خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان از نظر فناوری 3بعدی بنده هیچ حرفی ندارم...!
چون هرکسی یه چیز و یه جور می پسنده! شده سلیقه ای! و اینکه نمیشه از برند خاصی صحبت کرد...

پس میام تو بحث ۲دی

بچه ها اگر از بحث سه بعدی خارج بشیم بیایم توی کیفیت پنل و کنتراست تصویر و عمق رنگها توی فناوری LED سامسونگ حرف اول رو میزنه... اینو خداییش خودتون مقایسه کنید...

من توی LCD. برند LG رو می پسندیدم...بعدش سونی و بعد سامسونگ...
ولی خداییش سامسونگ توی LEd جبران کرد و سنگ تموم گذاشت... از نظر من کیفیت پنلهای سامسونگ بی نظیره...

و اینکه خداییش تو بحث دیزاین کسی به گردش نمیرسه!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

دوستان از نظر فناوری 3بعدی بنده هیچ حرفی ندارم...!
چون هرکسی یه چیز و یه جور می پسنده! شده سلیقه ای! و اینکه نمیشه از برند خاصی صحبت کرد...

پس میام تو بحث ۲دی

بچه ها اگر از بحث سه بعدی خارج بشیم بیایم توی کیفیت پنل و کنتراست تصویر و عمق رنگها توی فناوری LED سامسونگ حرف اول رو میزنه... اینو خداییش خودتون مقایسه کنید...

من توی LCD. برند LG رو می پسندیدم...بعدش سونی و بعد سامسونگ...
ولی خداییش سامسونگ توی LEd جبران کرد و سنگ تموم گذاشت... از نظر من کیفیت پنلهای سامسونگ بی نظیره...

و اینکه خداییش تو بحث دیزاین کسی به گردش نمیرسه!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

منم هزار بار اینارو گشتم کنار هم پیدا کردم سامسونگ و سونی.. اصلا سامسونگ پودرش میکنه.. حسابی حال کردم.. فقط سری های جدید سونی رو ندیدیم.. یعنی از Nx به بعد که چه کرده..
فقط پتل NX و ایناش باحالتر از سامسونگ بود کشویی میره داخل و اینا..

دوستم شما دقت کردید توی این 15 صفحه آخر انجمن هر روز از یه برند تعریف کردید؟؟؟
اول که با برادرتون شارپ رو واقعا پسندیدی!!!!(((البته بستگی به بودجه داره ولی شارپ رو بهتون توصیه میکنم ( خیلی دنبال سونی و سامسونگ و به خصوص ال جی نباشید )))

بعدش یهویی:d رفتی سراغ ال جی و هنوز درگیر ال جی هستی!!!!(((ولی چیزی که با چشم های خودم دیدم این هست که ال جی یه سر و گردن تصاویره 3D ایش بالاتر از اونایه دیگه بود)))

خداییش هم بحثه کل یا این جور بچه بازیارو ندارم.فقط برام جالبه چی باعث شد اینجوری نظرت عوض شه.:-/

