه داشته باشید.
همونطور که میدونیم تلویزیون های پلاسما مهمترین ویژگیشون اینه که زاویه دید کمی دارن و برای رفع این مشکل تلویزیون های LED معرفی شدند ! که البته این ها خودشون ویژگی های خاص خودشون رو خواهند داشت.
دوست من چرا اطلاعات غلط میدین.اتفاقا یکی از بزرگترین برتریهای پلاسما زاویه دید وسیعش هست(178 درجه).
شرمنده تازه رسیدم خونه(هوا خیلی سرده یعنی شاخدا).والا من که تجربه استفاده از lcd و هم led رو دارم از وقتی با تحقیق فراوان پلاسمای LG50pk550R رو گرفتم معنی کیفیت واقعی تصویر و وضوح رنگ رو الان میفهمم.این مدل بهترین انتخاب تو مدلهای برند LG هستش البته اگه 3D نخای(یه تجربه نیم ساعته حال بهم زن).
اگه بخای یه ال ای دی با این مشخصات پلاسما بخری باید 10 تومن ناقابل بزاری کنار که البته کیفیت رنگش هیچ وقت به پای پلاسما نمیرسه و هم زمان پاسخدهی تصویر که تو پلاسما 0.001 ثانیه هستش که دو هزار برابر ال ای دی هستش.
به این سایتها هم یه نگاهی بنداز: http://www.lg.com/ir/tv-audio-video/television/LG-plasma-tv-50PK550.jsp
دوست من چرا اطلاعات غلط میدین.اتفاقا یکی از بزرگترین برتریهای پلاسما زاویه دید وسیعش هست(178 درجه).
شرمنده تازه رسیدم خونه(هوا خیلی سرده یعنی شاخدا).والا من که تجربه استفاده از lcd و هم led رو دارم از وقتی با تحقیق فراوان پلاسمای LG50pk550R رو گرفتم معنی کیفیت واقعی تصویر و وضوح رنگ رو الان میفهمم.این مدل بهترین انتخاب تو مدلهای برند LG هستش البته اگه 3D نخای(یه تجربه نیم ساعته حال بهم زن).
اگه بخای یه ال ای دی با این مشخصات پلاسما بخری باید 10 تومن ناقابل بزاری کنار که البته کیفیت رنگش هیچ وقت به پای پلاسما نمیرسه و هم زمان پاسخدهی تصویر که تو پلاسما 0.001 ثانیه هستش که دو هزار برابر ال ای دی هستش.
به این سایتها هم یه نگاهی بنداز: 50PK550 تلویزیون سیستم های صوتی و تصویری
والا پاناسونیک رو امتحان نکردم ولی وقتی داشتم امتیازات LG رو تو سایتها دنبال میکردم پاناسونیک همیشه رتبه اول رو داشت.ولی خوب قیمتش به نسبت بالاست و فکر نمیکنم به خاطر چند درصد برتری بیشتر این تفاوت قیمت منطقی باشه.sony led HX925 مشخصاتش که عالیه ولی باید امتحانش کرد تا جواب داد.من قبل خرید 50pk550 فیلم بلوری آواتار و ps3 رو همرام خودم برده بودم و امتحانش کردم
به این سایتها هم یه نگاهی بنداز: 50PK550 تلویزیون سیستم های صوتی و تصویری
دوست عزیز پلاسما تو زاویه دید مشکلی نداره و حق با شما هست
ولی از نظر مصرف برق ،پایین بودن نورتصویر و نا مناسب بودن جهت استفاده در اتاق پر نور و موندن تصاویر ثابت رو تصویر ( اصطلاحا سوختگی تصویر بهش میگن )
معمولا عمر پنلهای پلاسما هم پایینتر از LCD و به خصوص LED ها هست
ریسپانس تایم هم تو پلاسما بسیار پایین هست ولی همون عددی که تو سایر تی وی ها بالا به نظرتون میاد اصلا قابل تشخیص نیست
فقط یه مورد هست تو تلوزیونهای جدید که اذیت کننده هست برای گیمر ها که عمومی هم هست و پلاسما و LCD و LED هم نداره
اون هم input lag هست ( تاخیر ورودی ) که دلیلش هم پروسس های زیاد تصویر تو tv های جدید هست که با خاموش کردن آپشن هایی مثل
trumotion یا هر چیزی که برای پروسس اضافه تصویر هست ، پایین میاره که تو برندها و مدلهای مختلف متفاوت هست
در مورد اون تجربه نیم ساعته که از سه بعدی فرمودید بستگی داره تو چه TV ای تجربش کنید
به نظر من در حال حاظر تو همه برند ها به غیر از ال جی که اکتیو 3D هستن حق با شما هست
ولی پیشنها دمیکنم تصویر LW98000 رو یه تستی بکنید مطمئنا میدونید که 3D پسیو چه تفوتی با اکتیو داره
این پسیوی هست که کیفیت Full HD رو مثل اکتیو بهتون میده منتهی بدون لرزش و سایه و سرگیجه و ... و با روشنایی بالا
ولی خوب قیمتش هم بالا هست و شاید هر کسی دلش نخواد برای تلوزیون 47 اینچ 4 میلیون هزینه کنه!
اگر وقت نکردید کل نقد 98000 رو بخونید حد اقل این چند خط رو مطالعه کنید ، جالبه
After calibration I measured black level to 0.0 cd/m2, which is fantastic. We have measured the same on previous LG TVs with local dimming and it basically means perfect black depth. This is extremely rewarding in dark movies and games as it provides pictures with fantastic depth and dimension. LG is not alone in this area, however, and Sony HX929 / HX920 gave us similar results. The best plasma TVs today, such as Panasonic VT30 and Samsung D8000, are not able to reach these levels.
To learn more about how the Nano LED system works see this article
دوسته عزیز مشکل input lag تو تمام تلوزیونهای جدید هست و تبدیل به معضلی شده
تقریبا تمام تلوزیونهایی که اسمارت هستن و آپشن های پروسس تصویر بیشتری دارن
اینپوت لگ هم دارن که بهترینشون از 20ms شروع میشه تا 100ms هم من دیدم؟!
مدل 95000 رو یکی از دوستان تو سایت p30world داره و گویا ازش راضی هم هست؟!
ولی چند نفری هم میگن کیفیتش حتی تو 2D به 98000 که 3D هست نمیرسه و گویا پنلش مرقوبیت 98000 رو نداره!
این مدل سه بعدی نیست ولی فول ال ای دی هست
شما اگر سه بعدی براتون مهم نیست به نظر من سراق LG نیاید چون پنل هایی مثل شارپ و هیتاچی رو میتونید تو سایزهای بالاتر
و کیفیتهای بهتر خریداری کنید
البته این تی وی هم خیلی ازش تعریف میشه ولی به نظر من بیشتر بررسی کنید