خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان من هم یه مانیتور میخوام بخرم هم یه tv چی پیشنهاد میکنید ، بودجه واسه مانیتور 500 هزار تومان ، واسه tv هم 1 میلیون و 300 تومان ،LED باشه . Full HD باشه ، کابل HDMI هم بخوره اگه از 2 تا بیشتر باشه بهتره ، راستی اصلا ارزش داره این تلویزیون های 3d رو خرید؟

در مورد مانیتور که این دوستمون زحمتشو کشیدن
دوست عزیز برای مانیتور توی ایران کلا دستت باز نیست که چندتا انتخاب داشته باشی با توجه به بودجتون میتونید ایم مدل هارو مد نظر داشته باشید

asus led ve278q 27inch قیمت : 530
samsun lcd p2770h 27inch قیمت: 420 تا 450
samsung led px23720 قیمت: 365 بود تا 400 هم قیمتش رسیده که نظرات دوستان رو بخونی بیشتر ماجرا دستت میاد در مورد تلوزیون دوستان دیگه راهنماییت خواهند کرد

اما برای TV
32"EX710 که کمتر از قیمت پیشنهادیه شماست
40 اینچش هم 500 600 هزار تومن تفاوت قیمت داره

در مورد 3D هم زیاد بحث شده ( از چند صفحه قبل تا اینجا بخونی . مطلب گیرت میاد )
که اگر خوشتون اومد
EX720 سریه خوبی هستش

سر جمع . اگه واسه اتاقت میخوایش و کارت استفاده از pc و کنسول هستش
همین tv بدردت میخوره . دیگه مانیتور لازم نیست

من امروز رفتم تا EX710 رو بخرم یکی‌ از نمایندگی‌‌های تقریبا گنده (کلفت) اصفهان که گفت این مدل ۳۲ اینجش اشخاله و آصلا کیفیت نداره و دقیقا گفت اشخال !!!
گفت اگه ۱۰۰۰تومنم دادن نخر یه نماینده دیگه گفت بد نیست ولی‌ چون دیگه تولید نمی‌شه گارانتی نداره
و خیلی‌ کوچیک هم هست 32 اینج من مانیتورم ۲۷ اینجه ۳۲ کوچیکه برام
مدل ۴۰ اینجه خوب چی‌ سراغ دارید
و تفاوت lcd و led تو tv چی‌ هست ؟
و همهٔ نمایندگی‌‌ها گفتن یه سری جنس جدید میاد تا آخر هفته جریان اونا چیه‌ ؟

من امروز رفتم تا EX710 رو بخرم ...
از این پستت خیلی ناراحت شدم . چون زحمتامو بیخودی به باد دادی .
برای اینکه مطمئن بشی ، راهنمایی های من صحت دارن . میتونی به این دوستمون پیغام بفرستی تا خودش راهنماییت کنه
sinanet
با تشكر از تمام دوستان و اساتيد من SONY 32EX710 رو خريدم و بسيار ازش راضي هستم. به بقيه هم اين سري رو پيشنهاد مي كنم.
من خودم چند باری ازش پرسیدم که واقعا راضی هستی یا نه؟
ایشون هم با قطعیت تمام گفتن " بله . خیلی خوبه "

خود من هم بارها و بارها این tv رو از نزدیک دیدم
هیچوقت حرف فروشنده ها رو به این زودی باور نکن
دلیلی نداره که بهت دروغ بگم .

بله تو ایران موجوده.
اما از قیمتش خبری ندارم . میون ارزونتریناش بهترینش همینه که گفتم
ولی مطمئنا از یک ملیون پایینتر نیست.

داداش:d

:d نه داداش بحث قیمت نیست چون این دوستمون میخواد واسه کلوپ بخره یه مدلی بود نمیدوم چی اسمش بود مارک سونی بود 2700 قیمتش بود
یه 3d خفن باشه اگر سراغ داری ممنون میشم بگی
در ضمن این مدلی که گفتی طرف زنگ زد گفت فعلا" ایران نیومده:)
ممنون

:d نه داداش بحث قیمت نیست چون این دوستمون میخواد واسه کلوپ بخره یه مدلی بود نمیدوم چی اسمش بود مارک سونی بود 2700 قیمتش بود
یه 3d خفن باشه اگر سراغ داری ممنون میشم بگی
در ضمن این مدلی که گفتی طرف زنگ زد گفت فعلا" ایران نیومده:)
ممنون

کلا TV های موجود در ایران که قادر به نمایش 3D هستن
سه موردن به مدلهای

1. KDL-40EX720
  2. KDL-40HX800
  3. KDL-40NX710
  4. :d
که از لحاظ کیفیت به نظر من به این صورت طبقه بندی میشن
در مورد اولی هم باید بگم که طرفدار زیاد داره .
ارزش صبر کردن برای ورود به ایران رو داره:)
یه سری هم به اسم LX هست که من هنوز ندیدم
سومین گزینه همونیه که اسمش یادتون نمیاد . البته فکر کنم.

• Like
Reactions: *CATALAN*
سلام .
من یه مقدار زیادی اطلاعاتم پایینه . لطفا مارو یه کمکی کنید .
Ps3 به این تلوزیون های قدیمی Slimfit TV سامسونگ متصل میشه ؟
مدلش هم » CS21E40

از این پستت خیلی ناراحت شدم . چون زحمتامو بیخودی به باد دادی

من خودمم از حرفش جا خوردم من پول هم برداشته بودم تا بخرمو بیارمش ولی‌ واقعاً بد گفت ازش !!!
من خودمم به حرف فروشنده‌ها زیاد اطمینان ندارم و فقط خواستم این موضوع رو باهات در میون بذارم چون میگفت ۳۲ این مدل بده و ۴۰ اینجش خوب !!!
الان می‌خوام یه مدل خوب ۴۰ اینج به بالا بهم پیشنهاد بدید ۳۲ برا من خیلی‌ کوچیکِ و تمام فروشنده‌ها میگفتن یه سری مدل جدید داره میاد تا آخر هفته جریان اونا چیه ؟

Hamid4starدوست عزیز
نظرت در مورد vt20 پاناسونیک چیه؟3 بعدی هست دیگه ؟;;)
داداش بعد چند هرتز هست ؟
50 اینچه
شرمنده اینقدر سوال میپرسم
چون این دوستمون فردا میخواد بره بخره
پیشاپیش ممنون

Hamid4starدوست عزیز
نظرت در مورد vt20 پاناسونیک چیه؟3 بعدی هست دیگه ؟;;)
داداش بعد چند هرتز هست ؟
50 اینچه
شرمنده اینقدر سوال میپرسم
چون این دوستمون فردا میخواد بره بخره
پیشاپیش ممنون

عارضم خدمت دوست گرانقدرم
" بهتره این تعاریف رو باهم بخونیم تا توی تصمیم گیری کمکت کنه "

با وجود تبلیغات گسترده برندهای گوناگون در عرصه تلویزیون‌های سه‌بعدی در حال حاضر سامسونگ، پاناسونیک و فیلیپس توانسته‌اند بر پدیده تکرار که مخرب‌ترین اثر جانبی نمایش تصاویر سه‌بعدی است، فایق آیند. شرکت سامسونگ و فیلیپس در زمینه ساخت LED‌های سه‌بعدی تخصص یافته و پاناسونیک نیز نسل جدید تلویزیون‌های پلاسمای خود را به این فناوری مجهز کرده است که تا قبل از پیدایش آخرین محصولات فیلیپس یکه‌تاز دنیای تصاویر سه‌بعدی بودند. علت اصلی پدیده تکرار یا Crosstalk noise که به شکل دوتایی دیده‌شدن برخی سوژه‌ها در فیلم بروز می‌کند، کند‌بودن سرعت پاسخ‌گویی اجزای تصویری سازنده پنل است که معمولا در تلویزیون‌های LED و LCD شایع‌تر است. در این بخش به بررسی ویژگی‌های یکی از جدیدترین ساخته‌های پاناسونیک می‌پردازیم که در اندازه 42 اینچ ساخته می‌شود و در سری VT20 قرار می‌گیرد.
در حالی که دستگاه P42VT20 پاناسونیک تفاوت چندانی با مدل‌های هم‌رده بزرگ‌تر و قدیمی‌تر از خود ندارد اما رسیدن پاناسونیک به این بینش که برخی خریداران تلویزیون‌های سه‌بعدی اتاق‌هایی 200 متری برای جا دادن یک پنل 50 یا 60 اینچی ندارند شایان تقدیر بوده است. در طراحی این تلویزیون از قابی به رنگ قهوه‌ای تیره استفاده شده که طرحی تراش‌دار و زیبا دارد و به کار‌بردن خطوط نقره‌ای ساده ظاهر آن را از تمام تلویزیون‌های دیگر بازار متمایز می‌کند. در طرح تلویزیون P42VT20 همان سادگی آشنای پاناسونیک به چشم می‌خورد که تا پیش از این شاهد آن بودیم و آن را مناسب اماکنی با دکوراسیون ساده و مدرن می‌کند.

بدنه این تلویزیون حدود 9 سانتیمتر قطر داشته و روی پایه‌ای چرخان و هماهنگ با بدنه قرار می‌گیرد. در بخش پشتی دستگاه هیجان بیشتری انتظار کاربر را می‌کشد و وجود 4 پورت HDMI، ورودی‌های کامپوننت و کامپوزیت، پورت LAN و VGA و دو کانکتور USB دستگاه را برای لذت‌بردن از دنیای چندرسانه‌ای امروزی ایده‌آل می‌کند. تمام ورودی‌های HDMI دستگاه دارای استاندارد v1/4 هستند و در نتیجه می‌توانند تصاویر سه‌بعدی را به آن انتقال دهند. یک شکاف کارت SD نیز در قسمت جانبی P42VT20 نصب شده و برای مرور فیلم و عکس دوربین‌های دیجیتال به خوبی عمل می‌کند.

همراه تلویزیون P42VT20 پاناسونیک یک ریموت با 50 دکمه ارایه می‌شود که 36 عدد از دکمه‌های مهم آن برای کارکرد ساده در تاریکی به نور پس‌زمینه مجهز شده‌اند. ریموت 2010 پاناسونیک به مراتب بهتر از انواع ارایه شده در سال گذشته هستند و دکمه پرکاربرد منو در آنها بزرگ‌تر طراحی شده است. تنها ایراد این ریموت عدم امکان کنترل مستقیم دستگاه‌های مرتبط با تلویزیون است که برای این منظور باید از قابلیت Viera Link استفاده کرد. در ساختمان منوهای تمام تلویزیون‌های جدید پاناسونیک از رنگ‌های آبی و زرد استفاده شده که ترکیبی چشم‌نواز و واضح است اما در برابر منوهای سیال و شیک سونی هنوز جای پیشرفت دارد. یکی از بهترین تصمیماتی که پاناسونیک هنگام ساخت مدل‌های کوچک‌تر سری VT20 لحاظ کرده، نهادن دو حالت مخصوص THX و ISF در منوهای دستگاه است که اولی با فشردن یک دکمه تمام تنظیمات تصویری را برای نمایش فیلم‌های سینمایی تغییر می‌دهد و دومی به عوامل مجاز سرویس تلویزیون امکان کالیبراسیون دقیق پارامترهای تصویری را می‌دهد.