اتفاقا منم سنم دیگه به کل و بچه بازی نمیخوره ، خیلی هم خوشحالم که پیگیر هستی و مطالب رو دنبال کردی
ولی اگر واقعا همه پستهای من رو مرور کرده بودی جوابت توشون بود
در هر حال دوباره یه توضیح کلی میدم که سوء تفاهم نشه ( برای شما و دیگران ) :
اون روز که رفتیم و شارپ رو واسه دادشم خریدیم، قصده ایشون به کلی این بود که فقط 2 بعدی میخواد و اصلا دنبال 3 بعدی نبود
من یه تحقیق از دوستانی که تو این کار هستن کردم و بهش 3 مدل رو پیشنهاد کردم
اول sony EX520
دوم samsung ِ5550 یا samsung D5950
سوم sharp LE820
خدمتت عرض کنم که به ترتیب رفتیم سونی و سامسونگ رو دیدیم و یه سری هم به یه نمایندگی ال جی زدیم که از بس فروشنده بی ادب بود اومدیم بیرون
و اصلا نگاه هم نکردیم و برنامه ای هم برای ال جی نداشتیم ( کلا ذهنیته خوبی نداشتم چون قبلا مانیتوره 3 بعدیش زده بود تو ذوقم و خریدم و با ضرر فروختمش اینجا ببینش... )
البته یکی از دوستان که حرفه هست تو پنل گفته بود که تی وی رو با مانیتور مقایسه نکنم و اون ذهنیت رو دور بریزم ولی خوب یه چیزی که میره تو مخ رفته دیگه
بعد رفتیم تو نمایندگی شارپ و از فروشنده سراق LE820 رو گرفتیم که ایشون هم فکر میکنم با مهارت خوبی که تو فروش داشتن ( و واقعا هم برخوردش عالی بود )
یه جورایی تونستن مخ داداش و بنده رو بزنن و با بیانه اینکه این همون هست و ارزونتر هم شده و تازه 3 بعدی هم دارید ما رو قانع کردن
من قبلا مطالعاتی درباره 3 بعدی ، پسیو و اکتیو داشتم ولی خیلی جدی نبود و اونروز هم چون هدفی رو 3 بعدی نداشتیم میتونم بگم یه جورایی تو عمل انجام شده قرار گرفتیم
اون موقع گفتم و الان هم میگم که شارپ نسبت به قیمتش و کیفیتش پنله خوبی هست، ولی برای 3 بعدی نه شارپ بلکه هیچ برندی جز ال جی از نظره من به درد نمیخوره
چون همشون اکتیو هستن و فقط الان ال جی هست که پسیوه ( البته تو آمریکای شمالی برنده ویزیو هم هست )
خودم هم که ال جی گرفتم به این دلیل بود که برای من 3 بعدی تو اولویت بود وگرنه یه سامسونگ 40 دارم و میتونم بگم کیفیتش هنوز بعد از چند سال خوبه و کارم رو راه میندازه
شما دقت کرده باشی میبینی که تقریبا تو تمام پستهام گفتم کس که قصد خرید داره و مردد هست بره و خودش تست کنه شاید چیزی که شما بپسندید متفاوت از سلیقه من باشه
حالا نمیدونم جوابت رو گرفتی و رفع ابهام شد یا نه ،ولی همچین یهویی هم نرفتم درگیر ال جی بشم عزیزم ;)
راستی من هر روز از یه برند تعریف نکردم اگر انتقاد هم میخوای بکنی بی انصاف نباش دوستم:-*

در ضمن یه نکته رو هم لازم دیدم خدمت دوستان عرض کنم
این فقط نظره من نیست که پسیو برنده هست و اکتیو تقریبا جایی در آینده سه بعدی نداره
کافیه یه سرچ کوچیک تو نت بزنید تا خودتون متوجه بشید
این یه نمونش هست
LG Cinema 3D TV Rated ‘Best 3D TV’ in USDisplaybank (press release)

LG Electronics film pattern polarized glasses (FPR) Cinema 3D TV is evaluated as the Best 3D TV sold in the US market. On June 26 US consumer magazine Consumer Reports announced after the comparison of 6 companies Samsung Electronics …

آخرین ویرایش:
اگه منظورتون تلوزیونای سونیه بله کاملا اینطوره.
تمام قسمتاش با هم سینس میشن.

این قابلیت فقط در اسلیم هست ؟؟؟

یا با آپدیت جدید ؛ فت هم اینگونه خواهد شد؟؟؟

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 AM ارسال شده بود ----------

تو دو بعدی خوبه

این 4 رنگش هم که دیگه واسه خودش پدیده ای هست

اون موقع گفتم و الان هم میگم که شارپ نسبت به قیمتش و کیفیتش پنله خوبی هست

از فروشنده سراق LE820 رو گرفتیم که ایشون هم فکر میکنم با مهارت خوبی که تو فروش داشتن ( و واقعا هم برخوردش عالی بود )

یه جورایی تونستن مخ داداش و بنده رو بزنن و با بیانه اینکه این همون هست و ارزونتر هم شده و تازه 3 بعدی هم دارید ما رو قانع کردن

