Real Madrid 9
کاربر سایت
سلام دوستان یچی تو این سبک مانیتور سه بعدی ال جی D2342 ولی حدودا 350 باشه بهم معرفی میکنین اصلا هست یا نه مدلش خوبه اینیکه معرفی میکنین .
الان چه مدل هایی passive هست ؟در مورد مانیتور 3D ال جی میتونم بگم به هیچ وجه سراقش نرید چون داشتم و تجربم میگه چیزه مزخرفیه
در مورد 2D خریدن و بزرگتر بودنه تصویر هم میتونم بگم همون چند تا بازی و فیلم 3D هم خودش تجربه خوبی هست
و این رو هم در نظر بگبربد که الان هر TV ای که به بازار عرضه میشه و به روز هست 3D هم هست و .....
پیشنهاد میکنم 3D رو هم داشته باشید ( البته فقط 3D passive چون active ها از دیده من از رده خارج هستن )
یعنی منظورتون اینه که سه بعدی باشه؟؟؟سلام دوستان یچی تو این سبک مانیتور سه بعدی ال جی D2342 ولی حدودا 350 باشه بهم معرفی میکنین اصلا هست یا نه مدلش خوبه اینیکه معرفی میکنین .
الان چه مدل هایی passive هست ؟
led های سری 8 سامسونگ هم فکنم active باشن . درسته ؟
فرق دقیق active و passive چیه ؟
با سلام خدمت دوستان، خواستم بدونم كه ايا مانيتوره24 inch playstation3ddisplay به بازار اومده، قيمتش و... ممنون ميشم راهنماييم كنين.
خیلی ممنون از توضیحاتت .
فقط الان برتری از چه لحاظی با passive هست ؟
رزولوشن که در active بیشره
اگه میشه اینو یه توضیحی بدین ممنون میشم .
در ضمن چه مدلی از ال جی passive هست ؟ همون cinema 3d یا مدل دیگه ای هست ؟
الان بین سونی و سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ من خودم نظرم رو سری 8 سامسونگ هست .
فوق العاده...فوق العاده... چقدر بحث های خوبی صورت گرفته.... دوستان اگه از بنده میشنوید واسه ی گیم سراغ مانیتور نرید...!
بنده تلوزیون 3d توی خونه دارم.... واسه گیم که اصلا بدرد بخور نیست... چون با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیکهای این نسل اونی رو که می خواید تجربه نمی کنید....!
اما واسه فیلم خوبه و رضایت بخشه...
متاسفانه فیلمهای بلوری هم سخت گیر میاد...اگه هم هست حداقل ۳۰ هزار تومن قیمتشه که اصلا نمی صرفه...
به نظر من هنوز سراغ فناوری ۳بعدی نرید بهتره...
به قول دوستمون به جای اینکه واسه تلوزیونهای ۳دی هزینه صرف کنید واسه ی سایز تلوزیون هزینه کنید به صرفه تره...
بابت غیبت چند روزه هم عذر میخوام...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
الان چه مدل هایی passive هست ؟
led های سری 8 سامسونگ هم فکنم active باشن . درسته ؟
فرق دقیق active و passive چیه ؟
خیلی ممنون از توضیحاتت .
فقط الان برتری از چه لحاظی با passive هست ؟
رزولوشن که در active بیشره
اگه میشه اینو یه توضیحی بدین ممنون میشم .
در ضمن چه مدلی از ال جی passive هست ؟ همون cinema 3d یا مدل دیگه ای هست ؟
الان بین سونی و سامسونگ و ال جی کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ من خودم نظرم رو سری 8 سامسونگ هست .
سلامت باشید
بیشتر به خاطر سبک و ارزان بودن عینک هاش و بی نیاز بودن به باطری و شارژ
و چون در هر لحظه برای هر دو چشم تصویر ارائه می کند کمتر باعث سردرد می شود
ولی باتوجه به انتخاب عالی شما ؛ (سری 8 سامسونگ) که انطباق 800 هرتز رو دارا است هیچ تاخیری را در تصاویر احساس نمی کنید که باعث سردرد شما بشود
مثلا برای کمتر از 200 هرتز این مسئله (سردرد) مشهود میشود
بله درسته مدل های سینما سه بغدی پاسیو هستند
اگر حداکثر مبلغ در توانتون رو بدونم بیشتر می تونم کمکتون کنم
---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------
این تصویر زاویه ی دید سه بعدی بین پاسیو و اکتیو رو نمایش میده
---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 AM ارسال شده بود ----------
این تصاویر هم تفاوت رزولیشن بین پاسیو و اکتیو رو در نمایش تصویر سه بعدی نمایش می دهند
که البته فقط با نمایشگر بزرگ و دقت بالا به این صورت قابل مشاهده می شود
فوق العاده...فوق العاده... چقدر بحث های خوبی صورت گرفته.... دوستان اگه از بنده میشنوید واسه ی گیم سراغ مانیتور نرید...!
بنده تلوزیون 3d توی خونه دارم.... واسه گیم که اصلا بدرد بخور نیست... چون با توجه به ضعیف بودن کارت گرافیکهای این نسل اونی رو که می خواید تجربه نمی کنید....!
اما واسه فیلم خوبه و رضایت بخشه...
متاسفانه فیلمهای بلوری هم سخت گیر میاد...اگه هم هست حداقل ۳۰ هزار تومن قیمتشه که اصلا نمی صرفه...
به نظر من هنوز سراغ فناوری ۳بعدی نرید بهتره...
به قول دوستمون به جای اینکه واسه تلوزیونهای ۳دی هزینه صرف کنید واسه ی سایز تلوزیون هزینه کنید به صرفه تره...
بابت غیبت چند روزه هم عذر میخوام...
خیلی ممنون از اطلاعات عالیتون
قیمت میخوام تو همون حدود 46 سری 8 سامسونگ که 2600 بود باشه یا یکم اینور اونور فقط هم 46 میخوام باشه .
لطفا بگید به نظرتون کدوم برند و مدل بهتره .
بازم ممنون
خیلی ممنون از اطلاعات عالیتون
قیمت میخوام تو همون حدود 46 سری 8 سامسونگ که 2600 بود باشه یا یکم اینور اونور فقط هم 46 میخوام باشه .
لطفا بگید به نظرتون کدوم برند و مدل بهتره .
بازم ممنون
خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان .
راستش من خودم هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم و به نظرم سامسونگ بهتر بود به خصوص تو کیفیت تصویر که عالی بود .