خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

وای ... امروز رفتم یه جا گفتم این فول اچدی؟؟؟

گفت آره ;;)

من گفتم ولی این که اچدیه؟؟

گفت اصلا میدونی اچدی یعنی چی:-w؟؟

من هم یادم به حرف شما افتاد:-? و بهش گفتم نه :-?? ! شما بگو:d

گفت یعنی high digital :-o=))
مطمئنی سوپرمارکت نرفتی ؟ :دی
اینجور وقتا بهترین کار سوال پیچ کردنه . آخر سر حرفاشو یادآوری کن که یکی نیستن.

تاپیک چی شد؟

بچه ها بنظر من اگه میتونین مثل من صبر کنین تا اون عینک مخصوصی که سونی طراحی کرده بیاد بازار !! اون خیلی بهتره و اینکه دیگه محدودیت اینچی ندارین

بچه ها میشه کلا بجای مانیتور تی وی وصل کرد به کامپیوتر؟ کلا عاقلانه هست؟
از نظر مصرف برق و صدمه ندیدن کارت گرافیک و غیره
من نمیدونم مانیتور بخرم یا تی وی 32 فول HD
مانیتورای aoc خوبن؟

مانیتورای aoc خوبن؟

دوسته عزیز شما این رو بدون که بهترین پنل مانیتور در مقابل پسترین پنل تی وی بازم کم میاره و در هر حال تی وی بهتره
ولی شما برای بدست آوردنه اطلاعات مفید بهتره اول بودجه و مورد استفاده رو بگی و این که تو چه اندازه ای مد نظرت هست
بعد دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

وای ... امروز رفتم یه جا گفتم این فول اچدی؟؟؟

گفت آره ;;)

من گفتم ولی این که اچدیه؟؟

گفت اصلا میدونی اچدی یعنی چی:-w؟؟

من هم یادم به حرف شما افتاد:-? و بهش گفتم نه :-?? ! شما بگو:d

گفت یعنی high digital :-o=))

من داشتم از خنده روده بر میشدم=))

تنها چیزی که تونستم بهش بگم

گفتم ببخشید مزاحمتون شدم واقعا استفاده بردیم:d

به طرف میگم PS3 رو میارم که تی وی رو تست کنم و باهاش هم بازی و هم فیلم بلوری تست کنم
برگشته میگه مگه PS3 بلوری میخوره ( با تعجب )
گفتم الان چند وقیه میخوره ولی قبلا کاه و یونجه هم میخورد رو دل کرد:d

دوسته عزیز شما این رو بدون که بهترین پنل مانیتور در مقابل پسترین پنل تی وی بازم کم میاره و در هر حال تی وی بهتره
ولی شما برای بدست آوردنه اطلاعات مفید بهتره اول بودجه و مورد استفاده رو بگی و این که تو چه اندازه ای مد نظرت هست

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------
مرسی
از 300 تا 600
خودم میخواستم این تی وی رو بخرم
تلویزیون LCD سامسونگ(SAMSUNG) مدل : LA32D585 , سامسونگ : SAMSUNG- فروشگاه ارادو

پس کلا میشه مانیتورو بزارم کنار تی وی وصل کنم؟
گراقیکم geforce 9600

مرسی
از 300 تا 600

گراقیکم geforce 9600

نسبت به هزینه ی مورد نظر شما انتخاب خوبیه

بله شما اصلا برای چی نسبت به این موضوع شک دارید

نه تنها هیچ موردی نداره بلکه خیلی هم عالیه

مرسی
از 300 تا 600

گراقیکم geforce 9600

راستش نمیخوام در tv خریدنتون دخالت کنم فقط خواستم نظرم رو بگم .. الان من به جای مانیتور یه samsung 22 fullhd گذاشتم جلوم ...کیفیتش خوبه رو pc ولی چشم رو نسبت به مانیتور بیشتر اذیت میکنه .. بعد هر چیزی رو تو pc تکون میدی نوشته ها محو و کشیده میشن !! به نظر من اصلا جالب نیس این موارد ... الانم میخوام به جای این یه مانیتور led بگیرم ...

به نظر من اگه یه tv میخوای برا pc , کنسول بگیری حتما یه چیزه top وردار که بعدا پشیمون نشی ! (مثل من :دی)

مرسی
از 300 تا 600

گراقیکم geforce 9600

دوسته عزیز اگر 3D نمیخوای و فقط برای 2D مد نظرت هست
و میخوای pc و کنسول رو هم با کیفیته خوب داشته باشی
مانیتوره PX 23720 plus سامسونگ رو بهتون پیشنهاد میکنم
یکی از بهترین ها هست تو مانیتور ها
زمان پاسخگوییش 2 هست
کنتراستش هم 1:5000000 هست
ورودی HDMI هم داره و در کل انتخابه خوبی هست
من مانیتور زیاد داشتم
الان این رو دارم و ازش راضیم
قیمتش هم حدودا 380-400 هست

راستش نمیخوام در tv خریدنتون دخالت کنم فقط خواستم نظرم رو بگم .. الان من به جای مانیتور یه samsung 22 fullhd گذاشتم جلوم ...کیفیتش خوبه رو pc ولی چشم رو نسبت به مانیتور بیشتر اذیت میکنه .. بعد هر چیزی رو تو pc تکون میدی نوشته ها محو و کشیده میشن !! به نظر من اصلا جالب نیس این موارد ... الانم میخوام به جای این یه مانیتور led بگیرم ...

