خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داداش حمید این کابل اچ دی ام ای 1.4 رو خرید طبق دوست خوبمونWander قیمتشم 50 هزار اوف با گارانتی مادام لعمر هست چه شود
گفت مشکل از کابل هست که عمق نداره ببینم راست میگه یا نه :d
موفق باشی

داداش حمید این کابل اچ دی ام ای 1.4 رو خرید طبق دوست خوبمونWander قیمتشم 50 هزار اوف با گارانتی مادام لعمر هست چه شود
گفت مشکل از کابل هست که عمق نداره ببینم راست میگه یا نه
موفق باشی
چند متری؟ من دیشب یه 10 متری خریدم 27 هزار تومن
اگرم کابل شما ارجینال باشه نیاز نبود این رو بخرید چون روی کیفیت تصویر هیچ تاثیری نداره و خودشم باز چندان تفاوتی نمی کنه
در کل مبارک باشه ولی می شد با یه کابل 6-7 تومنی هم این کار رو انجام داد
پ.ن
البته دیشب یه کابل 1 و نیم متری هم گرفتم 1.4 بود 5 تومن!:دی بخاطر این می گم تاثیری نداره چون همه دیجیتال هست . یا تصویر میده یا نمی ده . اینکه مثلا یه کابل کیفیت بهتر یا بدتری میده حرف چرندیه

اگه منظورتون این مدل هست " 6960 LED40 سامسونگ "
که سامسونگ نشناختتش یا خیلی قدیمیه که از سایت حذفش کرده " کلیک "
اگه مشخصاتی یا لینکی ازش داری بگو تا منم یه نگاهی بندازم.
شرمنده حمید جان
فراموش کردم واست لینک بزارم
این مدلا توی ایران که میاد اسمشون دستکاری میشه
توی سایت سامسونگ 6900 رو سرچ کن
این لینک مشخصات توی سایت سامسونگ

پ.ن
چندتا عکس از هیولای سونی میزارم تا دلتون غش بره :>

BRAVIA XBR HX929 Series HDTV --------------------

این عکس رو هم انداختم وسطش تا ضخامت لبه هاشو بهتر ببینید

اینم قابل توجه محمد جان

Motionflow™ XR 960 technology

کار جالبی که سونی اینبار انجام داده
گذاشتن قیافه شیک سری NX روی این سری هستش که واقعا زیبا شده
ولی خداییش با همه توصیفات هیچ برندی رو من ندیدم که پنل هاش رو به زیبایی سامسونگ بزنه

این مثلا همینی هست که من گرفتم
واقعا ظاهر شیک و شکیلی داره

lcd750_front__56337_zoom.jpg

large.jpg

20110324154216_3.jpg

آخرین ویرایش:
چندتا عکس از هیولای سونی میزارم تا دلتون غش بره :>

BRAVIA XBR HX929 Series HDTV -------------------------
ntwb0jqbvcezpj2nm8bq.jpg
k7f6fnenh6f6i3b32rx.jpg
jadx78dd1250b0qqkvwm.jpg
axegyd42b4p9s7bvra59.jpg
kgguix7f6zrlxzkfszj.jpg
6hcmzu42rybk2vmtyx6.jpg
kit0pv515logw79agm8.jpg
xdehr9d9bh69kwauaz.jpg
1nzh6dbsjyj1ji90w.jpg

این عکس رو هم انداختم وسطش تا ضخامت لبه هاشو بهتر ببینید

34k9wt5vxfmzsnp5k.jpg

اینم قابل توجه محمد جان

Motionflow™ XR 960 technology

کار جالبی که سونی اینبار انجام داده
گذاشتن قیافه شیک سری NX روی این سری هستش که واقعا زیبا شده

فقط سونی

ولی خداییش با همه توصیفات هیچ برندی رو من ندیدم که پنل هاش رو به زیبایی سامسونگ بزنه
معلومه که باهم تفاهم نداریم
البته هر کی یه جور مجذوب چیزی میشه
جالبه همین دیروز گفتی: " دیگه سراغ آ...... سامسونگ نمیرم.:>" منم خیلی ناراحت شدم:(( . پرهام هم فکر کرد اسپمه زود پاکش کرد:d

