BlinD_MasTeR
کاربر سایت
مانیتور ها هم این ms رو دارن یا فقط تلوزیون ها ؟ بعد موقع خرید این مشخصه هم هست میون مشخصات مانیتور ؟
ms مخصوص مانیتوراس و 100% هم باید توی مشخصاتش باشه.مانیتور ها هم این ms رو دارن یا فقط تلوزیون ها ؟ بعد موقع خرید این مشخصه هم هست میون مشخصات مانیتور ؟
برای ستاره نه چهارمین ستاره ( منظور سینماست :d )@ حمید برای ستاره :
یه سری از دوستان با این مدل ایرانی ( دستکاری ) مشکل دارن . که دیگه به کسی پیشنهاد نمیشهکسی اطلاعی نداره که این PX2372 Plus ٍ لعنتی کی دوباره وارد بازار میشه ؟
گنج قراره پیدا کنی؟:dاقایون دمتون گرم
1سال دیگه مزاحمتون میشم :d
26 اینچ راتا جایی که من دیدم چزء سایز مانیتورها نبوده ولی 24 و 29 هست البته با اون قیمت نهلینک رو دیدم اما بالاش رو نخوندم که بدونم ماله مانیتور های LG هست . میگم یکی از بچه ها یه مانتیور 22 اینچ واسه من معرفی کرد گفت 230 تومن فول اچ دی هم بود . میگم همین مانتور های 2ms و فول اچ 26 اینچ داریم ؟ چنده ؟
سلام دوستان.میخواستم یک مانیتور 27 اینچ و با قابلیت full hd و port hdmi بین 300 تا 350 بهم معرفی کنین.برندش مهم نیست.ممنون میشم.
Samsung P2770Hسلام دوستان.میخواستم یک مانیتور 27 اینچ و با قابلیت full hd و port hdmi بین 300 تا 350 بهم معرفی کنین.برندش مهم نیست.ممنون میشم.
چطوری رفیق.سلام حمید جان
داداش یه تی وی ال سی دی یا ال ای دی میخوام سونی باشه که چه بهتر:d حول حوش 700 تا 900 تومن
هم برایه بازی و هم برایه فیلم دیدن میخوام یه راهنمایی کن مثل همیشه
26 اینچ راتا جایی که من دیدم چزء سایز مانیتورها نبوده ولی 24 و 29 هست البته با اون قیمت نه
چرا داداش من دیدم 26 اینچ زده بود رو کارتنش . اما نپرسیدم چنده . 24 اینچ چنده ؟