خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

این HDTV های زیر 32 که توی بازاره چه ورودیهایی دارند؟
اگه بعنوان مانیتور کامپیوتر ازشون استفاده کنیم خوب جواب میدن؟
ps3 روشون چی جوریاست؟
و اینکه قیمتشون چنده؟
ممنون می شم پاسخ بدید؟

با سلام
دوستان خداییش حسش نیست این همه پست رو بخونم تا چیزی گیرم بیاد.پس، از راهنماییتوم منو دریغ نفرمایید.

الان 1 ال سی دی خوب با برند سامسونگ یا سونی زیر 1میلیون 26 یا 32 اینچ چی بگیرم؟

1-طبق تجربه خودتون 26 حالش بیشتره یا 32؟یا فرقی زیاد نمیکنن

2-هرتز ، اچ دی ،فول اچ دی و احیانا" چیزای دیگه چقدر تاثیر دارن؟مثلا 60با100هرتز.

پس نظر شما دوست عزیز چیه؟

آیا نکاتی رو هم باید هنگام خرید باید رعایت کنم؟ مثلا قلابی نباشه یا...

در ضمن 1نفر تو فلش اش سریال های تلوزیونمون رو ریخته بود با کیفیت عالی در حد فیلم های 9دی وی دی. میگفت به یو اس بی ال سی دی شون وصل کرده و ضبط کرده. 1-طرف حتما آنتن دیجیتال داشه؟ 2-چجوری ضبط کرده؟یعنی با چه برنامه ایی؟خوده ال سی دی رو خودش داره؟

1سوال دیگه:biggrin1:آنتن دیجیتال خوب چی بگیرم؟

مرسی

با سلام
دوستان خداییش حسش نیست این همه پست رو بخونم تا چیزی گیرم بیاد.پس، از راهنماییتوم منو دریغ نفرمایید.

الان 1 ال سی دی خوب با برند سامسونگ یا سونی زیر 1میلیون 26 یا 32 اینچ چی بگیرم؟

1-طبق تجربه خودتون 26 حالش بیشتره یا 32؟یا فرقی زیاد نمیکنن

2-هرتز ، اچ دی ،فول اچ دی و احیانا" چیزای دیگه چقدر تاثیر دارن؟مثلا 60با100هرتز.

پس نظر شما دوست عزیز چیه؟

آیا نکاتی رو هم باید هنگام خرید باید رعایت کنم؟ مثلا قلابی نباشه یا...
این مدله که بهت گفتم خودش انتن دیجیتال داره یعنی نیازی به اتصال هیج انتن دیگه ای نداری

در ضمن 1نفر تو فلش اش سریال های تلوزیونمون رو ریخته بود با کیفیت عالی در حد فیلم های 9دی وی دی. میگفت به یو اس بی ال سی دی شون وصل کرده و ضبط کرده. 1-طرف حتما آنتن دیجیتال داشه؟ 2-چجوری ضبط کرده؟یعنی با چه برنامه ایی؟خوده ال سی دی رو خودش داره؟

1سوال دیگه:biggrin1:آنتن دیجیتال خوب چی بگیرم؟

مرسی

پیشنهاد من M2794 هستش...... مدل ال جی هستش.... 27 اینچه و فول اچ دی
و بسیار زیبا و خوشگله(از نظر من)
خوبیش اینه اسپیکرش خوبه و مردونه کیفیت صداش حرف نداره... سایت رایان صبا داره.
پیشنهاد میشه از نمایندگی های معتبر بخرید.