ببخشید میشه در مورد این صحبت ها بیشتر توضیح بدید

یعنی میشه از این صحبت های شما به این نتیجه رسید که پنل چهار رنگ شارپ (فقط در وضعیت دو بعدی ) از مدل جدید سه بعدی الجی هم بهتر هست

چون من 80 درصد استفاده ام از دوبعدی است و اولویت اول هم دو بعدی است

و باتوجه به اینکه شما پنل چهار رنگ رو بیشتر از ما دیده اید می توانید این رو تایید کنید که در کیفیت پخش دوبعدی شارپ از سامسونگ هم بهتر است

و اگر برادرتون بخواهند دوباره تلوزیون 2 بعدی انتخاب کنند مدل LE820 رو انتخاب می کنند (فقط در مدل های شارپ)

یعنی منظور شما این بود که کیفیت مدل LE820 از مدل LE830 بالا تر هست (فقط در دو بعدی)

آخرین ویرایش:
شما از سونی دیگه کدوم مدلارو تست کردید؟
هم 2D و هم 3D

---------- نوشته در 11:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

دقیق نمیدونم که فت هم اینجوری میشه یانه.
ولی سونی اگه یه کاری رو بکنه برای همه محصولاتش میکنه.

جالبش اینجاس که مثلا برای دیدن فیلم یا عکس و موسیقی با همون کنترل تلوزیون راحت همه کارات رو میتونی بکنی .
حتی خاموش روشن کردن ps3 هم با کنترل انجام میشه .
نتنها ps3 بلکه همه محصولاتش باهم سینس کامل دارن و لازم نیست برای هرکدوم یه کنترل دستت بگیری. ( این آخری رو دقیق نمیدونم ولی 90% احتمال میدم )
حتی گوشیهای آندوروئید و شرکت اپل هم باهاش سینس میشن.

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید میشه در مورد این صحبت ها بیشتر توضیح بدید

یعنی میشه از این صحبت های شما به این نتیجه رسید که پنل چهار رنگ شارپ (فقط در وضعیت دو بعدی ) از مدل جدید سه بعدی الجی هم بهتر هست

چون من 80 درصد استفاده ام از دوبعدی است و اولویت اول هم دو بعدی است

و باتوجه به اینکه شما پنل چهار رنگ رو بیشتر از ما دیده اید می توانید این رو تایید کنید که در کیفیت پخش دوبعدی شارپ از سامسونگ هم بهتر است

و اگر برادرتون بخواهند دوباره تلوزیون 2 بعدی انتخاب کنند مدل LE820 رو انتخاب می کنند (فقط در مدل های شارپ)

یعنی منظور شما این بود که کیفیت مدل LE820 از مدل LE830 بالا تر هست (فقط در دو بعدی)

خدمتت عرض کنم اولا که تو اون نمایندگی شارپ 820 رو اصلا نداشت و من هم جایی ندیدمش از نزدیک که نظری در موردش بدم
پس میمونه همین 830 که داداشم خرید
پنلش از این پنلها هست که خیلی شفاف هستن و وقتی خاموش باشه مثل آینه میمونه
به همین دلیل رفلکس نورش هم بالاس و یه کم نور لامپ یا تو روز پنجره ها اذیت میکنه
ولی تو کیفیته رنگ و وضوح و شفافیت خوب هست
این تکنولوژی 4 رنگ هم باید همزمان با یک پنل دیگه کناره هم و با یه دستگاه تست بشه تا بشه خوب در موردش نظر داد
منظوره من در مورده این 4 رنگ اینه که ما کلا 3 رنگ اصلی داریم و از تلفیقه اینها هست که همه رنگها به دست میان
حالا این ساب پیکسل زرد چه میکنه و چه تاثیری تو رنگهایی به غیر از زرد و قرمز و طلایی داره رو دیگه دقیق نمیدونم
ولی میشه گفت بیشتر جنبه تبلیغاتیه مساله پر رنگ هست
به همین دلایل نمیتونم تایید کنم که از برندهایه دیگه تو 2 بعدی بهتر هست یا نه
فقط میتونم تایید کنم تو 3 بعدیش خیلی خوب نیست ( مثل همه اکتیو های دیگه )
شما از سونی دیگه کدوم مدلارو تست کردید؟
هم 2D و هم 3D

