خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

در مورد مانیتور 3D ال جی میتونم بگم به هیچ وجه سراقش نرید چون داشتم و تجربم میگه چیزه مزخرفیه

در مورد 2D خریدن و بزرگتر بودنه تصویر هم میتونم بگم همون چند تا بازی و فیلم 3D هم خودش تجربه خوبی هست
و این رو هم در نظر بگبربد که الان هر TV ای که به بازار عرضه میشه و به روز هست 3D هم هست و .....
پیشنهاد میکنم 3D رو هم داشته باشید ( البته فقط 3D passive چون active ها از دیده من از رده خارج هستن )
الان چه مدل هایی passive هست ؟
led های سری 8 سامسونگ هم فکنم active باشن . درسته ؟
فرق دقیق active و passive چیه ؟

سلام دوستان یچی تو این سبک مانیتور سه بعدی ال جی D2342 ولی حدودا 350 باشه بهم معرفی میکنین اصلا هست یا نه مدلش خوبه اینیکه معرفی میکنین .
یعنی منظورتون اینه که سه بعدی باشه؟؟؟

چون این مدل الجی ارزون ترین سه بعدی موجود است .

الان فقط الجی پاسیو داره

بله تمام مارک های موجود در ایران بجزء الجی از اکتیو استفاده می کنند

این دو عکس رزولیشن تصاویر سه بعدی رو با هم مقایسه میکنه (بین پاسیو و اکتیو )

ft2_img_30.jpg

مبینید که در تصویر سمت راست (پاسیو ) رزولیشن تصویر برای هر چشم 1920 در 540 است یعنی تصویر به خط های زوج و فرد تقسیم میشود که خط های زوج برای چشم راست و خط های فرد برای چشم چپ

ولی در اکتیو (تصویر سمت چپ ) در هر لحظه یک تصویر کامل ( یعنی 1920 در 1080 ) برای هر چشم ارسال میشود که فاصله ی هر لحظه را میتوان با هرتز آن تلوزیون مشخص کرد

این دو کیلپ تصویری هم می تونه کمکت کنه

اولیش در مورد چگونگی ضبط فیلم سه بعدی به وسیله ی دو دوربین هست

بعدیش هم در مورد چگونگی به تصویر کشیدن فیلم سه بعدی به وسیله ی تکنولوژی اکتیو شاتر است

با سلام خدمت دوستان، خواستم بدونم كه ايا مانيتوره24 inch playstation3ddisplay به بازار اومده، قيمتش و... ممنون ميشم راهنماييم كنين.

اگر هم بتونی گیر بیاری با توجه به کمبودش در بازار و گرانی دلار حدود 900 تومان هست که به نظر من بسیار بهتره که 32 یا 40 EX720 سونی رو بخری

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از توضیحاتت .
فقط الان برتری از چه لحاظی با passive هست ؟
رزولوشن که در active بیشره
اگه میشه اینو یه توضیحی بدین ممنون میشم .
در ضمن چه مدلی از ال جی passive هست ؟ همون cinema 3d یا مدل دیگه ای هست ؟
الان بین سونی و سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ من خودم نظرم رو سری 8 سامسونگ هست .

خیلی ممنون از توضیحاتت .
الان بین سونی و سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ من خودم نظرم رو سری 8 سامسونگ هست .

سلامت باشید

بیشتر به خاطر سبک و ارزان بودن عینک هاش و بی نیاز بودن به باطری و شارژ

و چون در هر لحظه برای هر دو چشم تصویر ارائه می کند کمتر باعث سردرد می شود

ولی باتوجه به انتخاب عالی شما ؛ (سری 8 سامسونگ) که انطباق 800 هرتز رو دارا است هیچ تاخیری را در تصاویر احساس نمی کنید که باعث سردرد شما بشود

مثلا برای کمتر از 200 هرتز این مسئله (سردرد) مشهود میشود

بله درسته مدل های سینما سه بغدی پاسیو هستند

اگر حداکثر مبلغ در توانتون رو بدونم بیشتر می تونم کمکتون کنم

---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------

این تصویر زاویه ی دید سه بعدی بین پاسیو و اکتیو رو نمایش میده

active-passive-3d-C.jpg

angles.jpg

---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------

این تصاویر هم تفاوت رزولیشن بین پاسیو و اکتیو رو در نمایش تصویر سه بعدی نمایش می دهند

که البته فقط با نمایشگر بزرگ و دقت بالا به این صورت قابل مشاهده می شود

active-3d.jpg

passive-3d.jpg

آخرین ویرایش:
فوق العاده...فوق العاده... چقدر بحث های خوبی صورت گرفته.... دوستان اگه از بنده میشنوید واسه ی گیم سراغ مانیتور نرید...!