این HDTV های زیر 32 که توی بازاره چه ورودیهایی دارند؟
اگه بعنوان مانیتور کامپیوتر ازشون استفاده کنیم خوب جواب میدن؟
ps3 روشون چی جوریاست؟
و اینکه قیمتشون چنده؟
ممنون می شم پاسخ بدید؟
M2794 LG بگیر:
2x HDMi
1 Componet
1 DVi
1 Composite
به عنوان مانیتور عالیه! مخصوصا اگه بزنی به Dviش برا پی اس 3 هم خوبه اگه عاله میخوای برو رو رنج 50 40 اینچ:eek::cheesygri

دوستان يه مانيتور خوب كه hdmi و dvi داشته باشه معرفي كنين و قيمتش هم مناسب باشه ممنون.
M2394A رو بگیر که در اندازه مانیتور هست! (همونیه که 27ش رو بالا معرفی کردم)
2تا HDMi
کامپونت و دی وی ای

• صفحه عريض، فضاي کار بيشتر
  • مجهز به تيونر تلويزيوني
  • مجهز به پخش صداي استريو و دالبي
  • مجهز به تکنولوژي DFC
  • زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
  • Full HD يا قابليت پخش 1080P
  • قابليت نمايش تصوير در تصوير
  • قابليت نصب بر روي پايه ديواري

مقایسه m2394 و m2394

برای M2394:

• مجهز به تکنولوژي DFC
TFT Panel Spec
Size
23" Wide Resolution 1920 x 1080 Brightness 300 cd/m2 ( Typical) Contrast Ratio 20,000 : 1 (DFC) Viewing Angle H: 170°, V: 160° Supported Colors 16.7 M Colors Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital) Input Connector 15 pin D-Sub, 2 x HDMI, Component, DVI, RF, PC Audio in, AV/S-Video, RS232 Power Supply 100 ~ 240 Vac (50~ 60Hz), Built-in Type Net Dimensions (WxDxH) 560 x 193 x 427 mm Net Weight 5.6 Kg Wall / Arm Mount Type Yes Power Consumption Normal Operation 50 watts Suspend / Standby 1 watts Power Off mode 1 watts Plug Play DDC DDC/CI USB N/A OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function Regulation Compliance UL, TUV, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features DFC, 5ms, Tilt, TV Tuner, Stereo Speakers (5w+5w), HDCP, DOLBY SURROUND, PIP

M2794 DP:arrowd:

• مجهز به تيونر ديجيتال تلويزيوني DTV
  • داراي خروجي صداي اپتيكال
  • مجهز به تکنولوژي DFC
  • زاويه ديد بسيار وسيع
  • داراي ورودي USB جهت نمايش تصوير و پخش موزيك
TFT Panel Spec Size 27" Wide Resolution 1920 x 1080 Brightness 400 cd/m2 ( Typical) Contrast Ratio 20,000 : 1 (DFC) Viewing Angle H: 170°, V: 160° Supported Colors 16.7 M Colors Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital) Input Connector 15 pin D-Sub, 2 x HDMI, Component, 2 x Scart, DVI, RF, PC Audio in, AV/S-Video, USB Power Supply 100 ~ 240 Vac (50~ 60Hz), Built-in Type Net Dimensions (WxDxH) 654 x 210 x 495 mm Net Weight 8.92 Kg Wall / Arm Mount Type No Power Consumption Normal Operation 100 watts Suspend / Standby Less than 1 watts Power Off mode 1 watts Plug Play DDC DDC 2B USB N/A OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function Regulation Compliance UL, TUV-GS, SEMKO, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 5ms, Tilt, DTV Tuner, Stereo Speakers (5w+5w), HDCP, DOLBY SURROUND, Optical Audio Out

M2394A رو بگیر که در اندازه مانیتور هست! (همونیه که 27ش رو بالا معرفی کردم)
2تا HDMi
کامپونت و دی وی ای

• مجهز به تکنولوژي DFC

خيلي ممنون.
قيمتش چنده ؟
كمتر از 27ً نداره؟
ميشه يه سامسونگ اينجوري رو هم معرفي كنيد؟

