خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

برای صدا دو راه دارید میتونید یه تبدیل hdmi به dvi بگیرید بعد با تبدیلی که تو خود پک xbox هست صدا را دریافت کنید اگه ندارید جدا باید تهیه کنید یا یه کابل vga مخصوص xbox بگیرید که کابل صدا به خودش متصل هست برای ps3 با خرید یک کابل اپتیکال مشکلتون حل میشه (پشت ps3 یه درگاه اپتیکال هست):)
پس میتونم xbox رو به این مانیتور وصل کنم دیگه ؟
انوقت صدا از خود xbox میاد ؟
نمیشه speaker پی سی رو بهش وصل کرد ؟

سلام
الان یه led که 3D هم سا**** کنه قیمتش چنده مهم نیست برام tv باشه مانیتور هم باشه حله برای گیم ps3 میخوام و یکیم اینکه کوچیکترین سایزی که توی move هم اذیت نکنه قیمتشم بگید ممنون

اگه قیمتش برات مهم نیست خوب tv بهتره
یه BRAVIA EX720 سونی بردار سایزشم 32 داره 42 هم داره قیمتشم مطمئن نیسم ولی جهانیش 1000 دلاره که اینجا حداقل یه 3 .4 تومنی میشه:)

اگه قیمتش برات مهم نیست خوب tv بهتره
یه BRAVIA EX720 سونی بردار سایزشم 32 داره 42 هم داره قیمتشم مطمئن نیسم ولی جهانیش 1000 دلاره که اینجا حداقل یه 3 .4 تومنی میشه:)

قیمت برام مهمه :d گفتم که کوچیکترین سایزی که میشه مو هم بازی کرد یعنی قیمت مهمه زیاد نباشه فقط برای بازی میخوام کم باشه ممنون

سلام ... من مانیتورم AOC LED 19 INCH ه که تو PC کیفیتش خوبه ولی تو PS3 جالب نیس (با HDMI وصل میکنم) .. مخصوصا تو بازی هایی مثل فیفا واقعا رو اعصابه کیفیتش ... دوستان راه حلی ندارن ؟

قیمت برام مهمه :d گفتم که کوچیکترین سایزی که میشه مو هم بازی کرد یعنی قیمت مهمه زیاد نباشه فقط برای بازی میخوام کم باشه ممنون
اخه تو پست قبلی یجوری نوشتی که من نفهمیدم چی به چیه :dاگه میخوای کمتر 2 تومن خرج کنی
که tv 3d تو بازار نیست پس باید یه مانیتور 3d بگیری که 2233rz سامسونگ مناسبه با سایز 22 اینچ
چون اینجا ندیدم قیمت ندارم بهتره به یکی بگی از اونور اب برات بیاره:)
سلام ... من مانیتورم AOC LED 19 INCH ه که تو PC کیفیتش خوبه ولی تو PS3 جالب نیس (با HDMI وصل میکنم) .. مخصوصا تو بازی هایی مثل فیفا واقعا رو اعصابه کیفیتش ... دوستان راه حلی ندارن ؟

خوب این چیز معمولی هست چون شما در pc یک رابط دارید و اون رابط کارت گرافیک هست که بستگی به قدرت خودش بهترین تصویرو بتون میده ولی در رابطه با کنسول قضیه فرق میکنه شما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تو تنظیمات کنسول رزلوشن ساپورتی را رو 1080 بزارید دیگه متناسب با بازی مانیتور حداکثر عمل کردشو انجام میده ولی راهی که فک کنی کیفیتو ببره بالا وجود نداره و باید به فکر خرید یه مانیتور بهتر باشی:)

بچه ها میگم من که بخوام مانیتور بخرم بعد صدا از کجا در میاد ؟ :d

اگه TVMonitor بخری کخ خودش اسپیکر داره و میتونی صدا رو از طریق کابل HDMI داشته باشی ولی خب اگه مانیتور معمولی باشه باید سیمشو به اسپیکرت وصل کنی دیگه !

بچه ها میگم من که بخوام مانیتور بخرم بعد صدا از کجا در میاد ؟ :d

اگه مانیتور خروجی صدا داشته باشه گه دیگه راحتی و سیم اسپیکرو میزنی بش ولی اگه نداشته باشه با استفاده از یک تبدیل این کارا انجام میدی

اگه TVMonitor بخری کخ خودش اسپیکر داره و میتونی صدا رو از طریق کابل HDMI داشته باشی ولی خب اگه مانیتور معمولی باشه باید سیمشو به اسپیکرت وصل کنی دیگه !

نه همون مانیتور معمولی . کدوم سیمشو وصل کنم به اسپیکر ؟ مانیتور کامپیوتر نیستا میخوام یه مانیتور HD برای این بگیرم . اسپیکر کجاش بود . بعد کابل مخصوصی داره ؟

ا
خوب این چیز معمولی هست چون شما در pc یک رابط دارید و اون رابط کارت گرافیک هست که بستگی به قدرت خودش بهترین تصویرو بتون میده ولی در رابطه با کنسول قضیه فرق میکنه شما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تو تنظیمات کنسول رزلوشن ساپورتی را رو 1080 بزارید دیگه متناسب با بازی مانیتور حداکثر عمل کردشو انجام میده ولی راهی که فک کنی کیفیتو ببره بالا وجود نداره و باید به فکر خرید یه مانیتور بهتر باشی:)

ممنون از پاسختون ... یکی از دوستام میگفت مانیتورش LG ه بعد با کابل DVI-HDMI کیفیتش بالاتر میشه نظر تون چیه ؟
-----------------------------
در مورد SPEAKER هم مانیتورم خودش داره ولی کیفیت صداش زیاد خوب نیس .... پشتش خروجی صدا داره اما نمیشه بهش SPEAKER وصل کرد یعنی وقتی وصل میکنم ازش صدا درنمیاد و دوباره از SPEAKER مانیتور صدا میاد ... چیکار میشه کرد ؟

آخرین ویرایش:
نه همون مانیتور معمولی . کدوم سیمشو وصل کنم به اسپیکر ؟ مانیتور کامپیوتر نیستا میخوام یه مانیتور HD برای این بگیرم . اسپیکر کجاش بود . بعد کابل مخصوصی داره ؟

همون سیم خود اسپیکرو که به کیس میزنی اگه مانیتور ورودی داشته باشه میتونی بهش وصل کنی اگه نداشت تو صفحه ی قبل دقیق به یکی از بچه ها گفتم چیکار کنه بخونی میفهمی

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسختون ... یکی از دوستام میگفت مانیتورش LG ه بعد با کابل DVI-HDMI کیفیتش بالاتر میشه نظر تون چیه ؟
-----------------------------
در مورد SPEAKER هم مانیتورم خودش داره ولی کیفیت صداش زیاد خوب نیس .... پشتش خروجی صدا داره اما نمیشه بهش SPEAKER وصل کرد یعنی وقتی وصل میکنم ازش صدا درنمیاد و دوباره از SPEAKER مانیتور صدا میاد ... چیکار میشه کرد ؟

اگه مانیتورش hd هست این کارا بکنه بهتره ولی اگه معمولیه تفاوتی نداره
در مورد ورودیم درسته چون اون ورودی برای هدست تعبیه شده موقعه اتصال اسپیکر یه مقدار نویز رو صدا هست پس برای عمل کرد بهتر بهتره که از همون تبدیل که تو صفحه ی قبل بش اشاره کردم
استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or