خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

این لینکارو قبلا دیدم . همشون هم راجع به این مدل آخر سونیه
ولی بحث من راجع به مدلای جدید بود که هنوز زوده برای اظهار نظر کردن.
مخصوصا عینکای سبک و سه بعدیش که جدیدا زده.

سه بعدی اکتیو برای شما 2 زار نمیارزه برای منم هردوی اکتیو و پسیو مفهوم واقعی سه بعدی رو نمیدن. یا به قول شما 2 زار نمیارزن.
راهنماییهای اینجا هم برای هرکس فقط در حد راهنماییه آخرسر هم هرکی چیزیرو که به چشمش خوش آیند میبینه خرید میکنه.

منم تا چند وقت پیش تا زمانی که فیلم سه بعدی واقعی نیگاه نمیکردم و تنها گزینه تستم این بازیا بود 3D زیاد جالب نمیومد. ولی بعد دیدن یه فیلم با کیفیت متوجه شدم تو بعضی صحنه ها تصاویر تا شعاع 1 متری هم جلو میومد.

3D در واقع مثل آکواریوم میمونه یا بهتر بگم انگار از پشت یه قاب 16:9 شیشه ای داری محیط واقعی رو با فواصل تقریبا واقعی میبینی با این تفاوت که بعضی اجسام این مرز شیشه ای رو رد میکنن و بهمون نزدیک میشن.
برای کسی که مفهوم سه بعدی رو متوجه نمیشه تصاویر معمولی رو هم فک میکنه با کیفیت عالی نشون میده یا بهتر بگم جو گیر میشه. حالا چه اکتیو باشه چه پسیو.

برای من هیچ کدوم این 3D های حاظر خوش آیند نیست
تو مدلای فعلی پسیو رو راحتتر از اکتیو میدونم چون درد چشم و خستگی نداره اما همونطور که گفتم عمقش نصف اکتیو هستش.
در واقع جوری شده که یا باید خر و بخوای یا خرما.

آخرین و راحترین و خوش آیند ترینش گزینه سه بعدی همون 3D های بدون عینک خواهد بود و بس.

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

سو تفاهم نشه . فقط من از سونی بیشتر سر در میارم تا برندای دیگه.

الان بهترین گزینه از سونی NX720 و EX720 هستش . اون مدلی هم که نوشتید مناسب نیستش برای گیم .
[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="width: 340"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

هر کسی از ظن خود شد یا من
هر کس نظری داره و برای خودش مهم هست و برای دیگران هم باید محترم باشه
منم برای نظره شخصی همه ارزش قایل میشم ولی چیزی رو که قبول دارم که یا تجربه شخصیم باشه
و یا نقد و بررسی های سایتهای معتبر و بی طرف

اون review هم که گذاشتم چون گفته بودید مدل 929 که اینجا هست 2 هست و یکش اونوره ، گذاشتم که ببینید
چون اونجا یکش رو تست میکنن و نه درجه 2ش رو
حالا منظورتون مدلهای آینده بوده که میخواد بیاد بوده رو نمیدونستم
سونی هر عینکی هم که بزنه سبک یا سنگین اکتیو هست و بازم میگم 2 زار نمیارزه
خودش هم این رو بهتر از من و شما میدونه به همین دلیل هم هست که تولید پنل رو با سامسونگ تمدید نکرد و رفته با ال جی داره
مذاکره میکنه که براش پنلهای سه بعدی پسیو بزنه
Sony still in talks with LG about passive 3D panels - FlatpanelsHD
سونی یه زمانی سونی بود دوسته من ، الان فقط برندی هست که داره با استفاده از یه سری تجارب خوب بازاریابی
و طرفندهای تجاری جلو میره وگرنه یه نمونه تو همین tv ها وقتی پنلش رو سامسونگ براش میزنه دیگه چه سونی ای؟!
اما در هر حال طرفدارهای خودش رو داره و الانم کسی که روکی باشه اول فقط چشمش سونی میبینه و 90% هم اصلا نمیدونن
چی میخوان و برای چی میخوان و فقط همین که سونی باشه کفایت میکنه
منظورم به شما نیست و کلی عرض میکنم ، سوء برداشت نشه خدا نکرده

میشه از پلاسمای st30 به جای مانیتور استفاده کرد این مشکل تصاویر ثابت و سوختگی پیکسلها تا چه حد صحت داره؟
بصورت تجربی برای کسی اتفاق افتاده؟

سلام:دی خود سونی یه تی وی مخصوص داره بره ps3اسشمو یادم رفتا..من اونو پیشنهاد میکنم:دی
آ
لینکشو ببین چه مفته:دی
xrmlg4yheljw1k2w1xl.jpg

fdz7ajqyiouq261plvl6.jpg

بالاخره DC اعلام کرده که این کالا را برای قبل عید عرضه میکند با قیمت 950 هزار تومان تا یک میلیون تومان

سام به عزیزان.راستش کسی میدونه مانیتوره samsung s27a950 کجاها دارن؟بعضی جاها دارن میگن.من شهرستانم.خیلی وقته دنبالشم.اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون میشم

بالاخره DC اعلام کرده که این کالا را برای قبل عید عرضه میکند با قیمت 950 هزار تومان تا یک میلیون تومان

دوستان چیزه به درد بخوری نیست
خیلی دنبالش نباشید
حیفه اگر اینقدر پول بدید و بعد از 4 روز بیاد تو بازارچه بزاریدش واسه فروش و بنویسید به دلیل مشکل مالی دارم میفروشمش و ... ( الکی :d )

سلام. حالتون؟
آقا دوتا سوال. همه میدونیم که پنل سونی رو سامسونگ میزنه. سوال من اینه که پنل های شرکت پاناسونیک رو هم شرکت دیگه ای میزنه؟ دوم اینکه چرا شرکت ها خودشون پنل هاشون رو تولید نمیکنن؟

میگم میشه عینک های سه بعدی که جدید میاد رو برای TVهای قدیم استفاده کرد؟ مثلا" اگر پاناسونیک الان یه عینک بده بیرون برای TVی VT30 استفاده کرد؟

به خدا جوابش یدونه نه یا بله ست. اینقدر سخته؟

دوسته عزیز شما توقع داری اینجا واست پیشگویی هم بکنن؟
کسی چه میدونه چه خواهد شد و بالعکس
یه زنگ بزن نمایندگی پاناسونیک یا سامسونگ یا هر کدوم دیگه سوال کن
جواب دادن سخت نیست ولی وقتی کسی نمیدونه بیاد جواب الکی بده که چی بشه؟
واسه همینه میگن یک ساعت تفکر بهتر از 100 سال عبادت است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or