خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

از قدیم میدونستم محصولات سونی خیلی با هم مچ هستن ولی فکر نمیکردم دیگه اینقدر مچ باشن !

چند وقت پیش داشتم با PS3 بازی میکردم بعد میخواستم با کنترول TV کار کنم دیدم داره توی بازی هم یک اتفاقاتی میوفته ! بعد فهمیدم کنترل با PS3 مچ شده ! :biggrin1:

اخه مانیتور کامپیوتر همون ال سی دیه.... منظورت رو متوجه نمیشم! اگه منظورت LCD TV هست دلیلش اینه چون اونا TV هستند و جدیدا قابلیت بلوتوث و یو اس بی و... رو دارند و یه سری سیستم های رنگ پردازی خاص و نویز گیر دارند برای همین گرون ترن! وگرنه مانیتور خودش چند نوع داره از جمله LCD LED CRT
دقیقا منظور من ال سی دی تی وی بود.حالا جز بلوتوث یو اس بی،کیفیت تصویر ال سی دی تی وی پس بالاتره؟من تو همین موضوع سر در گم شده بودم.آخه الان تو سایتها همه مانیتور ال سی دی پیشنهاد میدن چون ارزون تره.ولی بعضی میگن حتی کیفیتشم نسبت به ال سی دی تی وی بالاتره:eek:که دروغه؟
مرسی از راهنماییت:love:

و
در ضمن 1نفر تو فلش اش سریال های تلوزیونمون رو ریخته بود با کیفیت عالی در حد فیلم های 9دی وی دی. میگفت به یو اس بی ال سی دی شون وصل کرده و ضبط کرده. 1-طرف حتما آنتن دیجیتال داشه؟ 2-چجوری ضبط کرده؟یعنی با چه برنامه ایی؟خوده ال سی دی رو خودش داره؟

1سوال دیگه:biggrin1:آنتن دیجیتال خوب چی بگیرم؟

دقیقا منظور من ال سی دی تی وی بود.حالا جز بلوتوث یو اس بی،کیفیت تصویر ال سی دی تی وی پس بالاتره؟من تو همین موضوع سر در گم شده بودم.آخه الان تو سایتها همه مانیتور ال سی دی پیشنهاد میدن چون ارزون تره.ولی بعضی میگن حتی کیفیتشم نسبت به ال سی دی تی وی بالاتره:eek:که دروغه؟
مرسی از راهنماییت:love:

و

نه باید مقایسه بشه معیارهاش رزولوشن و کنتراست و.........
آنتن دیجیتال هم مارک جم بگیر....

قيمت و مشخصات بيشترش رو ميگيد؟
نام برند: سامسونگ
نام تجاری محصول: LA22B690
اندازه صفحه (قابل دیدن): 22 اینچ
شدت روشنایی: 500CD/M2
نسبت تصویر: 16:9
وضوح تصویر: 1080*1920
زمان پاسخ گویی به تصویر: 8MS
کنتراست: 8000:1
زاویه دید: 178درجه
فناوری پشتیبانی صدا: SRS TruSurround™
ورودی کامپیوتر: بلی
امکان تصویر در تصویر: با ورودی HDMI
تعداد پیکسل: دو میلیون رنگ FULL HD
تکنولوژی پردازش تصویر: DNIE تصویر فوق پیشرفته دیجیتالی
درگاه HDMI (ورودی): 2 عدد
ANYNET+: بلی
سازگاری با ولتاژ جهانی: بلی
کنترل نگاه داشتن تصویر: بلی
ورودی S-VIDEO: بلی
AV و COMPONENT: بلی
تله تکست فارسی و انگلیسی: بلی
پشتیبانی زبان پارسی: بلی
ابعاد (با پایه رو میزی): ارتفاع:42 پهنا:55 عمق:20 CM
ابعاد (بدون پایه رو میزی): ارتفاع:35 پهنا:55 عمق:6 CM
مصرف انرژی در حالت روشن: 60 watt
مصرف انرژی در حالت خاموش: 1 watt
رنگ های موجود: مشکی
هزینه نصب: به عهده خریدار
مدت گارانتی: 18 ماه
شرکت گارانتی کننده: سام سرویس
قیمت (ریال): 2.900.000 آخرين بروز رساني قيمت : شنبه، 1 خرداد، 1389
هزینه حمل تهران(کلیه نقاط): به عهده خریدار
هزینه حمل شهرستان(همه شهرستانها): لطفا سوال شود
عمرا به پا ال جیه نمیرسه ;)

درود
تا سقف قیمت 250 تومن 1مانیتور 24اینچ(ترجیحا SAMSUNG) که از نظر کنتراست بالا باشه و FullHD هم باشه و خلاصه بدرد PS3 بخوره چی رو معرفی میکنید؟

درود
تا سقف قیمت 250 تومن 1مانیتور 24اینچ(ترجیحا SAMSUNG) که از نظر کنتراست بالا باشه و FullHD هم باشه و خلاصه بدرد PS3 بخوره چی رو معرفی میکنید؟
P23500 خودم 4تا فروختم 230 :دی با گارانتی سام سرویس! واقعا عالیه. فوق العاده هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or