2909
کاربر سایت
خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان .
راستش من خودم هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم و به نظرم سامسونگ بهتر بود به خصوص تو کیفیت تصویر که عالی بود .
شما حتما شارپ سه بعدی روهم برو تست کن بیا نظرت رو اینجا بگو
خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان .
راستش من خودم هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم و به نظرم سامسونگ بهتر بود به خصوص تو کیفیت تصویر که عالی بود .
سلام دوستان من یه مانیتور میخام 22 یا 23اینچ کنتراست خوب باشه بعد زمان پاسخگوییش 2 ms باشه حتما ، بعد حتما حتما LED باشه و hdim داشته باشه حتما یکی از دوستانم لطف کردن این مدلو PX 23720 plus بهم پیشنهاد دادن من میخام بدونم ایا مدلی دیگه ای هست بخرم . بعد قیمتشم نمیخام زیاد گرون باشه همون دورو ر 330 اینا باشه عالیه .
بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسط اين فلش بررسي كنيد
بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید
دقت کنید که روزلیشن بسیار در فاصله اثر گذار است
نظر یادتون نره تا برای گذاشتن مطالب دیگر دل گرم بشم:d
شارپ تو شریعتی هم داره ؟شما حتما شارپ سه بعدی روهم برو تست کن بیا نظرت رو اینجا بگو
مبارکتون باشه.سلام . دوستان ...
به تازگی تلویزیون سونی 40 اینچ ، Ex720 خریداری کردیم . واقعا کیفیت تصویرش خوبه و از فروشنده شنیدم که بخاطر داره بودن 3D "رج زنی تصویر" بالایی داره (که البته دقیقا نمیدونم چیه). خلاصه بگم که احساس میکنم تو تصویر از بقیه تلویزیون ها برتر باشه .
و اینجا سوالاتی دارم که البته ربطی به ps3 هم نداره . اگه تاپیک دیگه ای هست ، بگید اونجا مطرح کنم :
در این میون با توجه به اینکه صفحات قبل رو نخوندم . میخوام بدونم چرا عینک سه بعدی ال جی باتری نداره ولی مال تلویزیون مثلا سونی با باتری کار میکنه یا به نوعی فکر کنم ارتباطی هم با تلویزیون داشته باشه !!!
---
سوال بعد اینکه با مودم ADSL چجوری میشه با این تلویزیون به internet وصل شد ؟! آیا جواب میده ؟!
مبارکتون باشه.
نرمی تصویر توی مدل ex720 حتی از مدل nx720 که از اون بالاتر قرار میگیره بیشتره.
مدل خوبی رو خریداری کردید.
سونی 2 مدل عینک داده که اولی باتری و دومی شارژی هستش.
عینک رو از بچه ها بپرس چون توضیح زیادی نداره .
فرقشون بین پسیو و اکتیوه . یه دو صفحه قبلتر علیرضا اموزشاشو به صورت تصویری گذاشته.
مدل شما نمیتونه وایرلس وصل بشه و باید از یه قطعه جدا که اسمش یادم نمیاد استفاده کنی شبیه فاشه.
اما با کابل شبکه مودم رو به تی وی وصل میکنی و تنظیم که کردی میره نت.
مهمترین فرمت mkv هستش که سونی به خاطر طرفداری از دایویکس روی هیچ کدوم از محصولاتش اجازه پشتیبانی رو نداده.مرسی . راستی جهت اطلاع بگم که با فلش یا یو اس بی ، میتونید فیلم هایی با فرمت avi رو که فکر کنم همون divx هست رو تماشا کنید ، جهت اطلاع گفتم . فرمت های دیگه رو خیلی سخت میشناسه . ...
عینکی که داریم فکر میکنم مدل شارژی باشه ، چون یه کابل برای شارژ با یو اس بی داره . البته حالت شبیه ساز 3d بدرد نمیخوره ، باید فیلم 3d داشته باشی که من ندارم !
من تو همون تنظیمات نت موندم . چون با کامپیوتر با یوزر و پس به نت میره . ولی تو تلویزیون فقط آی پی آدرس های اصلی و فرعی و DNS رو خودش پیدا میکنه و میخواد وصل شه که نمینونه . برا وصل کردنش باید همون کاری رو بکنی که برای اولین بار رفتن به نت با کامپیوتر انجام میدی ، اینشو نمیدونم چیه ...
مهمترین فرمت mkv هستش که سونی به خاطر طرفداری از دایویکس روی هیچ کدوم از محصولاتش اجازه پشتیبانی رو نداده.
بله برای اتصال به نت باید همه چیز رو روی آتوماتیک تنظیم کنید.
البته روی زبان فارسی مشکله . پس برای اینکه بتونید به نت وصل بشید باید کشورتون رو سنگاپور انتخاب کنید.
بله یکی از کاستن علایق مردم به این برند نداشتن پشتیبانی از این فرمته.جدی Mkv نمی خونه حمید جون؟ ایم روزا اکثر فیلمای HD داخل بازار mkv هستن که... چقد ضد حاله پس...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S