با سلام
دوستان خداییش حسش نیست این همه پست رو بخونم تا چیزی گیرم بیاد.پس، از راهنماییتوم منو دریغ نفرمایید.
الان 1 ال سی دی خوب با برند سامسونگ یا سونی زیر 1میلیون 26 یا 32 اینچ چی بگیرم؟
1-طبق تجربه خودتون 26 حالش بیشتره یا 32؟یا فرقی زیاد نمیکنن
2-هرتز ، اچ دی ،فول اچ دی و احیانا" چیزای دیگه چقدر تاثیر دارن؟مثلا 60با100هرتز.
پس نظر شما دوست عزیز چیه؟
آیا نکاتی رو هم باید هنگام خرید باید رعایت کنم؟ مثلا قلابی نباشه یا...
این مدله که بهت گفتم خودش انتن دیجیتال داره یعنی نیازی به اتصال هیج انتن دیگه ای نداری
در ضمن 1نفر تو فلش اش سریال های تلوزیونمون رو ریخته بود با کیفیت عالی در حد فیلم های 9دی وی دی. میگفت به یو اس بی ال سی دی شون وصل کرده و ضبط کرده. 1-طرف حتما آنتن دیجیتال داشه؟ 2-چجوری ضبط کرده؟یعنی با چه برنامه ایی؟خوده ال سی دی رو خودش داره؟
1سوال دیگه:biggrin1:آنتن دیجیتال خوب چی بگیرم؟
مرسی
M2794 LG بگیر:این HDTV های زیر 32 که توی بازاره چه ورودیهایی دارند؟
اگه بعنوان مانیتور کامپیوتر ازشون استفاده کنیم خوب جواب میدن؟
ps3 روشون چی جوریاست؟
و اینکه قیمتشون چنده؟
ممنون می شم پاسخ بدید؟
M2394A رو بگیر که در اندازه مانیتور هست! (همونیه که 27ش رو بالا معرفی کردم)دوستان يه مانيتور خوب كه hdmi و dvi داشته باشه معرفي كنين و قيمتش هم مناسب باشه ممنون.
سلام
این TVـهای LG 3D یا SAMSUNG چجوری میشه توش بازی ها رو 3D بازی کرد ؟!
من یه عکس دیدم که یجا داشتن XboX رو 3D بازی میکردن !
M2394A رو بگیر که در اندازه مانیتور هست! (همونیه که 27ش رو بالا معرفی کردم)
2تا HDMi
کامپونت و دی وی ای
صفحه عريض، فضاي کار بيشتر مجهز به تيونر تلويزيوني مجهز به پخش صداي استريو و دالبي مجهز به تکنولوژي DFC زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms) Full HD يا قابليت پخش 1080P قابليت نمايش تصوير در تصوير قابليت نصب بر روي پايه ديواري
والا سامسونگ هم هست اما کنتراستش 2000ه! این ال جیه 20000 هستشخيلي ممنون.
قيمتش چنده ؟
كمتر از 27ً نداره؟
ميشه يه سامسونگ اينجوري رو هم معرفي كنيد؟
ممنون از راهنماییتون.M2794 LG بگیر:
2x HDMi
1 Componet
1 DVi
1 Composite
به عنوان مانیتور عالیه! مخصوصا اگه بزنی به Dviش برا پی اس 3 هم خوبه اگه عاله میخوای برو رو رنج 50 40 اینچ:cheesygri
پیشنهاد من M2794 هستش...... مدل ال جی هستش.... 27 اینچه و فول اچ دی
و بسیار زیبا و خوشگله(از نظر من)
خوبیش اینه اسپیکرش خوبه و مردونه کیفیت صداش حرف نداره... سایت رایان صبا داره.
پیشنهاد میشه از نمایندگی های معتبر بخرید.
ممنون از راهنماییتون.
این مدل تیونر داره؟ قیمتش چه جوریاست؟:confused:
مانیتور و ال سی دی؟ فرق ندارند!مرسی دوست عزیز.
ولی من از ال جی اصلا خوشم نمیاد یا سونی یا سامسونگ.
فرق بین مانیتور با ال سی دی چیه؟
مانیتورهایی هم هست که tvنشون میدن با قیمت پایین.پس چرا از ال سی دی قیمت خیلی پایین تره؟ بعضی ها هم میگن کیفیت این مانیتور ها بهتره:confused:
قیمت این مدل 420 تومنه! ولی خیلی کامله! 23 اینچش هم هست اما دیگه اوتوماتیک نیست(گرفتن کانالای تی وی رو میگم)
به نظرم بگیر
مانیتور و ال سی دی؟ فرق ندارند!
اگه منظورت CRT هستش پیشنهاد میکنم بیخیال شو چون HDCP ساپورت نمیکنه و کلا بیخیالش بشی بهتره....
بازم انتخاب با خودته با اگه سامسونگ میخوای برو یه دونه 26 اینچ بگیر که کنتراست 2000ه قیمتش هم همینه! 1 دونه هم HDMI میخوره. صداش هم ضعیف تره.
به نظرم تو این سایز ال جی واقعا سره.....
اخه مانیتور کامپیوتر همون ال سی دیه.... منظورت رو متوجه نمیشم! اگه منظورت LCD TV هست دلیلش اینه چون اونا TV هستند و جدیدا قابلیت بلوتوث و یو اس بی و... رو دارند و یه سری سیستم های رنگ پردازی خاص و نویز گیر دارند برای همین گرون ترن! وگرنه مانیتور خودش چند نوع داره از جمله LCD LED CRTمرسی دادا.
نه سی آر تی که نه.
آخه همه جا حرف از مانیتور پی سی هس و میگن توپه و قیمتشم که پایین تره. پس ال سی دی چرا گرونه؟
نـــبـــــود ؟!سلام
این TVـهای LG 3D یا SAMSUNG چجوری میشه توش بازی ها رو 3D بازی کرد ؟!
من یه عکس دیدم که یجا داشتن XboX رو 3D بازی میکردن !