به نظر من اگه یه tv میخوای برا pc , کنسول بگیری حتما یه چیزه top وردار که بعدا پشیمون نشی ! (مثل من :biggrin1:)

مرسی دوست عزیز
من کلا واسه تی وی میخواستم در حد 600 هزینه کنم مطمعنا توی این قیمت هم تی ویه خوبی نیست واسه همین میخواستم بدونم مانیتوره خوب بخرم یا تی وی ال سی دی معمولی که این مشکلاتی که شما گفتی پیش نیاد

دوسته عزیز اگر 3D نمیخوای و فقط برای 2D مد نظرت هست
و میخوای pc و کنسول رو هم با کیفیته خوب داشته باشی
مانیتوره PX 23720 plus سامسونگ رو بهتون پیشنهاد میکنم
یکی از بهترین ها هست تو مانیتور ها
زمان پاسخگوییش 2 هست
کنتراستش هم 1:5000000 هست
ورودی HDMI هم داره و در کل انتخابه خوبی هست
من مانیتور زیاد داشتم
الان این رو دارم و ازش راضیم
قیمتش هم حدودا 380-400 هست

بیشتر برای کنسول میخوامش 3d هم مهم نیست
مانیتورای aoc رو چجوری میبینین نظری ندارین دربارش؟
چند اینچه مانیتوری که گفتین؟
و یه سوال دیگه ، پلاسماها چجورین خوبن برای کنسول؟

مانیتورای aoc خوبن؟
من به شخصه چند باری PC رو به TV که 32 اینچ FULL HD هست وصل کردم با HDMI واقعا کیفیتش وحشتناک میشه!! من به شخصه عشق PS3 دارم اما تو بازیای مولتی خودم تجربه کردم که سه برابر کنسول جزییات نشون میده البته به کارت گرافیکتم بستگی داره !! مثلا من فیلم آواتار رو که واس من 11 گیگه رو با همین روش نگا کردم انگاری تو سینما بودم کیفیتش وحشتناک بود پسر !!

دوستان یه tv led خوب معرفی کنید سه بعدی بودنشم مهم نیست اگه باشه بهتره میخوام جای مانیتور استفاده کنم رسیور فول اچ دی وصل کنم ایکس باکس پلی3 و فیلم از همشون هم کیفیت خوب میخوام نهایت اندازه 40 تا 1700 تومان

دوستان یه tv led خوب معرفی کنید سه بعدی بودنشم مهم نیست اگه باشه بهتره میخوام جای مانیتور استفاده کنم رسیور فول اچ دی وصل کنم ایکس باکس پلی3 و فیلم از همشون هم کیفیت خوب میخوام نهایت اندازه 40 تا 1700 تومان

دوست عزیز با این بودجه بهتره یدونه Samsung LED TV 40D5950 برداری که توی LED های غیر ۳دی تکه و رو دست نداره...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

مرسی دوست عزیز
من کلا واسه تی وی میخواستم در حد 600 هزینه کنم مطمعنا توی این قیمت هم تی ویه خوبی نیست واسه همین میخواستم بدونم مانیتوره خوب بخرم یا تی وی ال سی دی معمولی که این مشکلاتی که شما گفتی پیش نیاد

بیشتر برای کنسول میخوامش 3d هم مهم نیست
مانیتورای aoc رو چجوری میبینین نظری ندارین دربارش؟
چند اینچه مانیتوری که گفتین؟
و یه سوال دیگه ، پلاسماها چجورین خوبن برای کنسول؟

دوست خوبم مانیتوری که بهتون معرفی کردن ۲۳ اینچ هستش...

و اینکه به نظر من سراغ AOC نرو...بری سراغ به جاش بری سراغ Samsung بهتره!

پلاسماها برا هیچی خوب نیستن...البته این نظر شخصی منه! به جاش LCD بگیرین خیلی لذت بخش تره...

مرسی
از 300 تا 600

گراقیکم geforce 9600

این مدلی رو که انتخاب کردی واسه TV بهترین مدل LCD. توی بازار هست... من دیدم کیفیتش رو...اینقدر عالی و خوبه حاضرم بگم که چیزی از کم کسر نداره از LED های هم رده!

دوست عزیز با این بودجه بهتره یدونه Samsung LED TV 40D5950 برداری که توی LED های غیر ۳دی تکه و رو دست نداره...

فکر میکنم شما ارادت ویژه ای به سامسونگ داشته باشی;)
ممکنه یکم توضیح بدی که چرا این تی وی رو بهتر میدونی مزیتاشو بگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or