خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان
ارزون ترین FULL HD TV 32 چی هست؟
مصرف برقش کم باشه و خر کار
قیمت هم زیر 700
نظرتون در باره ی Full HD SONY Model KLV-32V550 چی هست؟
مرسی
سونی ال سی دی هاش خدائه! بخر.... من نظرم اینه که این خوبه یا ال ای دی سامسونگ که 1 تومنه و فول اچ دیه
يه عكس هم بذار كه كامل تر بشه.
براي چي به پاي اون نميرسه؟
دادش خودت نگاه کن مشخصاتو..... 22 اینچ کجا! 27 کجا!!!!!! اون کنتراست کجا و این کنتراست کجا!!!!!! اوتو تیون داره ال جیه.... بازم خودت میدونی! قیافش جالب نیست ال جیه بهتره و نازگ تره.....

سونی ال سی دی هاش خدائه! بخر.... من نظرم اینه که این خوبه یا ال ای دی سامسونگ که 1 تومنه و فول اچ دیه

دادش خودت نگاه کن مشخصاتو..... 22 اینچ کجا! 27 کجا!!!!!! اون کنتراست کجا و این کنتراست کجا!!!!!! اوتو تیون داره ال جیه.... بازم خودت میدونی! قیافش جالب نیست ال جیه بهتره و نازگ تره.....

تضمين ميكني كه اگه ال جي رو بگيرم پشيمون نميشم؟
اين samsung p23500 رو خودش بلندگو داره؟

آخرین ویرایش:
سلام، من با بودجه یک ملیون و پانصد تومان چه تلویزیونی بگیرم؟ خودم پلاسمای پاناسونیک انتخاب کردم مدل TC-P42G10 ، میخوام نظر دوستانی که اطلاعاتشون بالاتره رو بدونم که آیا انتخابم خوبه و همین مدلو بگیرم یه پیشنهاد بهتری دارین.ممنون میشم:smile:

P23500 خودم 4تا فروختم 230 :دی با گارانتی سام سرویس! واقعا عالیه. فوق العاده هستش;)

درود
ممنون .
بالاتر از 24 هم میتونم بگیرم؟ با بودجه ی 250 . شما بودی با این بودجه samsung میگرفتی یا lg ؟
اساتید لطفا زود کمک کنید چون تو همین 1کی 2روزه میخوام بخرم.

آخرین ویرایش:
تضمين ميكني كه اگه ال جي رو بگيرم پشيمون نميشم؟
اين samsung p23500 رو خودش بلندگو داره؟
ضمانت من چه فایده ای داره؟؟؟؟؟؟؟ اره تضمین میکنم!
سامسونگ بلندگو نداره.....;) :)

شما خودتون مغازه دارین؟

زیر 1میلیون پیشنهادتون همون الجی فول 200خورده ایی هست؟
داداش اگه 1 تومن پول داری که برو ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر....... اون 27 اینچه 420 تومن و 23 اینچش 290 تومنه;)

درود
ممنون .
بالاتر از 24 هم میتونم بگیرم؟ با بودجه ی 250 . شما بودی با این بودجه samsung میگرفتی یا lg ؟
اساتید لطفا زود کمک کنید چون تو همین 1کی 2روزه میخوام بخرم.
بالاتر از 24 زیر 250 نمیتونی بگیری........
من سامسونگ میگرفتم;)

سلام، من با بودجه یک ملیون و پانصد تومان چه تلویزیونی بگیرم؟ خودم پلاسمای پاناسونیک انتخاب کردم مدل TC-P42G10 ، میخوام نظر دوستانی که اطلاعاتشون بالاتره رو بدونم که آیا انتخابم خوبه و همین مدلو بگیرم یه پیشنهاد بهتری دارین.ممنون میشم:smile:
به نظر من 1.500.000 رو با 1 تومنش ال ای دی 32 بگیر 500شم بذار تو جیبت یا سیستم صوتی بگیر;)

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Politiciλn
داداش اگه 1 تومن پول داری که برو ال ای دی سامسونگ 32 اینچ بگیر....... اون 27 اینچه 420 تومن و 23 اینچش 290 تومنه;)

سونی فول اچ دی 100هرتز 1میلیون پیدا نمیشه؟(تا 1میلیون بهترین سونی چیه؟)

آخه سامسونگه ال ای دی واقعی نیست و فقط فول هست(ولی خوب ،خوبه)

مرسی

سونی فول اچ دی 100هرتز 1میلیون پیدا نمیشه؟(تا 1میلیون بهترین سونی چیه؟)

آخه سامسونگه ال ای دی واقعی نیست و فقط فول هست(ولی خوب ،خوبه)

مرسی
داداش با 1 میلیون میتونی سونی EX500 40" بگیری...البته قیمت من قیمت بندرعباس هستش

32 orchid نظرتوت راجع بهش چیه ؟ مادیرانه . قیمت ؟
اگر lcd که fh هست و دو تا جای hdmi داره رو در همین محدوده 29 - 32 معرفی کنید ممنون میشم . ( مارک مهم نیست )

مرسی از armanaaa

حالا مشخصات دقیقش چیه؟
• Motionflow™ 100
• Full HD 1080
• BRAVIA Engine™ 3
• Intelligent Picture Plus
• MPEG Noise Reduction
• USB Photo/Music/Video

آخرین قیمتی هم که گرفتم 850 هزار تومان بود........

پ.ن:سامسونگ هم 40" آخرین قیمش 800 هزار تومان بود که البه مدلش رو یادم رفت بپرسم:blushing:
پ.ن2:خواهش میکنم:-"

32 orchid نظرتوت راجع بهش چیه ؟ مادیرانه . قیمت ؟
اگر lcd که fh هست و دو تا جای hdmi داره رو در همین محدوده 29 - 32 معرفی کنید ممنون میشم . ( مارک مهم نیست )
در محدوده 32 اینچ به نظرم برو تو سیستم ال ای دی سامسونگ که خیلی خوشگل و خفنه! قیمتش هم یه میلیونه!
اورکید و اینارو ول کن! ال سی دی _ ال ای دی فقط سامسونگ ;) واقعا چیزی فراتر از پولی که میدی میارزه

• Like
Reactions: Ἁlireza
جواب دادم که!
تو جعبه ای که ال سی دی سه بعدیت رو خرید معمولا شرکت تولید کننده عینک مخصوصش رو میذاره
اون عینک رو به چشمات میزنی و بعد بازی میکنی....... به همین سادگی;)
یعنی هر بازی که بخوای میشه 3D بازی کرد یا بازی هایی مثل KZ3 و .. ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or