خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

داداش،اگه از من میشنوی ی دونه 32D585 سامسونگ بردار و از گیم لذت ببر...

درسته ال سی دیه... ولی خداییش فوق العادست... مخصوصا عمق رنگها تو این تلوزیون...

من که به شخصه اگه بخوام بردارم انتخاب اولم همین تلوزیونه...

آره خداییش حرف نداره الان پر فروش ترین 32 سامسونگ بین 585و 4430و4440و5550 همین مدل 585! ولی پنل ال ای دی چون براق تره به دل من بیش تر میشینه!

دوست خوبم...من این تلوزیون رو از نزدیک دیدم... و اینکه خیلی لذت بردم ازش... تفاوت زیادی با ال ای دیها نداره... اینو جدی میگم...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 PM ارسال شده بود ----------

داداش،اگه از من میشنوی ی دونه 32D585 سامسونگ بردار و از گیم لذت ببر...

درسته ال سی دیه... ولی خداییش فوق العادست... مخصوصا عمق رنگها تو این تلوزیون...

من که به شخصه اگه بخوام بردارم انتخاب اولم همین تلوزیونه...
چنده این؟

خوشحال شدم انتخابم خوبه ممنون :D
فقط یکی از دوستان (2909) گفت که تی وی بجای مانیتور مشکلی بوجود نمیاره ولی یکی دیگه از دوستان گفتن که مشکل خسته کردن چشم و ... رو بوجود میاد من کارم با کامپیوتر زیاده تقریبا (بازی زیاد نه ولی فیس بوک و دانلود و غیره زیاد دارم بخاطر کارم ) راجع به این هم میشه نظرتون رو بگین
کلا میشه کامپیوتر موقع دانلود روشن باشه و تی وی خاموش یا مثلا موقعی که پی سی بهش وصله بعنوان تی وی معمولی ازش استفاده کنم برای پی سی اتفاقی نمیوفته؟
گرافیک کارتمم 9600 جی فورس هستش

نه دادلش گلم... هیچ اتفاقی نمیفته... پی سی شما در هر صورت دیتا رو انتقال میده به گیرنده... حالا این گیرنده میخواد تلوزیون باشه چه مانیتور!

راجع به کیفیت راسیتش باید بگم که چون TV از شارپنس بیشتری بهره می بره توی محیط ویندوز بعضی از مرزهای تصاویر یا مرزهای آیکن ها یه کوچولو از فاصله ی نزدیک احساس میکنی که زدگی داره... اما از فاصله ی دور هیچ مشکلی نداره تازه کار باهاش لذت بخش تر هم هست... منظورم از فاصله ی ۳متری به بعد هستش!
خوراک کارت یه موس و کیبورد بیسیمه که از لحظه به لحظه ی کار با پی سی لذت ببری!

اگه میخوای تی وی رو وصل کنی به کیست فاصله ی کاری رو از ۱متر به بعد حساب کن که خودت اذیت میشی
وگرنه واسه پی سیت هیچ اتفاقی نمیفته...

همونطور که دوست بسیار عزیز و دوست داشنیم علی رضا جون گفتن... تی وی چه خاموش باشه...چه روشن کیس کار خودش رو مثلا دانلود رو انجام میده!
بله می تونید تی وی هم باهاش نگاه کنید و پی سی هم کار خودش رو کنه! هیچ مشکلی واسه هیچکدوم از دستگاه ها هم پیش نمیاد دوست عزیز...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام من می خواستم led 46 inch بخرم مصرفش هم بیشتر فیلم و هم واسه تجربه گیم 3d با ps3 گرچه می دونم همچینم تجربه خوفی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید تا سقف 2.400.000 راستی یه سوال این سامسونگ و ال جی سه بعدی شون رو ps 3 جواب میده؟

سلام من می خواستم led 46 inch بخرم مصرفش هم بیشتر فیلم و هم واسه تجربه گیم 3d با ps3 گرچه می دونم همچینم تجربه خوفی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید تا سقف 2.400.000 راستی یه سوال این سامسونگ و ال جی سه بعدی شون رو ps 3 جواب میده؟

تا سقف 2400 و 46 که سه بعدی خوب هم باشه ( که از نظر من فقط pasive خوب هست و اکتیو رو به کل قبول ندارم ) ال جی LW57000 سایز 47 هست 2300
ولی من پیشنهاد میکنم یه 300 بزار روش و LW 65100 سایز 47 اینچ 2700 هست که کنتراستش کمی از قبلی بالاتره و مهمتر از اون اینه که 200 هرتز هست

اگر هم میخوای دنبال سونی یا سامسونگ یا .... باشی برای سه بعدی ( که اکتیو هستن ) دیگه خود دانی و دوستانی که بهش علاقه دارن و میتونن راهنمایی کنن

دوستان این تی وی 24 3 بعدی سونی نیومده؟
کی میاد؟

یه سر به اینجا و صفحه ی بعدش بزن

---------- نوشته در 06:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 AM ارسال شده بود ----------

شما خودتون کدوم مارک رو بیشتر می پسندید و تا چه حد تحقیق کردید؟؟؟

چون من هم وضعیت شما رو دارم و بیشتر نظرم روی شارپ 3 بعدی هست

چون شارپ یک مارک ژاپنی هست که خودش تولید کننده ی پنل است و پیشرفت و خلاقیت چشمگیری در این ضمینه داشته

