خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من هم سونی رو پیشنهاد میدم

این دوتا خیلی خوبن
اگه میتونی صبر کنی. این مدل اولی طرفدار زیاد داره.
KDL-40EX720
اگه هم نه. مدل دومی هم عالی هستش.
KDL-40NX710

تو همین سایتی که زدید قیمت اولی‌ ۲،۸۵۰،۰۰۰ هست یکم برای من گرونه فکر کنم برای قابلیت 3D باشه که قیمتش یکم زیاده درسته ؟
میتونید مدلی‌ پیشنهاد کنید که قابلیت 3D رو نداشته باشه فکر کنم ارزون تر در میاد درسته ؟
ببخشید زیاد سوال می‌کنم اونایی که tv خریدن و میشناسم هیچ کدوم از tv سر در نمیارن و فقط رو حرف فروشنده خریدن از کیفیتشون هم چیزی نمیتونم بگم چون کلا بخوای کانال‌های معمولی‌ رو باهاشون نگا کنی‌ کیفیت میاد پایین کنسولم هم نمیتونم ببرم بگم بذارید تست کنم ببینم چطور کیفیّتی دارن برا همین اینقدر وخته شمارو میگیرم
پیشا پیش ممنون

تو همین سایتی که زدید قیمت اولی‌ ۲،۸۵۰،۰۰۰ هست یکم برای من گرونه فکر کنم برای قابلیت 3D باشه که قیمتش یکم زیاده درسته ؟
میتونید مدلی‌ پیشنهاد کنید که قابلیت 3D رو نداشته باشه فکر کنم ارزون تر در میاد درسته ؟
ببخشید زیاد سوال می‌کنم اونایی که tv خریدن و میشناسم هیچ کدوم از tv سر در نمیارن و فقط رو حرف فروشنده خریدن از کیفیتشون هم چیزی نمیتونم بگم چون کلا بخوای کانال‌های معمولی‌ رو باهاشون نگا کنی‌ کیفیت میاد پایین کنسولم هم نمیتونم ببرم بگم بذارید تست کنم ببینم چطور کیفیّتی دارن برا همین اینقدر وخته شمارو میگیرم
پیشا پیش ممنون

رفیق عزیزم نگرانی نداره که:)
منم مثل شما از این 3D های قلابی خوشم نمیاد

این دو مدل خیلی خوبن . به همه هم پیشنهاد میکنم
اینو قبلا هم گفتم 40EX710 دوروبر 1600 .. 1750

اینم جدیدا میگم
سری EX500 ... همه چیزش یکه ، فقط قابلیت LED نداره ( 7،8 سانت هم کلفتیشه )
کافیه خودت تستش کنی تا متوجه بشی چی دارم میگم ." در ضمن ارزونتر ار مدل بالایی ـه "

راضی شدی.:)

سلام داداش حمید
اقا رفتیم ال ای دی 3d رو دیدیم خیلی خوشکل بود کف کردم
این دوستم با 4 تا عینک البته دو جمت تو خود تی وی بود جمعا" 2350 خرید کرد
======
بعد اقا حمید یه مشکل اینجاست که این 3d زیاد عمق تصویر نداره یعنی خیلی کم و ضعیف نمیدونم ماله تنضضیمه ؟؟ چیزی میدونی ازش به ما بگی درستش کنیم ؟
بعد یه چیز دیگه این کابل اچ دی ام ای برایه 3d مخصوص میخواد!!!!!!!!!!!!!!!:-o
بعد اقا حمید یه چیز دیگه میشه هرتز رو تغییر داد یا نه خودش اتومات ثابته؟ شرمنده دیگه سوالا ضایعی میپرسم چون اماتور هستیم:d
اگر میشه یه کمکی واسمون بکن
ولی بدون 3d عجب کیفیتی داره اوف کفمون برید

