خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

بله اگه واقعی باشن.

اگه ادمینا تاپیک رو بسپرن به اعضایی که ادارش میکنن همچین سوئتفاهمایی پیش نمیاد.
هرکی هم جای شما باشه و این 300 صفحه رو ببینه مطمئنا نمیاد یه مرور برای پیدا کردن سوالش بکنه.
من هم که دارم جواب میدم وقتی یه سوال رو چندین بار جواب میدم خودتون رو بزارید جای من.

منت هم نبود . به در گفتم تا دیوار بشنوه. شما یه چند روز اینجا رو بپا ببین عین همین سوال دوباره پرسیده میشه یا نه.
اینم میدونی که جواب ندیم بیشتر ناراحت میشید. بی جوابی از صدتا فحش بدتره.
باز هم ببخشید . قصد جسارت نداشتم.

کل صفحات مفید اینجا فک نکنم بیشتر از 50 یا 60 تا بشه.
به نظر شما یه تاپیک پست مفید داشته باشه بهتره یا تعداد صفحاتش بیشتر باشه؟

می دونم جواب تکراری دادن سخته اما همیشه هست تو همه جا
من بعد سواال یه چیزی نزدیک ۳۰ صفحه اول خوندم اما خیلی قدیمی بود
نه ناراحتی نداره همینطور که تو بخش ایکس باکس پرسیدم دیدم جواب نمی دن اومدم اینجا پرسیدم و چون کمی طول کشید تا جواب بگیرم خودم رفتم نمایندگی های مختلف و انتخابمو کردم و امروز اومدم دیدم دوستان زحمت کشیدن و جواب دادند
قطعا پست مفید بهتره اما همینطور که خودتون فرمودید خوندن ۳۰۰ صفحه کمی زمان می بره

اره الان تو عکس های البومتون دیدم
فاصله دور اذیتت نمی کنه؟
اخه من عادت دارم نزدیک بشینم
منم با پست های قبلی این حمید اقا متوجه شدم چه جور شخصیتی دارن اما زمانی که کسیو راهنمایی می کنی زدن همچین حرفی اصلا جالب نیس

ای جدا ؛ قدم رنجه فرمودید:x ولی چرا نظر ندادید :-/ :d

اولش چون به 17 عادت داشتم یکم سختم بود ولی دیدم چون فاصله چشمم از صفحه نمایش بیشتر هست اصلا دچار سرخ شدن چشم و صورت ویا چشم درد نمیشوم و کم کم نزدیک بینیم از بین رفت و کاملا برام راحت ولذت بخش شد

این حمید آقا خیلی به ما لطف و محبت کردند و همین اطلاعات من هم از ایشون است ولی در این حال اگر ناراحت شدید من از طرف ایشون از شما عذر خواهی می کنم ؛ ببخشید>:d<

دوستان تو خرید مانیتور led دقت به خرج بدید :دی یعنی حتما 2ms باشه اگه led باشه ! مانیتور های سامسونگ خیلی بهتر از lg هست به نظرم مخصوصا که اگه led میخرید ...

تفاوتشون فقط در ساختار پیکسل ها است که در زاویه ی دید اثر می گذار یعنی مدلIPS نور و رنگ تصویرش در هر زاویه ای یکسان است فقط همین (بیشتر به درد فتوشاپ و چاپ کردن صحیح عکس مناسب است)

ولی مدل معمولی هم بری کار شما بسیار مناسب است و گزینه ی بسیار خوب در این رنج قیمت...

خوب قیمت اینها خیلی بالا نرفته که بخوای منتظر باشی مگر اینکه انتظار بیشتر در توانتان باشد

با این مدل مانیتور هایی که گفتید که نمی شه 3 بعدی بازی کنی!!!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

یعنی اصلا با مانیتور نمیشه با ps3 سه بعدی بازی کرد اگه میشه یه مدلی که تا 400 باشه اندازشم حداقل 19 باشه چی پیشنهاد میکنید؟
اگه نمیشه همین مدل خوبه برای ps3 و xbox اگه نه تا 350 چه مدلی پیشنهاد میکنید مارکشم هرچی باشه

یعنی اصلا با مانیتور نمیشه با ps3 سه بعدی بازی کرد اگه میشه یه مدلی که تا 400 باشه اندازشم حداقل 19 باشه چی پیشنهاد میکنید؟
اگه نمیشه همین مدل خوبه برای ps3 و xbox اگه نه تا 350 چه مدلی پیشنهاد میکنید مارکشم هرچی باشه
BX2285 سامسونگ

فقط مث اینکه تقلبی هم پیدا شده. موقع تست کامل همه چی رو نگاه کنید.

