خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

کسی خبری از این تلوزیون 4 میلیمتری داره؟
یا اینجا بزارین خبرشو یا لینک بدین.

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

این مطلب رو هم یه نگا بندازید.
4 برابر HD

sony-55-crystal-led-display-VRG_6407-rm-verge-1020_gallery_post.jpg

خیلی وقت بود از این سایت دیدن نکرده بودم.

ببخشید حمید آقا

منظورتون تلوزیونی با ضخامت 4 میلیمتر است ؟؟؟

آره لینک خبرشو دارید؟

چـــــــــــــــشــــــــــــــــــــــم حمید آقای گل گلاب بـــــــــــفـــــــــــرمــــــــــایــــــــــیــــــــد:d

از طرفی فناوری OLED این امکان را فراهم می کند تا نمایشگر بسیار باریک شود. ضخامت تلویزیون OLED LG تنها 4 میلی متر است. اگر در تصویر پایین دقت کنید انگشت زنی که به تلویزیون اشاره کرده بسیار ضخیم تر از لبه تلویزیون است.

LG-55-Inch-OLED-TV.jpg

این هم لینک اطلاعات کاملش

---------- نوشته در 10:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان ... نظرتون راجب این مانیتور چیه ؟ کجا میتونم گیرش بیارم ؟! asus ms238h

دوستان نظرم عوض شد .. میخوام فقط مانیتور باشه حداقل 22 اینچ ... یه چیزی خوب و حدالامکان عالی باشه :دی پورت hdmi داشته باشه و dvi هم باشه چه بهتر
حالا چی بگیرم خوبه ؟ فقط samsung نمیخوام ... شک دارم led بهتر ه یا lcd ... ممنون میشم زحمت بکشین چند موردی برام پیشنهاد بگین ؟

شک برای چی ؟؟

مسلما ال ای دی بهتره !؟!

اگر میخوای کامل باشه (یعنی سه بعدی هم باشه)

مانیتور سه بعدی ال جی D2342

خیلی کامله همه ی پورت های HDMI VGA DVI رو داره

مبلغش هم برای شما مناسبه 410000 است

برسی کاملش هم اینجاست

---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها نظرتون راجع به d7770 سام چیه؟ از نظر هرتز مشکلی نداره؟

اگر سامسونگ رو میپسندید ؛ بهترین گزینه است

هرتز اصلی تصویرش 200 است ؛ و انطباق تصویرش هم 600 است که بسیار خوبه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

بچه ها من توی این نمایشگاه CES 2012 متوجه یک مطلب بسیار مهم شدم:-bکه نسبت به سال قبل و دو سال قبل هیچ شرکتی روی سه بعدی مانور نرفت:-/؟؟؟

فکر کنم میشه این نتیجه رو گرفت که ما هم بیخیال سه بعدی بشیم /:)و بجای هزینه کردن سه بعدی که فقط 20 درصد مورد استفاده قرار میگیره روی سایز بالاتر هزینه کنیم چون 80 درصد استفاده ی ما از 2 بعدی هست !؟!

مثلا من با این مبلغی که دارم میتونم بجای 46 سه بعدی ؛ 55 اینچ:x معمولی بردارم یعنی 9 اینچ اضاف تر:d نظر شما چیه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ... نظرتون راجب این مانیتور چیه ؟ کجا میتونم گیرش بیارم ؟! asus ms238h

