خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

حمید جان نگا پایین خود زویک زده اینو
همچنین استفاده از تکنولوژی 3D رو دارا می باشد که برای نخستین بار ویژگی تازه ای از این فناوری (سه بعدی) رو به ارمغان خواهد آورد به طوری که در بازیهای دو نفره به صورت آفلاین یا همان Co-op قادر خواهید بود تا در زمانی که از قابلیت سه بعدی بازیهای PS3 استفاده می کنید هر دو بازیباز یک صفحه کامل رو از دید خود به جای نصف شدن صفحه به دو قسمت ببیند

گفته تو دونفره منکه دو نفره بازی نمیکنم مشکل من اینه ایا XBOX میشه بهش وصل کرد الان میدیدم زده 499 دلار عرضه میشه بیاد ایران به نظرتون چقد در میاد برا خریدار .

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------

نه اینجور نمیشه اگه اومد وارد بازار شد باید حرف محمد رضارو پیاده کرد کنسولمو بزارم تو کوله بردارم برم نمایندگیش یه تست کنم جواب داد بخرم .

من راجبش کلی خوندم الان چیز خوبیه به نظرم من میخاستم برم 1 شنبه مانیتور بخرم موندم خوب الانکه میخام تا 400 خرج کنم کمیم بزارم روش پول یه 3D بگیرم ولی موندم چی بگیرم تا 800 تومن بدجور گیر کردما مثل همین 23 یا 24 باشه عالیه . ولی فکر نکنم نشه روش با XBOX بازی کرد خوب HDMI داره وصل کنی جواب میده دیگه مگه سونی باز یه کار خلاقانه ای کرده باشه نشه بازی کرد کسی چیزی میدونه ازین قضیه .

داداش با این بودجه مانیتور رو ول کن برو سمت ۱ tv خوب...

داداش با این بودجه مانیتور رو ول کن برو سمت ۱ tv خوب...

این آقا عرفان گلاب از دهنش می باره:x

درسته و باتوجه به اینکه شما ایکس باکس داری ؛ اگر قید سه بعدی رو هم بزنی می تونی یک 40 اینچ:x بخری البته یه 180 دیگه هنوز می خوای:( ولی ارزش داره;;)

من راجبش کلی خوندم الان چیز خوبیه به نظرم من میخاستم برم 1 شنبه مانیتور بخرم موندم خوب الانکه میخام تا 400 خرج کنم کمیم بزارم روش پول یه 3D بگیرم ولی موندم چی بگیرم تا 800 تومن بدجور گیر کردما مثل همین 23 یا 24 باشه عالیه . ولی فکر نکنم نشه روش با XBOX بازی کرد خوب HDMI داره وصل کنی جواب میده دیگه مگه سونی باز یه کار خلاقانه ای کرده باشه نشه بازی کرد کسی چیزی میدونه ازین قضیه .
گفتم که معلوم نیست
چون تاحالا ندیدم 360 رو بهش وصل کنن. حالا یه سرچ بکن شاید یکی پیدا بشه که همچین کاری بکنه.
نه داداش این چه حرفیه؟ مگه مریضه مخصوص بده؟
سونی از این مرضا کم نداره . نمونش همین فرمت mkv هستش که به زیر گلوی مردم رسیده.
حمید جان نگا پایین خود زویک زده اینو
همچنین استفاده از تکنولوژی 3D رو دارا می باشد که برای نخستین بار ویژگی تازه ای از این فناوری (سه بعدی) رو به ارمغان خواهد آورد به طوری که در بازیهای دو نفره به صورت آفلاین یا همان Co-op قادر خواهید بود تا در زمانی که از قابلیت سه بعدی بازیهای PS3 استفاده می کنید هر دو بازیباز یک صفحه کامل رو از دید خود به جای نصف شدن صفحه به دو قسمت ببیند

گفته تو دونفره منکه دو نفره بازی نمیکنم مشکل من اینه ایا XBOX میشه بهش وصل کرد الان میدیدم زده 499 دلار عرضه میشه بیاد ایران به نظرتون چقد در میاد برا خریدار .

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------

نه اینجور نمیشه اگه اومد وارد بازار شد باید حرف محمد رضارو پیاده کرد کنسولمو بزارم تو کوله بردارم برم نمایندگیش یه تست کنم جواب داد بخرم .

بله این مانیتور سه بعدی هست و تو بازیهای 2 نفره هر شخص تصویر کامل خودشو میبینه.
ولی گفته رفیقمون رو هم نمیشه نادیده گرفت . وقتی یه حاله از تصویر بقلی روی تصویر شما بیافته واقعا زد حال هستش.
گیرم شما 900 تا 1 تومن پول 24 اینچ رو دادین بعدا پشیمون نمیشید که بهتر نبود ایچ بالاتر میگرفتم.
من نمیگم مانیتور بدیه ولی به این پولای سر به فلک کشیده ایران نمی ارزه.

