خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

واقعا تاپیک فوق العاده شده!! تبریک:x
بچه ها الان یه 47 7770 سام دارم ولی ps3 رو میخوام بیارم تو اتاق. یه 32 میخوام که هم کیس رو بهش وصل کنم هم ps3,((با این که دلم نمیاد از 7770 دل بکنم:())
الان بهترین 32 اینچ این مدله سونیه؟؟
KDL-32EX720سام که تو 32 بهترینش 5550 که هرتز پایینی داره. این مدله سونیو تایید میکنید؟؟سونی با همین مشخصات 2d داره؟؟
راستی من 2 ساله تو سام فروشندم اگه سوالی چیزی راجع به سامسونگ داشتید منم هستم.
;)

بچه ها الان یه 47 7770 سام دارم ولی ps3 رو میخوام بیارم تو اتاق. یه 32 میخوام که هم کیس رو بهش وصل کنم هم ps3,((با این که دلم نمیاد از 7770 دل بکنم:())
KDL-32EX720سام که تو 32 بهترینش 5550 که هرتز پایینی داره. این مدله سونیو تایید میکنید؟؟سونی با همین مشخصات 2d داره؟؟
;)

خیلی ممنون

سامسونگ که 47 نداره حتما منظورتون 46 است.

در این رنج قیمت برای 3 بعدی بهترین انتخابه که اگر بتونی 300 تومان اضاف کنی 40 اون خیلی به صرفه تره

اگر هم 3 بعدی خیلی برات مهم نیست می تونی با همین قیمت 40 سامسونگ رو برداری

خیلی ممنون

سامسونگ که 47 نداره حتما منظورتون 46 است.

در این رنج قیمت برای 3 بعدی بهترین انتخابه که اگر بتونی 300 تومان اضاف کنی 40 اون خیلی به صرفه تره

اگر هم 3 بعدی خیلی برات مهم نیست می تونی با همین قیمت 40 سامسونگ رو برداری

ای وای سوتی دادم!! آخه یه دستم گوشیه یه دستم جزوه!! آخه فضایی که دارم بالای 32 خیلی زیاد میشه!! پس این مدل سونیو شما تایید میکنید? حدود قیمتش چنده!?

ای وای سوتی دادم!! آخه یه دستم گوشیه یه دستم جزوه!! آخه فضایی که دارم بالای 32 خیلی زیاد میشه!! پس این مدل سونیو شما تایید میکنید? حدود قیمتش چنده!?

بله در این قیمت برای 3 بعدی و با 100 هرتز فرکانس اصلی تصویر و 200 هرتز انطباق تصویر بهترین انتخابه

تقریبا 1300/000 تومان است

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی.
در این قسمت شما می توانید مشکلات خود را درباره ی کنسول N-Gage مطرح نمایید.

موفق باشید

داداش مبارک باشه...ماهم همین مدل رو ۴۶ اینچش رو گرفتیم...عالیه...

مبارکت باشه رفیق...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

فکر میکنم شما ارادت ویژه ای به سامسونگ داشته باشی;)
ممکنه یکم توضیح بدی که چرا این تی وی رو بهتر میدونی مزیتاشو بگی

دوست خوبم...من این تلوزیون رو از نزدیک دیدم... و اینکه خیلی لذت بردم ازش... تفاوت زیادی با ال ای دیها نداره... اینو جدی میگم...

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

;)

داداش،اگه از من میشنوی ی دونه 32D585 سامسونگ بردار و از گیم لذت ببر...

درسته ال سی دیه... ولی خداییش فوق العادست... مخصوصا عمق رنگها تو این تلوزیون...

من که به شخصه اگه بخوام بردارم انتخاب اولم همین تلوزیونه...

دوست خوبم...من این تلوزیون رو از نزدیک دیدم... و اینکه خیلی لذت بردم ازش... تفاوت زیادی با ال ای دیها نداره... اینو جدی میگم...

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

داداش،اگه از من میشنوی ی دونه 32D585 سامسونگ بردار و از گیم لذت ببر...

درسته ال سی دیه... ولی خداییش فوق العادست... مخصوصا عمق رنگها تو این تلوزیون...

من که به شخصه اگه بخوام بردارم انتخاب اولم همین تلوزیونه...

خوشحال شدم انتخابم خوبه ممنون :D
فقط یکی از دوستان (2909) گفت که تی وی بجای مانیتور مشکلی بوجود نمیاره ولی یکی دیگه از دوستان گفتن که مشکل خسته کردن چشم و ... رو بوجود میاد من کارم با کامپیوتر زیاده تقریبا (بازی زیاد نه ولی فیس بوک و دانلود و غیره زیاد دارم بخاطر کارم ) راجع به این هم میشه نظرتون رو بگین
کلا میشه کامپیوتر موقع دانلود روشن باشه و تی وی خاموش یا مثلا موقعی که پی سی بهش وصله بعنوان تی وی معمولی ازش استفاده کنم برای پی سی اتفاقی نمیوفته؟
گرافیک کارتمم 9600 جی فورس هستش

خوشحال شدم انتخابم خوبه ممنون :D
فقط یکی از دوستان (2909) گفت که تی وی بجای مانیتور مشکلی بوجود نمیاره ولی یکی دیگه از دوستان گفتن که مشکل خسته کردن چشم و ... رو بوجود میاد من کارم با کامپیوتر زیاده تقریبا (بازی زیاد نه ولی فیس بوک و دانلود و غیره زیاد دارم بخاطر کارم ) راجع به این هم میشه نظرتون رو بگین
کلا میشه کامپیوتر موقع دانلود روشن باشه و تی وی خاموش یا مثلا موقعی که پی سی بهش وصله بعنوان تی وی معمولی ازش استفاده کنم برای پی سی اتفاقی نمیوفته؟
گرافیک کارتمم 9600 جی فورس هستش

شما می تونی هم مانیتور قدیمی رو وصل کنی و هم تی وی جدید رو (و از هر دو تصویر داشته باشی)

و خستگی چشم هم که در ال ای دی ها کمتر هست و بیشتر به خاطر برایتنس یا نور زمینه زیاد تی وی هست که قابل تنظیمه و می تونی کمش کنی

بله در خیلی از مواقع می تونه خاموش باشه ( و یا از طریق مانیتور قدیمی استفاده کنی) که البته با توجه به مصرف بسیار پایین ال ای دی ها خیلی حساس نباش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or