در ساخت مدل P42VT20 همانند تمام پلاسماهای حرفه‌ای این سری از یک پنل NeoPDP جدید با درجه سیاهی عالی استفاده می‌کند که در مقایسه با پنل‌های پلاسمای دیگر مصرف برق پایین‌تری نیز دارد. پنل 600Hz Subfield Drive دستگاه می‌تواند تصاویر متحرک را با سرعت 96 هرتز نمایش دهد که برای رهایی از پرش و محو شدگی تصویر مناسب است. همراه این تلویزیون 2 عدد عینک سه‌بعدی نیز ارایه می‌شود که برای زوج‌های جوان مناسب است و طراحی جدید عینک نیز مزایا و معایب خاص خود را دارد. عیب بزرگ این عینک‌ها فشار زیاد آنها روی بینی است اما در عوض بدنه تیره و کامل آنها از درز نور به داخل جلوگیری می‌کند و باتری شارژی داخلی آنها که با USB شارژ می‌شود کاربر را از تعویض دایم باتری عدسی معاف می‌کند. بزرگ‌ترین مزیت دستگاه P42VT20 نسبت به مدل‌های سری GT20 درجه سیاهی عالی آنها است که با تلویزیون‌های افسانه‌ای پایونیر رقابت می‌کند و برای تماشای فیلم‌های سینمایی عالی است. پلاسما‌های سال 2009 پاناسونیک طی عمر خود بخش زیادی از درجه سیاهی خود را از دست می‌دادند که برای بسیاری از مصرف‌کنندگان قابل قبول نیست. در این دستگاه‌های جدید‌تر نیز چنین پدیده‌ای اتفاق می‌افتد اما اثر آن بسیار خفیف‌تر از آنی است که کاربر را در دراز‌مدت ناراضی کند. کیفیت پخش دو‌بعدی و سه‌بعدی تلویزیون P42VT20 همانند تمام پلاسماهای پاناسونیک عالی است و کاربر را با رنگ‌های طبیعی و درجه قابل باوری از عمق به دنیای تصاویر دیجیتال می‌برد.
حالا که کمی با این پلاسما آشنا شدیم ، باید بگم که TV خوبیه اگه نوشته های بالا واقعا صحت داشته باشن . که انشالله همینطوره.
پیشاپیش مبارک دوستتون باشه:)

خارج از متن: " همیشه سونی برنده هستش:d "

سلام

دوستان یه tv می‌خواستم با مشخصات زیر

led باشه .

۴۰ اینج یا بالاتر .

قیمتشم از ۲ تومن بالاتر نباشه .

ممنون میشم راهنماییم کنید >:d<

سلام دوست عزیز
خوش اومدی به جمع سنتریها
-----------------------------------------
از چه برندی خوشت میاد؟

سلام دوست عزیز
خوش اومدی به جمع سنتریها
-----------------------------------------
از چه برندی خوشت میاد؟

سلام
ممنون
من اطلاع از برند‌های مختلف ندارم
و نمیدونم کدوم بهتره ولی‌ اشناهامون همشون سونی خریدن ولی‌ خودم به شخصه نمیدونم شما چه برندی با چه مدلی‌ پیشنهاد میدید

سلام
ممنون
من اطلاع از برند‌های مختلف ندارم
و نمیدونم کدوم بهتره ولی‌ اشناهامون همشون سونی خریدن ولی‌ خودم به شخصه نمیدونم شما چه برندی با چه مدلی‌ پیشنهاد میدید

من هم سونی رو پیشنهاد میدم

این دوتا خیلی خوبن
اگه میتونی صبر کنی. این مدل اولی طرفدار زیاد داره.
KDL-40EX720
اگه هم نه. مدل دومی هم عالی هستش.
KDL-40NX710

اقا حمید این دوستمون KDL-40HX800 خرید با 4 تا عینک
فردا برم ببنم چطوریاست
ولی گفت از 710 خیلی بهتره
ولی 720 هنوز نیومده حتی زنگ زدن دبی هنوز نیومده بود
خلاصه ممنون بابت کمکتون

اقا حمید این دوستمون KDL-40HX800 خرید با 4 تا عینک
فردا برم ببنم چطوریاست
ولی گفت از 710 خیلی بهتره
ولی 720 هنوز نیومده حتی زنگ زدن دبی هنوز نیومده بود
خلاصه ممنون بابت کمکتون
آره راست گفته از nx710 خیلی سرتره
مبارکش باشه
فقط قیمتش رو هم بپرس بزار اینجا تا بقیه استفاده کنن

من خودم این مدل رو تست کردم . حتما خوشتون میاد.
بازم تبریک میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or