سلام داداش حمید
اقا رفتیم ال ای دی 3d رو دیدیم خیلی خوشکل بود کف کردم
======
بعد اقا حمید یه مشکل اینجاست که این 3d زیاد عمق تصویر نداره یعنی خیلی کم و ضعیف نمیدونم ماله تنضضیمه ؟؟ چیزی میدونی ازش به ما بگی درستش کنیم ؟
بعد یه چیز دیگه این کابل اچ دی ام ای برایه 3d مخصوص میخواد!!!!!!!!!!!!!!!:-o
بعد اقا حمید یه چیز دیگه میشه هرتز رو تغییر داد یا نه خودش اتومات ثابته؟ شرمنده دیگه سوالا ضایعی میپرسم چون اماتور هستیم:d
اگر میشه یه کمکی واسمون بکن
ولی بدون 3d عجب کیفیتی داره اوف کفمون برید

سلام
تبریک میگم به سلیقه هر جفتتون
باید هم کف کنی چون بهترین tv موجود در بازار ایران تا این ساعت رو خریده
اصلا فکر نمیکردم قیمتش انقدر بیاد پایین
میدونستی این از عادتای سونیه
=============
اینی که شما میگی مشکل نیست
در واقع 3d موجود همینه که دیدی . در ضمن باید مستقیم هم بهش نگاه کنی
اگه پستهای قبلیمو دیده باشی . کلی در این رابطه متن نوشتم
ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه . میرم فردا پس فردا یه تحقیقی میکنم
پس جواب سوالا بمونه واسه بعد

این کیفیتی که ازش با اوف:d یاد میکنی به خاطر وجود این سه تکنولوژی هستش
BE3 و هرتز 240 ( یا همون 200 ) و Dynamic Edge LED هستش

تمام.

سلام
تبریک میگم به سلیقه هر جفتتون
باید هم کف کنی چون بهترین tv موجود در بازار ایران تا این ساعت رو خریده
اصلا فکر نمیکردم قیمتش انقدر بیاد پایین
میدونستی این از عادتای سونیه
=============
اینی که شما میگی مشکل نیست
در واقع 3d موجود همینه که دیدی . در ضمن باید مستقیم هم بهش نگاه کنی
اگه پستهای قبلیمو دیده باشی . کلی در این رابطه متن نوشتم
ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه . میرم فردا پس فردا یه تحقیقی میکنم
پس جواب سوالا بمونه واسه بعد

این کیفیتی که ازش با اوف:d یاد میکنی به خاطر وجود این سه تکنولوژی هستش
BE3 و هرتز 240 ( یا همون 200 ) و Dynamic Edge LED هستش

تمام.

ممنون اقا حمید پس منتظر جوابت میمونم دمت گرم زحمت دادم>:d<

1. بعد اقا حمید یه مشکل اینجاست که این 3d زیاد عمق تصویر نداره یعنی خیلی کم و ضعیف نمیدونم ماله تنضضیمه ؟؟ چیزی میدونی ازش به ما بگی درستش کنیم ؟
  2. بعد یه چیز دیگه این کابل اچ دی ام ای برایه 3d مخصوص میخواد!!!!!!!!!!!!!!!:-o
  3. بعد اقا حمید یه چیز دیگه میشه هرتز رو تغییر داد یا نه خودش اتومات ثابته؟
عرض کنم
- 3d این محصول قابل تنظیم هستش
- جوابی که فروشنده بهم داد : " اگر tv تون رو از ما گرفته باشید . من موظفم که کامل برای شما توضیح بدم "
- من : " نه یکی از دوستان خریدن ولی تنظیمات 3d شون به نظر درست نبوده . میخواستم بدونم تنظیم خاصی داره؟ "
- فروشنده : " بله تنظیمات خاصی داره که من نمیتونم بهتون بگم . "
- من : " چرا!!!! مگه اطلاعات هسته ای ازتون خواستم :-/؟ "
- فروشنده : " نه :)) ولی این وظیفه نمایندگی ایشون هست که به سوالاتتون جواب بده:d "
- من : " آها /:)!! "
- من : " دوستم میگه مثل اینکه یه کابل HDMI مخصوص 3D لازم داره . اینو از کجا میشه گیر آورد "
- فروشنده : " فکر کنم این توو خود بسته TV باشه "
- من : " ممنون . فقط یه سوالم موند اونم اینه که میشه هرتز TV رو تغییر داد یا اونم هسته ایه :d ؟ "
- فروشنده : " نه ثابت هستش "

اینا حرفایی بودن که فروشنده بهم گفت . حالا راست و دروغش بعد از تست روی TV مشخص میشه .
شرمنده اگه زیاد به دردت نخورد
اگه اطلاعات خاصی گیرت اومد بیا اینجا بگو تا منم استفاده کنم

موفق باشی.

عرض کنم
- 3d این محصول قابل تنظیم هستش
- جوابی که فروشنده بهم داد : " اگر tv تون رو از ما گرفته باشید . من موظفم که کامل برای شما توضیح بدم "
- من : " نه یکی از دوستان خریدن ولی تنظیمات 3d شون به نظر درست نبوده . میخواستم بدونم تنظیم خاصی داره؟ "
- فروشنده : " بله تنظیمات خاصی داره که من نمیتونم بهتون بگم . "
- من : " چرا!!!! مگه اطلاعات هسته ای ازتون خواستم :-/؟ "
- فروشنده : " نه :)) ولی این وظیفه نمایندگی ایشون هست که به سوالاتتون جواب بده:d "
- من : " آها /:)!! "
- من : " دوستم میگه مثل اینکه یه کابل HDMI مخصوص 3D لازم داره . اینو از کجا میشه گیر آورد "
- فروشنده : " فکر کنم این توو خود بسته TV باشه "
- من : " ممنون . فقط یه سوالم موند اونم اینه که میشه هرتز TV رو تغییر داد یا اونم هسته ایه :d ؟ "
- فروشنده : " نه ثابت هستش "

اینا حرفایی بودن که فروشنده بهم گفت . حالا راست و دروغش بعد از تست روی TV مشخص میشه .
شرمنده اگه زیاد به دردت نخورد
اگه اطلاعات خاصی گیرت اومد بیا اینجا بگو تا منم استفاده کنم

موفق باشی.

ممنون داداش حمید گل ممنون بابت اینکه وقت گرانبهات رو به خاطر ما هدر دادی>:d<
در مورد کابل اچ دی ام ای هم این دوستمون از یکی پرسیده که بهش گفتن کابل اچ دی ام ای 1.4 بهتره نمیدونم سر کار گذاشته یا نه :d
داش حمید این دوستمون امروز رفتم پیشش گرند توریسم رو گذاشته واسه یکی بازی کنه
بعد این دوستمون گفت ممد عجب اشتباهی کردم که 3d خریدم هیچ تغیری نداری و در حد خیلی کم هست :d:(
ولی گفت فقط کیفیت بدون 3dش از این ال سی دی که سونی هم داره خیلی بهتره
منم قراره واسه شهریور بخرم :d:d ولی داداش حمید یه مدلی هست ماله فلیپس PHILIPS 40PFL 9705 پسر عجب چیزیه 400 هرتز هست b-)#:-s چیزی مخوفیه ولی از نزدیک ندیدمش:d
ولی کلا" داداش حمید واقعا" دمت گرم ممنون

بعد یه چیز دیگه این کابل اچ دی ام ای برایه 3d مخصوص میخواد!!!!!!!!!!!!!!!
کابل 1.4 برای 3D TV ها تولید شده و باید حتما کابلت 1.4 باشه و الا 1.3 واسه 3D جواب نمی ده.این کابل هم همه جا موجوده و قیمتش هم هیچ فرقی با کابل 1.3 نداره ولی فقط باید مطمئن بشی که کابل 1.4 هست. روی بسته کابل حتما نوشته
در مورد کم و زیاد کردن 3D نداشتم و تجربه نکردم ولی احتمال میدم که یه تنظیماتی واسه کم و زیاد کردنش باشه

این بدون گارانتی هست؟ از بانه گرفته؟

این دو مدل خیلی خوبن . به همه هم پیشنهاد میکنم
اینو قبلا هم گفتم 40EX710 دوروبر 1600 .. 1750
قیمتای بدون گارانتی هست دیگه؟
چون من رفتم سونی بخرم قیمتاش سرسام آور بود و یه LCD 40 رو می گفت 1700 برای همین اصلا سراغ LED هاش نرفتم

