خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

واقعا از نظرتان استفاده بردیم

چون شما یک شخصیت صادقی هستید

و تجربه خرید تلوزیون سه بعدی رو دارید و راهنمایی هایتان بسیار آموزنده هست

از حمید آقا هم در خواست می کنم با توجه به تجربه بازی های سه بعدی که از طریق PS3 داشتند نظر خودشونو بگن تا استفاده کنیم

فقط در مورد این غیبت هات ؛ دیگه تکرار نشه:d چون ما تحمل غیبت زیاد رو نداریم:d

علی رضا جان شما خیلی به من محبت دارید... همینطوری خجالت زدمون می کنی...! بخدا دیگه طاقت شرمندگی رو ندارم... داداش ما دود سیگارتیم... ۱ فوت کنی فنا میشیم...

ممنون بابت تمام لطفی که به من داری علی رضا جان... ما هم داریم از فعالیت های خوب و مفیدت بهره مند میشیم...!

همه بچه ها ولسه من عزیزن... دم همگیتون گرم...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

خیلی ممنون از راهنمایی های دوستان .
راستش من خودم هم سامسونگ و هم ال جی رو تست کردم و به نظرم سامسونگ بهتر بود به خصوص تو کیفیت تصویر که عالی بود .

شما حتما شارپ سه بعدی روهم برو تست کن بیا نظرت رو اینجا بگو

سلام دوستان من یه مانیتور میخام 22 یا 23اینچ کنتراست خوب باشه بعد زمان پاسخگوییش 2 ms باشه حتما ، بعد حتما حتما LED باشه و hdim داشته باشه حتما یکی از دوستانم لطف کردن این مدلو PX 23720 plus بهم پیشنهاد دادن من میخام بدونم ایا مدلی دیگه ای هست بخرم . بعد قیمتشم نمیخام زیاد گرون باشه همون دورو ر 330 اینا باشه عالیه .

سلام دوستان من یه مانیتور میخام 22 یا 23اینچ کنتراست خوب باشه بعد زمان پاسخگوییش 2 ms باشه حتما ، بعد حتما حتما LED باشه و hdim داشته باشه حتما یکی از دوستانم لطف کردن این مدلو PX 23720 plus بهم پیشنهاد دادن من میخام بدونم ایا مدلی دیگه ای هست بخرم . بعد قیمتشم نمیخام زیاد گرون باشه همون دورو ر 330 اینا باشه عالیه .

به نظر من این بهترین گزینه است

نمایشگر ال ای دی 21.5 اینچ E2260V

E2260V-01.jpg-w.jpg

E2260V-02.jpg-w.jpg

مشخصات
- مانیتور 21.5 اینچ واید (Wide)
- مگا کنتراست 5،000،000:1
- فوق العاده باریک (‏Super Slim) با ضخامت 12.9 میلیمتر
- وضوح تصویر 1920x1080
- تکنولوژی DFC (افزایش کنتراست تصویر)
- ورودی دیجیتال‏ (DVI)
-‏ ورودی نمایش تصویر (HDMI) با کیفیت Full HD

304000 تومان

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها مدل های جدید سونی رو می تونید از این PDF تماشا کنید

میبینید که متاسفانه در سال 2012 هم سونی در نماشگر ها دچار ضعف می باشد به طوری که حتی در شماره گذاری مدل هاش هم این امر کاملا مشهود است

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسط اين فلش بررسي كنيد

بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید

دقت کنید که روزلیشن بسیار در فاصله اثر گذار است

نظر یادتون نره تا برای گذاشتن مطالب دیگر دل گرم بشم
:d

بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسط اين فلش بررسي كنيد

بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید

دقت کنید که روزلیشن بسیار در فاصله اثر گذار است

نظر یادتون نره تا برای گذاشتن مطالب دیگر دل گرم بشم
:d

این خیلی جالب بود :دی
ولی به نظرم فاصله هارو دو برابر بکنی به نفع چشماته.
تلوزیون من خودش محدوده نشیمن رو نشون میده که شما کجاها میتونید بشینید.
آخرین جایی که میشه نشست تقریبا 5 متریشه :دی
زیز 1.5 متر هم حشدار میده که برو عقب و گر نه خاموش میکنم :دی

دوستان این تاپیکه خوبی شده
پیشنهاد میکنم همینطور اطلاعاتتون رو برای هم به اشتراک بگذارید
ولی یه کم هم علمی باشه یا حد اقل تجربی بهتره
این مقاله رو مطالعه کنید
چیزه خوبیه و میبینید پنل IPS چی هست و مزیتهاش چیه
البته خیلی از کسایی که مانیتور باز هستن میدونن
گلدیران - مقالات - فناوري VA در مقايسه با فناوري IPS