در حدی که سونی پس از خاتمه دادن قرارداد خود با سامسونگ برای تولید پنل

در قراردادی با این شرکت ژاپنی (شارپ) در تولید پنل در سال 2012 شریک شده است

این کیلیپ نوع ساختار پیکسل ها را در پنل منحصر به فرد شارپ و تفاوتهای آنرا با پنل های معمولی نمایش میدهد

این کیلیپ هم تاثیر اضاف کردن ساب پیکسل زرد رو در تصویر پنل فول اچ دی نمایش می دهد

اگر خواستید بازم کلیپ های دیگه ای در مورد معرفی پنل جدید و منحصر به فرد شارپ برایتان قرار می دهم

Tv-Quattron.jpg

در ضمن شارپ برای موفقیت در رقابت با شرکت های دیگر قیمت های تلوزیون کواترون (چهار رنگ) خود را بسیار کاهش داده است!

که در اینجا می توانید کاهش بسیار زیاد قیمت آنرا در ایران تماشا کنید (با اینکه قابلیت 3 بعدی به آن اضاف شده قیمت آن بسیار کاهش یافته است:-o)

آخرین ویرایش:
یه سر به اینجا و صفحه ی بعدش بزن

---------- نوشته در 06:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 AM ارسال شده بود ----------

شما خودتون کدوم مارک رو بیشتر می پسندید و تا چه حد تحقیق کردید؟؟؟

چون من هم وضعیت شما رو دارم و بیشتر نظرم روی شارپ 3 بعدی هست

چون شارپ یک مارک ژاپنی هست که خودش تولید کننده ی پنل است و پیشرفت و خلاقیت چشمگیری در این ضمینه داشته

در حدی که سونی پس از خاتمه دادن قرارداد خود با سامسونگ برای تولید پنل

در قراردادی با این شرکت ژاپنی (شارپ) در تولید پنل در سال 2012 شریک شده است

این کیلیپ نوع ساختار پیکسل ها را در پنل منحصر به فرد شارپ و تفاوتهای آنرا با پنل های معمولی نمایش میدهد

این کیلیپ هم تاثیر اضاف کردن ساب پیکسل زرد رو در تصویر پنل فول اچ دی نمایش می دهد

اگر خواستید بازم کلیپ های دیگه ای در مورد معرفی پنل جدید و منحصر به فرد شارپ برایتان قرار می دهم

Tv-Quattron.jpg

در ضمن شارپ برای موفقیت در رقابت با شرکت های دیگر قیمت های تلوزیون کواترون (چهار رنگ) خود را بسیار کاهش داده است!

که در اینجا می توانید کاهش بسیار زیاد قیمت آنرا در ایران تماشا کنید (با اینکه قابلیت 3 بعدی به آن اضاف شده قیمت آن بسیار کاهش یافته است:-o)

راستش علیرضا جان خیلی توجه به سونی و اینکه پنلش رو داده کی بسازه نکن
چون الان و تو این وضع اقتصاده جهانی هرکی ارزونتر در بیاره و به صرفه باشه با همون کار میکنن

از یه آدمه اینکاره شنیدم این داستانه پنل ژاپنی شارپ هم فقط در حد حرف هست و همه پنلهاش چین هستن
به این کلیپها هم خیلی اعتنا نکن داداش
تجربه ای که حد اقل با شارپ دارم اینه که سه بعدیش اصلا به درد بخور نیست
تو دو بعدی خوبه ولی سه بعدیش رو اصلا نپسندیدم
این 4 رنگش هم که دیگه واسه خودش پدیده ای هست
دیگه خود دانی ولی بازم میگم حتما برو و بی تعارف برند ها رو تست کن;)
اینقدرم رنگوارنگ ننویس سرم گیج رفت:d

!!!!!!
/SPOILER]

دوستم شما دقت کردید توی این 15 صفحه آخر انجمن هر روز از یه برند تعریف کردید؟؟؟
اول که با برادرتون شارپ رو واقعا پسندیدی!!!!(((البته بستگی به بودجه داره ولی شارپ رو بهتون توصیه میکنم ( خیلی دنبال سونی و سامسونگ و به خصوص ال جی نباشید )))

بعدش یهویی:d رفتی سراغ ال جی و هنوز درگیر ال جی هستی!!!!(((ولی چیزی که با چشم های خودم دیدم این هست که ال جی یه سر و گردن تصاویره 3D ایش بالاتر از اونایه دیگه بود)))

خداییش هم بحثه کل یا این جور بچه بازیارو ندارم.فقط برام جالبه چی باعث شد اینجوری نظرت عوض شه.:-/

بهترین تلویزیون واسه سونیه اونم از اون سریها که سیستم عامل xmb داره
اینقدر حال میده کنترلو به عنوان دسته می شناسه :d
همزمان باهاش خاموش میشه و روشن اگه از ps3 کار نکشی خودش خاموش میشه
حسابی با هم sync هستند

اینقدر حال میده کنترلو به عنوان دسته می شناسه :d
همزمان باهاش خاموش میشه و روشن اگه از ps3 کار نکشی خودش خاموش میشه
حسابی با هم sync هستند
اگه منظورتون تلوزیونای سونیه بله کاملا اینطوره.
تمام قسمتاش با هم سینس میشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or