خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام
بچه ها من داشتم سرچ می کردم واسه تلویزیون 3D سونی 40 اینچ که به ترتیب برتریشون این ها هستن -بالایی میشه بهترینش:

40NX720
40EX720
40HX800=1,750,000
40NX710=1,730,000

اون دوتایی که قیمت نزدم جدیدن و قیمتش رو جایی ندیدم.میخواستم ببینم توصیه شما چیه؟کدوم بهتره؟من یه سری مقایسه کردم توی سایت های سونی این مدل ها رو،میشه فرق اینا رو بگید!

توی عکس از چپ به راست:
NX720
EX720
NX710
HX800

ببین کلا تو سری های 3d سونی سری hx ,nx بهتریناشه که به نظرمن مدل46" BRAVIA XBR HX929 Series HDTV خیلی مناسبه از نظر تفاوتش هم تو جزِئیاتش هست مثلا تو نوع پنل یا
led dynamic یا قابلیت اتصال به اینترنت .این مدلی که بت کفتم قابلیت اتصال به اینترنتم داره
دوستان یه پست اینجا میدم در مورد 3d

به نظر من tv 3d الان هست مناسب برای خرید بیشتر ماها نیست , یه نفر میبینی خفن پولداره واسش فرقی نمیکنه 6 ماه استفاده کنه یکی دیگه بگیره
ولی ما اگه گرفتیم باید باهاش کلی زندگی کنیم

در نتیجه اینه که حداکثر تا دو سال دیگه نسل جدید این tv ها میاد و دیگه نیازی به زدن عینک هم نیست و مطمئنا ضرر کمتری هم خواهد داشت
فکرشو بکنید 4 ساعت با یه عینک اینجوری بازی کنی .به نظر من جذاب نیست

دیگه نظر خودتونه;)
درسته ولی همین الانم داره سیر بهبودی را پیش میگیره و به زودی نسل جدید وارد بازار میشه

ببین کلا تو سری های 3d سونی سری hx ,nx بهتریناشه که به نظرمن مدل46" BRAVIA XBR HX929 Series HDTV خیلی مناسبه از نظر تفاوتش هم تو جزِئیاتش هست مثلا تو نوع پنل یا
led dynamic یا قابلیت اتصال به اینترنت .این مدلی که بت کفتم قابلیت اتصال به اینترنتم داره

درسته ولی همین الانم داره سیر بهبودی را پیش میگیره و به زودی نسل جدید وارد بازار میشه
اخه 46 خیلی گرون تر در میاد از طرفی 40 اینچ واسه یه جای کوچیک میخوام.hx سری 9 که کوچکترین سایزش 46ه.

خب قیمتش رو نداری؟:d فک نکنم وارد ایران شده باشه اصلا! اون قیمت های بالا هم از یه نفر تو بانه گرفتم که فقط سایز های 40 و 46 از 710 و 800 داشت.

خیلی tv های سونی اینجا بد گیر میاد اونم ساخت مالزی دیگه ژاپنی خیلی کم شده من خودم اصفهانم و میدونم که اینجا نیست تهرانا نمیدونم به نظر من اگه پول بدی یکی از دبی برات بیاره خیلی بهتره تازه وقتی میاد اینجا خیلی از چیزای روشو میدزدن

درسته استفاده ی زیاد از tv های 3d موجب اختلال در بینایی میشه اگه نظر من را می خوای فعلا صبر کن چون نسل جدید 3d داره وارد بازار میشه که کارکردهاش بهینه تر میشه هم ضررش کمتر:)
اگر هم میخوای غیر 3d برداری 100% led بهتر از پلاسما هست که اگه می خای خرج کنی برو سمت led های سونی
46" BRAVIA EX523 Series HDTV یا46" BRAVIA EX620 Series HDTV

