Niko Bellic
کاربر سایت
جواب دادم که!نـــبـــــود ؟!
تو جعبه ای که ال سی دی سه بعدیت رو خرید معمولا شرکت تولید کننده عینک مخصوصش رو میذاره
اون عینک رو به چشمات میزنی و بعد بازی میکنی....... به همین سادگی
جواب دادم که!نـــبـــــود ؟!
LA22B690دوستان يه مانيتور hdmi دار samsung به من معرفي كنيد.
اين ال جي رو كه ديدم حالم از طراحيش به هم خورد ! :d
LA22B690
اینم یه ال سی دی تی وی هست 22 اینج... فول اچ دی و میتونی به عنوان مانیتور استفاده کنی.....
دقیقا منظور من ال سی دی تی وی بود.حالا جز بلوتوث یو اس بی،کیفیت تصویر ال سی دی تی وی پس بالاتره؟من تو همین موضوع سر در گم شده بودم.آخه الان تو سایتها همه مانیتور ال سی دی پیشنهاد میدن چون ارزون تره.ولی بعضی میگن حتی کیفیتشم نسبت به ال سی دی تی وی بالاترهکه دروغه؟اخه مانیتور کامپیوتر همون ال سی دیه.... منظورت رو متوجه نمیشم! اگه منظورت LCD TV هست دلیلش اینه چون اونا TV هستند و جدیدا قابلیت بلوتوث و یو اس بی و... رو دارند و یه سری سیستم های رنگ پردازی خاص و نویز گیر دارند برای همین گرون ترن! وگرنه مانیتور خودش چند نوع داره از جمله LCD LED CRT
در ضمن 1نفر تو فلش اش سریال های تلوزیونمون رو ریخته بود با کیفیت عالی در حد فیلم های 9دی وی دی. میگفت به یو اس بی ال سی دی شون وصل کرده و ضبط کرده. 1-طرف حتما آنتن دیجیتال داشه؟ 2-چجوری ضبط کرده؟یعنی با چه برنامه ایی؟خوده ال سی دی رو خودش داره؟
1سوال دیگه:biggrin1:آنتن دیجیتال خوب چی بگیرم؟
دقیقا منظور من ال سی دی تی وی بود.حالا جز بلوتوث یو اس بی،کیفیت تصویر ال سی دی تی وی پس بالاتره؟من تو همین موضوع سر در گم شده بودم.آخه الان تو سایتها همه مانیتور ال سی دی پیشنهاد میدن چون ارزون تره.ولی بعضی میگن حتی کیفیتشم نسبت به ال سی دی تی وی بالاترهکه دروغه؟
مرسی از راهنماییت
و
نام برند: سامسونگقيمت و مشخصات بيشترش رو ميگيد؟
P23500 خودم 4تا فروختم 230 با گارانتی سام سرویس! واقعا عالیه. فوق العاده هستشدرود
تا سقف قیمت 250 تومن 1مانیتور 24اینچ(ترجیحا SAMSUNG) که از نظر کنتراست بالا باشه و FullHD هم باشه و خلاصه بدرد PS3 بخوره چی رو معرفی میکنید؟