راستش مدلها رو یادم نیست
چون هدفم خرید نبود خیلی دقت به مدلها نکردم

جالبش اینجاس که مثلا برای دیدن فیلم یا عکس و موسیقی با همون کنترل تلوزیون راحت همه کارات رو میتونی بکنی .
حتی خاموش روشن کردن ps3 هم با کنترل انجام میشه .
نتنها ps3 بلکه همه محصولاتش باهم سینس کامل دارن و لازم نیست برای هرکدوم یه کنترل دستت بگیری. ( این آخری رو دقیق نمیدونم ولی 90% احتمال میدم )
حتی گوشیهای آندوروئید و شرکت اپل هم باهاش سینس میشن.

یعنی من الان با ریموته سینما خانگی سونی میتونم کنسولمو روشن یا خاموش کنم؟؟؟با فقط باید تلویزیون سونی باشه!؟

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

شما لطف داری.من عادت دارم هر انجمنی که میرم تقریبا صفحه هارو از اول شروع میکنم به خوندن تا اطلاعاتم زیاد شه و شاید جواب سوالمو بگیرم که دیگه نیازی به اسپم نباشه!
ما ایرانیا یه عادت بدی که داریم اینه که وقتی از یه برند خریدی میکنیم چشممون رو روی همه ی برندای دیگه میبندیم.((مثلا من سه سال پیش خواستم کنسول بگیرم تو یه سایتی یه تاپیک زدم xbox 360 or ps3** باورت میشه انقدر نظرات تعصبی بود که من پشیمون شدم از خریدش هفته پیش بالاخره رفتم ps3 گرفتم.!!
درسته پسیو عینکهاش ارزون تره و سبکه!! ولی هممون میدونیم که دوتا مشکل داره! یکی همون 1920*540 که رزولوشن یه جورایی از وسط نصف میشه!! یکیم پایین تر بودن کیفیت 2d نسبت به سه بعدی های اکتیو.
حتی یکی از بچه های خود ال جی به من گفت که ال جی روی بهترین پنل هاش که تو ایران رجیستر نشده داره اکتیو کار میکنه.!! نمیدونم راسته یا نه. نگید شایعه درست کرد:-s
خداییش پسیو توی ایران خیلی جواب داده و خواهد داد به خاطر به صرفه بودنش!ولی انصافا تلویزیونای ال جی کیفیت پنلی که سامسونگ یا سونی دارن رو ندارن.

همه میدونیم که سامسونگ الان بزرگترین تولید کننده پنل دنیاست.((یه بار یکی از مشتریام بهم گفت یه لپ تاپ وایو سری z داشتم از دستم افتاد نابود شد.توشو که باز کردم دیدم پشت پنل زده made by samsung)) پنل هر چی براق تر خوب مسلما بهتره. چون مشکیو مشکی تر نشون میده سفید رو سفید تر. تیتراژ یه فیلم رو در نظر بگیرید که بک گراند مشکی داره با نوشته های سفید.(خدا کنه منظورمو رسونده باشم;)) مسلما هم چین تصویری توی پنل براق لذت بخشتر میشه!!اینم که میگم مال سونی یا سامسونگ براق تره عینا دیدم.