من خودم طرفدار مانیتور و گوشیهای سامسونگ هستم با اینکه میگن هیچ ارزشی واسه مشتریاش قائل نیست

تازه میدونستی صفحه نمایش سامسونگ ( گالاگسی ) توی گینس اول شده بود یا اینکه آیفون صفحه نمایش گوشیشو از سامسونگ میگرفته

راستی اسم هردوتون محمد ـه:d . من چیکار کنم که قاطی نشه

خدا رو شکر که یکی پیدا شد برعکس من از چیز دیگه ای خوشش اومد
حالا رقابت شروع میشه که کدوم باحالتره :>

چند متری؟ من دیشب یه 10 متری خریدم 27 هزار تومن
اگرم کابل شما ارجینال باشه نیاز نبود این رو بخرید چون روی کیفیت تصویر هیچ تاثیری نداره و خودشم باز چندان تفاوتی نمی کنه
در کل مبارک باشه ولی می شد با یه کابل 6-7 تومنی هم این کار رو انجام داد
پ.ن
البته دیشب یه کابل 1 و نیم متری هم گرفتم 1.4 بود 5 تومن!:دی بخاطر این می گم تاثیری نداره چون همه دیجیتال هست . یا تصویر میده یا نمی ده . اینکه مثلا یه کابل کیفیت بهتر یا بدتری میده حرف چرندیه

والا داداش نمیدونم چند متری دوستش از نمایندگی تو تهران براش خریده اخه 50 هزار خیلی گرونه #:-s طرف که نمایندگی داشت بهش اینارو گفته که این خیلی رو کیفیت تاثیر میذاره ووو من که میگم با بقیه 1.4 فرقی نداره
==================
اقا حمید بابا نذار این عکسها ادم سکته رو میزنه
ولی من اون مدل فلیپس رو میخرم :d

جالبه همین دیروز گفتی: " دیگه سراغ آ...... سامسونگ نمیرم.
اون رو که واسه کولر هاش گفتم چون بوش یا ogeneral یا میتسوبیشی بازم بهتره از سامسونگ البته به نظر من و چند نفری که توی کولر گازی تجربه داشتن. ولی مانیتور ها و TV های خیلی خوبی داره بخصوص همون جور که گفتم کیفیت پنل هاش و دیزاین فوق العاده شیک و زیباش رو توی هیچ برند دیگه ای ندیدم
من خودم طرفدار مانیتور و گوشیهای سامسونگ هستم با اینکه میگن هیچ ارزشی واسه مشتریاش قائل نیست

تازه میدونستی صفحه نمایش سامسونگ ( گالاگسی ) توی گینس اول شده بود یا اینکه آیفون صفحه نمایش گوشیشو از سامسونگ میگرفته

من گوشیم Wave هست!:دی عاشق همین صفحه نمایشش هستم. کاش می شد که یه تی وی هم با این کیفیت بدن بیرون. البته می شه ولی قیمتش میشه خدا تومن

خدا رو شکر که یکی پیدا شد برعکس من از چیز دیگه ای خوشش اومد
حالا رقابت شروع میشه که کدوم باحالتره
نه خوب سونی رو که اصلا همه جوره قبول دارم هم از لحاظ کیفیت ساخت و هم کیفیت
توی بازار مانیتور یا تی وی نمی شه دقیق گفت که کدوم برند بهترینه
بر اساس فاکتور هایی که برای فرد اهمیت داره می تونه مانیتور یا تی وی مناسب حالش از هر برندی باشه
مثلا LG خوبی هایی داره. اول از همه ارزونه و بعد پورت هاش واقعا کامله. هم مانیتور نمونش 2261 و هم تی وی نمونش 5600led ولی کیفیت ساخت و پنلش پایین هست و اصلا تی وی هاش قیافه نداره
سامسونگ دیزاین فوق العاده زیبا و کیفیت ساخت عالی بخصوص پنل ولی خوب ضعف سامسونگ قیمت بالا و ضعف توی پورت هاش هست
سونی هم پورت های کاملی داره و هم کیفیت ساختش عالیه ولی ضعفش توی قیمت هست
البته اینا مربوط میشه به داخل ایران به خصوص بحث قیمت
در کل نمی شه گفت که کدوم بهتره چرا چون ممکنه یه مدل از سامسونگ از همه مدل های اون سایز بهتر و مناسب تر باشه و توی یه سری و یا سایز دیگه LG یه مدل داشته باشه که از همه لحاظ خریدش عاقلانه تر هست
و یا سونی
من که زمان خرید قیافه برام 30-40 درصد مهم بود در کنار کیفیت و پورت هایی که لازم داشتم 60-70 درصد .چون هر روز که می بینمش می خوام از دیدنش لذت ببرم و از قیافش خوشم بیاد در کنار پورت های مورد نیاز و کیفیت خوبش

همه چی بستگی به امکانات و کیفیت و ویژگی های اون مدل و قیمت و زیبایی داره و باید همه این فاکتور ها رو کنار هم گذاشت تا یه مدل از بین همه این برند ها انتخاب کرد

والا داداش نمیدونم چند متری دوستش از نمایندگی تو تهران براش خریده اخه 50 هزار خیلی گرونه طرف که نمایندگی داشت بهش اینارو گفته که این خیلی رو کیفیت تاثیر میذاره ووو من که میگم با بقیه 1.4 فرقی نداره
شک نکن که سودش رو با فروش اون کابل تکمیل کرده
همه این چیزا چرته و اصلا کیفیت کابل تاثیری روی تصویر نداره
احتمالا دیده که ایشون علاقه به وسایل گرون و با کیفیت داره گفته اینم بهش بدم نهایت کیفیت رو احساس کنه!:دی

آخرین ویرایش:
سلام,
دوستان لطفا 3 - 4 مدل LCD Tv معرفی کنید که 32" باشه حتما ورودی HDMI هم داشته باشند .. اگر دو پورت باشه که چه بهتر ... Full HD هم بود باز چه بهتر :d ممنون میشم فقط تا سقف 600 تومان باشد .. کمترم بود بهتر تر :d واسه ps3 می خوام دیگه نمیخوام هزینه زیاد کنم ! مرسی :>

سلام,
دوستان لطفا 3 - 4 مدل LCD Tv معرفی کنید که 32" باشه حتما ورودی HDMI هم داشته باشند .. اگر دو پورت باشه که چه بهتر ... Full HD هم بود باز چه بهتر :d ممنون میشم فقط تا سقف 600 تومان باشد .. کمترم بود بهتر تر :d واسه ps3 می خوام دیگه نمیخوام هزینه زیاد کنم ! مرسی :>
بهتره بسپری دست محمد واندر .
چون tv هایی که من پیشنهاد میدم احتمالا سونی هستش اونم بالای 1 ملیون تومن.
اقا حمید بابا نذار این عکسها ادم سکته رو میزنه { :d }
ولی من اون مدل فلیپس رو میخرم :d
یه لینک از مشخصات این مدلیرو که میگی بگو منم ببینم دیگه /:)

خرج کن و یه چیز خوب بخر که برات بمونه
دقیقا

آخرین ویرایش:
سلام,
دوستان لطفا 3 - 4 مدل LCD Tv معرفی کنید که 32" باشه حتما ورودی HDMI هم داشته باشند .. اگر دو پورت باشه که چه بهتر ... Full HD هم بود باز چه بهتر ممنون میشم فقط تا سقف 600 تومان باشد .. کمترم بود بهتر تر واسه ps3 می خوام دیگه نمیخوام هزینه زیاد کنم ! مرسی
کیفیت درست و حسابی می خوای باید بیای بالای 700 تومن و نظر من اینه خرج کن و یه چیز خوب بخر که برات بمونه
و الا فکر کنم ایکس ویژن باشه با این قیمتا که اونم کیفیتش رو خودت باید بدونی

بهتره بسپری دست محمد واندر .
چون tv هایی که من پیشنهاد میدم احتمالا سونی هستش اونم بالای 1 ملیون تومن.
بابا با کلاس!:دی سونی LCD 32 هاش با سامسونگ و بقیه برند های درست و حسابی یه قیمت هست و میشه 700-800 پیدا کرد.

بابا با کلاس!:دی خب دیگه ما اینیم:d:p
سونی LCD 32 هاش با سامسونگ و بقیه برند های درست و حسابی یه قیمت هست و میشه 700-800 پیدا کرد.
اگه مدل EX500 به این قیمت باشه خیلی خوبه
تنها فرقش نداشتن قابلیت LED هستش . که زیاد فرقی رو کیفیت تصویر نداره
احسان این مدلی که گفتم فوقالعادستاااااا . فکر نکنی همینجوری گفتم/:) " کلیک "
یه نگاه به ریویوهاش بنداز . همش از 5 دادن 5

همه این چیزا چرته و اصلا کیفیت کابل تاثیری روی تصویر نداره
یعنی شما میگین اینهمه انستیتو و آزمایشگاه روی کابل ها کار می کنند و چپ و راست رو کابل ها ریویشن می زنن بی کارن ؟
اتفاقا امروزه تاثیر کابل روی کیفیت تصویر نسبت به مثلا 1 دهه پیش دست کم ده برابر شده . اونم روی سیگنال های تو رنج فرکانسی و توان سیگنال های صدا و تصویر . حتی اگه این صدا و تصاویر از سورس های مزخرف متداول تو کشور ما باشه .

سلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟کی وارد بازار ایران میشه؟ سه بعدیه درسته؟ اونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟شنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.یه توضیحی بدین ممنون میشم.دمتون گرم
سلام.کسی به ما کمک نمیکنه؟همه فکر خودشونن.یه کمکی هم بکنین بد نیستا

حمید جان این مدل EX500 که گفتی قیمتش چند هست ؟
به نظر خیلی خوب میاد ..
بعد این که 120hz هست امکان 3d دیدن باهاش نیست ؟ چون تو سایت Nvidia با یک برنامه و عینک میشه رو lcd های 120hz فیلم 3D دید .. اگر به PC وصل کنیم منظورم هست ..
ممنون

حمید جان این مدل EX500 که گفتی قیمتش چند هست ؟
به نظر خیلی خوب میاد ..
ممنون
" کلیک "
بعد این که 120hz هست امکان 3d دیدن باهاش نیست ؟ چون تو سایت Nvidia با یک برنامه و عینک میشه رو lcd های 120hz فیلم 3D دید .. اگر به PC وصل کنیم منظورم هست ..
خود TV که همچین امکانی نداره
ولی اگه فکر کنی " یه سنگیه میندازیم . خورد خورد " . شاید 3D هم نشون بده
البته فکر نکنم زیاد جالب بشه
فعلا 3D های فعلی همشون قلابین . چنگی به دل نمیزنن:(

سلام.کسی به ما کمک نمیکنه؟همه فکر خودشونن.یه کمکی هم بکنین بد نیستا
چند لحظه بزار پیداش کنم.

سلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟
نام دقیق مدل ۲۳ اینچی S23A950D و مدل ۲۷ اینچی S27A950D
کی وارد بازار ایران میشه؟
هنوز معلوم نیست .
کسی اگه اطلاعی داره بگه
سه بعدیه درسته؟
بله 3D ـه
اونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟
اگه فقط HDMI ساپورت کنه . باید گرافیکت خروجیشو داشته باشه
شنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.
من اطلاعی از این موضوع ندارم . ولی فکر کنم . اگه گرافیکت HDMI داشته باشه حله:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or