به قول عرفان اگه قراره 1 تومن خرج کنی بهتره بری سراغ تی وی.

360 رو هم حتما پرس و جو کن. یا همون کاری رو که بول کردم بکن.

سلام به همگی.من موندم.میخوام یه مانیتور 3d بگیرم.نمیدونم.کدوم خوبه؟
s27a950
vg278h
sony playstation
یکی گفته بود این سونیه اومده راسته؟
بیشتر برا فیلم و در کنارش ps3 دارم
لطفا راهنماییم کنید.

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

این vg278 asus نیومده؟ چیز خوبیه در کل یه راهنمایی کنید.ممنون عزیزان

سلام به همگی.من موندم.میخوام یه مانیتور 3d بگیرم.نمیدونم.کدوم خوبه؟
s27a950
vg278h
sony playstation
یکی گفته بود این سونیه اومده راسته؟
بیشتر برا فیلم و در کنارش ps3 دارم
لطفا راهنماییم کنید.

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

این vg278 asus نیومده؟ چیز خوبیه در کل یه راهنمایی کنید.ممنون عزیزان

شما حداکثر تا چه مقدار می تونی برای 3D هزینه کنی؟؟؟

و تا چه حد سه بعدی رو ملاک خریدت قرار میدهید؟؟؟

محصول جدید سونی که تا چند ماه دیگه وارد بازار جهانی میشه
:d

اینم فیلم معرفی و طراحی کاملش

---------- نوشته در 12:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------

تا 900 میتونم هزینه کنم.خیلی به 3d علاقه دارم.1ساله دقیق دنبال یه مانیتور توپ می گردم.
اگه میشه کمکم کنید.راستش tv نمیخوام.فقط مانیتور.

پس اگر بتونی بازم صبر کنی ایسوسی که خودت معرفی کردی بهترین گزینه است

چون الان چیز خوبی که توپ باشه با این قیمت موجود نیست

آخرین ویرایش:
این علی رضا جون خیلی کارش بیسته...خیلی چاکریم... کم نمی ذاره واسه تاپیکای تلوزیون و مانیتور... با این راهنمایی های دقیق و عالی ای که پیش پای دوستان میذاره مارو هم شرمنده میکنه...
خدا اجرت بده ایشالله...

همچنین حمید جون و هاستلر خان... با تشکر از همه...!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

خواستم بگم اون مدل سونی 3d رو چیزبوک من خودم قیمت گرفتم و همون موقع که تاخیر خورده بود 850اعلام کردن و گفته بودن یک هفته بعد ایرانه و اینا که تاخیر خورد بهش..
الانم خوده سونی رسمن از قیمتش کم کرده ..

آخرین ویرایش:
دوستان این ی نمایشگر هست این یعنی که که شما میتو نید ازش هم بعنوان مانیتور استفاده کنید هم بعننوان تلوزیون
منظورم اینه که در واقع شما دارید چند تا چیزو باهم میخرید و مسلما این بهتر از ی مانیتور هست
فقط یکم قیمتش بالاست:)

خواستم بگم اون مدل سونی 3d رو چیزبوک من خودم قیمت گرفتم و همون موقع که تاخیر خورده بود 850اعلام کردن و گفته بودن یک هفته بعد ایرانه و اینا که تاخیر خورد بهش..
الانم خوده سونی رسمن از قیمتش کم کرده ..

دوسته عزیز این مانیتوره خوده سونی آش دهن سوزی نیست
خیلی دنبالش نباش
اینجا برسه کمه کم 1200-300 درمیاد که با این پول یه Tv 3D خوب میتونی بگیری ;)

باز این خوبه میگه نمیدونم
به من میگفت من چند ساله کارم اینه بعد تو اومدی به من یاد میدی.
انگار یاد گیری به سن و ساله.

وای ... امروز رفتم یه جا گفتم این فول اچدی؟؟؟

گفت آره ;;)

من گفتم ولی این که اچدیه؟؟

گفت اصلا میدونی اچدی یعنی چی:-w؟؟

من هم یادم به حرف شما افتاد:-? و بهش گفتم نه :-?? ! شما بگو:d

گفت یعنی high digital :-o=))

من داشتم از خنده روده بر میشدم
yahoo_24.gif

تنها چیزی که تونستم بهش بگم

گفتم ببخشید مزاحمتون شدم واقعا استفاده بردیم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی