چند متری؟ من دیشب یه 10 متری خریدم 27 هزار تومنداداش حمید این کابل اچ دی ام ای 1.4 رو خرید طبق دوست خوبمونWander قیمتشم 50 هزار اوف با گارانتی مادام لعمر هست چه شود
گفت مشکل از کابل هست که عمق نداره ببینم راست میگه یا نه
موفق باشی
شرمنده حمید جاناگه منظورتون این مدل هست " 6960 LED40 سامسونگ "
که سامسونگ نشناختتش یا خیلی قدیمیه که از سایت حذفش کرده " کلیک "
اگه مشخصاتی یا لینکی ازش داری بگو تا منم یه نگاهی بندازم.
ولی خداییش با همه توصیفات هیچ برندی رو من ندیدم که پنل هاش رو به زیبایی سامسونگ بزنهچندتا عکس از هیولای سونی میزارم تا دلتون غش بره
این عکس رو هم انداختم وسطش تا ضخامت لبه هاشو بهتر ببینید
اینم قابل توجه محمد جان
Motionflow™ XR 960 technology
کار جالبی که سونی اینبار انجام داده
گذاشتن قیافه شیک سری NX روی این سری هستش که واقعا زیبا شده
معلومه که باهم تفاهم نداریمولی خداییش با همه توصیفات هیچ برندی رو من ندیدم که پنل هاش رو به زیبایی سامسونگ بزنه
چند متری؟ من دیشب یه 10 متری خریدم 27 هزار تومن
اگرم کابل شما ارجینال باشه نیاز نبود این رو بخرید چون روی کیفیت تصویر هیچ تاثیری نداره و خودشم باز چندان تفاوتی نمی کنه
در کل مبارک باشه ولی می شد با یه کابل 6-7 تومنی هم این کار رو انجام داد
پ.ن
البته دیشب یه کابل 1 و نیم متری هم گرفتم 1.4 بود 5 تومن! بخاطر این می گم تاثیری نداره چون همه دیجیتال هست . یا تصویر میده یا نمی ده . اینکه مثلا یه کابل کیفیت بهتر یا بدتری میده حرف چرندیه
اون رو که واسه کولر هاش گفتم چون بوش یا ogeneral یا میتسوبیشی بازم بهتره از سامسونگ البته به نظر من و چند نفری که توی کولر گازی تجربه داشتن. ولی مانیتور ها و TV های خیلی خوبی داره بخصوص همون جور که گفتم کیفیت پنل هاش و دیزاین فوق العاده شیک و زیباش رو توی هیچ برند دیگه ای ندیدمجالبه همین دیروز گفتی: " دیگه سراغ آ...... سامسونگ نمیرم.
من خودم طرفدار مانیتور و گوشیهای سامسونگ هستم با اینکه میگن هیچ ارزشی واسه مشتریاش قائل نیست
تازه میدونستی صفحه نمایش سامسونگ ( گالاگسی ) توی گینس اول شده بود یا اینکه آیفون صفحه نمایش گوشیشو از سامسونگ میگرفته
نه خوب سونی رو که اصلا همه جوره قبول دارم هم از لحاظ کیفیت ساخت و هم کیفیتخدا رو شکر که یکی پیدا شد برعکس من از چیز دیگه ای خوشش اومد
حالا رقابت شروع میشه که کدوم باحالتره
شک نکن که سودش رو با فروش اون کابل تکمیل کردهوالا داداش نمیدونم چند متری دوستش از نمایندگی تو تهران براش خریده اخه 50 هزار خیلی گرونه طرف که نمایندگی داشت بهش اینارو گفته که این خیلی رو کیفیت تاثیر میذاره ووو من که میگم با بقیه 1.4 فرقی نداره
بهتره بسپری دست محمد واندر .سلام,
دوستان لطفا 3 - 4 مدل LCD Tv معرفی کنید که 32" باشه حتما ورودی HDMI هم داشته باشند .. اگر دو پورت باشه که چه بهتر ... Full HD هم بود باز چه بهتر :d ممنون میشم فقط تا سقف 600 تومان باشد .. کمترم بود بهتر تر :d واسه ps3 می خوام دیگه نمیخوام هزینه زیاد کنم ! مرسی
یه لینک از مشخصات این مدلیرو که میگی بگو منم ببینم دیگهاقا حمید بابا نذار این عکسها ادم سکته رو میزنه { :d }
ولی من اون مدل فلیپس رو میخرم :d
دقیقاخرج کن و یه چیز خوب بخر که برات بمونه
کیفیت درست و حسابی می خوای باید بیای بالای 700 تومن و نظر من اینه خرج کن و یه چیز خوب بخر که برات بمونهسلام,
دوستان لطفا 3 - 4 مدل LCD Tv معرفی کنید که 32" باشه حتما ورودی HDMI هم داشته باشند .. اگر دو پورت باشه که چه بهتر ... Full HD هم بود باز چه بهتر ممنون میشم فقط تا سقف 600 تومان باشد .. کمترم بود بهتر تر واسه ps3 می خوام دیگه نمیخوام هزینه زیاد کنم ! مرسی
بابا با کلاس! سونی LCD 32 هاش با سامسونگ و بقیه برند های درست و حسابی یه قیمت هست و میشه 700-800 پیدا کرد.بهتره بسپری دست محمد واندر .
چون tv هایی که من پیشنهاد میدم احتمالا سونی هستش اونم بالای 1 ملیون تومن.
اگه مدل EX500 به این قیمت باشه خیلی خوبهبابا با کلاس! خب دیگه ما اینیم:d
سونی LCD 32 هاش با سامسونگ و بقیه برند های درست و حسابی یه قیمت هست و میشه 700-800 پیدا کرد.
یعنی شما میگین اینهمه انستیتو و آزمایشگاه روی کابل ها کار می کنند و چپ و راست رو کابل ها ریویشن می زنن بی کارن ؟همه این چیزا چرته و اصلا کیفیت کابل تاثیری روی تصویر نداره
سلام.کسی به ما کمک نمیکنه؟همه فکر خودشونن.یه کمکی هم بکنین بد نیستاسلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟کی وارد بازار ایران میشه؟ سه بعدیه درسته؟ اونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟شنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.یه توضیحی بدین ممنون میشم.دمتون گرم
" کلیک "حمید جان این مدل EX500 که گفتی قیمتش چند هست ؟
به نظر خیلی خوب میاد ..
ممنون
خود TV که همچین امکانی ندارهبعد این که 120hz هست امکان 3d دیدن باهاش نیست ؟ چون تو سایت Nvidia با یک برنامه و عینک میشه رو lcd های 120hz فیلم 3D دید .. اگر به PC وصل کنیم منظورم هست ..
چند لحظه بزار پیداش کنم.سلام.کسی به ما کمک نمیکنه؟همه فکر خودشونن.یه کمکی هم بکنین بد نیستا
نام دقیق مدل ۲۳ اینچی S23A950D و مدل ۲۷ اینچی S27A950Dسلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟
هنوز معلوم نیست .کی وارد بازار ایران میشه؟
بله 3D ـهسه بعدیه درسته؟
اگه فقط HDMI ساپورت کنه . باید گرافیکت خروجیشو داشته باشهاونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟
من اطلاعی از این موضوع ندارم . ولی فکر کنم . اگه گرافیکت HDMI داشته باشه حلهشنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.