خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

XVISION خوبه؟

با توجه به قیمت بسیار مناسب و استفاده از پنل سامسونگ و گارانتی بسیار معتبر تا سقف 2 سال و خدمات 2 ساعته در منزل (در مراکز استان ها)

واقعا گزینه ی مناسبی هست من که از نزدیک کیفیتش رو دیدم و نتوانستم عیب آشکاری پیدا کنم

با توجه به قیمت بسیار مناسب و استفاده از پنل سامسونگ و گارانتی بسیار معتبر تا سقف 2 سال و خدمات 2 ساعته در منزل (در مراکز استان ها)

واقعا گزینه ی مناسبی هست من که از نزدیک کیفیتش رو دیدم و نتوانستم عیب آشکاری پیدا کنم

خب این گارانتی 2 سال و حمل و نصب رایگان هم که شرکت سونی با شرایط خاصی ارائه میده . و پنل و تکنولوژی ـش هم که قابل اطمینان و با سابقه تره !
که البته میشه گفت که پول اضافه رو برای مارک سونی میدی . ولی بازم ارزشش رو داره !!!

خب این گارانتی 2 سال و حمل و نصب رایگان هم که شرکت سونی با شرایط خاصی ارائه میده . و پنل و تکنولوژی ـش هم که قابل اطمینان و با سابقه تره !
که البته میشه گفت که پول اضافه رو برای مارک سونی میدی . ولی بازم ارزشش رو داره !!!

بله درسته من هم که نگفتم بهترین گزینه است

فقط منظورم این بود که با توجه به قیمت بسیار مناسبش گزینه ی خوب و مورد اطمینانی است

وگرنه اگه کسی اینچ زیادی رو با هزینه ی کم نمی خواهد خوب مسلمه که گزینه های بهتر از این وجود دارد مثل سونی

(و اگر شما سونی اصلی رو بخری اونقدر باسابقه و کیفیتش بالا است که اصلا نیازی به گارانتی نداره (مثل خرید از بانه))

آخرین ویرایش:
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم ....................... بچه ها اگر یک بار فقط یک بار با سری C9000 سامسونگ سایز 55 اینچش بازی کنید باور کنید دیگر هیچ مدل از تلوزیونها شما رو ارزاع نخواهد کرد چون ما استفاده کردیم به صورت 3 بعدی آنچارتد3 را در این تلوزیون و دیگر نمیتونم رو هیچ تلوزیونی نظر بدهم .................. به امید روزی که ما هم این مدل تلوزیون گران قیمت را برای خودمان یک روزی بتونیم تهیه کنیم....................

سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم ....................... بچه ها اگر یک بار فقط یک بار با سری C9000 سامسونگ سایز 55 اینچش بازی کنید باور کنید دیگر هیچ مدل از تلوزیونها شما رو ارزاع نخواهد کرد چون ما استفاده کردیم به صورت 3 بعدی آنچارتد3 را در این تلوزیون و دیگر نمیتونم رو هیچ تلوزیونی نظر بدهم .................. به امید روزی که ما هم این مدل تلوزیون گران قیمت را برای خودمان یک روزی بتونیم تهیه کنیم....................
واقعا سری 9 سامسونگ یه افتخاره واسه خودشو طرفداراش!! باریکترین و شیک ترینه به نطر من!!! ریموتش یه دنیاییه با اون قابلیت second tv!!!
البته الان افت قیمت داشته شده 4990000 با سینمای خانگی 6950!!!
چه ترکیبی میشه این تلویزیون با سینمای 9950!!!
http://www.samsung.com/hk/htmlfeature/images/av/ht-c9950w/BD-HT9950W_cn_04.jpg

بچه ها این مانیتور چرا انقدر گرونه؟؟؟ مگه خاویار توشه؟؟؟((([URL="http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5994"]ASUS - 24" - LS248H - LED
:|

[/URL]

واقعا سری 9 سامسونگ یه افتخاره واسه خودشو طرفداراش!! باریکترین و شیک ترینه به نطر من!!! ریموتش یه دنیاییه با اون قابلیت second tv!!!
البته الان افت قیمت داشته شده 4990000 با سینمای خانگی 6950!!!
چه ترکیبی میشه این تلویزیون با سینمای 9950!!!
http://www.samsung.com/hk/htmlfeature/images/av/ht-c9950w/BD-HT9950W_cn_04.jpg

بچه ها این مانیتور چرا انقدر گرونه؟؟؟ مگه خاویار توشه؟؟؟(((
ASUS - 24" - LS248H - LED:|

فقط حدوده 1 میلیون پوله همون سینمای خانگی هست
من چند سال پیش یه سینما خانگی سامسونگ مدل TXQ 120 خریدم اون موقع 1 میلیون پولش بود
هنوزم صدایی که ازش میشنوم از کمتر سیستم صوتی ای شنیدم

فقط حدوده 1 میلیون پوله همون سینمای خانگی هست
من چند سال پیش یه سینما خانگی سامسونگ مدل TXQ 120 خریدم اون موقع 1 میلیون پولش بود
هنوزم صدایی که ازش میشنوم از کمتر سیستم صوتی ای شنیدم

tx هم حرف نداشت زمان خودش!! البته سامسونگ الان توی سینما خانگی زیاد حرفی واسه گفتن نداره!!

tx هم حرف نداشت زمان خودش!! البته سامسونگ الان توی سینما خانگی زیاد حرفی واسه گفتن نداره!!

جدیداش رو تست نکردم ولی این الانم خیلی خوب جواب میده
2 تا ورودی اپتیکال داره و یه ورودی HDMI راحت BD player رو بهش وصل میکنی و از صداش لذت میبری
تنها کمبودش همین بلوری هست که قابل حل هست

جدیداش رو تست نکردم ولی این الانم خیلی خوب جواب میده
2 تا ورودی اپتیکال داره و یه ورودی HDMI راحت BD player رو بهش وصل میکنی و از صداش لذت میبری
تنها کمبودش همین بلوری هست که قابل حل هست

درسته که میگن پلیر جدا اگه به سینما وصل کنی صدای دالبى نمیده؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk

درسته که میگن پلیر جدا اگه به سینما وصل کنی صدای دالبى نمیده؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk

نه دوسته عزیز درست نیست
البته بستگی به سینما خانگی هم داره ولی اگر پلیر خروجی اپتیکال یا HDMI داشته باشه و سینما هم ورودیش
رو داشته باشه صدای دالبی میده ، خوبشم میده

نحوه تنظیم صدا وقتی PS3 به مانیتور وصل است

اگه PS3 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کنیم,صداش رو چه جوری تنظیم کنم؟الان من وصل کردم,صدا نداره.

اگه PS3 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کنیم,صداش رو چه جوری تنظیم کنم؟الان من وصل کردم,صدا نداره.

باید از خروجی هدفون مانیتور استفاده کنی

اگر هم مانیتور همچین خروجی ندارد باید از خروجی صدای PS3 AV استفاده کنی و انو با تبدیل به یک اسپیکر یا هدفن وصل کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or