4th
کاربر سایت
nx810 >:d<
من تا ۳ تومن میتونم هزینه کنممم
این قیمت جهانیش چقدره؟
این قیمتیه که سایت سونی روش گذاشته
46 اینچ
در ضمن اگه وارد ایران بشه فکر کنم قیمتی بالاتر از 4 ملیون داشته باشه
nx810 >:d<
من تا ۳ تومن میتونم هزینه کنممم
این قیمت جهانیش چقدره؟
5 6 ماهی میشهاین مدل که گفتید کی به بازار اومده
اگه پست قبلیمو بخونی میبینی که دارم میگم این TV از مدلای بالاتر از خودش هم جلوتر میزنهاگه مدل بهتری هم هست از این با اختلاف قیمت کم در حد ۲۰۰ تومن اینا بگید چون کمه کم ۲ سالی استفاده میکنم ازش
بزار کلی بگمتنظیمات این مدلی که گفتید چه طوری هست تنظیمات tv منظورمه آیا منو هاش آسونه ؟
منکه دیوونشمخودتون کیفیتشو از نزدیک دیدید ؟
معمولا تلق TV های سونی گرونهاگه بخوام ابعادش بزرگت باشه چه مدلهای هست در کلّ یه چیزی میخوام که بهترین عمل کرد و کیفیتو داشته باشه چون میخوام ۲تا کنسول و کلی چیز میز دیگه بهش وصل کنم
دوست عزیز من خودم از عید تا حالا Asus MS238H رو دارم و ازش راضیم و فرق با ML فقط پایش هستش.سلام دوستان
من بین این 3 تا مانیتور نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
Asus ML238H
Samsung PX23720 Plus
Asus MS238H
بیشتر هم برای بازی با کنسول میخوام...
اگه px2370 گیر آوردی بخردرود
بالاخره PX23720 Plus بخریم یا نه ؟! چند صفحه پیش فقط گفتن که مشکل تو نشون دادن مشکی داره ! کسی تائید میکنه ؟
این Asus ها چرا اینقدر زشت و شبیه همن ؟
LED یا LCD مناسب (خوشگل ) که HDMI داشته باشه و تو رنج 300-350 باشه چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
دوست عزیز گفته شما رو همون اول گرفتم.
خوب LCD P23700هم دستکاری شده توسط سام سرویس بود ولی تا اونجایی که من دیدم هیچ مشکلی نداشت.
اصلاً اینا چرا دستکاری میکنن ؟!
کسی مدل "PX23720 Plus" نداره بیاد اینجا شفاف سازی کنه ؟!
ممنون
من چند روز پیش یه مانیتوز سامسونگ PX23720 خریدم 350 تومن
LED , Full HD , HDMI , 2MS , Mega Contrast
به نظرم خیلی خوبه پورت Digital Audio Out و پورت 3.5 میلیمتری برای اتصال اسپیکر و هدفون هم داره
البته XL23720 هم خوبه به نظرم
جو ندید :dدوست عزیز گفته شما رو همون اول گرفتم.
خوب LCD P23700هم دستکاری شده توسط سام سرویس بود ولی تا اونجایی که من دیدم هیچ مشکلی نداشت.
اصلاً اینا چرا دستکاری میکنن ؟!
کسی مدل "PX23720 Plus" نداره بیاد اینجا شفاف سازی کنه ؟!
ممنون
سلام دوستان من هم یه مانیتور میخوام بخرم هم یه tv چی پیشنهاد میکنید ، بودجه واسه مانیتور 500 هزار تومان ، واسه tv هم 1 میلیون و 300 تومان ،LED باشه . Full HD باشه ، کابل HDMI هم بخوره اگه از 2 تا بیشتر باشه بهتره ، راستی اصلا ارزش داره این تلویزیون های 3d رو خرید؟