خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

مرسی از پاسخ سریعت داداشه گلم
من این مدل رو دیدم :
Code:
http://www.digikala.com/?Products=TV&Product=TV-Samsung-LCD-32C455
نوشته Lan
خوب حالا یعنی به نت هم وصل میشه ؟
بعد چیکار میکنه دقیقا ؟!
سوال بعدی اینکه چه کابلی برای pc input باید بگیرم ؟
توی محتویات جعبه ی ال سی دی هست یا باید جدا خریداری بشه ؟
آخرین سوال هم اینکه به نظر شما میصرفه من از بانه سفارش بدم واسم بیارن ؟
تفاوت قیمت داره یا نه ؟
شرمنده اینقد سوال پرسیدم،گفتم کلی باشه که دیگه بعدا نیام .
قربون همه

ببخشید بهترین TV با قیمت زیر 500 برای بازی با PS3 چیه ؟
ورودی HDMI و ... اینا رو هم که ...

ببین دوست عزیز اگه TV میخوای باید بری طرف همونایی که بت گفتم ولی اگه مانیتور LEDمیخوای و فقط میخوای بزاری مختص بازی سری S سامسونگ هست یه مدلم داره به نام P2770HD با سایز27 که من هنوز جایی ندیدم باید بگردی قیمت بگیری

نمیدونم راجع به ایسوس بحث کردین یا نه اما ml238h بهترین مانیتور برای ps3 زیر 25 اینچ هستش من 3 4 ماه پیش در بدو ورودش گرفتم 365
P_500.jpg

راستی مانیتورها وروودی hd دارن نه خروجی با عرض معذرت

مرسی از پاسخ سریعت داداشه گلم
من این مدل رو دیدم :
Code:
http://www.digikala.com/?Products=TV&Product=TV-Samsung-LCD-32C455
نوشته Lan
خوب حالا یعنی به نت هم وصل میشه ؟
بعد چیکار میکنه دقیقا ؟!
سوال بعدی اینکه چه کابلی برای pc input باید بگیرم ؟
توی محتویات جعبه ی ال سی دی هست یا باید جدا خریداری بشه ؟
آخرین سوال هم اینکه به نظر شما میصرفه من از بانه سفارش بدم واسم بیارن ؟
تفاوت قیمت داره یا نه ؟
شرمنده اینقد سوال پرسیدم،گفتم کلی باشه که دیگه بعدا نیام .
قربون همه
کابل لن این امکان را میده که شما به اینترنت وشبکه هایی که از این طریق پخش میشن دسترسی داشته باشین
همون کابل vga مانیتور لازمه
به احتمال زیاد هست
به نظر من نمیصرفه از بانه بیاری چون جنسای اشغال زیاد به مردم میندازن

سلام . ببینید من وسعم نمیرسه زیاد . از این چیزایی که میگید هیچی سرم نمیشه . ببینید من میخوام Ps 3 بگیرم . بعد میگن که Ps 3 رو تلوزیون ها قدیمی ننمید . یعنی بدرد نمیخوره و ادم لذت نمیبره . من اگه بخوام 500 تومن پول Ps 3 و بازی هاش رو بدم هیچی دیگه ندارم برای مانیتور . شما یه مانیتور خوب یا TV فرقی نداره فقط این HD چیه همین که میگن داشته باشه قیمتشم پایین باشه . نه خیلی کوچیک باشه که ادم لذت نبره نه بزرگ باشه که قیمتش زیاد شه . بعد این اینچ که میگن هر اینچ چند سانته ؟ مثلا میگن 22 اینچ یعنی چقدر ؟ یکی از دوستان یه چیزی پیشنهاد داد گفت 22 اینچ . چقدره ؟

سلام . ببینید من وسعم نمیرسه زیاد . از این چیزایی که میگید هیچی سرم نمیشه . ببینید من میخوام Ps 3 بگیرم . بعد میگن که Ps 3 رو تلوزیون ها قدیمی ننمید . یعنی بدرد نمیخوره و ادم لذت نمیبره . من اگه بخوام 500 تومن پول Ps 3 و بازی هاش رو بدم هیچی دیگه ندارم برای مانیتور . شما یه مانیتور خوب یا TV فرقی نداره فقط این HD چیه همین که میگن داشته باشه قیمتشم پایین باشه . نه خیلی کوچیک باشه که ادم لذت نبره نه بزرگ باشه که قیمتش زیاد شه . بعد این اینچ که میگن هر اینچ چند سانته ؟ مثلا میگن 22 اینچ یعنی چقدر ؟ یکی از دوستان یه چیزی پیشنهاد داد گفت 22 اینچ . چقدره ؟

hd مخفف high definiton هست یعنی حداکثر رزولوشنی که ساپورت میکنه 1600X900 هست و full hd حداکثر تا 1080p ساپورت میکنه
شما بهترین کاری که میتونی بکنی یه مانیتور lg مدل w2261vpبه قیمت 220(ورودی hdmiهم داره )میخری راحت بازی میکنی من خودم دارم وخیلی راضیم
هر اینچم 2.5 سانتیمتر هست این مانیتورم که بت کفتم 22 اینچه و برای فضای اتاق مناسبه
سوالی دیگهای بود در خدمتیم

آخرین ویرایش:
hd مخفف high definiton هست یعنی حداکثر رزولوشنی که ساپورت میکنه 1600X900 هست
شما بهترین کاری که میتونی بکنی یه مانیتور lg مدل w2261vpبه قیمت 220(ورودی hdmiهم داره )میخری راحت بازی میکنی من خودم دارم وخیلی راضیم
هر اینچم 2.5 سانتیمتر هست این مانیتورم که بت کفتم 22 اینچه و برای فضای اتاق مناسبه
سوالی دیگهای بود در خدمتیم
داداش کلا تو رزولوشن های 1600x900- hd وجود نداره دیگه آخرش 1080p که 1920x1080 هست
مردم رو اطلاعات غلط ندید جسارتا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or