خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من تو LCD ها LG W2261 vp رو و تو LED ها samsung px23720 plus رو به کسایی که برای بازی با کیفیته خوب مانیتور میخوان پیشنهاد میکنم
اولی حدوده 260 هست قیمتش و دومی حدوده 380
به نظره من برای PC استفده کردن و بازی با کنسول اینا هم سایز و کیفیتشون مناسبه هم قیمتشون

سلام
من امروز از پاساژ ایرانیان مدلی که دوستم
hustler گفت رو خریدم (23720plus)فقط پی سی رو با hdmi بهش وصل کردم هنوز پی اس 3 رو وصل نکردم خواستم اول بشماها بگم و تشکر کنم راهنماییم کردین مخصوصا hustler عزیز و 2909 :x
فقط خیلی سنگین و بزرگ بود خوب بود زیاد مجبور نشدم پیاده حملش کنم :D
یه سوال :p اشکال نداره هم پی اس 3 رو بهش وصل کنم هم پی سی رو ؟ (همزمان روشن باشن جفتشون چون با پی سی دانلود میکنم بعضی وقتا)
یه سوال دیگه هم اینکه این رسیورای صدا و سیمارو میشه یه این مانیتور وصل کرد؟

سلام
hustler گفت رو خریدم (23720plus)فقط پی سی رو با hdmi بهش وصل کردم هنوز پی اس 3 رو وصل نکردم خواستم اول بشماها بگم و تشکر کنم راهنماییم کردین مخصوصا hustler عزیز و 2909 :x
یه سوال :p اشکال نداره هم پی اس 3 رو بهش وصل کنم هم پی سی رو ؟ (همزمان روشن باشن جفتشون چون با پی سی دانلود میکنم بعضی وقتا)

صمیمانه برای انتخاب خوبتان تبریک عرض می کنم

نه اشکالی نداره ؛ شما می توانید به طور همزمان به دو دستگاه متصل کنید و یه دکمه هم برای تغییر ورودی وجود دارد

بله فقط از گیرنده های دیجیتالی که پورت HDMI دارند پیشتیبانی میشه و صدای آن رو باید از طریق هدفن یا یک اسپیکر که به مانیتور وصل میشود دریافت کنید

آخرین ویرایش:
.((یه بار یکی از مشتریام بهم گفت یه لپ تاپ وایو سری z داشتم از دستم افتاد نابود شد.توشو که باز کردم دیدم پشت پنل زده made by samsung))
مسلما این چیز عجیبی نبوده و حتما اعلام شده بوده مثل این : زومیت - سونی شراکت خود را برای تولید LCD با سامسونگ پایان می دهد
---
راستی من دقیقا نفهمیدم پنل دقیقا شامل کدوم قسمت های نمایشگر مانیتور یا تلویزیون میشه . فقط شامل خود LCD صفحه میشه ؟

سلام

مبارک باشه
خواهش میکنم وظیفه بود
هیچ اشکالی نداره و سمته راست پشت مانیتور دکمه هاش از پایین دومی مختص تعویض ورودی هست
در ضمن اگر احساس کردی تو فوتبال یا بازی ای که حرکات سریع توش هست میتونی سرعت واکنش پیکس ها رو بالا ببری
تنظیماته لوکسش هم خیلی جالبه ، یه کم ور بری همچیش رو زود یاد میگیری
تنها ایرادش اینه که یه ورودی HDMI داره ولی در کل انتخابه خوبی کردی
میبینی چقدر شیکه :> راستی چند گرفتی؟
مسلما این چیز عجیبی نبوده و حتما اعلام شده بوده مثل این : زومیت - سونی شراکت خود را برای تولید LCD با سامسونگ پایان می دهد
---
راستی من دقیقا نفهمیدم پنل دقیقا شامل کدوم قسمت های نمایشگر مانیتور یا تلویزیون میشه . فقط شامل خود LCD صفحه میشه ؟