من یه مشکلی در مورد TV ها دارم. اول مال من 6960 LED40 سامسونگ هست و توی بازی ها بخصوص سوم شخص مثل Red Dead و L.A.Noire وقتی دوربین رو می چرخونم دور و لبه های بدن شخصیت اصلی تار میشه، انگار که نویز داشته باشه و این موضوع در مورد سایه ها هم هست که وقتی راه می رم یا می دوم سایه طرف به همین شکل در میاد. یا در قسمت رانندگی اسفالت پایین صفحه به همین شکل تقریبا میشه. یا مثلا دفترچه یادداشت رو که باز می کنم لبه سایه ای که افتاده روی دفترچه کاملا بریده بریده هست
این طبیعیه؟
نظرتون در مورد این TV چیه؟ می دونم که بهترین مدل LED سامسونگ هست( بین غیر 3D ها) ولی من چون سونی و برند های دیگه رو ندیدم برای همین نمی دونم که کدوم کیفیت بهتری دارند.فقط LG و پاناسونیک رو دیدم که اصلا از کیفیت قابشون خوشم نیومد. حتی اول می خواستم LG بگیرم ولی بعد نظرم عوض شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: *CATALAN*
ممنون داداش حمید گل ممنون بابت اینکه وقت گرانبهات رو به خاطر ما هدر دادی>:d<مرامتو عشقه :d
در مورد کابل اچ دی ام ای هم این دوستمون از یکی پرسیده که بهش گفتن کابل اچ دی ام ای 1.4 بهتره نمیدونم سر کار گذاشته یا نه :d راست گفته
داش حمید این دوستمون امروز رفتم پیشش گرند توریسم رو گذاشته واسه یکی بازی کنه
بعد این دوستمون گفت ممد عجب اشتباهی کردم که 3d خریدم هیچ تغیری نداری و در حد خیلی کم هست :d:(
ولی گفت فقط کیفیت بدون 3dش از این ال سی دی که سونی هم داره خیلی بهتره
منکه این همه گفتم از خیر این 3d های قلابی بگذرید
فعلا تا اونجایی که تحقیق کردم
3d توو مدل NX810 و LX و HX با مدل های بالاتر واقعیتر هستش . یعنی وقتی زاویه دار بهش نگاه کنی . تصویر رو حداکثر نیم متر بیرون نشون میده
منم قراره واسه شهریور بخرم :d:d
انشاالله . ما که بخیل نیستیم
ولی داداش حمید جانم یه مدلی هست ماله فلیپس PHILIPS 40PFL 9705 پسر عجب چیزیه 400 هرتز هست b-)#:-s چیزی مخوفیه ولی از نزدیک ندیدمش:d
ولی کلا" داداش حمید واقعا" دمت گرم ممنون
ببین سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
معمولا هر چه قدر هرتز از یه حدی میره بالاتر . تصویر دیگه واقعیت خودشو از دست میده
این همون باز تولید فرمها هستش
درسته که تصویر یکدست و خیلی نرم میشه و چشم از دیدنش حال میکنه
ولی توو نگاه اول جالبه . شاید با گذشت زمان از دیدنش خسته بشی . البته شاید

از این مدلی که نوشتی . نتونستم ریویو درست و حسابی ازش پیدا کنم
از کجا گیرش آوردی؟ بیخیالش شو.

