خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام .بچه ها من بین دو مدل مانیتور موندم کدوم انتخاب کنم:
اولی asus که led هستش مدلشم ve228h ورودی hdmi هم داره.فول hd هستش.کنتراستش 1 به 10000000 .زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیه.

دومی برند LG که lcd هست مدل w2261vp ورودی hdmi هم داره.فول hd.کنتراستش 1 به 50000.زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه

میخواستم بدونم تفاوت کیفیت تصویر تو led و lcd این دو مدل خیلی به چشم میاد؟
کدومشون رو بگیرم بهتره؟دلیلشم بگید
با تشکر

سلام .بچه ها من بین دو مدل مانیتور موندم کدوم انتخاب کنم:
اولی asus که led هستش مدلشم ve228h ورودی hdmi هم داره.فول hd هستش.کنتراستش 1 به 10000000 .زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیه.

دومی برند LG که lcd هست مدل w2261vp ورودی hdmi هم داره.فول hd.کنتراستش 1 به 50000.زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه

میخواستم بدونم تفاوت کیفیت تصویر تو led و lcd این دو مدل خیلی به چشم میاد؟
کدومشون رو بگیرم بهتره؟دلیلشم بگید
با تشکر

فلش ها " " دارای لینک هستن . روشون کلیک کنید.

----------- کنتراست ----- پاسخدهی ---- اینچ ---- صدا ---- HDMI ---- LED -----------------------------------ا
i ➟➤ samsung PX2370 ----------------------- 23 --------- 2 ms --------1,000:1 / 5,000,000:1 --------i✭✭✭✭✭i
i ➟➤ ASUS MS238H -------------------------- 23 --------- 2 ms ------- 1,000,000:1 --------------------i✭✭✭✭✭i
i ➟➤ ASUS VE228H ---------------- ---------- 21.5 ------- 5 ms ------- 1,000,000:1 --------------------ii
i ➟➤ ASUS MS236H --------------- ---------- 23 ---------- 2 ms ------- 50,000:1 -----------------------ii
i ➟➤ LG W2261VP ---------------- ---------- 21.5 -------- 2 ms ------- 50,000:1 -----------------------ii
i ➟➤ ASUS MS228H ------------------------- 21.5 -------- 2 ms ------- 10,000,000:1 ------------------ii
i ➟➤ LG E2250T ------------- ----------- ----- 21.5 -------- 5 ms ------- 5,000,000:1 --------------------ii

این مقایسه مربوط میشه به پستهای چندین صفحه پیش که متاسفانه . هیچ کس حوصله دیدن صفحات قبل رو نداره . بگذریم.
تفاوت LCD ـه LED با LCD در چی هست؟
باید بگم LED یک نوع تکنولوژی جهت کاهش مصرف انرژی و باریک شدن نمایشگر به حساب میاد
همچنین این نور پس زمینه باعث شفافیت و زنده شدن تصاویر میشه . علتش هم وجود کنتراست زیاد هستش که سیاهی رو بهتر نشون میده.
به شکل ساده . اصل کنتراست تفکیک رنگهاست

نگاه کردن به LCD برای مدت طولانی . چشم رو اذیت میکنه و خسته.

تفاوت این دو ممکنه برای بعضی اشخاص توسط چشم مشکل باشه.

همینا کافیه.

آخرین ویرایش:
یه زحمت بکشید چند تا مانیتور که LED و Full HD و HDMI داشته باشه و مدت زمان پاسخ دهی 2ms باشه و قیمت هم زیر 300 باشه معرفی کنید باتشکر . راستی حاج حمید این قسمتهایی رو که نوشتی « صدا » یعنی چی ؟ یعنی مانیتور خودش اسپیکر داره ؟

آخرین ویرایش:
راستی حاج حمید این قسمتهایی رو که نوشتی « صدا » یعنی چی ؟ یعنی مانیتور خودش اسپیکر داره ؟
یعنی خروجی صدا.
حاج لسنر:d