دوستان نظرم عوض شد .. میخوام فقط مانیتور باشه حداقل 22 اینچ ... یه چیزی خوب و حدالامکان عالی باشه :دی پورت hdmi داشته باشه و dvi هم باشه چه بهتر
حالا چی بگیرم خوبه ؟ فقط samsung نمیخوام ... شک دارم led بهتر ه یا lcd ... ممنون میشم زحمت بکشین چند موردی برام پیشنهاد بگین ؟
اتفاقا میخوام یه مانیتور سام بهت معرفی کنم که حالشو ببری :دی
bx2285 دو پرت اچ دی . دوروبر 300 تومن.
دقت کن بودن یه اچ دی اضافه خودش یه امتیازه. بعد خرید متوجه میشی.
بچه ها نظرتون راجع به d7770 سام چیه؟ از نظر هرتز مشکلی نداره؟
سامسونگ سری 7000 به بالاش واقعا ارزش خرید دارن. و همینایی که علیرضا فرمودن.
چـــــــــــــــشــــــــــــــــــــــم حمید آقای گل گلاب بـــــــــــفـــــــــــرمــــــــــایــــــــــیــــــــد:d

از طرفی فناوری OLED این امکان را فراهم می کند تا نمایشگر بسیار باریک شود. ضخامت تلویزیون OLED LG تنها 4 میلی متر است. اگر در تصویر پایین دقت کنید انگشت زنی که به تلویزیون اشاره کرده بسیار ضخیم تر از لبه تلویزیون است.

LG-55-Inch-OLED-TV.jpg

.. .ش عجب چیزی داده بیرون. :دی
سونی هم داره روی کیریستال ال ای دی کار میکنه . یعنی ال ای دی واقعی نه بک لایت.

حالا حالا ها قرار هست tv quad hd که 3d هم باشه بیاد ؟
خبری شده اصلا ؟
صبر کنیم یا همین full hd 3d هارو بگیریم ؟

اگر میتونی حداقل 2 سال صبر بدی خوب مسلما بهتره که صبر بدی

ولی به نظر من حالا یه فول اچدی معمولی بخر تا 3 سال بعد هم یه 4K بخر چون سال اول ورودش خیلی گرونه ؛ به حدی که در توان خرید ما نیست

همزمان با ورود نسل های بعدی کنسول ها

چون عملا اگر هم بتونی 4K رو بخری فعلا هیچ کاربردی نداره

دوستان یه سوال الان در حال حاظر کمترین اینچیکه برا 3d موجود و قیمتشم مناسبه میشه بگین بدونم دوستان چون میخام یکی بخرم .

بعد به غیر از سوال بالام الان led خوب برا بازی 25 یا 27 اینچ تو این رنج قیمت مناسب بهم چی پیشنهاد میدین .

LG-55-Inch-OLED-TV.jpg

---------- نوشته در 10:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

شک برای چی ؟؟

مسلما ال ای دی بهتره !؟!

اگر میخوای کامل باشه (یعنی سه بعدی هم باشه)

مانیتور سه بعدی ال جی D2342

خیلی کامله همه ی پورت های HDMI VGA DVI رو داره

مبلغش هم برای شما مناسبه 410000 است

برسی کاملش هم اینجاست

---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 AM ارسال شده بود ----------

اگر سامسونگ رو میپسندید ؛ بهترین گزینه است

هرتز اصلی تصویرش 200 است ؛ و انطباق تصویرش هم 600 است که بسیار خوبه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

بچه ها من توی این نمایشگاه CES 2012 متوجه یک مطلب بسیار مهم شدم:-bکه نسبت به سال قبل و دو سال قبل هیچ شرکتی روی سه بعدی مانور نرفت:-/؟؟؟

فکر کنم میشه این نتیجه رو گرفت که ما هم بیخیال سه بعدی بشیم /:)و بجای هزینه کردن سه بعدی که فقط 20 درصد مورد استفاده قرار میگیره روی سایز بالاتر هزینه کنیم چون 80 درصد استفاده ی ما از 2 بعدی هست !؟!