بنده تلوزیون 3d توی خونه دارم.... واسه گیم که اصلا بدرد بخور نیست... چون با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیکهای این نسل اونی رو که می خواید تجربه نمی کنید....!
اما واسه فیلم خوبه و رضایت بخشه...

متاسفانه فیلمهای بلوری هم سخت گیر میاد...اگه هم هست حداقل ۳۰ هزار تومن قیمتشه که اصلا نمی صرفه...

به نظر من هنوز سراغ فناوری ۳بعدی نرید بهتره...
به قول دوستمون به جای اینکه واسه تلوزیونهای ۳دی هزینه صرف کنید واسه ی سایز تلوزیون هزینه کنید به صرفه تره...
بابت غیبت چند روزه هم عذر میخوام...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

فوق العاده...فوق العاده... چقدر بحث های خوبی صورت گرفته.... دوستان اگه از بنده میشنوید واسه ی گیم سراغ مانیتور نرید...!

بنده تلوزیون 3d توی خونه دارم.... واسه گیم که اصلا بدرد بخور نیست... چون با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیکهای این نسل اونی رو که می خواید تجربه نمی کنید....!

متاسفانه فیلمهای بلوری هم سخت گیر میاد...اگه هم هست حداقل ۳۰ هزار تومن قیمتشه که اصلا نمی صرفه...

به قول دوستمون به جای اینکه واسه تلوزیونهای ۳دی هزینه صرف کنید واسه ی سایز تلوزیون هزینه کنید به صرفه تره...

واقعا از نظرتان استفاده بردیم

چون شما یک شخصیت صادقی هستید

و تجربه خرید تلوزیون سه بعدی رو دارید و راهنمایی هایتان بسیار آموزنده هست

از حمید آقا هم در خواست می کنم با توجه به تجربه بازی های سه بعدی که از طریق PS3 داشتند نظر خودشونو بگن تا استفاده کنیم

فقط در مورد این غیبت هات ؛ دیگه تکرار نشه:d چون ما تحمل غیبت زیاد رو نداریم:d

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از اطلاعات عالیتون
قیمت میخوام تو همون حدود 46 سری 8 سامسونگ که 2600 بود باشه یا یکم اینور اونور فقط هم 46 میخوام باشه .
لطفا بگید به نظرتون کدوم برند و مدل بهتره .
بازم ممنون

خیلی ممنون از توضیحاتت .

دوسته عزیز تکنولوژی passive الان برتری خودش رو مدتی هست که ثابت کرده
البته دوستان نظراتشون رو فرمودند و بیشتر هم میبینم که به تبلیغات شرکتها توجه داشتن تا واقعیت
شما اگر واقعا قصد خرید دارید یه سر تشریف ببرید خیابان جمهوری و مدلهای مختلف رو تست کنید
در جواب سوالتون باید بگم در حال حاظر در بازار ایران فقط ال جی هست که passive ارایه کرده و الباقی برندها active هستن
برتری های زیادی تو passive نسبت به active هست که اتفاقا بر خلاف تبلیغات سامسونگ زاویه دید و آزادی عمل تو passive
خیلی بیشتر هست ، شما هر جور بخواید حساب کنید شفافیت و نور تو اکتیو بسیار پایین میاد
و با هر هرتزی هم که سازنده بگه بازم لرزش رو احساس میکنید ( که البته این 600 و 800 ها معمولا ترفند و تبلیغ هستن )
من اصراری به تلقین کردنه چیزی برای کسی ندارم و فقط تجربیاتم رو در اختیارتون قرار میدم ، شاید به کارتون بیاد
ولی چیزی که با چشم های خودم دیدم این هست که ال جی یه سر و گردن تصاویره 3D ایش بالاتر از اونایه دیگه بود

سلامت باشید

بیشتر به خاطر سبک و ارزان بودن عینک هاش و بی نیاز بودن به باطری و شارژ

و چون در هر لحظه برای هر دو چشم تصویر ارائه می کند کمتر باعث سردرد می شود

ولی باتوجه به انتخاب عالی شما ؛ (سری 8 سامسونگ) که انطباق 800 هرتز رو دارا است هیچ تاخیری را در تصاویر احساس نمی کنید که باعث سردرد شما بشود