در ضمن من هم سامسونگ باز بودم و tv قبلیم هم سامسونگ هست که پنلش به ..... رفته تقریبا
ولی وقتی رفتم و تحقیق کردم و به خصوص 3D های مختلف رو تست کردم اینبار ال جی رو پسندیدم
چون هیچ کدوم از 3 بعدی هایه دیگه به خوبیه این نبودن
و
اسه همینه که اصرار دارم برید و تست کنید:d

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه نگا بندازید ضرر نداره
LG 3D Showcase - CNET Reviews

سلام . دوستان ...
به تازگی تلویزیون سونی 40 اینچ ، Ex720 خریداری کردیم . واقعا کیفیت تصویرش خوبه و از فروشنده شنیدم که بخاطر داره بودن 3D "رج زنی تصویر" بالایی داره (که البته دقیقا نمیدونم چیه). خلاصه بگم که احساس میکنم تو تصویر از بقیه تلویزیون ها برتر باشه .

و اینجا سوالاتی دارم که البته ربطی به ps3 هم نداره . اگه تاپیک دیگه ای هست ، بگید اونجا مطرح کنم :

در این میون با توجه به اینکه صفحات قبل رو نخوندم . میخوام بدونم چرا عینک سه بعدی ال جی باتری نداره ولی مال تلویزیون مثلا سونی با باتری کار میکنه یا به نوعی فکر کنم ارتباطی هم با تلویزیون داشته باشه !!!
---
سوال بعد اینکه با مودم ADSL چجوری میشه با این تلویزیون به internet وصل شد ؟! آیا جواب میده ؟!

سلام . دوستان ...
به تازگی تلویزیون سونی 40 اینچ ، Ex720 خریداری کردیم . واقعا کیفیت تصویرش خوبه و از فروشنده شنیدم که بخاطر داره بودن 3D "رج زنی تصویر" بالایی داره (که البته دقیقا نمیدونم چیه). خلاصه بگم که احساس میکنم تو تصویر از بقیه تلویزیون ها برتر باشه .

و اینجا سوالاتی دارم که البته ربطی به ps3 هم نداره . اگه تاپیک دیگه ای هست ، بگید اونجا مطرح کنم :

در این میون با توجه به اینکه صفحات قبل رو نخوندم . میخوام بدونم چرا عینک سه بعدی ال جی باتری نداره ولی مال تلویزیون مثلا سونی با باتری کار میکنه یا به نوعی فکر کنم ارتباطی هم با تلویزیون داشته باشه !!!
---
سوال بعد اینکه با مودم ADSL چجوری میشه با این تلویزیون به internet وصل شد ؟! آیا جواب میده ؟!
مبارکتون باشه.
نرمی تصویر توی مدل ex720 حتی از مدل nx720 که از اون بالاتر قرار میگیره بیشتره.
مدل خوبی رو خریداری کردید.

سونی 2 مدل عینک داده که اولی باتری و دومی شارژی هستش.
عینک رو از بچه ها بپرس چون توضیح زیادی نداره .
فرقشون بین پسیو و اکتیوه . یه دو صفحه قبلتر علیرضا اموزشاشو به صورت تصویری گذاشته.

مدل شما نمیتونه وایرلس وصل بشه و باید از یه قطعه جدا که اسمش یادم نمیاد استفاده کنی شبیه فاشه.
اما با کابل شبکه مودم رو به تی وی وصل میکنی و تنظیم که کردی میره نت.

مبارکتون باشه.
نرمی تصویر توی مدل ex720 حتی از مدل nx720 که از اون بالاتر قرار میگیره بیشتره.
مدل خوبی رو خریداری کردید.

سونی 2 مدل عینک داده که اولی باتری و دومی شارژی هستش.
عینک رو از بچه ها بپرس چون توضیح زیادی نداره .
فرقشون بین پسیو و اکتیوه . یه دو صفحه قبلتر علیرضا اموزشاشو به صورت تصویری گذاشته.

مدل شما نمیتونه وایرلس وصل بشه و باید از یه قطعه جدا که اسمش یادم نمیاد استفاده کنی شبیه فاشه.
اما با کابل شبکه مودم رو به تی وی وصل میکنی و تنظیم که کردی میره نت.