یه بار رفتم نمایندگی ال جی سر دولت که پسیو رو تست کنم از شانس ما برق رفته بود و خوب تونستم پنلارو نیگا بندازم.! فقط یکیشون براق بود که اونم سامسونگ سری 7 پارسال بود که گذاشته بودن واسه تست سه بعدی!!
عمده ترین دلیلی که من سراغ برند ال جی نخواهم رفت اینه که فروشنده هاش خیلی عادت دارن تخریبی صحبت کنن تا مقایسه ای!!
وقتی من رفتم نمایندگیش چیزایی دیدم و شنیدم که برام جالب بودن!!اولیش همین سری 7 پارسال که برای تست سه بعدی گذاشته بودن!!خوب تابلوها سه بعدیه پارسال سامسونگ infrared بوده به خاطر همین زاویه دید نداره!! ولی امسال بلوتوثه واسه همین تو تبلیغاش میگه بشین پاشو 3d ببین!!:d
بعدشم دروغای الکی! مثلا راجع به قیمت عینک پرسیدم گفت آره عینکای سامسونگ 170-180 هزار تومنه!!!((میخواستم با مشت برم تو شیکمش)x))
گرونترین عینک سامسونگ مدله 2200 که 149 تومنه اونم فقط برای سری 9 پارساله که خیلیم نایابه!! امسال عینک 3100 سام که باطری خوره 41 یا 45 تومنه و عینک 3700 که شارژیه و واقعا زیباس 119 تومنه!
من خودم هیچ وقت سعی نکردم با دروغ جنسیو بفروشم!!همیشه به مشتریام میگم خودتون برید تست کنید!!!خیلیا به این باور رسیدن که توی تصویر سامسونگ و سونی و توی صدا سونی توی ایـــــــران اوله.خود من تلویزیون سام گرفتم با سینمای سونی!
زیاد حرف زدم فقط خواستم یکم از تجربه هامو گفته باشم با اینکه همتون از نظر اطلاعات در حد لالیگا هستید.:x

آخرین ویرایش:
یعنی من الان با ریموته سینما خانگی سونی میتونم کنسولمو روشن یا خاموش کنم؟؟؟با فقط باید تلویزیون سونی باشه!؟

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

شما لطف داری.من عادت دارم هر انجمنی که میرم تقریبا صفحه هارو از اول شروع میکنم به خوندن تا اطلاعاتم زیاد شه و شاید جواب سوالمو بگیرم که دیگه نیازی به اسپم نباشه!
ما ایرانیا یه عادت بدی که داریم اینه که وقتی از یه برند خریدی میکنیم چشممون رو روی همه ی برندای دیگه میبندیم.((مثلا من سه سال پیش خواستم کنسول بگیرم تو یه سایتی یه تاپیک زدم xbox 360 or ps3** باورت میشه انقدر نظرات تعصبی بود که من پشیمون شدم از خریدش هفته پیش بالاخره رفتم ps3 گرفتم.!!
درسته پسیو عینکهاش ارزون تره و سبکه!! ولی هممون میدونیم که دوتا مشکل داره! یکی همون 1920*540 که رزولوشن یه جورایی از وسط نصف میشه!! یکیم پایین تر بودن کیفیت 2d نسبت به سه بعدی های اکتیو.
حتی یکی از بچه های خود ال جی به من گفت که ال جی روی بهترین پنل هاش که تو ایران رجیستر نشده داره اکتیو کار میکنه.!! نمیدونم راسته یا نه. نگید شایعه درست کرد:-s
خداییش پسیو توی ایران خیلی جواب داده و خواهد داد به خاطر به صرفه بودنش!ولی انصافا تلویزیونای ال جی کیفیت پنلی که سامسونگ یا سونی دارن رو ندارن.

همه میدونیم که سامسونگ الان بزرگترین تولید کننده پنل دنیاست.((یه بار یکی از مشتریام بهم گفت یه لپ تاپ وایو سری z داشتم از دستم افتاد نابود شد.توشو که باز کردم دیدم پشت پنل زده made by samsung)) پنل هر چی براق تر خوب مسلما بهتره. چون مشکیو مشکی تر نشون میده سفید رو سفید تر. تیتراژ یه فیلم رو در نظر بگیرید که بک گراند مشکی داره با نوشته های سفید.(خدا کنه منظورمو رسونده باشم;)) مسلما هم چین تصویری توی پنل براق لذت بخشتر میشه!!اینم که میگم مال سونی یا سامسونگ براق تره عینا دیدم.

