ALL4ONE
کاربر سایت
آخه این مانیتور مخصوص ps3 ـه . تا حالا نشنیدم 360 رو هم بهش وصل کنن.
تازه به قول رفیقمون زیاد هم جالب نیست اگه همپوشانی تصویر داشته باشه.
نه داداش این چه حرفیه؟ مگه مریضه مخصوص بده؟
آخه این مانیتور مخصوص ps3 ـه . تا حالا نشنیدم 360 رو هم بهش وصل کنن.
تازه به قول رفیقمون زیاد هم جالب نیست اگه همپوشانی تصویر داشته باشه.
من راجبش کلی خوندم الان چیز خوبیه به نظرم من میخاستم برم 1 شنبه مانیتور بخرم موندم خوب الانکه میخام تا 400 خرج کنم کمیم بزارم روش پول یه 3D بگیرم ولی موندم چی بگیرم تا 800 تومن بدجور گیر کردما مثل همین 23 یا 24 باشه عالیه . ولی فکر نکنم نشه روش با XBOX بازی کرد خوب HDMI داره وصل کنی جواب میده دیگه مگه سونی باز یه کار خلاقانه ای کرده باشه نشه بازی کرد کسی چیزی میدونه ازین قضیه .
داداش با این بودجه مانیتور رو ول کن برو سمت ۱ tv خوب...
گفتم که معلوم نیستمن راجبش کلی خوندم الان چیز خوبیه به نظرم من میخاستم برم 1 شنبه مانیتور بخرم موندم خوب الانکه میخام تا 400 خرج کنم کمیم بزارم روش پول یه 3D بگیرم ولی موندم چی بگیرم تا 800 تومن بدجور گیر کردما مثل همین 23 یا 24 باشه عالیه . ولی فکر نکنم نشه روش با XBOX بازی کرد خوب HDMI داره وصل کنی جواب میده دیگه مگه سونی باز یه کار خلاقانه ای کرده باشه نشه بازی کرد کسی چیزی میدونه ازین قضیه .
سونی از این مرضا کم نداره . نمونش همین فرمت mkv هستش که به زیر گلوی مردم رسیده.نه داداش این چه حرفیه؟ مگه مریضه مخصوص بده؟
حمید جان نگا پایین خود زویک زده اینو
همچنین استفاده از تکنولوژی 3D رو دارا می باشد که برای نخستین بار ویژگی تازه ای از این فناوری (سه بعدی) رو به ارمغان خواهد آورد به طوری که در بازیهای دو نفره به صورت آفلاین یا همان Co-op قادر خواهید بود تا در زمانی که از قابلیت سه بعدی بازیهای PS3 استفاده می کنید هر دو بازیباز یک صفحه کامل رو از دید خود به جای نصف شدن صفحه به دو قسمت ببیند
گفته تو دونفره منکه دو نفره بازی نمیکنم مشکل من اینه ایا XBOX میشه بهش وصل کرد الان میدیدم زده 499 دلار عرضه میشه بیاد ایران به نظرتون چقد در میاد برا خریدار .
---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------
نه اینجور نمیشه اگه اومد وارد بازار شد باید حرف محمد رضارو پیاده کرد کنسولمو بزارم تو کوله بردارم برم نمایندگیش یه تست کنم جواب داد بخرم .
سلام به همگی.من موندم.میخوام یه مانیتور 3d بگیرم.نمیدونم.کدوم خوبه؟
s27a950
vg278h
sony playstation
یکی گفته بود این سونیه اومده راسته؟
بیشتر برا فیلم و در کنارش ps3 دارم
لطفا راهنماییم کنید.
---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------
این vg278 asus نیومده؟ چیز خوبیه در کل یه راهنمایی کنید.ممنون عزیزان
تا 900 میتونم هزینه کنم.خیلی به 3d علاقه دارم.1ساله دقیق دنبال یه مانیتور توپ می گردم.
اگه میشه کمکم کنید.راستش tv نمیخوام.فقط مانیتور.
خواستم بگم اون مدل سونی 3d رو چیزبوک من خودم قیمت گرفتم و همون موقع که تاخیر خورده بود 850اعلام کردن و گفته بودن یک هفته بعد ایرانه و اینا که تاخیر خورد بهش..
الانم خوده سونی رسمن از قیمتش کم کرده ..
باز این خوبه میگه نمیدونم
به من میگفت من چند ساله کارم اینه بعد تو اومدی به من یاد میدی.
انگار یاد گیری به سن و ساله.
وای ... امروز رفتم یه جا گفتم این فول اچدی؟؟؟
گفت آره
من گفتم ولی این که اچدیه؟؟
گفت اصلا میدونی اچدی یعنی چی؟؟
من هم یادم به حرف شما افتاد و بهش گفتم نه ! شما بگو:d
گفت یعنی high digital :-o