خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

:d
اطلاعات غلط دادن به ما . بی خیال مشکلی نیس .

بچه ها خرید مانیتور Full HD بهتره یا TV ؟:-/
اگه از تلویزیونش نمیخوای استفاده کنی خوب چرا پول اضافه بدی البته اگه بخوای خرج کنی تکنولوژی تلویزیو چند قدم از مانیتور جولوتره واسه قیمت 2 به بالا
همین صفحه قبل من مانیتورمو گذاشتم با عکسو مدل ازش راضیم hdmi هم داره

اگه از تلویزیونش نمیخوای استفاده کنی خوب چرا پول اضافه بدی البته اگه بخوای خرج کنی تکنولوژی تلویزیو چند قدم از مانیتور جولوتره واسه قیمت 2 به بالا
همین صفحه قبل من مانیتورمو گذاشتم با عکسو مدل ازش راضیم hdmi هم داره

خب داداش نوشتی 360 تومن گرفتی خیلی گرونه برای من . مانیتور دیگه نیس در همین حد و اندازه 20 اینچ که قیمتش زیر 250 باشه ؟ یکی همون دوستمون تو یه تاپیک دیگه پیشنهاد دادن . شما پیشنهاد دیگه ای نداری ؟

خب داداش نوشتی 360 تومن گرفتی خیلی گرونه برای من . مانیتور دیگه نیس در همین حد و اندازه 20 اینچ که قیمتش زیر 250 باشه ؟ یکی همون دوستمون تو یه تاپیک دیگه پیشنهاد دادن . شما پیشنهاد دیگه ای نداری ؟

داداش برو دنبال AOC مدل v22 قیمتش تو مایه های 240 تومنه چیزایی هم که میخوای داره

میگم بچه ها 22 اینچ هم چقدر بزرگه . من یکی از بچه ها گفت 22 اینچ بگیر 230 تومن فول اچ دی . من گفتم چه کوچیک . کاش حداقل اندازه تلوزیون خودمون بود . بعد فهمیدم تلوزیون خودمون 17 اینچه :d
قشر زحمتکش جامعه هستیما

سلام یه سوال فنی ! من کنسول رو به تلویزیون قیدمی 21 اینچ وصل کنم بهتره یا مانیتور 17 اینچ ساسونگ ؟ مانیتور سی آر تی هستش و فلترون ! نمیخوام به تلویزیون توی حال وصل کنم بابام گیر میده برای بازی !

سلام یه سوال فنی ! من کنسول رو به تلویزیون قیدمی 21 اینچ وصل کنم بهتره یا مانیتور 17 اینچ ساسونگ ؟ مانیتور سی آر تی هستش و فلترون ! نمیخوام به تلویزیون توی حال وصل کنم بابام گیر میده برای بازی !

به نظر من tv بهتره

سلام
با مانیتوره کیفیت بهتره،منتها تصویر که کوچیک هست از جذابیت بازی کم میکنه.

داداش کلا تو رزولوشن های 1600x900- hd وجود نداره دیگه آخرش 1080p که 1920x1080 هست
مردم رو اطلاعات غلط ندید جسارتا
دوست گرامی رزلوشن 1920x1080 مال مانیتور ها و tv های full hd هست
شما یه مانیتوره معمولی با ورودی hdmi بگیر بعد یه کیت 3D مال کمپانی انویدیا بگیر کارت راه میافته

کیت انویدیا برای pc طراحی شده و برای بازی های 3بعدی روی کامپیوتر هست اگه ایشون بخواد با ps3 بازی کنه کیت انویدیا به کارش نمیاد در ضمن مانیتور 120 hz نیازه نه مانیتور معمولی جسارتا شما اطلا عات غلظ ندید:|

سلام.از دوستان عزیز کسی مانیتور asus مدلVE228H رو داره؟ازش راضی هست؟
اگه کیفیتش خوب باشه و ایرادی نداشته باشه همینو میگیرم.
لطفا راهنماییم کنید:)

سلام.از دوستان عزیز کسی مانیتور asus مدلVE228H رو داره؟ازش راضی هست؟
اگه کیفیتش خوب باشه و ایرادی نداشته باشه همینو میگیرم.
لطفا راهنماییم کنید:)

بسیار مانیتور خوبیه به قیمت 150 دلار امریکا اگه قیمتش مناسبه بگیر:)

دوست گرامی رزلوشن 1920x1080 مال مانیتور ها و tv های full hd هست

کیت انویدیا برای pc طراحی شده و برای بازی های 3بعدی روی کامپیوتر هست اگه ایشون بخواد با ps3 بازی کنه کیت انویدیا به کارش نمیاد در ضمن مانیتور 120 hz نیازه نه مانیتور معمولی جسارتا شما اطلا عات غلظ ندید:|

درمورد 3dحق با شماست چون من خودم خروجی تصویر کنسولمو از کارت گرافیک میگیرم دیشب با عجله جواب دادام
ام از hd : ویکی پدیا یه سایتیه که هر بچه ده ساله ای روزی یه بار بش سر میزنه شما هم یه سر بزن به این لینک
http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_video

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستای گلم به خصوص اونی که خودش میدونه :d
من یه سیستم قدیمی دارم می خوام مانیتور سی آر تی رو بندازم دور .
مانیتور LCD کوچکترین سایزی که در بازار وجود داره چه مارک و مدلیه ؟
قیمت ؟
فک کنم 15 انیچ دیگه آخرش باشه مارکش AOC فک کنم .
10 اینچ اینا نداریم ؟ :d
آها یه سوال دیگه ، دست دوم بگیرم اگه تمیز باشه خوبه ؟
- به خاطر سوالات مسخره از همه ی شما عذر خواهی می کنیم :d

ام از hd : ویکی پدیا یه سایتیه که هر بچه ده ساله ای روزی یه بار بش سر میزنه شما هم یه سر بزن به این لینک
http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_video

من چی میگم شما چی میگی
من این چیزا که تو ویکی نوشته یه عمره حفظم ایشون دربازه ی hd پرسیدن منم جوابشونا دادم درسته
نهایتی زرلوشنی که یه یه مانیتور hd ساپورت میکنه 1600X900 هست و نهایت رزلوشنی که یه مانیتور full hd ساپورت میکنه 1080p که 1920x1080 هست من کاری ندارم که حالا ps3 یا 360 کدوم یک از این رزلوشن ها را ساپورت میکنه من کلی حرف زدم منظورم به ساپورت کنسول نبود

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستای گلم به خصوص اونی که خودش میدونه :d
من یه سیستم قدیمی دارم می خوام مانیتور سی آر تی رو بندازم دور .
مانیتور LCD کوچکترین سایزی که در بازار وجود داره چه مارک و مدلیه ؟
قیمت ؟
فک کنم 15 انیچ دیگه آخرش باشه مارکش AOC فک کنم .
10 اینچ اینا نداریم ؟ :d
آها یه سوال دیگه ، دست دوم بگیرم اگه تمیز باشه خوبه ؟
- به خاطر سوالات مسخره از همه ی شما عذر خواهی می کنیم :d
کوچکترینش 14 اینچه دیگه اصلا قیمتی نداره که بخوای دست دوم بگیری aoc به نظر من نگیر تازه اونم دست دوم این مدل های قدیمی lg هست که کارتو راه میندازه با قیمت 70 80 الان اسماش تو ذهنم نیست:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or