یه بار رفتم نمایندگی ال جی سر دولت که پسیو رو تست کنم از شانس ما برق رفته بود و خوب تونستم پنلارو نیگا بندازم.! فقط یکیشون براق بود که اونم سامسونگ سری 7 پارسال بود که گذاشته بودن واسه تست سه بعدی!!
عمده ترین دلیلی که من سراغ برند ال جی نخواهم رفت اینه که فروشنده هاش خیلی عادت دارن تخریبی صحبت کنن تا مقایسه ای!!
وقتی من رفتم نمایندگیش چیزایی دیدم و شنیدم که برام جالب بودن!!اولیش همین سری 7 پارسال که برای تست سه بعدی گذاشته بودن!!خوب تابلوها سه بعدیه پارسال سامسونگ infrared بوده به خاطر همین زاویه دید نداره!! ولی امسال بلوتوثه واسه همین تو تبلیغاش میگه بشین پاشو 3d ببین!!:d
بعدشم دروغای الکی! مثلا راجع به قیمت عینک پرسیدم گفت آره عینکای سامسونگ 170-180 هزار تومنه!!!((میخواستم با مشت برم تو شیکمش)x))
گرونترین عینک سامسونگ مدله 2200 که 149 تومنه اونم فقط برای سری 9 پارساله که خیلیم نایابه!! امسال عینک 3100 سام که باطری خوره 41 یا 45 تومنه و عینک 3700 که شارژیه و واقعا زیباس 119 تومنه!
من خودم هیچ وقت سعی نکردم با دروغ جنسیو بفروشم!!همیشه به مشتریام میگم خودتون برید تست کنید!!!خیلیا به این باور رسیدن که توی تصویر سامسونگ و سونی و توی صدا سونی توی ایـــــــران اوله.خود من تلویزیون سام گرفتم با سینمای سونی!
زیاد حرف زدم فقط خواستم یکم از تجربه هامو گفته باشم با اینکه همتون از نظر اطلاعات در حد لالیگا هستید.:x

ممنون از نظراتتنون دوسته عزیز
ولی شاید من خیلی از نظراتتون رو قبول نداشته باشم که بحثی هم باهاتون ندارم چون مقداریش سلیقه هست و مقداریش هم عدم اطلاعات
چون طبق گفته خودتون حتی پسیو رو تست هم نکردید:"یه بار رفتم نمایندگی ال جی سر دولت که پسیو رو تست کنم از شانس ما برق رفته بود "
و فقط دارید از رو مطالبی که مطالعه کردید یا شنیدید قضاوت میکنید ( یه بار تست کنید متوجه میشید چی میگم )

این مورد هم با یه سرچ ساده تو نت و رفتن به سایت LG usa میتونید به راحتی متوجه بشید که ایا درست هست یا نه
و احتیاجی نیست زیاد به حرف بچه ها اعتنا کنید، با اجازه من کارتون رو راحت تر میکنم:
Televisions & 3D TVs by LG

در هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم و منم مثل شما اعتقاد دارم برید ببینید و تست کنید بعد خرید کنید

یه نفر میشه یه lcd 32 با قیمت زیر 600 به من معرفی کنه ؟ بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟

---------- نوشته در 05:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه . واسه کنسولها و کلا بازی کردن مانیتور کیفیت بیشتری داره یا تلوزیون lcd ؟

یه نفر میشه یه lcd 32 با قیمت زیر 600 به من معرفی کنه ؟ بهترین انتخاب چی میتونه باشه ؟

---------- نوشته در 05:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه . واسه کنسولها و کلا بازی کردن مانیتور کیفیت بیشتری داره یا تلوزیون lcd ؟

هر چی میگیری بهتره response time ش زیر 5ms باشه..........

آخرین ویرایش:

با 600 تومن توی سامسونگ میشه سری 5 که میشه 585 خرید که فول اچ دی هم هست قیمتش هم 628000تومنه.
ولی زیر 600 تومن تو این برند باید 465 و 475 خرید که جفتشون اچ دی هستند و 1مگا پیکسل.تنها فرقشونم توی ساپورته usb و یه مقداری هم توی طراحی.برندای دیگه رو از بچه ها آمارشونو بگیر.
برای بازی طبق گفته ی دوستان مثل اینکه تلویزیون یه کیف دیگه ای داره!!((البته به نطر من بستگی به فاصله از تلویزیون هم داره))

دوستان یه سوال داشتم البته شاید مسخره و پیش پا افتاده باشه ولی جوابشو نمیدونم:">
دوستانی که ps3 رو به مانیتور وصل میکنن صدای بازی رو از چه طریقی میشنون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or