کابل 1.4 برای 3D TV ها تولید شده و باید حتما کابلت 1.4 باشه و الا 1.3 واسه 3D جواب نمی ده.این کابل هم همه جا موجوده و قیمتش هم هیچ فرقی با کابل 1.3 نداره ولی فقط باید مطمئن بشی که کابل 1.4 هست. روی بسته کابل حتما نوشته
آره درسته . هی میگم اینو یه جایی خوندم نگو از اینجا بوده
منم خیلی تعجب کردم
بهتره داش محمد بیاد یه شفاف سازی کنه . ببینیم جریان چیه.
قیمتای بدون گارانتی هست دیگه؟
تا جایی که من میدونم با گارانتی هستش
ولی واسه اطمینان شما دوباره ازش میپرسم. شاید من اشتباه دیدم.
چون من رفتم سونی بخرم قیمتاش سرسام آور بود و یه LCD 40 رو می گفت 1700 برای همین اصلا سراغ LED هاش نرفتم
بستگی به مدل و امکاناتش داره
تنها اینچ کافی نیست
نظرتون در مورد این TV چیه؟ می دونم که بهترین مدل LED سامسونگ هست( بین غیر 3D ها)
اگه منظورتون این مدل هست " 6960 LED40 سامسونگ "
که سامسونگ نشناختتش یا خیلی قدیمیه که از سایت حذفش کرده " کلیک "
اگه مشخصاتی یا لینکی ازش داری بگو تا منم یه نگاهی بندازم.
ولی من چون سونی و برند های دیگه رو ندیدم برای همین نمی دونم که کدوم کیفیت بهتری دارند.فقط LG و پاناسونیک رو دیدم که اصلا از کیفیت قابشون خوشم نیومد. حتی اول می خواستم LG بگیرم ولی بعد نظرم عوض شد
به شما پیشنهاد میکنم حتما TV های هیجان انگیز سونی رو ببینید
اگه مدل خاصی هم ازش مد نظرتون بود بگید . شاید بتونم کمکتون بکنم
راجع به سوال گیمرینگتون هم بهتره که از گیمر ها بپرسید
اونا بهتر راهنماییتون میکنن

موفق باشید

• Like
Reactions: Wander
ببینید لامصب سامسونگ چیکار کرده

SA950_2_610x458.JPG

بازم هست اگه هنگ نکنید:​

سلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟کی وارد بازار ایران میشه؟ سه بعدیه درسته؟ اونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟شنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.یه توضیحی بدین ممنون میشم.دمتون گرم

در مورد کم و زیاد کردن 3D نداشتم و تجربه نکردم ولی احتمال میدم که یه تنظیماتی واسه کم و زیاد کردنش باشه

QUOTE]

ممنون از جوابت داداش اره از بانه گرفته بدون گارانتی

منکه این همه گفتم از خیر این 3d های قلابی بگذرید
فعلا تا اونجایی که تحقیق کردم
3d توو مدل NX810 و LX و HX با مدل های بالاتر واقعیتر هستش . یعنی وقتی زاویه دار بهش نگاه کنی . تصویر رو حداکثر نیم متر بیرون نشون میده
انشاالله . ما که بخیل نیستیم
ببین سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
معمولا هر چه قدر هرتز از یه حدی میره بالاتر . تصویر دیگه واقعیت خودشو از دست میده
این همون باز تولید فرمها هستش
درسته که تصویر یکدست و خیلی نرم میشه و چشم از دیدنش حال میکنه
ولی توو نگاه اول جالبه . شاید با گذشت زمان از دیدنش خسته بشی . البته شاید

از این مدلی که نوشتی . نتونستم ریویو درست و حسابی ازش پیدا کنم
از کجا گیرش آوردی؟ بیخیالش شو.

داداش حمید تو هم اخر فن سونی هستی;)
والا این مدل رو از یه سایتی که ال سی دی میفروخت پیدا کردم
ولی دیگه نمیدونم چجوریه
خلاصه ممنون بابت کمکی که کردی>:d<

داداش حمید تو هم اخر فن سونی هستی;)
والا این مدل رو از یه سایتی که ال سی دی میفروخت پیدا کردم
ولی دیگه نمیدونم چجوریه
خلاصه ممنون بابت کمکی که کردی>:d<
راستی فن یعنی چی همون پنکس دیگه نه؟:d
دوستان بین Sony Bravia HX800 , NX710 موندم یه راهنمایی کنید سرییعع !
خب معلومه HX800
اینم سرییععععع:d

• Like
Reactions: B3hDad
سلام عزیزان.این عکسی که هست دقیقا اسم این مدل چیه؟کی وارد بازار ایران میشه؟ سه بعدیه درسته؟ اونوقت اگه بخوام بگیرم باید کارت گرافیکمو عوض کنم؟شنیدم میگن گرافیک مخصوص میخواد. ماله من ATI 4890 HD هست.یه توضیحی بدین ممنون میشم.دمتون گرم
اقا کسی نبود جواب مارو بده؟لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or