مرسی . راستی جهت اطلاع بگم که با فلش یا یو اس بی ، میتونید فیلم هایی با فرمت avi رو که فکر کنم همون divx هست رو تماشا کنید ، جهت اطلاع گفتم . فرمت های دیگه رو خیلی سخت میشناسه . ...

عینکی که داریم فکر میکنم مدل شارژی باشه ، چون یه کابل برای شارژ با یو اس بی داره . البته حالت شبیه ساز 3d بدرد نمیخوره ، باید فیلم 3d داشته باشی که من ندارم !
من تو همون تنظیمات نت موندم . چون با کامپیوتر با یوزر و پس به نت میره . ولی تو تلویزیون فقط آی پی آدرس های اصلی و فرعی و DNS رو خودش پیدا میکنه و میخواد وصل شه که نمینونه . برا وصل کردنش باید همون کاری رو بکنی که برای اولین بار رفتن به نت با کامپیوتر انجام میدی ، اینشو نمیدونم چیه ...

مرسی . راستی جهت اطلاع بگم که با فلش یا یو اس بی ، میتونید فیلم هایی با فرمت avi رو که فکر کنم همون divx هست رو تماشا کنید ، جهت اطلاع گفتم . فرمت های دیگه رو خیلی سخت میشناسه . ...

عینکی که داریم فکر میکنم مدل شارژی باشه ، چون یه کابل برای شارژ با یو اس بی داره . البته حالت شبیه ساز 3d بدرد نمیخوره ، باید فیلم 3d داشته باشی که من ندارم !
من تو همون تنظیمات نت موندم . چون با کامپیوتر با یوزر و پس به نت میره . ولی تو تلویزیون فقط آی پی آدرس های اصلی و فرعی و DNS رو خودش پیدا میکنه و میخواد وصل شه که نمینونه . برا وصل کردنش باید همون کاری رو بکنی که برای اولین بار رفتن به نت با کامپیوتر انجام میدی ، اینشو نمیدونم چیه ...
مهمترین فرمت mkv هستش که سونی به خاطر طرفداری از دایویکس روی هیچ کدوم از محصولاتش اجازه پشتیبانی رو نداده.
بله برای اتصال به نت باید همه چیز رو روی آتوماتیک تنظیم کنید.
البته روی زبان فارسی مشکله . پس برای اینکه بتونید به نت وصل بشید باید کشورتون رو سنگاپور انتخاب کنید.

مهمترین فرمت mkv هستش که سونی به خاطر طرفداری از دایویکس روی هیچ کدوم از محصولاتش اجازه پشتیبانی رو نداده.
بله برای اتصال به نت باید همه چیز رو روی آتوماتیک تنظیم کنید.
البته روی زبان فارسی مشکله . پس برای اینکه بتونید به نت وصل بشید باید کشورتون رو سنگاپور انتخاب کنید.

جدی Mkv نمی خونه حمید جون؟ ایم روزا اکثر فیلمای HD داخل بازار mkv هستن که... چقد ضد حاله پس...

جدی Mkv نمی خونه حمید جون؟ ایم روزا اکثر فیلمای HD داخل بازار mkv هستن که... چقد ضد حاله پس...

بله یکی از کاستن علایق مردم به این برند نداشتن پشتیبانی از این فرمته.
نتنها تی وی بلکه ps3 و پلیر و سینماهاشم پشتیبانی نمیکنه.
در حالی که با یه بروز رسانی میتونه این کار رو بکنه ولی همونطور که گفتم به خاطر طرفداری از دایویکس این کار رو نمیکنه.
به قول شما واقعا ضد حاله.

حمید جون بلوری پلیر سامسونگ هم از همه ی فرمتها پشتیبانی می کنه... اما زیر نویس فارسی رو با پسوند srt رو گند میزنه واسه پخشش روی هارد اکسترنال یا فلش...

مثلا سلام رو اینجچری می نویسه م ا ل س اینم واقعا ضد حاله... هرچقدر باهاش ور رفتم درست نشد...

زنگم زدم نمایندگی گفت بخاطر تحریمه... در صورتی که این مشکل رو هم می تونن با ۱ دونه به روز رسانی حلش کنن...

چون خود تلوزیونمون همچین مشکلی نداره...هنگام پخش فیلم روی هارد اکسترنال زیر نویس رو هم بدون هیچ مشکلی با پسوند srt پخش میکنه...!

به هرحال نمیدونم چه جریانیه که این شرکتا به زور میخوان بعضی چیزا رو به خورد مردم بدن.

خدا رو شکر که حداقل میتونیم با مدیا سرور ps3 - mkv رو پخش کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or