مثلا من با این مبلغی که دارم میتونم بجای 46 سه بعدی ؛ 55 اینچ:x معمولی بردارم یعنی 9 اینچ اضاف تر:d نظر شما چیه ؟؟؟

در مورد مانیتور 3D ال جی میتونم بگم به هیچ وجه سراقش نرید چون داشتم و تجربم میگه چیزه مزخرفیه

در مورد 2D خریدن و بزرگتر بودنه تصویر هم میتونم بگم همون چند تا بازی و فیلم 3D هم خودش تجربه خوبی هست
و این رو هم در نظر بگبربد که الان هر TV ای که به بازار عرضه میشه و به روز هست 3D هم هست و .....
پیشنهاد میکنم 3D رو هم داشته باشید ( البته فقط 3D passive چون active ها از دیده من از رده خارج هستن )
وقتی توی تاپیک به غیر از معرفی مدلهایی برای خرید صحبت میشه. نمیتونید بگید سئوال بنده اشتباست :|

سوء تفاهم نشه عزیز
کسی نگفت اشتباه کردید
من گفتم اگر قصد خرید دارید بودجه و کاربرد و ... تون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
شما فرمودید فقط اطلاعات میخواید
بنده هم عرض کردم اینجا شاید اون اطلاعات رو نتونید پیدا کنید
بحثهایی که اینجا میشه معمولا قراره به این نتیجه ختم بشه که طرف چه مدل یا چه سایز و تو چه قیمتی براش بهتر و مناسبتر هست
انشااله که متوجه منظورم شده باشید
اگر میتونی حداقل 2 سال صبر بدی خوب مسلما بهتره که صبر بدی

ولی به نظر من حالا یه فول اچدی معمولی بخر تا 3 سال بعد هم یه 4K بخر چون سال اول ورودش خیلی گرونه ؛ به حدی که در توان خرید ما نیست

همزمان با ورود نسل های بعدی کنسول ها

چون عملا اگر هم بتونی 4K رو بخری فعلا هیچ کاربردی نداره

این 4K برای 3D هایه بدون عینک هست بیشتر و تا جایی که مطالعه کردم
فعلا این نوع 3D بیشتر در حد حرف میتونه باشه
چون اولا که میشه گفت باید اختصاصی ازش استفاده کرد ، چون با زاویه سر و فاصله چشم بیننده تنظیم میشه و تصویر رو براش میفرسته و ....
در ثانی خلی هم گرون خواهد بود و قیمتی در حدوده 18-20 میلیون رو براش در نظر گرفتن ( تومن )
البته تا نیاد معلوم نمیکنه دقیقا ولی همونطور که خوده شما هم گفتیدبرای همون 3-4 سال دیگه ممکنه جا بیوفته

آخرین ویرایش:
سوء تفاهم نشه عزیز
کسی نگفت اشتباه کردید
من گفتم اگر قصد خرید دارید بودجه و کاربرد و ... تون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
شما فرمودید فقط اطلاعات میخواید
بنده هم عرض کردم اینجا شاید اون اطلاعات رو نتونید پیدا کنید
بحثهایی که اینجا میشه معمولا قراره به این نتیجه ختم بشه که طرف چه مدل یا چه سایز و تو چه قیمتی براش بهتر و مناسبتر هست
انشااله که متوجه منظورم شده باشید
بیخیال..قصدد خرید دارم ولی نه حالاها بیشتر دارم سرچ میکنم تا بهترین مدل رو بگیرم البته قصد اصلیم اضافه کردن اطلاعاته که حداقل جایی کم نیارم.:)

نظرتون راجب سونی چیه.. سونی خیلی وقته بود توی تکنولوژی جدید ساکت بود و با این LED Crystal میخواد که بترکونه. ؟ به نظرتون این کریستال خیلی بهتر از OLED برای خرید هستش؟
بعد اینکه تا 500تومن آدم بخواد تلویزیون بخره. چیزی گیر میاد؟ یا باید حتمی بالاتر باشه؟
مانیتور چند اینچ میشه تا این مبلغ؟
درضمن جالبترین خبر این بود که شارپ داد.
شارپ از تلویزیون 40 اینچ بدون سیم و قابل حمل پرده برداری کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or