یعنی من الان با ریموته سینما خانگی سونی میتونم کنسولمو روشن یا خاموش کنم؟؟؟با فقط باید تلویزیون سونی باشه!؟
---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------
شما لطف داری.من عادت دارم هر انجمنی که میرم تقریبا صفحه هارو از اول شروع میکنم به خوندن تا اطلاعاتم زیاد شه و شاید جواب سوالمو بگیرم که دیگه نیازی به اسپم نباشه!
ما ایرانیا یه عادت بدی که داریم اینه که وقتی از یه برند خریدی میکنیم چشممون رو روی همه ی برندای دیگه میبندیم.((مثلا من سه سال پیش خواستم کنسول بگیرم تو یه سایتی یه تاپیک زدم xbox 360 or ps3** باورت میشه انقدر نظرات تعصبی بود که من پشیمون شدم از خریدش هفته پیش بالاخره رفتم ps3 گرفتم.!!
درسته پسیو عینکهاش ارزون تره و سبکه!! ولی هممون میدونیم که دوتا مشکل داره! یکی همون 1920*540 که رزولوشن یه جورایی از وسط نصف میشه!! یکیم پایین تر بودن کیفیت 2d نسبت به سه بعدی های اکتیو.
حتی یکی از بچه های خود ال جی به من گفت که ال جی روی بهترین پنل هاش که تو ایران رجیستر نشده داره اکتیو کار میکنه.!! نمیدونم راسته یا نه. نگید شایعه درست کرد
خداییش پسیو توی ایران خیلی جواب داده و خواهد داد به خاطر به صرفه بودنش!ولی انصافا تلویزیونای ال جی کیفیت پنلی که سامسونگ یا سونی دارن رو ندارن.
همه میدونیم که سامسونگ الان بزرگترین تولید کننده پنل دنیاست.((یه بار یکی از مشتریام بهم گفت یه لپ تاپ وایو سری z داشتم از دستم افتاد نابود شد.توشو که باز کردم دیدم پشت پنل زده made by samsung)) پنل هر چی براق تر خوب مسلما بهتره. چون مشکیو مشکی تر نشون میده سفید رو سفید تر. تیتراژ یه فیلم رو در نظر بگیرید که بک گراند مشکی داره با نوشته های سفید.(خدا کنه منظورمو رسونده باشم
مسلما هم چین تصویری توی پنل براق لذت بخشتر میشه!!اینم که میگم مال سونی یا سامسونگ براق تره عینا دیدم.
یه بار رفتم نمایندگی ال جی سر دولت که پسیو رو تست کنم از شانس ما برق رفته بود و خوب تونستم پنلارو نیگا بندازم.! فقط یکیشون براق بود که اونم سامسونگ سری 7 پارسال بود که گذاشته بودن واسه تست سه بعدی!!
عمده ترین دلیلی که من سراغ برند ال جی نخواهم رفت اینه که فروشنده هاش خیلی عادت دارن تخریبی صحبت کنن تا مقایسه ای!!
وقتی من رفتم نمایندگیش چیزایی دیدم و شنیدم که برام جالب بودن!!اولیش همین سری 7 پارسال که برای تست سه بعدی گذاشته بودن!!خوب تابلوها سه بعدیه پارسال سامسونگ infrared بوده به خاطر همین زاویه دید نداره!! ولی امسال بلوتوثه واسه همین تو تبلیغاش میگه بشین پاشو 3d ببین!!:d
بعدشم دروغای الکی! مثلا راجع به قیمت عینک پرسیدم گفت آره عینکای سامسونگ 170-180 هزار تومنه!!!((میخواستم با مشت برم تو شیکمش)x))
گرونترین عینک سامسونگ مدله 2200 که 149 تومنه اونم فقط برای سری 9 پارساله که خیلیم نایابه!! امسال عینک 3100 سام که باطری خوره 41 یا 45 تومنه و عینک 3700 که شارژیه و واقعا زیباس 119 تومنه!
من خودم هیچ وقت سعی نکردم با دروغ جنسیو بفروشم!!همیشه به مشتریام میگم خودتون برید تست کنید!!!خیلیا به این باور رسیدن که توی تصویر سامسونگ و سونی و توی صدا سونی توی ایـــــــران اوله.خود من تلویزیون سام گرفتم با سینمای سونی!
زیاد حرف زدم فقط خواستم یکم از تجربه هامو گفته باشم با اینکه همتون از نظر اطلاعات در حد لالیگا هستید.