M2794 LG بگیر:
2x HDMi
1 Componet
1 DVi
1 Composite
به عنوان مانیتور عالیه! مخصوصا اگه بزنی به Dviش برا پی اس 3 هم خوبه اگه عاله میخوای برو رو رنج 50 40 اینچ:eek::cheesygri
ممنون از راهنماییتون.:love:
این مدل تیونر داره؟ قیمتش چه جوریاست؟:confused:

پیشنهاد من M2794 هستش...... مدل ال جی هستش.... 27 اینچه و فول اچ دی
و بسیار زیبا و خوشگله(از نظر من)
خوبیش اینه اسپیکرش خوبه و مردونه کیفیت صداش حرف نداره... سایت رایان صبا داره.
پیشنهاد میشه از نمایندگی های معتبر بخرید.

مرسی دوست عزیز.

ولی من از ال جی اصلا خوشم نمیاد یا سونی یا سامسونگ.

فرق بین مانیتور با ال سی دی چیه؟
مانیتورهایی هم هست که tvنشون میدن با قیمت پایین.پس چرا از ال سی دی قیمت خیلی پایین تره؟ بعضی ها هم میگن کیفیت این مانیتور ها بهتره:confused:

ممنون از راهنماییتون.:love:
این مدل تیونر داره؟ قیمتش چه جوریاست؟:confused:

قیمت این مدل 420 تومنه! ولی خیلی کامله! 23 اینچش هم هست اما دیگه اوتوماتیک نیست(گرفتن کانالای تی وی رو میگم)
به نظرم بگیر

مرسی دوست عزیز.

ولی من از ال جی اصلا خوشم نمیاد یا سونی یا سامسونگ.

فرق بین مانیتور با ال سی دی چیه؟
مانیتورهایی هم هست که tvنشون میدن با قیمت پایین.پس چرا از ال سی دی قیمت خیلی پایین تره؟ بعضی ها هم میگن کیفیت این مانیتور ها بهتره:confused:
مانیتور و ال سی دی؟ فرق ندارند!
اگه منظورت CRT هستش پیشنهاد میکنم بیخیال شو چون HDCP ساپورت نمیکنه و کلا بیخیالش بشی بهتره....
بازم انتخاب با خودته با اگه سامسونگ میخوای برو یه دونه 26 اینچ بگیر که کنتراست 2000ه قیمتش هم همینه! 1 دونه هم HDMI میخوره. صداش هم ضعیف تره.
به نظرم تو این سایز ال جی واقعا سره.....

قیمت این مدل 420 تومنه! ولی خیلی کامله! 23 اینچش هم هست اما دیگه اوتوماتیک نیست(گرفتن کانالای تی وی رو میگم)
به نظرم بگیر

مانیتور و ال سی دی؟ فرق ندارند!
اگه منظورت CRT هستش پیشنهاد میکنم بیخیال شو چون HDCP ساپورت نمیکنه و کلا بیخیالش بشی بهتره....
بازم انتخاب با خودته با اگه سامسونگ میخوای برو یه دونه 26 اینچ بگیر که کنتراست 2000ه قیمتش هم همینه! 1 دونه هم HDMI میخوره. صداش هم ضعیف تره.
به نظرم تو این سایز ال جی واقعا سره.....

مرسی دادا.

نه سی آر تی که نه.

آخه همه جا حرف از مانیتور پی سی هس و میگن توپه و قیمتشم که پایین تره. پس ال سی دی چرا گرونه؟

مرسی دادا.

نه سی آر تی که نه.

آخه همه جا حرف از مانیتور پی سی هس و میگن توپه و قیمتشم که پایین تره. پس ال سی دی چرا گرونه؟
اخه مانیتور کامپیوتر همون ال سی دیه.... منظورت رو متوجه نمیشم! اگه منظورت LCD TV هست دلیلش اینه چون اونا TV هستند و جدیدا قابلیت بلوتوث و یو اس بی و... رو دارند و یه سری سیستم های رنگ پردازی خاص و نویز گیر دارند برای همین گرون ترن! وگرنه مانیتور خودش چند نوع داره از جمله LCD LED CRT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or