و اگر می خوای کمتر هزینه کنی برو سمت led سامسونگ
نظرم رو 40 اينچه....ميخوام يه چيز خوب باشه...tv خونه ال سي دي سوني ِ و خيلي راضي هستيم..
من واسه اتاقم ميخوام 40 اينچ بگيرم...يه چيز خوب..:)

نظرم رو 40 اينچه....ميخوام يه چيز خوب باشه...tv خونه ال سي دي سوني ِ و خيلي راضي هستيم..
من واسه اتاقم ميخوام 40 اينچ بگيرم...يه چيز خوب..:)

اگه بتونی lcd سری x براویا ساخت ژاپن را تو بازار پیدا کنی واقعا معرکس وحاظرم شرط ببندن از خیلی از این led ها بهتره اگه نتونستی
برو سراغ led هاش همون مدل هایی که تو پستای قبل ذکر کردم

چی هست ؟ چی جوریاس ؟ یه مقدار در موردش توضیح میدین ؟

بی خود ترین lcd دنیاست .......اصلا طرفش نرو .....تازه فقط پنلش کره ست بقیه اش ایرانیه.....یه مانیتور led فول اچ دی با خروجی hdmi بگیر راحت از ائنایی که اسپیکر م دارن:d>:d<>:d<:p:">:">

برای این حرفایی که در مورد 3d میزنید مثل این که جدیدش میاد و رو به بهبودی و اینا منبعی دارید ؟
شما اگه اخبار تکنولوژی را دنبال کنید میبینید که پنل هایی که داره تولید میشه جوری هست که بدون نیاز به عینک بشه تصویر 3 بعدی دید که نمونشnintendo3DS و گوشیهای جدید به کار رفته و همپنین داره رو صفحه های نمایشگر هم امتحان میشه و به زودی وارد بازار میشه همچنین LG قابلیت های 3D خودشو در TV هاش بالا برده که به زودی بقیه ی شرکت هام دست به کار میشن میتونی بری تو خود سایتش ببینی;)
چی هست ؟ چی جوریاس ؟ یه مقدار در موردش توضیح میدین ؟
X.Vision LCD 32 Orchid - LC-32IMM7 این مدل HD هست فقط اگه عجله نداری صبر کن یه چیز بهتر بگیر چون تو این رنج قیمت چیز خوب نمیتونی پیدا کنی سری 9 سامسونگم قدیمی هست و اگه تو بازار پیدا کنی بهتر X VISION هست
بی خود ترین lcd دنیاست .......اصلا طرفش نرو .....تازه فقط پنلش کره ست بقیه اش ایرانیه.....یه مانیتور led فول اچ دی با خروجی hdmi بگیر راحت از ائنایی که اسپیکر م دارن:d>:d<>:d<:p:">:">

خوب داداشم ایشون گفتن 400 500 اونجوری که شما میگی حداقل 1 تومن پاش اب میخوره

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی سوال من یکم بی ربطه
LCD 32 زیر 500 تومن برای PC میخوام .
دوستی چند پست بالا تر سوال پرسیدن که فرمودین باید بریم سراغ X.vision .
سامسونگ تو این رنج نداره ؟
بعد Xvision پورت Pc in داره ؟
البته الان که نمیخوام بگیرم :d
حدودا 2 ماه دیگه
تا اون موقع ممکنه مدل بهتری باشه که قیمتش بیاد پایین ؟
تا 600 هم میتونم هزینه کنم البته
مرسی

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی سوال من یکم بی ربطه
LCD 32 زیر 500 تومن برای PC میخوام .
دوستی چند پست بالا تر سوال پرسیدن که فرمودین باید بریم سراغ X.vision .
سامسونگ تو این رنج نداره ؟
بعد Xvision پورت Pc in داره ؟
مرسی

چرا سامسونگم داره ولی اگه اشتباه نکنم سری 9 هش که قدیمی شده میتونی پیدا کنی اگه نتونسی سامسونگ پیدا کنی برو سراغ X VISION
بله PC INPUT رو همه ی LCD ها هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or