دوسته عزیز از سامسونگ که دوستمون گفت
از ال جی هم یه مدل D2342 هست که من خودم داشتم
قیمتها هم فکر کنم بالای 400 و نزدیک به 500 باشن ( من 430 خریده بودم ال جی رو ولی الان شنیدم 460-70 هست )

اما در مورد کیفیت باید خدمتت عرض کنم اون ال جی که من داشتم با اینکه میگن بهترین مانیتور 3 بعدی جهان و ....
دو زار نمیارزید ، منم بعد 3 روز فروختمش
سامسونگرو نمیدونم برو تست کن اگر خوب بود بگیر
ولی من یه مانیتور بهت پیشنهاد میکنم ( اگر گیرت بیاد ) px23720 plus سامسونگ ، یکی از بهترین مانیتورها برای
بازی و وب گردی و ... هست
قیمتش هم حدوده 400 هستش

بازم بهترین راه برای انتخاب اینه که تشریف ببری تو فروشگاه ها و تست کنی

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:59 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو رنج 1 و 400 اینا چی پیشنهاد میکنن واسه بازیو فیلم میخوام......
3 بعدی ارزش خرید داره؟

سه بعدی ارزش داشتنش که داره ، بالاخره 4 تا فیلم و بازی سه بعدی هم هست و لذت هم داره بازی کردن و دیدنشون
ولی اینکه فکر کنی خبره خاصی تو 3 بعدی هست باید بگم نه
یه نکته ای هم هست که الان اکثر تی وی های به روز و مدل جدید هم اسمارت هستن و هم سه بعدی
اما اگر حوس کردی 3D بگیری ال جی بگیر چون به خصوص برای بازی که میخوای چند ساعت روش تمرکز کنی بهتره و چشمت رو اذیت نمیکنه
وگرنه خیلی با هم فرقی ندارن تی وی های فعلی و همه پنلهای خوب و با کیفیتی دارن ( تقریبا )
تو رنج 1.400 و سه بعدی از ال جی مدل LW45000 هست که اسمارت هم نیست ( 42 اینچ )
ولی اگر 3 بعدی نخوای شاید با همین پول سایز بزرگترم بتونی پیدا کنی

BX2285 سامسونگ

فقط مث اینکه تقلبی هم پیدا شده. موقع تست کامل همه چی رو نگاه کنید.
این که سه بعدی نیست دوست عزیز ولی بازم ممنون
دوسته عزیز از سامسونگ که دوستمون گفت
از ال جی هم یه مدل D2342 هست که من خودم داشتم
قیمتها هم فکر کنم بالای 400 و نزدیک به 500 باشن ( من 430 خریده بودم ال جی رو ولی الان شنیدم 460-70 هست )

اما در مورد کیفیت باید خدمتت عرض کنم اون ال جی که من داشتم با اینکه میگن بهترین مانیتور 3 بعدی جهان و ....
دو زار نمیارزید ، منم بعد 3 روز فروختمش
سامسونگرو نمیدونم برو تست کن اگر خوب بود بگیر
ولی من یه مانیتور بهت پیشنهاد میکنم ( اگر گیرت بیاد ) px23720 plus سامسونگ ، یکی از بهترین مانیتورها برای
بازی و وب گردی و ... هست
قیمتش هم حدوده 400 هستش

بازم بهترین راه برای انتخاب اینه که تشریف ببری تو فروشگاه ها و تست کنی
ممنون از جوابتون خودم هم فکر کردم میخوام بخرم میرم میبینم کیفیتشم همون جا میبینم از فروشنده هم میتونم بپرسم قیمت دقیق هم میدونهb-)

این که سه بعدی نیست دوست عزیز ولی بازم ممنون

ممنون از جوابتون خودم هم فکر کردم میخوام بخرم میرم میبینم کیفیتشم همون جا میبینم از فروشنده هم میتونم بپرسم قیمت دقیق هم میدونهb-)

مانیتور 3D سامسونگ اسمش 2233RZ هست

دوستان موتور تبدیل 2D به 3D چیه؟یعنی واقعا به 3 بعدی تبدیل میکنه؟
مثلا من تو XBoX 360
PEs2012 بزنم تاثیری داره این 2D به 3D?
سوال بعدیم اینه اسمارت تی وی یعنی چی؟مزیتاش چیه

مثلا من تو XBoX 360

تبدیل دو بعدی به سه بعدی هیچ وقت مثل فیلم یا بازی 3 بعدی نمیشه

یعنی قابلیت اتصال به اینترنت و یا وبگردی همین

این مدل جدید تلوزیون x-vision ماديران - X.Vision LE-22A02 - مشخصات، بررسي و خريد چطوره؟
کسی میدونه اصلا کلا tv های xvision رو کسی گرفته؟ مشخصاتش که خوبه

من که 55 اینچ ال ای دی ایکسویژن رو گرفتم خیلی هم راضیم ؛ واقعا عالیه ؛ فراتز از انتظارم بود(تا این حد بالا بودن کیفیت تصویرش رو انتظار نداشتم!)

اینهم عکسش (البته کیفیت عکس ها پایین است)

شما هم حتما روی این گزینه بررسی و تست بیشتری انجام بدید

آخرین ویرایش:
مثلا من تو XBoX 360

تو تی وی های مختلف کیفیتهای تبدیل مختلف هست
ولی در کل 3D خودش در ابتدای راه هست دیگه چه برسه به تبدیل 2D به 3D

اسمارت بر خلاف تصور خیلی ها فقط مختص به وب گردی نیست و یه سری app ها هم روی
تلوزیونهای اسمارت هستن و نحوه استفاده از تلوزیون به کل متفاوت هست
باید ببینی تا متوجه بشی دوسته عزیز
یه سر برو یه فروشگاه و تست کن چون از حرفهایی که اینجا زده میشه خیلی شاید چیزی دستگیرت نشه
اونی که خودت ببینی 100 برابره این حرفها ارزش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or