دوسته عزیز پنل قسمتی هست که تصویر رو پخش میکنه فقط و قاب و ... رو شامل نمیشه

--------------------------------------------------------------------------------------------------

امروز یه چیزه جالب دیدم از Visio

فقط حیف که این برند ایران نمیاد

البته از نظر سه بعدی اینم مثل ال جی پسیو هست و ال جی از این بهتره ولی این مدل که زده خیلی با حاله
فرمت تصویرش 21:9 و دقیقا مثل پرده سینما هست

جالبه که رزولوشنش هم 2560*1080 هست
[h=1]XVT 3D Cinemawide™ TruLED™ Smart TV[/h]

آخرین ویرایش:
---

کل صفحه نمایشگر رو پنل LCD می نامند

چجوری میشه PS3 رو به مانیتور LCD وصل کرد؟باید کابل خاصی بخرم؟

دوست عزیز شما یه کابل hdmi بخرین راحت وصلش کنین بازی کنین ، یا اگه منظورتون مونیتور pc هست باید نگا کنین ببینین از کدوم یکی ازینا پشتیبانی میکنه hdmi - dvi - vga هرکدوم بود کابلشو بخرین حدود 13 تومن ایناست راحت وصل کنین بازی کنین موفق باشین .

مبارک باشه
خواهش میکنم وظیفه بود
هیچ اشکالی نداره و سمته راست پشت مانیتور دکمه هاش از پایین دومی مختص تعویض ورودی هست
در ضمن اگر احساس کردی تو فوتبال یا بازی ای که حرکات سریع توش هست میتونی سرعت واکنش پیکس ها رو بالا ببری
تنظیماته لوکسش هم خیلی جالبه ، یه کم ور بری همچیش رو زود یاد میگیری
تنها ایرادش اینه که یه ورودی HDMI داره ولی در کل انتخابه خوبی کردی
میبینی چقدر شیکه :> راستی چند گرفتی؟

مرسی
:x
؛395 _میگفتش 360 بوده گرون شده :D

از نزدیک خیلی نازه باید میزه pc روهم شیشه ای کنم خوشگلیش بیشتر بشه :D

سلام دوستان.
بنده بس که از اینور و اونور پرسیدم خسته شدم, همین رامین خودمون رو هم کلی سوال پیچ کردم ولی باز نتونستم تصمیم بگیرم. میخوام یه TV بگیرم, ولی مشکل اینجاست که موندم بین سونی NX720 و پاناسونیک ST30 کدوم رو بگیرم! (از تمامیه دوستان کار بلد تقاضای کمک داریم!). اینم بگم بحث هزینش نیست! میخوام ببینم کدوم رو آخر بگیرم!

سلام دوستان.
بنده بس که از اینور و اونور پرسیدم خسته شدم, همین رامین خودمون رو هم کلی سوال پیچ کردم ولی باز نتونستم تصمیم بگیرم. میخوام یه TV بگیرم, ولی مشکل اینجاست که موندم بین سونی NX720 و پاناسونیک ST30 کدوم رو بگیرم! (از تمامیه دوستان کار بلد تقاضای کمک داریم!). اینم بگم بحث هزینش نیست! میخوام ببینم کدوم رو آخر بگیرم!

ببخشید میشه مدل کامل پاناسونیک رو قید کنید مثلا
تلویزیون پلاسما سه بعدی 55 اینچ TH-P55ST30

و مزیت هایی که شما از این مدل دید نسبت به مدل سونی

یعنی من الان با ریموته سینما خانگی سونی میتونم کنسولمو روشن یا خاموش کنم؟؟؟با فقط باید تلویزیون سونی باشه!؟
من سینما نداشتم به خاطر همین نوشتم 90% احتمال میدم که سینما هم اینجوری باشه.
ولی تلوزیون سونی و ps3 کاملا سینس میشن که البت نیاز به کابل hdmi هم دارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or