خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستانی که علاقمند به بدست آوردنه اطلاعات در مورد passive و active هستن میتونن از این مطلب استفاده کنن
اگر هم خوشایند بود و مورد استقبالتون قرار گرفت مطالب در این مورد زیاده

فقط یه نکته رو بهش توجه کنید که حدوده 80 درصد از کسایی که تو اروپا و آمریکا از سه بعدی استفاده میکنن
به تکنولوژی passive رای دادن که مطمئنا فقط به خاطره سبک یا بدونه باطری بودن یا ارزون بودنش نبوده
من تاکیدی بر ال جی ندارم و حرفم تکنولوژی passive هست ، که الان برنده وی زی یو هم از این تکنولوژی
استفاده میکنه ، منتهی تو ایران ال جی بیشتر جا افتاده برای passive و ما هم رو این برند تاکید داریم

مقایسه ای بین passive و active

دوستانی که علاقمند به بدست آوردنه اطلاعات در مورد passive و active هستن میتونن از این مطلب استفاده کنن
اگر هم خوشایند بود و مورد استقبالتون قرار گرفت مطالب در این مورد زیاده

منظورت کدوم مطلبه ؟؟!
لینکی در کار بوده ؟!

بچه ها برای مقایسه ی تفاوتها فقط تست کردن یک جا و یا حتی چند جا را ملاک قرار ندید

چون چندین بار برای من اتفاق افتاد که مثلا EX720 سونی رو در یک جا بسیار مطلوب دیدم و در جای دیگر که هر دو آنها هم سونی سنتر بودند اصلا مطلوب نبود

چون کیفیت تصویر به خیلی چیز ها بر می گرده که خیلی فروشنده ها به اونها دقت نمی کنن

مثلا به کابل متصل به آن ؛ به فیلم در حال پخش ؛ به دستگاه پخش کننده ؛ به تنظیمات تلوزیون ؛

به زاویه ی دید (مثلا مدل NX720 به طرف بالا هست و وقتی کسی ایستاده به اون و مثلا EX720 که در کنار آن قرار داره و زاویه ی پایش مستقیم است نگاه میکنه

به نظرش می رسد که درخشندگی NX بالا تر از EX است که این مطلب برای من پیش آمد بعد روی پا نشستم و نگاه کردم و دیدم هیچ فرقی نداره

یا مثلا یه جا عمق تصویر الجی خیلی خوب بود ولی یه جا اصلا خوب نبود

جز آنکه یه جایی مثل اینجا کسانی که خریداری کردند و کامل به تنظیمات تلوزیون آشنا شدند بیاییند نظر بدهند

که این نظرات بهتر از تست است

البته از نظر من

نظر شما چیه؟؟؟؟

بچه ها برای مقایسه ی تفاوتها فقط تست کردن یک جا و یا حتی چند جا را ملاک قرار ندید

چون چندین بار برای من اتفاق افتاد که مثلا EX720 سونی رو در یک جا بسیار مطلوب دیدم و در جای دیگر که هر دو آنها هم سونی سنتر بودند اصلا مطلوب نبود

چون کیفیت تصویر به خیلی چیز ها بر می گرده که خیلی فروشنده ها به اونها دقت نمی کنن

مثلا به کابل متصل به آن ؛ به فیلم در حال پخش ؛ به دستگاه پخش کننده ؛ به تنظیمات تلوزیون ؛

به زاویه ی دید (مثلا مدل NX720 به طرف بالا هست و وقتی کسی ایستاده به اون و مثلا EX720 که در کنار آن قرار داره و زاویه ی پایش مستقیم است نگاه میکنه

به نظرش می رسد که درخشندگی NX بالا تر از EX است که این مطلب برای من پیش آمد بعد روی پا نشستم و نگاه کردم و دیدم هیچ فرقی نداره

یا مثلا یه جا عمق تصویر الجی خیلی خوب بود ولی یه جا اصلا خوب نبود

جز آنکه یه جایی مثل اینجا کسانی که خریداری کردند و کامل به تنظیمات تلوزیون آشنا شدند بیاییند نظر بدهند

که این نظرات بهتر از تست است

البته از نظر من

نظر شما چیه؟؟؟؟

نظره من اینه که کاری رو که من کردم برای حصول اطمینان انجام بدید
من با فروشنده هماهنگ کردم و گفتم PS3 vو میارم و خودم تست میکنم
که قبول کردن و منم بردم و هم فیلم 3D و هم بازی 3D رو خودم تست کردم
و وقتی دیدم همونه که میخوام خریدمش
به شما هم پیشنهاد میکنم این روش رو به کار بگیرید تا هیچ گونه جای شک براتون باقی نمونه