دقیقا میشه توضیح بدی یعنی چی حاج حمید :))
چجوری بگم آخه. این که خودش مشخصه:d
یعنی میتونی بهش هدست یا اسپیکر وصل کنی
از بابت صدا مشکلی نداری.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
میدونم سوالم بسیار کلیه!
ولی...!
نظرتون راجع به Panasonic چیه؟
چون رو پلاسما بازی کردم. از LCD های SONY هم بیشتر حال کردم!
خوبه به نظرتون؟

درود
چند روزی است که قصد خرید یک دستگاه پلی 3 را دارم, از یاران که درباره تلویزیون آگاهی دارند خواهشمند است راهنمایی کنند
البته من قصد سفر به کردستان را دارم:d از اونجا ارزون تر هم گیر میاد
1- چه مارکی باشد؟من خودم سونی میپسندم ولی نظر یاران چیست؟
2-چند اینچ باشد؟من به همون 29 اینچ تلویزیون قدیمی ام راضی ام اما گویا 29 اینچ نیست
3-قیمت؟
4-کابل اچ دی ام آی دارم منتها نمیدانم برایش جداگانه بگیرم یا نه؟کابلی که دارم 8 متر است که هر از گاهی فیلم های سینمایی را به تلویزیون منتقل میدهم آیا ضروری است کابل هم بگیرم؟ یا با همون کار راه می افتد؟
5-ترجیح میدم led باشد
سپاس

سلام دوستان. سلام . خوش اومدی
نظرتون راجع به Panasonic چیه؟
برند جا افتاده ایه ولی اگه بخوام رتبه بندی کنم روی چهارمین پله قرار میگیره بعد از سونی . سامسونگ . ال جی .
البته برند های دیگه ای هم هست . ولی من روی اینا مقایسه کردم.
به نظر من یا نخرید . اگر هم خریدید سونی باشه:d
درود با درود:d
چند روزی است که قصد خرید یک دستگاه پلی 3 را دارم چه روز خجسته ای :x,
1- چه مارکی باشد؟من خودم سونی میپسندم ولی نظر یاران چیست؟
|||||||||||||| SONY ||||||||||||||
2-چند اینچ باشد؟من به همون 29 اینچ تلویزیون قدیمی ام راضی ام اما گویا 29 اینچ نیست
به نظرم از اینچ های بزرگتر خوشتون نمیاد . مناسبترینش 32 اینچه
3-قیمت؟
کمترینش 1 ملیون نا قابل:d

4-کابل اچ دی ام آی دارم منتها نمیدانم برایش جداگانه بگیرم یا نه؟ کابلی که دارم 8 متر است که هر از گاهی فیلم های سینمایی را به تلویزیون منتقل میدهم آیا ضروری است کابل هم بگیرم؟ یا با همون کار راه می افتد؟
فروشنده بهتون میگه چیکار کنی
5-ترجیح میدم led باشد
باید بودجتون رو بگید.
سپاس بدرود:d

برند جا افتاده ایه ولی اگه بخوام رتبه بندی کنم روی چهارمین پله قرار میگیره بعد از سونی . سامسونگ . ال جی .
البته برند های دیگه ای هم هست . ولی من روی اینا مقایسه کردم.
به نظر من یا نخرید . اگر هم خریدید سونی باشه:d

آخه من هم رو سونی بازی کردم هم رو پاناسونیک!
رو LCD سونی رنگا یه جوریه و همینطور رنگ های مشکی رو طوری میندازی که هیچی نمیبینی(EX-500) ولی وقتی با پلاسما پاناسونیک بازی کردم قضیه فرق میکرد شایدم بهتر(از نظر من), هم رنگ مشکی عالی بود هم رنگ های دیگه , تازه با یه کم دستکاری فوق العاده تر میشد!

واسه همینه که کم کم دارم توجیه میشم که پلاسما بگیرم! ولی هنوز شک دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or