شما شخصا از این نوع مانیتور داشتید !؟ و PS3 تون رو با کابل HDMI بهش متصل کردید !؟ و ازش تصویری فاجعه آمیز مشاهده کردید !؟ تا جایی که خریدش و به کسی پیشنهاد نمیکنید !
حالا منظورتون کدام یک از این دو مدل زیریه !؟
PX2370 یا ؟
PX23720 plus
فعلا کسی از مدل PX2370 استفاده نکرده تا رضایت یا پشیمونی ایشون رو ببینیم.
فی الحال چند کاربر محترم هم از استفاده از مدل PX23720 plus رضایت کامل دارند.
ممنون میشم توضیحاتتون رو کامل بفرمایید تا من و بقیه هم استفاده کنیم.
خیر شخصا نداشتم ولی یکی از اقوام این مانیتور رو دارند و من دوبار ps3 رو با کابل hdmi روش تست کردم و بله درست شنیدید. تصویر فاجعه آمیزی رو مشاهده کردیم بطوریکه صاحب مانیتورم حالش داشت از این کیفیت بهم می خورد. اصلا نمی خوام تو سر مال بزنم یا کسی رو دلسرد کنم چون خودمم بدجور دوست داشتم کیفیت بالایی رو تو مانیتور led با کنتراست 5میلیون و پاسخدهی 2 ببینم ولی خیلی خیلی ناامید شدم.
جالب اینجاست که من خودم از یک پلاسمای JVC که محصول سال 2004 هست استفاده می کنم و تصویری که این پلاسما با کابل کامپوننت به من میده 180درجه با اون مانیتور تفاوت داره.
اما همونجا رو یه تلویزیون 42 LCD سامسونگ هم دستگاه رو با کابل HDMI امتحان کردم که تصویر به مراتب بهتری رو نسبت به اون مانیتور می داد اما بازم به اون پلاسما نمی رسید.
اما مواردی که تو این مانیتور تو ذوق من زد :
در این مانیتور تصاویر پیکسل پیکسل میشد و تصاویر تار بود که حتی با تنظیماتم به نتیجه مطلوبی نرسید. برای مثال دور نوشته ها بصورت شکسته نشون داده می شد.
تست بازی blur : در منو دور نوشته ها شکسته نشون داده می شد و آیکون ها و نوشته ها کدر بودند و اون شفافیتی که باید و شاید رو نداره. تو خود بازی هم ماشین انگار رو هواست و چرخای ماشین اصلا رو زمین قرار نداره. یا مثلا در قسمتی که میخوای ماشین رو انتخاب کنی و می تونی با شوک ماشین رو بچرخونی کاملا سپر ماشین یا خط هایی که روی کاپوت ماشینا هست شکسته نشون داده می شه. این مورد تو مانیتور بسیار بسیار مشهود و تو ال سی دی سامسونگ کمتر و تو پلاسما اصلا دیده نمی شه.
تست بازی GTA : تو این بازی هم جزئیات ماشین ها شکسته نشون داده می شه. یا برای مثال وقتی شب میشه که دیگه خیابون ها رو به زور می تونی ببینی از بس که سیاه میشه این تصویر. باز تو تلویزیون ال سی دی سامسونگ یه چیزایی مشهود بود. مورد دیگه این بود که مثلا تو پلاسما شما بعنوان مثال می تونی 100متر جلوترتم بصورت واضح ببینی ولی تو این مانیتور اصلا تیره و تاره.
تست بازی Crysis 2 : این بازی که دیگه اوجش بود. یعنی اصلا تصویری که این مانیتور از این بازی بهم داد کاملا ناامیدم کرد. اولا اگر این بازی رو انجام داده باشید می دونید که موج تیر رو قشنگ می تونید ببینید ولی تو این مانیتور هیچ خبری از موج تیر نیست. آتیشی که تو پلاسما می بینی واقعا زنده و طبیعی هست ولی تو مانیتور کاملا بی حس و مصنوعیه.
موارد مهمی که به ذهنم می رسید اینا بود. بازم میگم من قصد ندارم کسی رو دلسرد کنم چون خودمم قصد خرید یه مانیتور خیلی خوب رو دارم و اگر صفحه های قبلی رو ببینید متوجه میشید ما یه سوال کردیم ولی همین حمید آقا فقط یه نمودار به ما نشون داد. برادر من شما که داری این تاپیک رو می چرخونی و کمک بچه ها می کنی نباید به نمودار اکتفا کنی. شما دیگه باید بهتر از هر کس دیگه ای بدونید که تو بحث تلویزیون و مانیتور ارقام و اعداد ملاک نیستند ، بلکه اون چیزی که با چشمات می بینی ملاکه.
تمام این موارد مربوط به مانیتور سامسونگ PX23720 Plus بود.
خلاصه ما از خیر این مانیتور گذشتیم و قصد دارم یه 2261vp بخرم که حداقل امتحانشو پس داده. من تصویر اون مانیتور رو ندیدم ولی از طرف خیلی از گیمرها به مرز تایید رسیده. بازم ممنون میشم اطلاعات بیشتری رو در مورد بهترین مانیتور برای گیم ارائه بدید که حداقل از این گمراهی بیرون بیایم.