موفق باشید

نظره من اینه که کاری رو که من کردم برای حصول اطمینان انجام بدید
من با فروشنده هماهنگ کردم و گفتم PS3 vو میارم و خودم تست میکنم
که قبول کردن و منم بردم و هم فیلم 3D و هم بازی 3D رو خودم تست کردم
و وقتی دیدم همونه که میخوام خریدمش
به شما هم پیشنهاد میکنم این روش رو به کار بگیرید تا هیچ گونه جای شک براتون باقی نمونه

موفق باشید

آره دقیقا باید همین کارو کرد... ولی خداییش من روم نمیشه آداپتور و جوی استیک و خود کنسول رو بردارم ببرم اینور و اونور واسه تست...! یه خورده ضایعست به نظرم...

اما راه درستش دقیقا همینه که هاستلر جون گفتن...!

Sent from my GT-I9000 Galaxy S using Tapatalk

آره دقیقا باید همین کارو کرد... ولی خداییش من روم نمیشه آداپتور و جوی استیک و خود کنسول رو بردارم ببرم اینور و اونور واسه تست...! یه خورده ضایعست به نظرم...

اما راه درستش دقیقا همینه که هاستلر جون گفتن...!

داداش رو شدن نداره که:d
چند میلیون داری پول میدی
تازه فروشنده کلی از من عذز خواهی کرد و گفت وظیفه خودمون هست که اینجا کنسول بگذاریم تا
مشتری به زحمت نیوفته .
در کل فکر کنم پیشنهاده خوبی باشه

داداش رو شدن نداره که:d
چند میلیون داری پول میدی
تازه فروشنده کلی از من عذز خواهی کرد و گفت وظیفه خودمون هست که اینجا کنسول بگذاریم تا
مشتری به زحمت نیوفته .
در کل فکر کنم پیشنهاده خوبی باشه

آره خوب...! نظر شما کاملا محترمه...و اینکه کاملا منطقیه... من خودم به شخصه موافقم که این کار صورت بگیره! حالا ایشالله واسه تی ویه بعدیم همین کارو خواهم کرد...

آره خوب...! نظر شما کاملا محترمه...و اینکه کاملا منطقیه... من خودم به شخصه موافقم که این کار صورت بگیره! حالا ایشالله واسه تی ویه بعدیم همین کارو خواهم کرد...

انشااله ایندفه خواستی بری تلوزیون بخری بگو خودم باهات میام رو همه TV هاشون مجبورشون میکنم واست تست کنن
گردن کلفتی بالاخره به یه دردی باید بخوره دیگه:d

انشااله ایندفه خواستی بری تلوزیون بخری بگو خودم باهات میام رو همه TV هاشون مجبورشون میکنم واست تست کنن
گردن کلفتی بالاخره به یه دردی باید بخوره دیگه:d

بابا ایول... ولی حیف که من شیرازم...وگرنه میرفتیم دست به یخه هم می شدیم و چهارتا مشت هم میخوردیم ۱۰ تا هم میزدیم...
مخلص هاستلر گردن کلفتمون هم هستیم...

یعنی واقعا قبول میکنن که کنسول ببریم ؟
اگه بشه که خیلی عالیه .
شما تو کدوم فروشگاه این کارو کردین ؟

باید قبول کنن.خودشون که اطلاعاتشون در حد نخود هستش لااقل باید این اجازه رو بدن.هیچ کدومشون فرق hd و fullhd نمیدونن.من تا حالا 2 تا tv خریدم هردوشون رو هم با ps3 موقع خریدن امتحان کردم.یارو تو سال 2012 داره led-lcd-و plasma میفروشه اونوقت وقتی ps3 رو میبینه میگه این دیگه چیه

باید قبول کنن.خودشون که اطلاعاتشون در حد نخود هستش لااقل باید این اجازه رو بدن.هیچ کدومشون فرق hd و fullhd نمیدونن.من تا حالا 2 تا tv خریدم هردوشون رو هم با ps3 موقع خریدن امتحان کردم.یارو تو سال 2012 داره led-lcd-و plasma میفروشه اونوقت وقتی ps3 رو میبینه میگه این دیگه چیه

دقیقا حق با شماست... اینا حدفشون فروشه فقط... اطلاعات ندارن که... نخود رو خوب اومدی...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or