باز بازی با لغات! تا کی میخوای این 4 تا لغتی رو که توی 4 تا کتاب درسیت توی فنی حرفه ای خوندی رو اینجا تکرار کنی!؟ چرا اینقدر بحث رو می پیچونی که افرادی که سر رشته ندارن گیج بشن و فکر کنن شما واقعا یه چیزی می گی که این قدر سطح بالاست که اونا نمی فهمن! عزیز حرفت رو رک و پوست کنده بزن. با دو تا لغت انگلیسی که حتی املاشون رو هم بلد نیستی بحث رو مثلا تخصصی نکن!
این بحث یه موضوع بسیار ساده و تثبیت شده هست و اصلا نیاز نیست به استفاده این همه لغت به ظاهر فنی!
دو تا ریویژن خورده!جدا لول خوب این ریویژن ها همین 1.4 و موضوع TV 3D ها و نمایشگر های با رزولوشن بالاست. الکی با یه لغت revision بحث رو میخوای حرفه ای کنی؟!
4 تا منبع درست و حسابی گذاشتم شما گیر دادی به یاهو انسر! معلومه که واقعا هدفت بحث دوستانه هست!!!
این شیلد شیلد کردنات کشته منو! خوب بگو محافظ، لایه. چرا شیلد؟! این شیلدی که شما می گی صرفا جهت جلوگیری از هر گونه دخالت منابع دیگه توی انتقال داده هاست. کسی نگفته که کابل دیجیتال نفوذ ناپذیر و جاودانه هست و تکون از تکون نمی خوره بلکه صحبت سر این هست که اگه ممانعتی بخواد در تبادل اطلاعات صورت بگیره این شیلد ها به عنوان یک محافظ عمل می کنن. همین و بس
کد چه ربطی به این بحث داره. اونا کد می نویسن واسه احتیاجات خودشون برای استفاده هر چه بیشتر از پهنای باند و انتقال کیفیت بهتر که نیاز به پهنای باند زیاد دارن، چه ربطی به بحث ما داره؟!
باز از منبع دادن تفره رفتی و باز به ذهن بی انتها و فکور و ابن سینایی خودت رجوع کردی! واقعا خنده داره که شما استناد به خودت می کنی!!!!! و من به منابع موثقی که توی اینترنت هست و بعد حرف من رو رد می کنی! خواهشا لینک از این دها مجله و 100 ها مقاله و هزاران منبع بده
بیا اینم منابع مربوط به سال های 2010 و 2011
فکر نمی کنم دیگه از CNET موثق تر وجود داشته باشه.
http://news.cnet.com/why-all-hdmi-cables-are-the-same/8301-17938_105-20056502-1.html
http://reviews.cnet.com/2719-11276_7-226-3.html
دو تا مقاله کاملا جامع و البته نوشته شده با زبان ساده که همه براحتی می فهمن
توی این منابع صریحا گفته شده که توی بحث انتقال دیجیتال یا داده ها به شکل صحیح و به بهترین شکل انتقال داده می شن و یا اصلا انتقال داده نمی شن
در مورد تصویر فقط یه موضوع هست اونم اینکه کابل های معیوب بعضا به جای نشون دادن یه صفحه سیاه، تصویر رو به شکل اسپارکل و دونه دونه های نورانی نشون میدن. این دونه ها برخلاف آنالوگ به هیچ وجه تغییر نمی کنن بلکه دقیقا همیشه به یه شکل روی تصویر نمایش داده می شن که اونم ایراد از کابل هست که نمی تونه به درستی اطلاعات رو انتقال بده نه اینکه مثلا نویز بندازه و دائم در حال تغییر باشه
دقیقا اینجا داره گفته میشه که در مورد کیفیت تصویر تستی که صورت گرفته، نشون داده که هیچ تفاوتی بین برند های مختلف در کابل های حرفه ای و گرون و بی نام و نشون و ارزون توی کیفیت تصویر وجود نداره!!!!!!!
no cable can make the picture any better or any worse. We've used cables from many different companies in the past--such as Belkin, Accell, Monoprice, Monster, and SimplayHD--and have not run into any consistent issues with any brand of cable. With working cables and solid connections, we've seen no dropouts and "sparklies"--just consistent, dependable, high-quality audio and video. It's that simple.
دقیقا این جملات رو دوستان بخونن! چون میخوام دیگه این بحث بی فایده و عبث همین جا تموم بشه
More important to our discussion, it means that when something goes wrong, it goes really wrong. It's often said that with an HDMI signal, you either get everything and it's perfect, or it isn't perfect and you get nothing. In fact, I've said this. If you're getting an image that looks correct, and there are no dropouts in the audio or video, then you're getting everything that's being sent. If the cable is faulty, or it's a really long run with an under-built cable, most of the time you'll just get nothing. No picture at all
این قسمت واسه همین دونه های نوری که بعضا روی کابل های معیوب ایجاد میشه
به قسمت رنگی توجه کنید چون دقیقا حرف من رو تایید می کنه
If it's so unlikely, why do I bring it up? Because it's important to understand that it is impossible for the pixel to be different.
It's either exactly what it's supposed to be, or it fails and looks like one of the images above. In order for one HDMI cable to have "better picture quality" than another, it would imply that the final result between the source and display could somehow be different. It's not possible.
It's either everything that was sent, or full of very visible errors (sparkles). The image cannot have more noise, or less resolution, worse color, or any other picture quality difference. The pixels can't change. They can either be there (perfect, yay!) or not (nothing, errors, boo!).
کلام آخر!
این بحث با این همه منبعی که من اینجا آوردم تموم شده است حداقل واسه من! به نظرم این همه وقتی که گذاشتم کافی بوده و به اندازه کافی هم واسه حرفم مدرک آوردم.اگه بخوام به این بازی بچه گونه ادامه بدم امتحاناتم رو واسه یه بحث بی مورد و با یه آدمی که فکر می کنه عقل کل هست رو از دست دادم و فقط ضرر کردم اونم ضرری که به همین راحتی ها جبران نمی شه