مثلا برای کمتر از 200 هرتز این مسئله (سردرد) مشهود میشود

بله درسته مدل های سینما سه بغدی پاسیو هستند

اگر حداکثر مبلغ در توانتون رو بدونم بیشتر می تونم کمکتون کنم

---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------

این تصویر زاویه ی دید سه بعدی بین پاسیو و اکتیو رو نمایش میده

active-passive-3d-C.jpg

angles.jpg

---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------

این تصاویر هم تفاوت رزولیشن بین پاسیو و اکتیو رو در نمایش تصویر سه بعدی نمایش می دهند

که البته فقط با نمایشگر بزرگ و دقت بالا به این صورت قابل مشاهده می شود

active-3d.jpg

passive-3d.jpg

دوسته عزیز چیزی که من دیدم دقیقا بر عکسه این عکسها هست:dبه
صراحت میگم دارن دروغ میگن و هم زاویه افقی و هم عمودی و شفافیت و نور و ... تو ال جی خیلی بالاتر از سامسونگ هست ( 3D منظورم هست )

بازم تاکید میکنم برید و از نزدیک ببینید که تفاوت بینه این عکسها و چرندیات با واقعیت از زمین تا آسمان است

قیمت میخوام تو همون حدود 46 سری 8 سامسونگ که 2600 بود باشه یا یکم اینور اونور فقط هم 46 میخوام باشه .
بازم ممنون​

دوسته عزیز شما تلوزیون 3D دارید توی خونه یا مانیتور؟
این دو تا خیلی با هم فرق دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن
چون دیدم دنبال خرید تلوزیون هستید برام سوال شد

در مورد قیمت تلوزیون از این سایت برای سامسونگ و از این سایت برای ال جی
میتونید استفاده کنید
برای خرید فیلم BD 3D هم با یک سوم قیمتی که گفتی از اینجا میتونی تهیه کنی
من ازش خرید میکنم و از نظر کیفیت و کمیت 100% تاییدش میکنم

آخرین ویرایش:
بازم ممنون

از نظر من بهترین گزینه همینه که خودتون انتخاب کردید

ولی باتوجه به تجربه ی ایشون hustler حتما برو تست کن

چون مدل 47 65100 الجی هم تقریبا همین قیمته و با توجه به نظر بسیار خوب ایشون(hustler) که خریداری کردند گزینه ی خوبی هست

من هم پسیو رو تست کردم و هم اکتیو رو.
هر کدوم برای خودشون مزیت هایی دارن که علیرضا گفت.
ولی یه چیزی که باز هم هیشگی بهش توجه نکرد وضعیت چشم فرد هستش.

هر چشمی با هر قوتی تجربه منحصر به فرد خودشو داره.
اینکه میگن خودتون برید تست کنید برای همین وضعیت چشم هستش.
سه بعدی برای کسی که چشم شفاف داره خیلی عمیقتر و لذت بخشتر از کسی هست که شماره چشمش بالاس.

دوست عزیز Hustler جان من تلوزیون 3D دارم نه مانیتور...

مدلشم اینه...
Samsung LED TV 46D6960
گرفتیم ۲۸۳۰۰۰۰ ... خوب بالاخره LG هم خوبه...خیلیا LG رو می پسندن... مثل شما...

اوکی شاید LG از لحاظ فناوری 3D پیشترفته تر باشه اما خداوکیلی از لحاظ کیفیت پنل به هیچ وجه به گرد سامسونگ هم نمی رسه...

تصاویر با فناوری Ultra clear panel سامسونگ واقعا جذاب و دیدنی میشه... و باعث میشه از لحظه به لحظه ی پخش تصاویر لذت ببرید...

آره شاید از نظر

خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان .
راستش من خودم هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم و به نظرم سامسونگ بهتر بود به خصوص تو کیفیت تصویر که عالی بود .

دقیقا دوست خوبم... توی کیفیت تصاویر و پنل سامسونگ حرف اول رو داره میزنه...!

من حتی شارپ رو هم دیدم...LG رو هم از نزدیک دیدم... سونی رو هم که رفتم نمایندگیش یعنی سونی سنتر... بازم کیفیت تصاویر رو در حد سامسونگ نتونستم ببینم.... والا من نه تاسب دارم نه نمایندگی سامسونگ...

نظر شخصیمه...شایدم سلیقه ای باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or